Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Javítás, szerelgetés, Let's Build it!

2012.10.13. 17:03

leslie írta:
Gallaca írta:Hétvégi menü! :facepalm: :doglotlo: Kép

Csak nehogy beletorjon a fogad :)
Kemeny vagy :franko:

Sokat nem bukik rajta max vesz egy bontotat.

iPhone Tapatalk

2012.10.13. 18:01

Gallaca írta:Hétvégi menü! :facepalm: :doglotlo:

Minimum 1000db képet meg 10 órás videók kell csinálnod a műveletről.

2012.10.14. 12:12

Sok sikert! De akkor most e39 be cserélsz vagy ,e60 ba váltót?

2012.10.14. 12:25

adam001 írta:

Sok sikert! De akkor most e39 be cserélsz vagy ,e60 ba váltót?

Köszi! E39-be!

2012.10.14. 20:51

Kinn, padon (vagy kínpadon) az E39:

Kép

Az angol beteg:

Kép

2012.10.15. 09:00

kovessyroli írta:Kinn, padon (vagy kínpadon) az E39:

Az angol beteg:

[img]]

Ennyire nagy volt a baj? A képeken nem látszott...

2012.10.15. 12:31

barbrady írta:
kovessyroli írta:Kinn, padon (vagy kínpadon) az E39:

Az angol beteg:

[img]]

Ennyire nagy volt a baj? A képeken nem látszott...

Hátsó sárvédő csere volt csak szerencsére a kasztnin, viszont padon kellett húzni, mert a futómű kapott.
Azért vettem komplett színazonos hátulját, mert így a futóműrészt komplettben át tudtuk tenni, miután padon helyretették.
Vettem hozzá új sachs csillapítókat, és azzal lett összerakva.
A héten már nekiállnak a festésnek is.

2012.10.15. 13:41

Hello!
Ma először szakadó esőben, majd szakadó hóban közlekedtem, hozzáteszem, hogy hegyen jöttem fel a hóban... első hátsókerék meghajtásúú kocsim... Nem egyszerü, azt kell, h mondjam... kipörgésgátló ide, v oda, szerpentinen voltak csúszkálások, forogtam, meg kapartam xD :D de felértem :D
A kérdésem a követlező... Kiirta a gép, h FunkSchlüssel Batteri hibakódnak...
Lehetséges, h az akksimhoz viz került és azért kiirta? Mert nyáron kifolyt az előző akksimból a sav és kimarta az alját és van egy kisebb lyuk, amit karosszériáztatni fogok... És esetleg ott viz kerülhetett be???
köszi

2012.10.15. 16:23

denklo91 írta:Hello!
Ma először szakadó esőben, majd szakadó hóban közlekedtem, hozzáteszem, hogy hegyen jöttem fel a hóban... első hátsókerék meghajtásúú kocsim... Nem egyszerü, azt kell, h mondjam... kipörgésgátló ide, v oda, szerpentinen voltak csúszkálások, forogtam, meg kapartam xD :D de felértem :D
Lehetséges, h az akksimhoz viz került és azért kiirta? Mert nyáron kifolyt az előző akksimból a sav és kimarta az alját és van egy kisebb lyuk, amit karosszériáztatni fogok... És esetleg ott viz kerülhetett be???
köszi

A kulcsba merül az elem.

iPhone Tapatalk

2012.10.15. 20:05

admin írta:
denklo91 írta:Hello!
köszi

A kulcsba merül az elem.

iPhone Tapatalk

Ez meg sem fordult a fejemben. Köszönöm :D

2012.10.15. 23:12

Sziasztok , adott egy e46 touring , elektromos bőr ülés es , anyós ülés támla állítása elromlott, de a motor berreg, csak nem állít, , szeretnénk megjavítani és ehez valami support-ot kérni tapasztaltbbaktol!

2012.10.16. 14:03

adam001 írta:Sziasztok , adott egy e46 touring , elektromos bőr ülés es , anyós ülés támla állítása elromlott, de a motor berreg, csak nem állít, , szeretnénk megjavítani és ehez valami support-ot kérni tapasztaltbbaktol!

E39-ben az állítómotorok egy négyszög profilú bovdenen keresztül állítják a támlát. Ezt a bovdent egy lemez tartja a helyén, ami kettő darab csavarral van rögzítve. Véleményem szerint (persze látni kellene), ez a bovden ugorhatott ki vagy darálódhatott gömbölyűre, ezért kerreg csak a motor állítás nélkül.

