2007.11.18. 13:52
Sziasztok!
Én is sajnálnám rá a pénzt!
Akkor inkább egy új szőnyeg garnitúrát vennék! ( Bár az eredeti is még tipp-topp!)
Nem szoktam kulcstartót használni, mert tönkre teszi a kulcs műanyag házát, ill a kormányoszlop, és a zárak körül a fényezést!
2007.11.18. 13:54
Inkább gyári elemlámpát vegyetek a kesztyűtartóba!!!!!
Nagyon tuti! Sokat használom!
2007.11.18. 14:08
Üdv!
Ha utólag vetted, mennyibe volt?
( Sajna az enyémbe csak a helye van meg. )
2007.11.18. 15:02
Oldboy írta:Üdv!
Ha utólag vetted, mennyibe volt?
( Sajna az enyémbe csak a helye van meg. )
Szia Oldboy!
Én így vettem, komplett!
Egyébként kb 5000Ft
2007.11.20. 21:46
AMikor először megláttam, hogy létezik ilyen gyári zseblámpa a kesztyűtartóba, zonnal vennem kellett egyet. Hatalmába kerített a 'must have' érzés. Sztem ettől (is) bmw a bmw: létezik egy csapat Münchenben arra, hogy csupa olyan dolgot találjon ki, aminek az értelme viszonylag csekély, ellenben hajlandóak az emberek (bmw tulajok) embertelen sok pénzt kiadni érte... (lásd bmw individual, lifestyle...)
Nem tudom, van-e másik autotípus, amelyikben ilyen akksis gyári zseblámpa van...
2007.11.21. 00:11
efer írta:AMikor először megláttam, hogy létezik ilyen gyári zseblámpa a kesztyűtartóba, zonnal vennem kellett egyet. Hatalmába kerített a 'must have' érzés. Sztem ettől (is) bmw a bmw: létezik egy csapat Münchenben arra, hogy csupa olyan dolgot találjon ki, aminek az értelme viszonylag csekély, ellenben hajlandóak az emberek (bmw tulajok) embertelen sok pénzt kiadni érte... (lásd bmw individual, lifestyle...)
Nem tudom, van-e másik autotípus, amelyikben ilyen akksis gyári zseblámpa van...
Én még nem hallottam róla, hogy lenne, de a sajátom nagyon sokat használom!
Volt majd nem mindegyik BMW -ben!
És lesz az összesben!!!!
2007.11.21. 00:31
linkeljetek már be egy képet hogy hogy is néz ki ez a zseblámpa mert felcsigáztatok ezzel.
2007.11.21. 00:41
pappkari írta:linkeljetek már be egy képet hogy hogy is néz ki ez a zseblámpa mert felcsigáztatok ezzel.
Lámpa
2007.11.21. 00:46
köszi admin a gyors reagálást , Magyarhonba hol lehet ilyet beszerezni?
2007.11.21. 00:57
pappkari írta:köszi admin a gyors reagálást , Magyarhonba hol lehet ilyet beszerezni?
Szerintem bármelyik bmw szalonba.Vagy lehet rhantos is tud olcsóban mint a szalon.
2007.11.22. 17:46
sziasztok.
legyetek kedvesek segíteni, hogyan tudok a fórumba képet beilleszteni?
több topicban is láttam nagyon szépen beollózott képeket, nekem meg nem megy
köszi
roland
2007.11.22. 18:34
kovessyroli írta:sziasztok.
legyetek kedvesek segíteni, hogyan tudok a fórumba képet beilleszteni?
több topicban is láttam nagyon szépen beollózott képeket, nekem meg nem megy
köszi
roland
Szia!
Csak linkelni tudod a képet a kép beszurása gombal.A legegyszerübb ha feltöltöd a képgalériába ott jobb egérgomb a képre és a tulajdonságoknál ott az elérési utja a képnek azt bemásolod a képbeszurása gomb megnyomása után felugró ablakba.
Remélem érthető voltam.
2007.11.22. 19:47
pappkari írta:köszi admin a gyors reagálást , Magyarhonba hol lehet ilyet beszerezni?
Szia Kari,
nekem is van

6e Ft körül van az ára, és bármelyik szalonba lehet kapni!
2007.11.23. 11:50
Hát nem volt pofám lefotózni, de egy szegény makulátlanul felöltözött idős úriember itt az Istenhegyin, ahogy jöttem le hegyről belefúródott a betonfalba csúnyán. Ezüst e39, TAKAT-1 rendszám.Lostcontrol of the gépjármű gondolom, kicsit retymás volt az út.
2007.11.23. 16:28
Száradjon le a keze /hogy többet ne tudjon kormányozni/ annak a bal....sz illetönek,aki ma meghuzta az autómat!!!

Naná hogy lelépett a szemét!!
2007.11.23. 19:14
Sziasztok!
Nekem is lett új avatarom,hála Hero mesternek!
Most már azt is tudom,milyenre kell upgrade-elnem a kicsikémet!

Hero
2007.11.23. 20:26
Hát nagyon szivesen máskoris!
Az upgradehez meg sok sikert!
2007.11.24. 01:08
BMW E21-be is van, pedig harminc éves autó
2007.11.24. 16:46
Tud-é valaki videolópó progit? Mármint olyan képlopóra gondolok ami a monitoron történő dolgokat rögzíti. Én hypercam 2-t használom, de az nem az igazi. Valami jobb kéne!
2007.11.24. 21:18
Anno énis azt használtam mikor rögziteni kellett a csajokat msn webkamon!
Sztem szuper, felbontás kiterjesztés állitható sőt még a képernyőn a pozicio is, hova kel ettől jobb?