Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Van a bmw és a többi...:)

2010.07.15. 19:30

hsb-530 írta:Köszöntök minden B.M.W. rajongót!

Roland vagyok (24) Újkígyóson egy viharsarki kisvárosban lakom. Egy e39 530dA-t vásároltam pár hete. A Gyulahús Zrt-nél dolgozom ügyfélkapcsolati képviselőként. ( emiatt pörög a km a verdába eleget:) ). Az előző autóm egy tdi passat volt amit imádtam vizsont egyszer ismerősöm jóvoltából egy 323Ci-t kipróbálhattam... egy hét múlva már fenntvolt a passat a www.hasznaltauto.hu -n ... 8) Hát így indult a mánia a márka iránt. Egy kicsit még tartok tőle de remélem jó vétel volt. A hátbarúgás érzet előzésnél és a gyönyörű, éjszaka narancs-ban úszó beltér feledteti a nekem kissé szokatlanul magas fenntartási költésget és azt, hogy több mint 110.000 ft volt az átírási procedúra. Az utóbbiakról az autó nem tehet:)
Remélem nem lett túl hosszú.

Széles utat mindenkinek :wink:

Üdv a klubban, végre egy környékbeli :D

2010.07.15. 21:12

Én is üdvözlök minden újonan bemutatkozó klubtársat :D
Üdv: Zoli

2010.07.15. 21:33

Sziasztok!

Kb egy éve olvasgatlak benneteket, mert azóta keresem a nekem megfelelő autót. 5 éve nyúzok már BMW-t (Egy 2 hengeres boxer motorkerékpárt), most egy év keresgélés után megvan az autó is. Egy E61 525D Touring manuál. Tudom, nem 39-es, de azért itt kellemesebb a hangnem, mint az indexes fórumon, gondoltam itt szívom magamba inkább a BMW rajongóktól az igét :-) Meg amúgyis sokatoknak van már 60-asa. Majd teszek fel képeket is, meg beállítom az adataimat, ha rájövök, hogyan kell. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kzolee 2010.07.16. 07:19-kor.

Re: Van a bmw és a többi...:)

2010.07.15. 21:48

hsb-530 írta:Köszöntök minden B.M.W. rajongót!

Roland vagyok (24) Újkígyóson egy viharsarki kisvárosban lakom. Egy e39 530dA-t vásároltam pár hete. A Gyulahús Zrt-nél dolgozom ügyfélkapcsolati képviselőként. ( emiatt pörög a km a verdába eleget:) ). Az előző autóm egy tdi passat volt amit imádtam vizsont egyszer ismerősöm jóvoltából egy 323Ci-t kipróbálhattam... egy hét múlva már fenntvolt a passat a www.hasznaltauto.hu -n ... 8) Hát így indult a mánia a márka iránt. Egy kicsit még tartok tőle de remélem jó vétel volt. A hátbarúgás érzet előzésnél és a gyönyörű, éjszaka narancs-ban úszó beltér feledteti a nekem kissé szokatlanul magas fenntartási költésget és azt, hogy több mint 110.000 ft volt az átírási procedúra. Az utóbbiakról az autó nem tehet:)
Remélem nem lett túl hosszú.

Széles utat mindenkinek :wink:

Helo
Szemtelenül fiatal vagy egy 530 dezsőhöz :lol: :lol:
üdv a klubban
zoli

2010.07.15. 21:50

kzolee írta:Sziasztok!

