Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.12.10. 20:43

tom írta:Sziasztok!

Írtam még délelőtt,hogy nem indul a kocsi.Itt vannak a tünetek,várom az ötleteket

Hát forgatta az akksi,de nem akart beugrani.A sokadik próba után nyomtam kis gázt,akkor meg már az akksi is lemerült és csak nyöszörgött.Ekkor odaállítottam fatert az új Nissan Quashqai-jal,összekötöttük kábellel,és első indításra beindult. 8O
Gyorsan berohantam Debrecenbe,kimérettem az akksit 93% volt. 8O
Tehát az megint nem lehet a szervízes szerint.Az adagoló vagy üzemanyagszivattyú megint nem,mert akkor meg folyamatosan csinálná.Így meg csak havonta egyszer.Most sincs már vele semmi.Talán a FÖLDÖNKÍVÜLIEK!? :roll:

Én akksit cserélnék a Fateroddal :lol: :lol: :lol:

2007.12.10. 22:42

Az túl kicsi!
Nem fér be!!

nm indul

2007.12.11. 15:39

tom írta:Az túl kicsi!
Nem fér be!!

Nem lehet, hogy nem kap anyagot a gép? Nekem is csinál olyat, hogy csak sokadik tekerésre indul be. Mintha vki egyszer azt mondta volna, hogy van egy szelep, ami nem engedi az üzemanyag visszafolyását és ha ez tünkre megy, akkor lehet ilyen tünet. De mondjuk akkor is el kéne induljon, csak hosszabb tekergetés után. :roll: Esetleg az üzemanyagpupa? :?:

2007.12.11. 15:44

Az üzemanyagpumpára van befolyással egy újabb aksi?

2007.12.11. 18:27

Sziasztok!

Csak hallkan kérdezném,hogy az automata sebváltó állása befolyásolja-e ezt a nem indulást.
Gondolok itt arra,hogy ez az esemény eddig háromszor történt,és úgy emlékszem,hogy mindegyik alkalomkor elfelejtettem P-be rakni a váltót és D-be állítottam le a motort,majd utána raktam P-be,hogy a kulcsot ki tudjam venni.
Lehetséges lenne,hogy a váltó kommunikál a kulccsal,vagy az immobilizerrel,vagy a komputerrel?És úgy érzékeli,mintha valami baj lenne?
Nem tom,hogy a kollégának,akinek gondja volt a kulccsal,milyen tüneteket produkált az indításnál?
Csak akkor,mikor másik akksiról kapott áramot miért indult?Igaz előtte adtam gázfröccsöt,csak a saját akksim már nem tudta forgatni rögtön utána.
Úgyhogy éppen nem derült ki,hogy üzemanyagszivattyú,vagy akksi.
Ma reggel azon imádkoztam,hogy NE induljon be,mert akkor rögtön mellé tudtam volna állni a másik kocsival,és annak az akksiáról megpróbáltam volna indítani.Aztán ha megy akkor valószínű akksi,ha meg nem,akkor az kizárható.
De persze pöccre indult,meg az egész nap folyamán sem volt baja.

Más.MA voltam egy cégnél amelyik Webasto kályhákat javít,meg forgalmaz.Ott azt mondták,hogy az irányítópanelt nem lehet cserélni,mert speciálisan a BMW-nek lett gyártva,akármilyenre nem lehet kicserélni.Még a BMW-ből is csak azonos évjáratú kályhára lehet kicserélni.És magát a panelt meg abszolút nem lehet,mert egybe van építve(ragasztva)a házzal.
DE,ha valakinek okosabbat mondtak,és meg is tudják oldani,ne tartsa magában :D

2007.12.11. 19:36

Én úgy tudom,ha D-ben van nem indul,csak P állásban !Legalábbis az E60-on igy van!

2007.12.11. 20:54

Sziasztok az indexkar végén van 1 pici gomb amivel az időt meg a fogyit és sok mindent tudok megnézni de ha 1 pár másodpercig nyomva tartom megjelenik 1 prog felirat ezzel mit lehet csinálni. ja és mintha olvastam már volna itt, de k....ra nem találom!!!!

2007.12.11. 22:15

Ha nagyboard - 16:9-ed van ott szépen kidobja a nyomvatartásra, hogy miket szeretnél látni a boardon. Pipáld be a kívánt sorrendbe az adott cuccokat, és ha az indexkar végén levő gombot nyomkodod azok fognak csak ott előjönni.

2007.12.11. 23:39

sziasztok!tudja valaki hogy hol talalom a lampa modult?a fenyszoroim bekacsolva maradtak,ha leveszem a gyujtast es lekapcsolom a lampat akkor is vilagit.gondolom a vilagitas modul romolott el.ha tudtok segitsetek.koszonom

2007.12.12. 01:09

drkpeti írta:sziasztok!tudja valaki hogy hol talalom a lampa modult?a fenyszoroim bekacsolva maradtak,ha leveszem a gyujtast es lekapcsolom a lampat akkor is vilagit.gondolom a vilagitas modul romolott el.ha tudtok segitsetek.koszonom

A kesztyü tartó allat job oldalt!Alul van egy csavar ami fogja azt kiveszed és utána lefelé kel meghuzni és akkor lejön a fölső csavaról elég szar kiszedni.
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára admin 2007.12.12. 18:37-kor.

