![]() |
2011.03.22. 11:24
milanovits írta:CSáó. 99-es 528i-hez nekem csak egy tévirányítós kulcsom van és most mióta kicseréltem benne az ellemet azóta nem csinál semmit sem
Lehet, hogy levan már írva valahol a válasz de lenne valaki olyan kedves és elmondaná nekem, hogy mit nyomkodjak meddig és mi után?
Köszi szé'további kellemest mindenkinek!
2011.03.22. 20:31
Jerry írta:milanovits írta:CSáó. 99-es 528i-hez nekem csak egy tévirányítós kulcsom van és most mióta kicseréltem benne az ellemet azóta nem csinál semmit sem
Lehet, hogy levan már írva valahol a válasz de lenne valaki olyan kedves és elmondaná nekem, hogy mit nyomkodjak meddig és mi után?
Magyar gépkönyv 184. oldal.
2011.03.23. 19:46
milanovits írta:Jerry írta:milanovits írta:CSáó. 99-es 528i-hez nekem csak egy tévirányítós kulcsom van és most mióta kicseréltem benne az ellemet azóta nem csinál semmit sem
Magyar gépkönyv 184. oldal.
Jaja ez már megvolt de nem reagál rá. Szervíz?
2011.04.04. 14:31
2011.04.05. 18:26
Imco írta:Ezt most találtam, gondoltam megosztom. KATT!
Elemet vadászok, ha kell valaki szomszédnak jelezze!
Olyan 1700 plusz FÁért találtam.
2011.04.05. 19:01
peu írta:Imco írta:Ezt most találtam, gondoltam megosztom. KATT!
Elemet vadászok, ha kell valaki szomszédnak jelezze!
Olyan 1700 plusz FÁért találtam.
1700+áfa+posta+beforrasztás, szerintem nem sokat spórolsz. Háromezerért szokták cserélni. De nem akarok beleszólni. És ne elemet vegyél hanem akkut.
2011.04.07. 00:07
2011.04.07. 05:55
Azt is hangold rá.whitehorse írta:Van 2db gyári kulcs az autóhoz, de sajnos az egyiket sikerült tisztítás közben annyi ideig energia-ellátás nélkül hagyni, hogy elveszítette az "agyát".
Így amikor próbáltam a riasztót/távnyitót, akkor nem akart működni.
Sikeresen ráhangoltam - fenti leírások alapján - a távirányítót a kocsira, de ezt követően sajnos a másik távirányító nem akart működni...
Mit lehet tenni, hogy a tartalék kulcs is működőképes legyen ????
Volt valakinek már ilyen problémája??
2011.04.07. 06:26
Imco írta:Azt is hangold rá.whitehorse írta:Van 2db gyári kulcs az autóhoz, de sajnos az egyiket sikerült tisztítás közben annyi ideig energia-ellátás nélkül hagyni, hogy elveszítette az "agyát".
Sikeresen ráhangoltam - fenti leírások alapján - a távirányítót a kocsira, de ezt követően sajnos a másik távirányító nem akart működni...
Talán van valami olyan is hogy egymás után kell x időn belül.
2011.04.07. 18:53
whitehorse írta:Van 2db gyári kulcs az autóhoz, de sajnos az egyiket sikerült tisztítás közben annyi ideig energia-ellátás nélkül hagyni, hogy elveszítette az "agyát".
2011.04.07. 22:21
vaszarig írta:whitehorse írta:Van 2db gyári kulcs az autóhoz, de sajnos az egyiket sikerült tisztítás közben annyi ideig energia-ellátás nélkül hagyni, hogy elveszítette az "agyát".
Csináld végig a hangolást megint, de mindegyikkel, és lehetőleg 30 másodpercnél ne teljen el több idő, a kulcsok hangolása között!
2011.04.08. 21:26
whitehorse írta:vaszarig írta:whitehorse írta:Van 2db gyári kulcs az autóhoz, de sajnos az egyiket sikerült tisztítás közben annyi ideig energia-ellátás nélkül hagyni, hogy elveszítette az "agyát".
Csináld végig a hangolást megint, de mindegyikkel, és lehetőleg 30 másodpercnél ne teljen el több idő, a kulcsok hangolása között!
Köszönet, megpróbálom...
Majd megírom, hogy sikerült-e.
