Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.11.20. 07:47

orvil írta:tecsotitkok netrol lejon hamar. amugy nem vagyok multiellenes, csak tecso tragya, a tobbi is. auchan sem lehet kulomb, de osantitkok meg nem jott ki (vagy madarastecso masneven).

Honnan lehet letölteni? Engem nagyon érdekelne. Az első részt már olvastam. Nagyon jó!

2007.11.20. 07:49

Caller írta:Meglett az autóm, köszönöm mindenkienk a segítséget!

Gratulálok és sok-sok élvezettel teli, balesetmentes kilómétert kívánok neked hozzá!
Konkrétan milyen lett a típus?

2007.11.24. 13:19

kicsiti off, de a "C" vágányon betolom ide is:

egy igazi gépjármű zigóta:

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1280

van ilyenről vkinek infója?
lehet, hogy megvenném (karácsonyra....)

minden apró szöszenet érdekelne mert azon kívül, hogy állati kicsi fogalmam sincs róla milyen lehet

2007.11.24. 14:13

Diabolica írta:kicsiti off, de a "C" vágányon betolom ide is:

minden apró szöszenet érdekelne mert azon kívül, hogy állati kicsi fogalmam sincs róla milyen lehet

Párom unokatesójának ilyenje van és imádja. Állítólag nagyon "komoly" kis gép. :lol: De ha nekem kéne választanom, akkor Cooper S. :twisted: De nekem is nagyon bejönnek ezek a kis Minik.

2007.11.24. 15:45

Üdv!
A Cooper S-et vezettem a nyáron, az 540-em mellett is élmény volt.
Ha Minit akarsz próbáld meg vezetni mind a kettőt, és majd valszeg S-et fogod "értékelni".
( A Duna Wallis-ban Pacs Andrea a Minis, korrekt, szolid értékesítő, szerintem meglehet dumálni egy kis teszt futamra. )

2007.11.24. 17:03

Oldboy írta:Üdv!
Ha Minit akarsz próbáld meg vezetni mind a kettőt, és majd valszeg S-et fogod "értékelni".
( A Duna Wallis-ban Pacs Andrea a Minis, korrekt, szolid értékesítő, szerintem meglehet dumálni egy kis teszt futamra. )

a család hölgytagjának lenne, féltem a lóerőktől - ha van használja, túlzottan is

2007.11.24. 18:02

Diabolica írta:

a család hölgytagjának lenne, féltem a lóerőktől - ha van használja, túlzottan is

Milyen szépen fogalmaztál így az Asszonyról :D :D

én cooper s-t vezettem, és nagyon bejött. de állandó autónak nem tudom elképzelni, hobbinak pedig szerintem kevés kicsit... (az én igényeimmel nem passzol)

2007.11.24. 18:05

Nekem tetszett. Belül meglepően tágas, meglepően igényes (bár nékem rút) és meglepően drága. Valamint meglepően lassú az 1.6. Vedd az S-t és húzz le 2 gyertyapipát...

2007.11.24. 18:40

collins írta:
Diabolica írta:

Milyen szépen fogalmaztál így az Asszonyról :D :D

én cooper s-t vezettem, és nagyon bejött. de állandó autónak nem tudom elképzelni, hobbinak pedig szerintem kevés kicsit... (az én igényeimmel nem passzol)

nem kizárt, hogy nézi a fórumot.....ellenőrzés minden szinten....fő az óvatosság:)))

2007.11.24. 18:51

ViSoR írta:Nekem tetszett. Belül meglepően tágas, meglepően igényes (bár nékem rút) és meglepően drága. Valamint meglepően lassú az 1.6. Vedd az S-t és húzz le 2 gyertyapipát...

rossz nyomon jártok ezzel az S-el. Bevásárolni nem elég a mezei? Nekem nem kell beleülni.

Amúgy járkálok én is 80 lóerős kocsival néha (tgk), megvan annak is a feelingje. Komolytalan tempó, hangos zene, nézelődés, kisimítjuk a hajunkat a kezünkkel, nézegetjük a tükröt, álmodozunk közben, kis evés-kis iváa soroljam még?

2007.11.25. 00:05

Diabolica írta:
ViSoR írta:Nekem tetszett. Belül meglepően tágas, meglepően igényes (bár nékem rút) és meglepően drága. Valamint meglepően lassú az 1.6. Vedd az S-t és húzz le 2 gyertyapipát...

rossz nyomon jártok ezzel az S-el. Bevásárolni nem elég a mezei? Nekem nem kell beleülni.