2007.12.12. 10:15

elfelejtettem mondani hogy kulfoldi az auto,es jobb kormanyos.igy is a kesztyurtarto alatt van?ki kell szedni a kesztyutarto vagy csak a boritast kell levenni?

2007.12.12. 12:49

drkpeti írta:elfelejtettem mondani hogy kulfoldi az auto,es jobb kormanyos.igy is a kesztyurtarto alatt van?ki kell szedni a kesztyutarto vagy csak a boritast kell levenni?

mielőtt lebombáznád a kesztyűtartót gyorsan beledumálok....a kesztyűtartó alatt de az A oszlopon, azaz az oldalfalon keresd. A küszöb meghosszabbításakénti műanyag kifli alakú borítást pattintsd le és akkor fel tudod hajtani a szőnyeget, úgy férsz hozzá.

Ha nem megy írj egy maicímet, mert én is cseréltem modult két hónapja, és pont van egy képem ahol látszik a helye.

2007.12.12. 12:52

tom írta:Sziasztok!

Csak hallkan kérdezném,hogy az automata sebváltó állása befolyásolja-e ezt a nem indulást.
Gondolok itt arra,hogy ez az esemény eddig háromszor történt,és úgy emlékszem,hogy mindegyik alkalomkor elfelejtettem P-be rakni a váltót és D-be állítottam le a motort,majd utána raktam P-be,hogy a kulcsot ki tudjam venni.
Lehetséges lenne,hogy a váltó kommunikál a kulccsal,vagy az immobilizerrel,vagy a komputerrel?És úgy érzékeli,mintha valami baj lenne?
Nem tom,hogy a kollégának,akinek gondja volt a kulccsal,milyen tüneteket produkált az indításnál?
Csak akkor,mikor másik akksiról kapott áramot miért indult?Igaz előtte adtam gázfröccsöt,csak a saját akksim már nem tudta forgatni rögtön utána.
Úgyhogy éppen nem derült ki,hogy üzemanyagszivattyú,vagy akksi.
Ma reggel azon imádkoztam,hogy NE induljon be,mert akkor rögtön mellé tudtam volna állni a másik kocsival,és annak az akksiáról megpróbáltam volna indítani.Aztán ha megy akkor valószínű akksi,ha meg nem,akkor az kizárható.
De persze pöccre indult,meg az egész nap folyamán sem volt baja.

Más.MA voltam egy cégnél amelyik Webasto kályhákat javít,meg forgalmaz.Ott azt mondták,hogy az irányítópanelt nem lehet cserélni,mert speciálisan a BMW-nek lett gyártva,akármilyenre nem lehet kicserélni.Még a BMW-ből is csak azonos évjáratú kályhára lehet kicserélni.És magát a panelt meg abszolút nem lehet,mert egybe van építve(ragasztva)a házzal.
DE,ha valakinek okosabbat mondtak,és meg is tudják oldani,ne tartsa magában :D

Szia!

Nekem valszeg a kulcs elkódolása miatt nem indult. Semmit sem tekert!

Üdv, Zola.

M

2007.12.12. 14:18

drkpeti írta:elfelejtettem mondani hogy kulfoldi az auto,es jobb kormanyos.igy is a kesztyurtarto alatt van?ki kell szedni a kesztyutarto vagy csak a boritast kell levenni?

Szia!

Akkornekd nem a kesztyűtartó alatt van, hanem a jobb oldalon az A oszlopon. Ahogy írták, csak a műanyag borítást kell kipattintanod, utána a kis takaró szivacsot felhajtani, a csavart kicsavarni és szépen lehúzni. Utána már a csatikatis ki tudod kötni.

2007.12.12. 18:38

admin írta:
drkpeti írta:sziasztok!tudja valaki hogy hol talalom a lampa modult?a fenyszoroim bekacsolva maradtak,ha leveszem a gyujtast es lekapcsolom a lampat akkor is vilagit.gondolom a vilagitas modul romolott el.ha tudtok segitsetek.koszonom

A kesztyü tartó allat job oldalt!Alul van egy csavar ami fogja azt kiveszed és utána lefelé kel meghuzni és akkor lejön a fölső csavaról elég szar kiszedni.
Kép

Itt a kép!
De neked akkor valószinü a másik oldalt van!

2007.12.12. 18:43

Szia ViSor sajna nincs se 16:9, se a kissebik navi, a műszerfalon az óracsoport alatt jelenik meg a prog felirat, majd a rádión jön ki egy csomó minden ha ott megnyomom pl.: a fogyasztás, vagy az óra/dátum jel alatti gombot akkor mi történik?????

2007.12.12. 18:45

Sziasztok nekem is lámpa problémám van a refim világít folyamatosan. Ez is modul probléma?? és ha igen hol lehet venni?????

2007.12.12. 18:48

Hátőőőőő ... gondolom ugyan az. Kiválaszthatod egyesével, hogy a gomb normál nyomkodásával miket mutasson. De kisboardosok nyilatkozzatok...

2007.12.12. 18:59

Köszönöm szépen ViSor tesó!!!!!

2007.12.12. 19:08

ViSoR írta:Hátőőőőő ... gondolom ugyan az. Kiválaszthatod egyesével, hogy a gomb normál nyomkodásával miket mutasson. De kisboardosok nyilatkozzatok...

Ez nagy bord csak MID-el!De a lényege ugyan az.
Hozzászólás küldése

VigLink badge