Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Javítás, szerelgetés, Let's Build it!

2012.08.20. 15:48

No megpróbáltam az otthoni szerelgetést, kezdetnek egy kavicsfelverődésszerű kis hiba gyári javító festékkel történő eltüntetése formájában, de ezt is sikerült elba..nom :doglotlo: Szóval sztem majd elviszem kikorigálni a "munkám" egy szakemberhez és ezzel azt hiszem vége is az itthoni maszek szerelgetéses karrieremnek.Kivétel egyes izzók cseréje, azt profin csinálom :mrgreen:

2012.08.26. 18:12

Ma voltunk egy olyan embernél, akit a feleségem meózott, mivel szakmabeli, és a munkája teljesen rendben van. Váltó és kézifékkarhoz szerettem volna szoknyát, mert ki van lukadva. Viszont, annyi kérésem volt, ott szeretnénk lenni a teljes munkafolyamatnál!
Vasárnap délután és tessék: Sablonok, szabász asztal, két varrógép, egy jó öreg Singer, amiért a feleségem szíve akkorát dobban, mint az enyém Britney Spears testéért!
Ha valakinek tetszik a képek alapján a terméke, keressétek, szinte mindent megold, csak szín kérdése. Kormány bőrözést is természetesen, tíz ropogós ezredesért. A kért ellenérték és a végzett munka minősége miatt, teljes megelégedettséggel ajánlom! K. János, Öskü. Tel:06702309732 az elérhetősége. Posta megoldható.
Pár gyors kép:
Kép

Uploaded with ImageShack.us
Kép

Kép

2012.08.26. 20:49

bmw520ds írta:Ma voltunk egy olyan embernél, akit a feleségem meózott, mivel szakmabeli, és a munkája teljesen rendben van. Váltó és kézifékkarhoz szerettem volna szoknyát, mert ki van lukadva. Viszont, annyi kérésem volt, ott szeretnénk lenni a teljes munkafolyamatnál!
Vasárnap délután és tessék: Sablonok, szabász asztal, két varrógép, egy jó öreg Singer, amiért a feleségem szíve akkorát dobban, mint az enyém Britney Spears testéért!
Ha valakinek tetszik a képek alapján a terméke, keressétek, szinte mindent megold, csak szín kérdése. Kormány bőrözést is természetesen, tíz ropogós ezredesért. A kért ellenérték és a végzett munka minősége miatt, teljes megelégedettséggel ajánlom! K. János, Öskü. Tel:06702309732 az elérhetősége. Posta megoldható.
....

Gabi!
Jó tett helyébe jót várj! :mrgreen:
Csak ma, csak most, csak neked :

Kép

2012.08.26. 21:03

Gabi!

Kép[/quote]
Ez a nézés! :oops: Eljárna a boltba, porszívózna, főzne, mosna, takarítana...
Kicsit az angolján csiszolni kellene Tolna megyei tájszólásos magyarra és olyan életet kapna, amit odaát' sosem élhet! :mrgreen:
( kutyaugatás, trágya szag, legyek, leskelődő papák és akár a helyi discotake sztárja lehetne! ) :roll: Természetesen sose csalna meg míg szántok-vetek! :roker:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: barbrady
Értékelés: 4.76%

2012.08.27. 10:38

bmw520ds írta:Gabi!

Kép

Ez a nézés! :oops: Eljárna a boltba, porszívózna, főzne, mosna, takarítana...
Kicsit az angolján csiszolni kellene Tolna megyei tájszólásos magyarra és olyan életet kapna, amit odaát' sosem élhet! :mrgreen:
( kutyaugatás, trágya szag, legyek, leskelődő papák és akár a helyi discotake sztárja lehetne! ) :roll: Természetesen sose csalna meg míg szántok-vetek! :roker:[/quote]

Ámen! :lol: Akkor lebeszéljem vele? Vagy megadjam a telefonszámát? :facepalm: :D :nyelves:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek vaszarig az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds

2012.08.27. 10:55

Kiez, Brittynyi Szpírsz? :doglotlo: :facepalm:

2012.08.27. 13:15

bmw520ds írta:Ez a nézés! :oops: Eljárna a boltba, porszívózna, főzne, mosna, takarítana...
( kutyaugatás, trágya szag, legyek, leskelődő papák és akár a helyi discotake sztárja lehetne! ) :roll: Természetesen sose csalna meg míg szántok-vetek! :roker:

Elletné a kocát, elszedné a kismalacok fogát, takarítaná a hízók helyét, kaparná a belet, főzné a körömpörköltet, nyírná a füvet, hányná a havat.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds

2012.08.27. 14:22

[quote="bmw520ds"akár a helyi discotake sztárja lehetne![/quote]

Csak nem jártok lemezlovas klubba? :mrgreen:

2012.08.27. 21:57

kzolee írta:[quote="bmw520ds"akár a helyi discotake sztárja lehetne!

