![]() |
2012.10.23. 20:53
bmw520ds írta:Szia Árpi!
Nekem Jerry segítségével megoldódott. Ma sógorommal szétszedtük mint majom a zsebórát, mivel az én kocsim Face lift, szebb a gyerekzár gomb, mert narancs sárga a hátulja, illetve a gombjai élesebben világítanak és szinte nem is kopottak, gondoltam majd pakolok ide-oda...
Hát nem jött be.![]()
A tükör lapjának az állítójának tök más a bele, a gombok befogatása, a panel alatti rész teljesen eltér egymástól, így mindent visszaraktunk és semmit nem tudtunk kicserélni.
Viszont= Ez legalább vezérli az M-es tükröt behajtás ügyileg is, a régi vezérlő meg a lapokat sem mozgatta.![]()
2012.10.23. 21:01
hamoriarpi írta:bmw520ds írta:Szia Árpi!
Nekem Jerry segítségével megoldódott. Ma sógorommal szétszedtük mint majom a zsebórát, mivel az én kocsim Face lift, szebb a gyerekzár gomb, mert narancs sárga a hátulja, illetve a gombjai élesebben világítanak és szinte nem is kopottak, gondoltam majd pakolok ide-oda...
Hát nem jött be.![]()
A tükör lapjának az állítójának tök más a bele, a gombok befogatása, a panel alatti rész teljesen eltér egymástól, így mindent visszaraktunk és semmit nem tudtunk kicserélni.
Viszont= Ez legalább vezérli az M-es tükröt behajtás ügyileg is, a régi vezérlő meg a lapokat sem mozgatta.![]()
Szia!
Örülök, hogy halad az autód a teljesség felé! Remélem, ahogy megbeszéltük én is segíthetek majd benne, hogy ha kicsit is, de honorálni tudjam a kedvességed. A memo gombot megrendeltem.![]()
A Mindenszentek-es hosszú hétvégén otthon leszek. Akkor tudunk egy nyiregyi találkát csinálni, vagy szántó-programcsomag után Nálad.
Egyeztetünk
2012.10.23. 21:09
hamoriarpi írta:bmw520ds írta:Szia Árpi!
Hát nem jött be.![]()
Szia!
Örülök, hogy halad az autód a teljesség felé! Remélem, ahogy megbeszéltük én is segíthetek majd benne, hogy ha kicsit is, de honorálni tudjam a kedvességed. A memo gombot megrendeltem.![]()
A Mindenszentek-es hosszú hétvégén otthon leszek. Akkor tudunk egy nyiregyi találkát csinálni, vagy szántó-programcsomag után Nálad.
Egyeztetünk
2012.10.23. 21:15
jlaci74 írta:hamoriarpi írta:bmw520ds írta:Szia Árpi!
Hát nem jött be.![]()
Szia!
Egyeztetünk
Az a nyiregyi találka lehetne nálam is, rég' láttalak benneteket...
2012.10.24. 10:08
2012.11.04. 11:41
2012.11.04. 12:33
petervoros2011 írta:Kedves fórumozók! Milyen tüneteket produkál az, ha kezd lebetegedni a vezérműtengely jeladó? vagy a főtengely jeladó? Nekem azt csinálja, hogy néha menet közben megtorpan egy pillanatra, mintha leálna a motor, csak mivel sebességben van, ezért "belöki" saját magát. Pirosnál néha leáll, olyankor újraindítom és pöcröff. Néha kicsit nehezen indul melegen. Szerintetek mi lehet az oka? Vezérműtengely jeladó vagy főtengely jeladó? Ezek, hol találhatóak az autón, ha magam szeretném cserélni? Kell belenyúlni a számítógépbe, vagy elég ha kicserélem a régit az újra? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Amúgy egy 97es 520i-m van. 230000 km van benne. Manuális.
2012.11.04. 17:27
Imco írta:petervoros2011 írta:Kedves fórumozók! Milyen tüneteket produkál az, ha kezd lebetegedni a vezérműtengely jeladó? vagy a főtengely jeladó? Nekem azt csinálja, hogy néha menet közben megtorpan egy pillanatra, mintha leálna a motor, csak mivel sebességben van, ezért "belöki" saját magát. Pirosnál néha leáll, olyankor újraindítom és pöcröff. Néha kicsit nehezen indul melegen. Szerintetek mi lehet az oka? Vezérműtengely jeladó vagy főtengely jeladó? Ezek, hol találhatóak az autón, ha magam szeretném cserélni? Kell belenyúlni a számítógépbe, vagy elég ha kicserélem a régit az újra? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Amúgy egy 97es 520i-m van. 230000 km van benne. Manuális.