Kb egy éve olvasgatlak benneteket, mert azóta keresem a nekem megfelelő autót. 5 éve nyúzok már BMW-t (Egy 2 hengeres boxer motorkerékpárt), most egy év keresgélés után megvan az autó is. Egy E60 525D Touring manuál. Tudom, nem 39-es, de azért itt kellemesebb a hangnem, mint az indexes fórumon, gondoltam itt szívom magamba inkább a BMW rajongóktól az igét :-) Meg amúgyis sokatoknak van már 60-asa. Majd teszek fel képeket is, meg beállítom az adataimat, ha rájövök, hogyan kell. :oops:

Helo
Van egy pár tagnak E60-as az oldalon :wink:
Az index egy kalap sz@r pedig ÉN is rajta vagyok
képeket pedig várjuk
üdv zoli

2010.07.15. 22:06

Kb egy éve olvasgatlak benneteket, mert azóta keresem a nekem megfelelő autót. 5 éve nyúzok már BMW-t (Egy 2 hengeres boxer motorkerékpárt), most egy év keresgélés után megvan az autó is. Egy E60 525D Touring manuál. Tudom, nem 39-es, de azért itt kellemesebb a hangnem, mint az indexes fórumon, gondoltam itt szívom magamba inkább a BMW rajongóktól az igét :-) Meg amúgyis sokatoknak van már 60-asa. Majd teszek fel képeket is, meg beállítom az adataimat, ha rájövök, hogyan kell. :oops:

:e39
De a Touring az nem E60 hanem E61 :lol:

2010.07.16. 07:17

admin írta:

De a Touring az nem E60 hanem E61 :lol:

Igen, most javítottam. :roll:

2010.07.16. 12:54

lepke írta:Az index egy kalap sz@r pedig ÉN is rajta vagyok
üdv zoli

:lol: Pontosan ezért, mert ilyen emberek járnak oda!
:hehe

(nemám komolyan veszel)

2010.07.16. 16:00

simi64 írta:
lepke írta:Az index egy kalap sz@r pedig ÉN is rajta vagyok
üdv zoli

:lol: Pontosan ezért, mert ilyen emberek járnak oda!
:hehe

(nemám komolyan veszel)

Nemám, hogy a bemutatkozó topikot arra használjuk amire való.
:offtopic És helyette kötözködünk a kötél helyett a másikba. :lol:

Jackson, aki tudod kéken szokott közölni dolgokat

2010.07.19. 11:14

Péter volnék, 34 éves, budapesti visszaeeső BMW-s. Első BMW-m egy 318i E30 volt, mely bő két évig szolgált, majd 5 év kényszerű szünet következett, amíg egy új franciát hajtottam, de amint lehetett elkezdtem keresni a visszatérést. Márciustól kutattuk az épkézkláb E39-eket (a B terv az E46 volt), nem sok sikerrel, azután feljebb emeltük az árcédulát, és így áprilisban találtunk is egy szinte kifogástalan darabot Kméten. 1-2 hét családi tanakodás után eldőlt, hogy ez az amit kerestünk, úgyhogy birtokba is vettük az új családtagot.
A jószág egy 2000-es 523i luxury edition (steptronic, tempomat, komfortülés, digitklíma, hátsó elektromos roló, ülésfűtés), fekete színben pompázik, vajbőr belsővel.
A vásárlás óta kapott még egy garnitúra styling 65 17" felnigarnitúrát (replika), egy MID-es rádiót (csak reverse volt benne), és hozzávaló MP3 illesztőt (Dension - hajrá Michelisz Norbi). Most a PDC beépítés van soron, ez félkész állapotban leledzik.
És természetesen járt Muhaatinál revízión, átnézésen, ezúton is köszönöm neki.

Továbbá üdvözlöm azt a kedves cartársat, aki péntek éjjel az én autómról pótolta a hiányzó/kopott jelvényeit. Száradjon le a keze.