Csak nem jártok lemezlovas klubba? :mrgreen:[/quote]
Egy évben egyszer.

2012.08.28. 06:27

bmw520ds írta:Ma voltunk egy olyan embernél, akit a feleségem meózott, mivel szakmabeli, és a munkája teljesen rendben van. Váltó és kézifékkarhoz szerettem volna szoknyát, mert ki van lukadva. Viszont, annyi kérésem volt, ott szeretnénk lenni a teljes munkafolyamatnál!
Pár gyors kép:
Kép

Kép

Kép

szép lett!

Öskü -> Pét 4,5km :roll:

2012.08.28. 19:49

Öskü -> Pét 4,5km :roll:[/quote]
Értem a célzást! :oops:
Egy óra= hatvan perec. :lol:
Mindenhol nem lehetsz ott, mert nincs rá lehetőség. Vasárnap, meg ebéd után, elég pofátlanság beesni bárkihez csak úgy hogy erre jártunk! :mrgreen: Ráadásul Peugeot, amiben minden kilométer büntetés nekem...

2012.09.08. 18:04

Nincs véletlenül Pesten egy olyan szerelős garázs a klubban, mint amilyenben a Westbimmers is operál? Elvonási tüneteim vannak....

2012.09.08. 18:42

hamoriarpi írta:Nincs véletlenül Pesten egy olyan szerelős garázs a klubban, mint amilyenben a Westbimmers is operál? Elvonási tüneteim vannak....

Szerelni szeretnél ?
Felajánlhatom az enyémet :facepalm: A csom.tér ajtó teleszkópokat cserélni kéne ...... Jó kis szivatós meló ...... :D

2012.09.08. 18:54

Igazából alkalomszerűen és órákra is bérelhető garázst vadászok. Van 1-2 dolog, amit meg szeretnék nézni a kocsin.
Touring teleszkópot még nem cseréltem, de TIS-ből új autót is össze lehet rakni. Ha nem kell hozzá célszerszám, biztosan nem fog ki rajtunk. Ha gondolod szivesen segítek.

2012.09.08. 19:01

hamoriarpi írta:Igazából alkalomszerűen és órákra is bérelhető garázst vadászok. Van 1-2 dolog, amit meg szeretnék nézni a kocsin.
Touring teleszkópot még nem cseréltem, de TIS-ből új autót is össze lehet rakni. Ha nem kell hozzá célszerszám, biztosan nem fog ki rajtunk. Ha gondolod szivesen segítek.

Az Örsnél tudok egy bérelhető "műhelyt". Asszem úgy megy, hogy fizetsz x összeget és azért kapsz egy állást, ahol van csápos emelő is. Ha gondolod, akkor csörgess meg, mondom a részleteket : 30 444181négy .

2012.09.08. 19:46

hamoriarpi írta:Nincs véletlenül Pesten egy olyan szerelős garázs a klubban, mint amilyenben a Westbimmers is operál? Elvonási tüneteim vannak....

Erről beszéltünk már Árpival, amikor meglátogattam.
Engem is érdekelne egy ilyen. Ha sokan vagyunk, akkor bérelhetnénk is egyet fixen vagy valami hasonló.
Szeritem jó ötlet! Én támogatom.
:franko:

2012.09.08. 20:02

Jerry írta:

Engem is érdekelne egy ilyen. Ha sokan vagyunk, akkor bérelhetnénk is egyet fixen vagy valami hasonló.

Jerry!
Beszéltem Leslie-vel telefonon. Nagyon segíkőkész volt és tud is helyet! :franko:
"Hétfőn jövök a részletekkel!" :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: Jerry

2012.09.08. 20:46

hamoriarpi írta:
Jerry írta:

Jerry!
Beszéltem Leslie-vel telefonon. Nagyon segíkőkész volt és tud is helyet! :franko:

Emberek, akik dolgozni akarnak??????????????? Ez nem Magyarország. itt valami nem stimmel. :)

2012.09.08. 20:53

muhaati írta:
hamoriarpi írta:
Jerry írta:

Jerry!

Emberek, akik dolgozni akarnak??????????????? Ez nem Magyarország. itt valami nem stimmel. :)

Munkáról SZÓ NINCS! Ez kikapcsolódás! :franko:

2012.09.08. 22:10

leslie írta:
hamoriarpi írta:Igazából alkalomszerűen és órákra is bérelhető garázst vadászok. Van 1-2 dolog, amit meg szeretnék nézni a kocsin.

Az Örsnél tudok egy bérelhető "műhelyt". Asszem úgy megy, hogy fizetsz x összeget és azért kapsz egy állást, ahol van csápos emelő is. Ha gondolod, akkor csörgess meg, mondom a részleteket : 30 444181négy .

Az az egyik klubtagé vagy ott dolgozik már nem emlékszem pontosan.

iPhone Tapatalk
Hozzászólás küldése

VigLink badge