![]() |
2014.07.23. 15:15
leslie írta:Csubakka2000 írta:jlaci74 írta:Csubakka2000 írta:Sziasztok!
Fék problémáim miatt szépen az elejétől végigolvastam ezt a fórumot. Nem egyszerre, de szépen lassan csak a végére értem.
Szeretnék gyári BMW féktárcsát és betétet venni, és tudom is, hogy olvastam, hogy van a tagok között olyan, aki ilyennel foglalkozik, csak sajnos már nem emlékszem, hogy ki volt. Egy név és egy elérhetőség érdekelne.
Első körben gyáriban gondolkodom, de akár valami tuti ATE vagy Zimmerman is szóba jöhet. (nem tudom, hogy a UNIX-nál forgalmazott ATE jó lehet-e).
Megköszönöm, ha kapok beszerzési forrást/forrásokat, mivel sajnos nem jegyzeteltem ki a visszaolvasás során.
Sajnos tudatlanságomból már egy Mintex és egy Brembo féktárcsát használtam el. Még a Brembo van fent, viszonylag friss, (kb 2 hónapos) és elkezdett rázni ez is.
Szerelőm szerint a futómű jó. Fél éve potyára cseréltem egy kormányművet is, mert egy kormányműves szerint ez okozhatja a rázást. Egy nagyon jó állapotú bontottat találtam, még jobb is volt, mint az enyém, de semmi sem változott e térem. Azt hittem kitépem a hajam
Köszönöm!
pl. 1st Auto Kft
Hát nincs közel hozzám
Postáról-futárról hallottál már?
Rengeteg mindenki így vesz Jlacitól ( = 1st Auto Kft. ) motyeszt. Nyugodt szívvel ajánlom Őt én is.
Amúgy nekem is gyári tárcsa+betét van fent elől. Én még egyszer nem veszek gyárit !!!!! Néhány hónap után ugyanúgy elkezdett rázni, mint bármely más, pedig pont azért vettem gyárit, hogy azzal ne legyen ilyen gondom. És nem is gyilkolom nagyon.....
2014.07.23. 15:17
Zo78 írta:leslie írta:Amúgy nekem is gyári tárcsa+betét van fent elől. Én még egyszer nem veszek gyárit !!!!! Néhány hónap után ugyanúgy elkezdett rázni, mint bármely más, pedig pont azért vettem gyárit, hogy azzal ne legyen ilyen gondom...
Na, ezt nem akartam hallani... kardomba dőlök...
2014.07.23. 15:18
Csubakka2000 írta:leslie írta:Csubakka2000 írta:jlaci74 írta:Csubakka2000 írta:Sziasztok!
Fék problémáim miatt szépen az elejétől végigolvastam ezt a fórumot. Nem egyszerre, de szépen lassan csak a végére értem.
Szeretnék gyári BMW féktárcsát és betétet venni, és tudom is, hogy olvastam, hogy van a tagok között olyan, aki ilyennel foglalkozik, csak sajnos már nem emlékszem, hogy ki volt. Egy név és egy elérhetőség érdekelne.
Első körben gyáriban gondolkodom, de akár valami tuti ATE vagy Zimmerman is szóba jöhet. (nem tudom, hogy a UNIX-nál forgalmazott ATE jó lehet-e).
Megköszönöm, ha kapok beszerzési forrást/forrásokat, mivel sajnos nem jegyzeteltem ki a visszaolvasás során.
Sajnos tudatlanságomból már egy Mintex és egy Brembo féktárcsát használtam el. Még a Brembo van fent, viszonylag friss, (kb 2 hónapos) és elkezdett rázni ez is.
Szerelőm szerint a futómű jó. Fél éve potyára cseréltem egy kormányművet is, mert egy kormányműves szerint ez okozhatja a rázást. Egy nagyon jó állapotú bontottat találtam, még jobb is volt, mint az enyém, de semmi sem változott e térem. Azt hittem kitépem a hajam
Köszönöm!
pl. 1st Auto Kft
Hát nincs közel hozzám
Postáról-futárról hallottál már?
Rengeteg mindenki így vesz Jlacitól ( = 1st Auto Kft. ) motyeszt. Nyugodt szívvel ajánlom Őt én is.
