![]() |
2012.11.10. 12:27
tibi666 írta:buffi írta:Sziasztok!
Ablaktörlő lapátomat szeretném át alakítani erre esetleg valaki csinált már ilyent?????
Átalakításra nincs szükség, meg kell venni a megfelelő cikkszámú Bosch Aerotwin ablaktörlő-lapátokat.
2012.11.10. 15:12
buffi írta:tibi666 írta:buffi írta:Sziasztok!
Ablaktörlő lapátomat szeretném át alakítani erre esetleg valaki csinált már ilyent?????
Átalakításra nincs szükség, meg kell venni a megfelelő cikkszámú Bosch Aerotwin ablaktörlő-lapátokat.
Ne haragudj melyik az?
2012.11.11. 14:40
Imco írta:buffi írta:tibi666 írta:buffi írta:Sziasztok!
Ne haragudj melyik az?
2 kattintás a googliba! Végeredmény, KATT!
2012.11.11. 19:09
2012.11.11. 19:35
Jerry írta:A mai napon nekiálltam egy kis fékszerelgetésnek.
A hátsó betétek már jelezték a csere szükségességét, az elsők még nem. De, mint ahogy a mondás tartja, ha már egyszer építkezik..., ugye. Meg amúgy is jobb szeretem egyben cserélni. Elől ez tárcsa cserét is jelentett, hiszen már a második szett betét égett el rajta. Mindenhova gyári BMW termék került.
Valamint, ha már lent voltak a kerekek, akkor vissza a téli papucsok kerültek. A kerékmosogatás elvette a fél napomat.De legalább szépek, tiszták, gumik leápoltak Balu szuper gumis cuccával. Mehetnek téli álmot aludni.
És még egy apróság; végre helyére került a PDC vezérlőm is. Megkapta méltó helyét a gyári tartókonzolon.
Köszönet AtiTdi-nek az alkatrészekért!
![]()
A majd 70e-nyi alkatrész:
2012.11.11. 21:51
Jerry írta:A mai napon nekiálltam egy kis fékszerelgetésnek.
A hátsó betétek már jelezték a csere szükségességét, az elsők még nem. De, mint ahogy a mondás tartja, ha már egyszer építkezik..., ugye. Meg amúgy is jobb szeretem egyben cserélni. Elől ez tárcsa cserét is jelentett, hiszen már a második szett betét égett el rajta. Mindenhova gyári BMW termék került.
Valamint, ha már lent voltak a kerekek, akkor vissza a téli papucsok kerültek. A kerékmosogatás elvette a fél napomat.De legalább szépek, tiszták, gumik leápoltak Balu szuper gumis cuccával. Mehetnek téli álmot aludni.
És még egy apróság; végre helyére került a PDC vezérlőm is. Megkapta méltó helyét a gyári tartókonzolon.
![]()
2012.11.11. 21:58
bmw520ds írta:Jerry írta:A mai napon nekiálltam egy kis fékszerelgetésnek.
![]()
Szép és jó dolog!
Ha tudom, megkérlek mérd meg a tárcsa vastagságát, mert barátom E60-ján rázta a kormányt az új tárcsa. 30d-re pakolt 35d cuccot és vásárolt Unix-nál nagyfokú kedvezménnyel. Mérgében elhatározta, megveszi a gyári cuccot, mert a futóműve minden cserélve és rááázzz, ha ezekkel is, még aznap megy a Hahu-ra a kocsi. Nem ráz!!! De 6mm-rel több a tárcsa vastagsága, mint a gyári minőségi nem gyárinak!
2012.11.11. 22:17
2012.11.11. 22:49
kzolee írta:bmw520ds írta:Jerry írta:A mai napon nekiálltam egy kis fékszerelgetésnek.
![]()
Szép és jó dolog!
Ha tudom, megkérlek mérd meg a tárcsa vastagságát, mert barátom E60-ján rázta a kormányt az új tárcsa. 30d-re pakolt 35d cuccot és vásárolt Unix-nál nagyfokú kedvezménnyel. Mérgében elhatározta, megveszi a gyári cuccot, mert a futóműve minden cserélve és rááázzz, ha ezekkel is, még aznap megy a Hahu-ra a kocsi. Nem ráz!!! De 6mm-rel több a tárcsa vastagsága, mint a gyári minőségi nem gyárinak!
És hogy sikerült felraknia az átmérőben 24mm-el nagyobb tárcsát?
2012.11.18. 18:47

2012.11.18. 19:16
2012.11.18. 19:34
2012.11.18. 20:04
2012.11.18. 20:32
Jerry írta:Gratula Gabi!
Szép lett a masina!
Mindenki szívesen segít olyan klubtagnak, amilyen te vagy.
![]()
![]()
2012.11.18. 20:33
odus írta:Azt azért elegánsan kifelejtette Gabi, hogy ő is rengeteget segített nekünk (Árpi és én),
hogy előrébb legyünk az aktuális dolgainkkal. És ez így igazán jó!
Előbb utóbb csak összefutunk!![]()
Odus
2012.11.18. 20:55
bmw520ds írta:odus írta:Azt azért elegánsan kifelejtette Gabi, hogy ő is rengeteget segített nekünk (Árpi és én),
hogy előrébb legyünk az aktuális dolgainkkal. És ez így igazán jó!
Előbb utóbb csak összefutunk!![]()
Odus
A szeretet nem kérkedik!![]()
Esetleg Hóparty?
2012.11.18. 20:59
bmw520ds írta:Kedves Fórum lakók!![]()
Eljött a nagy nap, összeállt a balesetből való helyreállítás idei évre tervezett kirakója!
.....
2012.11.18. 22:27
seepheerd írta:bmw520ds írta:Kedves Fórum lakók!![]()
Eljött a nagy nap, összeállt a balesetből való helyreállítás idei évre tervezett kirakója!
.....
Aztaleborultszivarvégit!!! Ez gyönyörű! Gratula
2012.11.18. 22:34
2012.11.18. 23:04