2012.10.16. 19:22

Jerry írta:
adam001 írta:Sziasztok , adott egy e46 touring , elektromos bőr ülés es , anyós ülés támla állítása elromlott, de a motor berreg, csak nem állít, , szeretnénk megjavítani és ehez valami support-ot kérni tapasztaltbbaktol!

E39-ben az állítómotorok egy négyszög profilú bovdenen keresztül állítják a támlát. Ezt a bovdent egy lemez tartja a helyén, ami kettő darab csavarral van rögzítve. Véleményem szerint (persze látni kellene), ez a bovden ugorhatott ki vagy darálódhatott gömbölyűre, ezért kerreg csak a motor állítás nélkül.

A lényeg: az anyós :!:
:mrgreen:

2012.10.19. 18:09

Hétvégi menü...
Kép
Na melyik a legnagyobb szívás? :roll:

2012.10.19. 23:12

Gallaca írta:Hétvégi menü...
Kép

No itt a folytatás! Nem volt könnyű, de estére levettem egyedül...Kép
Jó fazonban van a váltó amit vettem. De elkövettem egy szerelési hibát. Középen, a wandler nyakánál a szimeringet nem ellenőriztem. Természetesen elkezdett ereszteni. Pedig ellőtte porszáraz volt. Váltó ki, szimeringcsere!Kép
Itt van a kis kocsog ahogy Pákó mondaná.
Kép
Mielőtt kivettem, még úgy szivárgósan kipróbáltam, jól működött, pedig megtiportam. Eredmény, 12.5 átlagfogyi. :mrgreen: Régi váltóval 5.1 volt, kíméltem, hogy ne hibázzon. Remélem jó lesz egy darabig.

2012.10.20. 05:46

Gallaca írta:
Gallaca írta:Hétvégi menü...
Kép

No itt a folytatás! Nem volt könnyű, de estére levettem egyedül...Kép
Jó fazonban van a váltó amit vettem. De elkövettem egy szerelési hibát. Középen, a wandler nyakánál a szimeringet nem ellenőriztem. Természetesen elkezdett ereszteni. Pedig ellőtte porszáraz volt. Váltó ki, szimeringcsere!Kép
Itt van a kis kocsog ahogy Pákó mondaná.
Kép
Mielőtt kivettem, még úgy szivárgósan kipróbáltam, jól működött, pedig megtiportam. Eredmény, 12.5 átlagfogyi. :mrgreen: Régi váltóval 5.1 volt, kíméltem, hogy ne hibázzon. Remélem jó lesz egy darabig.

A kis kufodi kocsog :D Nekem is szimmering csere lesz a héten :)

2012.10.20. 21:23

Ez szezonális hiba :doglotlo: Nekem valamelyik hidegebb reggelen csak pörgött D-ben de nem nagyon mozdult, a szimmeringet már én is megrendeltem. A váltótartó bakokat is gondoltam, hogy cserés lesz. A tömítés hova lesz?

Jah, már képben vagyok.... az olajtömb alá gondolom.

2012.10.20. 23:16

kabega írta:Ez szezonális hiba :doglotlo: Nekem valamelyik hidegebb reggelen csak pörgött D-ben de nem nagyon mozdult, a szimmeringet már én is megrendeltem. A váltótartó bakokat is gondoltam, hogy cserés lesz. A tömítés hova lesz?

Jah, már képben vagyok.... az olajtömb alá gondolom.

Oda biza!

2012.10.23. 20:02

Ha valaki behajlós tükör projecben gondolkodik, akkor ez egy jó lehetőség. Én dupla ennyiért vettem a bimmer.hu-n.

A termék nem az enyém, csak szemembe ötlött az ára!

2012.10.23. 20:42

hamoriarpi írta:Ha valaki behajlós tükör projecben gondolkodik, akkor ez egy jó lehetőség. Én dupla ennyiért vettem a bimmer.hu-n.

A termék nem az enyém, csak szemembe ötlött az ára!

Szia Árpi!
Nekem Jerry segítségével megoldódott. Ma sógorommal szétszedtük mint majom a zsebórát, mivel az én kocsim Face lift, szebb a gyerekzár gomb, mert narancs sárga a hátulja, illetve a gombjai élesebben világítanak és szinte nem is kopottak, gondoltam majd pakolok ide-oda...
Hát nem jött be. :cry:
A tükör lapjának az állítójának tök más a bele, a gombok befogatása, a panel alatti rész teljesen eltér egymástól, így mindent visszaraktunk és semmit nem tudtunk kicserélni.
Viszont= Ez legalább vezérli az M-es tükröt behajtás ügyileg is, a régi vezérlő meg a lapokat sem mozgatta. :mrgreen:
Kép

Uploaded with ImageShack.us
Hozzászólás küldése

VigLink badge