2010.07.19. 12:15

PeterE39 írta:Péter volnék, 34 éves, budapesti visszaeeső BMW-s. Első BMW-m egy 318i E30 volt, mely bő két évig szolgált, majd 5 év kényszerű szünet következett, amíg egy új franciát hajtottam, de amint lehetett elkezdtem keresni a visszatérést. Márciustól kutattuk az épkézkláb E39-eket (a B terv az E46 volt), nem sok sikerrel, azután feljebb emeltük az árcédulát, és így áprilisban találtunk is egy szinte kifogástalan darabot Kméten. 1-2 hét családi tanakodás után eldőlt, hogy ez az amit kerestünk, úgyhogy birtokba is vettük az új családtagot.
A jószág egy 2000-es 523i luxury edition (steptronic, tempomat, komfortülés, digitklíma, hátsó elektromos roló, ülésfűtés), fekete színben pompázik, vajbőr belsővel.
A vásárlás óta kapott még egy garnitúra styling 65 17" felnigarnitúrát (replika), egy MID-es rádiót (csak reverse volt benne), és hozzávaló MP3 illesztőt (Dension - hajrá Michelisz Norbi). Most a PDC beépítés van soron, ez félkész állapotban leledzik.

Továbbá üdvözlöm azt a kedves cartársat, aki péntek éjjel az én autómról pótolta a hiányzó/kopott jelvényeit. Száradjon le a keze.

Üdvözlet a klub-ban:
egy dettó Péter és dettó E30 318i-vel kezdte BMW pálya futását klubtagtól :lol:

Jackson, aki üdvözöl.

2010.07.19. 17:49

PeterE39 írta:Péter volnék, 34 éves, budapesti visszaeeső BMW-s. Első BMW-m egy 318i E30 volt, mely bő két évig szolgált, majd 5 év kényszerű szünet következett, amíg egy új franciát hajtottam, de amint lehetett elkezdtem keresni a visszatérést. Márciustól kutattuk az épkézkláb E39-eket (a B terv az E46 volt), nem sok sikerrel, azután feljebb emeltük az árcédulát, és így áprilisban találtunk is egy szinte kifogástalan darabot Kméten. 1-2 hét családi tanakodás után eldőlt, hogy ez az amit kerestünk, úgyhogy birtokba is vettük az új családtagot.

Helo
Üdvözlet visszaeső :wink:
zoli

2010.07.21. 22:41

Sziasztok!
Gyula vagyok,21 éves Pest megyei lakos.Pár hete vettem 98-as 520i-met steptronic váltóval,540i bőr belsőterével,mp3-as business hi-fivel és faceliftes külsővel.Motor és a futómű nagyon egyben van,a klíma és a hátsó elektromos ablakok javításra szorulnak,ezenkívül tutti.Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.Ez az első BMW-m és szerintem jódarabig nálam is marad.Nagyon megszerettem és hű gazdája leszek.Előtte két autóm volt:Golf II,Peugeot 206.Régi álmom volt egy E39 és végre megvalósíthattam,eddig nem csalódtam benne,szerintem nem is fogok.Örülök,hogy egy ilyen kedves és segítőkész társaság tagja lehetek!

Üdv mindenkinek!

2010.07.22. 06:55

Gyu88 írta:Sziasztok!
Gyula vagyok,21 éves Pest megyei lakos.Pár hete vettem 98-as 520i-met steptronic váltóval,540i bőr belsőterével,mp3-as business hi-fivel és faceliftes külsővel.Motor és a futómű nagyon egyben van,a klíma és a hátsó elektromos ablakok javításra szorulnak,ezenkívül tutti.Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.Ez az első BMW-m és szerintem jódarabig nálam is marad.Nagyon megszerettem és hű gazdája leszek.Előtte két autóm volt:Golf II,Peugeot 206.Régi álmom volt egy E39 és végre megvalósíthattam,eddig nem csalódtam benne,szerintem nem is fogok.Örülök,hogy egy ilyen kedves és segítőkész társaság tagja lehetek!

Üdv mindenkinek!

Szia!

Üdvözlet a klubban.
"540i bőr belsőterével" Látjátok dízelek még a bőr is jobban feszül ha V8-ból kerül át :lol: :lol:

Jackson, aki üdvözlik

2010.07.22. 15:37

jackson írta:

Üdv mindenkinek!