Másik topicban már válaszoltak rá.
Megfelelő cserénél nem kel "belenyúlni".
Egy diag mindent elmondana a feltételezett hibáról.
A többit Jerry mondja.
Szerintem...
2012.11.05. 14:05
2012.11.05. 18:44
2012.11.05. 19:16
Lenti89 írta:sziasztok
volna 1 olyan kérdésem h hol lehet megtalálni a pm-bt modult ez vezérli a tükröket,ablakokat stb
az egyik tutira az anyós felöli ajtóban van de a másik párja az passz ebben kéne 1 kis segítség
azért cserés mert m5 befordulós tükreim lesznek és ezek tudják a behajlós elektronikát
aki nem tudná mi is ez :
http://www.bmwgm5.com/PM-BT.htm
2012.11.05. 20:52
Lenti89 írta:sziasztok
volna 1 olyan kérdésem h hol lehet megtalálni a pm-bt modult ez vezérli a tükröket,ablakokat stb
az egyik tutira az anyós felöli ajtóban van de a másik párja az passz ebben kéne 1 kis segítség
azért cserés mert m5 befordulós tükreim lesznek és ezek tudják a behajlós elektronikát
aki nem tudná mi is ez :
http://www.bmwgm5.com/PM-BT.htm
2012.11.07. 09:34
2012.11.07. 11:05
2012.11.07. 16:30
buffi írta:Sziasztok!
Ablaktörlő lapátomat szeretném át alakítani erre esetleg valaki csinált már ilyent?????
http://imageshack.us/photo/my-images/42/1131y.jpg/[/img]
2012.11.07. 17:04
buffi írta:Sziasztok!
Ablaktörlő lapátomat szeretném át alakítani erre esetleg valaki csinált már ilyent?????
2012.11.08. 17:54
2012.11.08. 19:39
scuderia írta:Sziasztok!
Mit gondoltok mi lehet a gond:
elektromos ülés, vezetőoldai fenéklap előre-hátra mozgatásakor iszonyatos kerregő-búgó hang... mintha még mechanikusan is akadna kicsit és erőlködne a motor de a sínben nem látok beleesett szemetet vagy bármit.
sajnos egy kicsit de kisebb mértékben ugyanezt hallom mikor a motoros kormányoszlop felfelé mozog...![]()
nagyon bírnám hogyha elég lenne a megfelelő helyre csak egy kis wd40-et besprickolni és fertig...
2012.11.08. 22:10
Jerry írta:scuderia írta:Sziasztok!
elektromos ülés, vezetőoldai fenéklap előre-hátra mozgatásakor iszonyatos kerregő-búgó hang... mintha még mechanikusan is akadna kicsit és erőlködne a motor de a sínben nem látok beleesett szemetet vagy bármit.
sajnos egy kicsit de kisebb mértékben ugyanezt hallom mikor a motoros kormányoszlop felfelé mozog...![]()
nagyon bírnám hogyha elég lenne a megfelelő helyre csak egy kis wd40-et besprickolni és fertig...
Pedig nem bonyolult szerkezet.
Ha nincs fizikai akadálya a mozgásnak, akkor még lehet, hogy a négyszögletű bovden darálódott már ívesre, vagy egyszerűen csak nincs a helyén.
2012.11.09. 10:19
scuderia írta:Jerry írta:scuderia írta:Sziasztok!
Pedig nem bonyolult szerkezet.
Ha nincs fizikai akadálya a mozgásnak, akkor még lehet, hogy a négyszögletű bovden darálódott már ívesre, vagy egyszerűen csak nincs a helyén.
Hát ezzel csak az a gondom, hogy:
nem tudom mi az a negyszogletu bowden
meg foleg azt hogy hol lehet![]()
hogy néz ki az a cucc? merre tologassam az ülést? emeljem fel teljesen és nézzek alá? szerinted?
köszi