Amúgy járkálok én is 80 lóerős kocsival néha (tgk), megvan annak is a feelingje. Komolytalan tempó, hangos zene, nézelődés, kisimítjuk a hajunkat a kezünkkel, nézegetjük a tükröt, álmodozunk közben, kis evés-kis iváa soroljam még?
Jól beszélsz :!: :!: :!:
És amikor jön a sutyó tolakodó akkor odarakom rendesen ha beakar jönni mert nincs mit félteni rajta :!:

2007.11.25. 12:28

Végülis kevesebbet is eszik, az értékvesztése is jobb a kicsinek. És ha mákod van még egy előzősnél bent is ragad az asszony :D Én mindig szurkolok, de sajnos jobban vezet nálam. :wink:

2007.11.26. 14:19

ViSoR írta:Végülis kevesebbet is eszik, az értékvesztése is jobb a kicsinek. És ha mákod van még egy előzősnél bent is ragad az asszony :D Én mindig szurkolok, de sajnos jobban vezet nálam. :wink:

ez nem is volt annyira vicces .....mi jóban vagyunk egymással.....nem tagnap óta.....nem is holnapig

2007.11.26. 14:23

Pardon, akkor az a "még" fázisa :D
Mi mindig szívatjuk egymást az asszonnyal, ez nálunk a szeretet jele.

Egyszer nyilvánosan azt mondtam neki, hogy "szeretlek" erre elkezdett sírni, hogy "szóval megcsaltál te büdös köcsög" :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ViSoR 2007.11.26. 14:26-kor.

2007.11.26. 14:25

sxoe írta:
Diabolica írta:kicsiti off, de a "C" vágányon betolom ide is:

Párom unokatesójának ilyenje van és imádja. Állítólag nagyon "komoly" kis gép. :lol: De ha nekem kéne választanom, akkor Cooper S. :twisted: De nekem is nagyon bejönnek ezek a kis Minik.

megvolt a próba.....
szóval kajak hidegen D-ben elindulásnál ránt egy nem is nagyon kicsit, lehet érezni. Ha bemelegedett (2 perc) akkor ez a jelenség nincs.
Egy kicsit elbizonytalanít, szerintem ez az olajozással van összefüggésben, mert hidegen ugya leereszkedik belőle minden olaj. Lehet, hogy nem pumpálja vissza elég gyorsan? Van valalkinek erre tippje? A BMW-n én ilyet nem tapasztaltam, az finoman működik hidegen-mnelegen ugyanúgy....

2007.11.26. 14:27

Automatás?! Mosom dícsérő szavaim kezeit... hogy megaképzavarral éljek.

2007.11.26. 14:28

ViSoR írta:Pardon, akkor az a "még" fázisa :D
Mi mindig szívatjuk egymást az asszonnyal, ez nálunk a szeretet jele.

Egyszer nyilvánosan azt mondtam neki, hogy "szeretlek" erre elkezdett sírni, hogy "szóval megcsaltál te büdös köcsög" :D

hozzáállás kérdése.......... :franko:

2007.12.09. 23:46

Diabolica írta:Amúgy járkálok én is 80 lóerős kocsival néha (tgk), megvan annak is a feelingje. Komolytalan tempó, hangos zene, nézelődés, kisimítjuk a hajunkat a kezünkkel, nézegetjük a tükröt, álmodozunk közben, kis evés-kis ivás

:D Bizony!
Hétköznap egy 45 lóerős Corsával járok. (100-as benzinnel éppen elég a forgalom tempóját tartani.) Ha egy akármilyen kocsival le akar tolni valaki az útról, csak mosolygok, amióta megvan a Bömm...
És minden alkalommal, mikor beleülök a Bömibe, szintén csak mosolygok... :wink:
És még csak gyorsan sem kell vele mennem, hogy mosolyogjak..

Egy kis(ebb) kocsi - egyebek mellett - nagyon jó arra, hogy tudjuk, mi is egy BMW... :wink:

2007.12.10. 13:15

kzoli819 írta:
Gratulálok és sok-sok élvezettel teli, balesetmentes kilómétert kívánok neked hozzá!
Konkrétan milyen lett a típus?

Egy '97-es 528i. Imádom... :roll:

2007.12.17. 11:07

ez szerintem GYÖNYÖRŰ !!!!!!!

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1024
Hozzászólás küldése

VigLink badge