2011.04.09. 10:06
2011.04.10. 01:16
vaszarig írta:Megvolt a próba, de sajnos nem sikerült...
Akárhányszor próbáltam, mindig csak a legutóbb "ráhangolt" kulcs működött...
Természetesen belül voltam a 30 másodpercen, de akkor sem lett jó!
Valami ötlet??
2011.04.10. 07:48
whitehorse írta:vaszarig írta:Megvolt a próba, de sajnos nem sikerült...
Valami ötlet??
Rögtön egymás után csináltad? Mert akkor jónak kéne lennie!
2011.04.11. 11:19
barbrady írta:whitehorse írta:vaszarig írta:Megvolt a próba, de sajnos nem sikerült...
Valami ötlet??
Rögtön egymás után csináltad? Mert akkor jónak kéne lennie!
Természetesen igen.
Én sem nagyon értem, hogy miért nem sikerült, de még nem adom fel.
(még próbálkozom egy párszor, hátha...)
2011.04.11. 21:22
2011.04.11. 21:54
whitehorse írta:És megvan a megoldás!!!
Lépésenként:
1. Beszállás a kocsiba, ajtó becsukása.
2. Kulcs behelyezése, 1-es fokozatba kapcsolás (nem tovább, mint 5 másodperc), majd lekapcsolás, kulcs kihúzása.
3. A kulcson az ajtónyitó (kiriasztó) gombot folyamatosan nyomva tartva (a piros led pislog...) nyomjuk meg egymás után 3x az ajtózáró (beriasztó) gombot.
4. Ezt követően, ha mindent jól csináltunk, akkor 10x felvillan a kis piros led a kulcson, és a kocsi - eközben - automatikusan zárja/nyitja az ajtókat 2-3 másodpercig...
(ha nem csináltunk jól valamit, akkor az ajtók nem zárnak/nyitnak)
Ez eddig a normál kulcs hangolás menete.
Ha a másik kulcsot is szeretnénk, hogy egyidőben működőképes legyen (pl. tartalék kulcs), akkor az alábbiakat kell megtenni:
(közvetlenül a fentiek után, elvileg 30 másodpercen belül)
5. Az elakadásjelző melletti ajtónyitó/záró gombbal (sebváltónál) nyitjuk az ajtókat!!! (egyetlen megnyomással)
6. Ezután kell ismét végigjátszani az előzőekben leírtakat a 3. ponttól!!! (a másik kulccsal, természetesen)
(...és nem kell a kulcsot behelyezni, ill. 1-es állásba kapcsolni !!!)
7. Ha jól csináltuk, akkor a 4. pont ismételten itt is lejátszódik...
8. Próba, örömkönnyek, stb...
2011.04.14. 19:16
2011.04.19. 20:27
whitehorse írta:És megvan a megoldás!!!
Lépésenként:
1. Beszállás a kocsiba, ajtó becsukása.
2. Kulcs behelyezése, 1-es fokozatba kapcsolás (nem tovább, mint 5 másodperc), majd lekapcsolás, kulcs kihúzása.
3. A kulcson az ajtónyitó (kiriasztó) gombot folyamatosan nyomva tartva (a piros led pislog...) nyomjuk meg egymás után 3x az ajtózáró (beriasztó) gombot.
4. Ezt követően, ha mindent jól csináltunk, akkor 10x felvillan a kis piros led a kulcson, és a kocsi - eközben - automatikusan zárja/nyitja az ajtókat 2-3 másodpercig...
(ha nem csináltunk jól valamit, akkor az ajtók nem zárnak/nyitnak)
Ez eddig a normál kulcs hangolás menete.
Ha a másik kulcsot is szeretnénk, hogy egyidőben működőképes legyen (pl. tartalék kulcs), akkor az alábbiakat kell megtenni:
(közvetlenül a fentiek után, elvileg 30 másodpercen belül)
5. Az elakadásjelző melletti ajtónyitó/záró gombbal (sebváltónál) nyitjuk az ajtókat!!! (egyetlen megnyomással)
6. Ezután kell ismét végigjátszani az előzőekben leírtakat a 3. ponttól!!! (a másik kulccsal, természetesen)
(...és nem kell a kulcsot behelyezni, ill. 1-es állásba kapcsolni !!!)
7. Ha jól csináltuk, akkor a 4. pont ismételten itt is lejátszódik...
8. Próba, örömkönnyek, stb...