Amúgy nekem is gyári tárcsa+betét van fent elől. Én még egyszer nem veszek gyárit !!!!! Néhány hónap után ugyanúgy elkezdett rázni, mint bármely más, pedig pont azért vettem gyárit, hogy azzal ne legyen ilyen gondom. És nem is gyilkolom nagyon.....
Köszi!
Időközben írtam is egy ajánlatkérő e-mailt neki. Postáról természetesen hallottam, csak örültem volna, ha esetleg egy átvizsgálásra is elvihettem volna biztos ami biztos, ehhez van távol sajnos. Ez nem megy postával
Neked ha nem gyári, akkor milyen párosítás van fenn az autódon? (és mi a véleményed róla?)
Köszi
2014.07.23. 16:12
Zo78 írta:leslie írta:Amúgy nekem is gyári tárcsa+betét van fent elől. Én még egyszer nem veszek gyárit !!!!! Néhány hónap után ugyanúgy elkezdett rázni, mint bármely más, pedig pont azért vettem gyárit, hogy azzal ne legyen ilyen gondom...
) hibátlan
2014.07.23. 16:18
2014.07.23. 16:24
2014.07.23. 21:03
hamoriarpi írta:Zo78 írta:leslie írta:Amúgy nekem is gyári tárcsa+betét van fent elől. Én még egyszer nem veszek gyárit !!!!! Néhány hónap után ugyanúgy elkezdett rázni, mint bármely más, pedig pont azért vettem gyárit, hogy azzal ne legyen ilyen gondom...
Mert Leslie is ezek szerint egyike azon fórumtársaimnak, akik még nem olvasták elégszer a már kb. 1 milliószor szajkózott mondatomat, miszerint a fékrázást nem a féktárcsa hibája okozza (kevés kivételtől eltekintve), hanem a rossz és/vagy nem BMW márkaszervízben, KDS BEISBARTH padon 0-ra állított futómű okozza.
2014.07.23. 21:15
204d1 írta:hamoriarpi írta:Zo78 írta:leslie írta:Amúgy nekem is gyári tárcsa+betét van fent elől. Én még egyszer nem veszek gyárit !!!!! Néhány hónap után ugyanúgy elkezdett rázni, mint bármely más, pedig pont azért vettem gyárit, hogy azzal ne legyen ilyen gondom...
Mert Leslie is ezek szerint egyike azon fórumtársaimnak, akik még nem olvasták elégszer a már kb. 1 milliószor szajkózott mondatomat, miszerint a fékrázást nem a féktárcsa hibája okozza (kevés kivételtől eltekintve), hanem a rossz és/vagy nem BMW márkaszervízben, KDS BEISBARTH padon 0-ra állított futómű okozza.
Mik vannak...
2014.07.23. 21:26
hamoriarpi írta:Zo78 írta:leslie írta:Amúgy nekem is gyári tárcsa+betét van fent elől. Én még egyszer nem veszek gyárit !!!!! Néhány hónap után ugyanúgy elkezdett rázni, mint bármely más, pedig pont azért vettem gyárit, hogy azzal ne legyen ilyen gondom...
2014.07.23. 21:38
leslie írta:
Akkor elviszem egy markaszervizbe, beallittatom a futomuvet es meglatjuk.
Kivancsi vagyok.....
2014.07.23. 21:53
2014.07.23. 21:54
2014.07.23. 21:54
leslie írta:204d1 írta:hamoriarpi írta:Zo78 írta:leslie írta:Amúgy nekem is gyári tárcsa+betét van fent elől. Én még egyszer nem veszek gyárit !!!!! Néhány hónap után ugyanúgy elkezdett rázni, mint bármely más, pedig pont azért vettem gyárit, hogy azzal ne legyen ilyen gondom...
Mik vannak...
Akkor elviszem egy markaszervizbe, beallittatom a futomuvet es meglatjuk.
Kivancsi vagyok.....
2014.07.29. 16:54
2014.07.29. 17:29
2014.07.29. 18:18
Haminda írta:Inkább ne használd az idézet funkciót
2014.08.06. 10:19
Bummer írta:Haminda írta:Inkább ne használd az idézet funkciót
Hihihi...ezert engem is mindig popollon pattintannak, de ugy, h a pockom is leszakad
2014.08.20. 09:31
2014.09.08. 20:19
2014.09.08. 20:26
Gallaca írta:Hali!
Motoron alap, de E39-en van gyakorlati haszna a fém(flexi) fékcsőnek? Valakinek van tapasztalata? Megéri a molyolást?