Szia!

Üdvözlet a klubban.
"540i bőr belsőterével" Látjátok dízelek még a bőr is jobban feszül ha V8-ból kerül át :lol: :lol:

Jackson, aki üdvözlik

Mi több!
+ 50 LE :D

2010.07.23. 12:09

.....Szia!

Üdvözlet a klubban.
"540i bőr belsőterével" Látjátok dízelek még a bőr is jobban feszül ha V8-ból kerül át

Jackson, aki üdvözlik.....

Dülleszkedünk mint az egész telkes jobbágy!
( Meg tudom érteni. )

2010.07.23. 12:50

Oldboy írta:.....Szia!

Üdvözlet a klubban.
"540i bőr belsőterével" Látjátok dízelek még a bőr is jobban feszül ha V8-ból kerül át

Jackson, aki üdvözlik.....

Dülleszkedünk mint az egész telkes jobbágy!
( Meg tudom érteni. )

Akkor én is 540i-bőr belsőt rakok a 25d-be.+50 Le ez aztán a chiptuning és a fogyasztás meg marad a régi.

2010.07.23. 23:08

Üdv mindenkinek!

helo
Üdvözlet nálunk
A Jackson csak szédit
üdv zoli

2010.07.28. 23:10

Sziasztok!

Végre nekem is elérkezett a nap, amikor teljes értékű klubtag lehetek! Hosszú keresgélés után sikerült lecövekelni egy klubtagos autó mellett. Borgasz klubtárs 2001-es 525d touring-ját vettem meg :)
A keresgélés elején indultam az 525/530d-től, aztán a turbó/porlasztó és egyéb csodák miatt átálltam a benzinesekre. Odáig fajult a dolog, hogy egy 540i touringot le is foglalóztunk, de aztán az eladó elállt a dologtól, így az sajnos nem jött össze. Viszont az eldőlt, hogy egyszer lesz egy V8-as benzintemetőm :)

Ezek után gyakorlatilag csak azért mertem visszatérni a dieselhez, mert egy klubtárs autójáról volt szó, ráadásul úgy látom, hogy nagyon jól gondját viselte az autónak. Mondtam is a feleségemnek mielőtt először elmentünk megnézni, hogy "jaj-jaj érzem a vesztem, még a végén dieselünk lesz" :)
Nagyon remélem, hogy nálunk is jól fogja viselni magát az új jövevény :)
Nagyon köszönöm a sok tanácsot és segítséget, amit akár itt a fórumon, akár telefonban kaptam tőletek!

2010.07.28. 23:19

szegedib írta:Sziasztok!

Végre nekem is elérkezett a nap, amikor teljes értékű klubtag lehetek! Hosszú keresgélés után sikerült lecövekelni egy klubtagos autó mellett. Borgasz klubtárs 2001-es 525d touring-ját vettem meg :)
A keresgélés elején indultam az 525/530d-től, aztán a turbó/porlasztó és egyéb csodák miatt átálltam a benzinesekre. Odáig fajult a dolog, hogy egy 540i touringot le is foglalóztunk, de aztán az eladó elállt a dologtól, így az sajnos nem jött össze. Viszont az eldőlt, hogy egyszer lesz egy V8-as benzintemetőm :)

Ezek után gyakorlatilag csak azért mertem visszatérni a dieselhez, mert egy klubtárs autójáról volt szó, ráadásul úgy látom, hogy nagyon jól gondját viselte az autónak. Mondtam is a feleségemnek mielőtt először elmentünk megnézni, hogy "jaj-jaj érzem a vesztem, még a végén dieselünk lesz" :)
Nagyon remélem, hogy nálunk is jól fogja viselni magát az új jövevény :)
Nagyon köszönöm a sok tanácsot és segítséget, amit akár itt a fórumon, akár telefonban kaptam tőletek!

Akkor jól emlékeztem,hogy övé az autó :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge