![]() |
2012.08.20. 15:48
Szóval sztem majd elviszem kikorigálni a "munkám" egy szakemberhez és ezzel azt hiszem vége is az itthoni maszek szerelgetéses karrieremnek.Kivétel egyes izzók cseréje, azt profin csinálom 2012.08.26. 18:12

2012.08.26. 20:49
bmw520ds írta:Ma voltunk egy olyan embernél, akit a feleségem meózott, mivel szakmabeli, és a munkája teljesen rendben van. Váltó és kézifékkarhoz szerettem volna szoknyát, mert ki van lukadva. Viszont, annyi kérésem volt, ott szeretnénk lenni a teljes munkafolyamatnál!
Vasárnap délután és tessék: Sablonok, szabász asztal, két varrógép, egy jó öreg Singer, amiért a feleségem szíve akkorát dobban, mint az enyém Britney Spears testéért!
Ha valakinek tetszik a képek alapján a terméke, keressétek, szinte mindent megold, csak szín kérdése. Kormány bőrözést is természetesen, tíz ropogós ezredesért. A kért ellenérték és a végzett munka minősége miatt, teljes megelégedettséggel ajánlom! K. János, Öskü. Tel:06702309732 az elérhetősége. Posta megoldható.
....
2012.08.26. 21:03
[/quote]
2012.08.27. 10:38
bmw520ds írta:Gabi!
Jó tett helyébe jót várj!![]()
Csak ma, csak most, csak neked :
[/quote]
2012.08.27. 10:55
2012.08.27. 13:15
bmw520ds írta:Ez a nézés!Eljárna a boltba, porszívózna, főzne, mosna, takarítana...
Kicsit az angolján csiszolni kellene Tolna megyei tájszólásos magyarra és olyan életet kapna, amit odaát' sosem élhet!![]()
( kutyaugatás, trágya szag, legyek, leskelődő papák és akár a helyi discotake sztárja lehetne! )Természetesen sose csalna meg míg szántok-vetek!
2012.08.27. 14:22
2012.08.27. 21:57
kzolee írta:[quote="bmw520ds"akár a helyi discotake sztárja lehetne!
2012.08.28. 06:27
bmw520ds írta:Ma voltunk egy olyan embernél, akit a feleségem meózott, mivel szakmabeli, és a munkája teljesen rendben van. Váltó és kézifékkarhoz szerettem volna szoknyát, mert ki van lukadva. Viszont, annyi kérésem volt, ott szeretnénk lenni a teljes munkafolyamatnál!
Vasárnap délután és tessék: Sablonok, szabász asztal, két varrógép, egy jó öreg Singer, amiért a feleségem szíve akkorát dobban, mint az enyém Britney Spears testéért!
Ha valakinek tetszik a képek alapján a terméke, keressétek, szinte mindent megold, csak szín kérdése. Kormány bőrözést is természetesen, tíz ropogós ezredesért. A kért ellenérték és a végzett munka minősége miatt, teljes megelégedettséggel ajánlom! K. János, Öskü. Tel:06702309732 az elérhetősége. Posta megoldható.
Pár gyors kép:
Uploaded with ImageShack.us
2012.08.28. 19:49
2012.09.08. 18:04
2012.09.08. 18:42
hamoriarpi írta:Nincs véletlenül Pesten egy olyan szerelős garázs a klubban, mint amilyenben a Westbimmers is operál? Elvonási tüneteim vannak....
A csom.tér ajtó teleszkópokat cserélni kéne ...... Jó kis szivatós meló ...... 2012.09.08. 18:54
2012.09.08. 19:01
hamoriarpi írta:Igazából alkalomszerűen és órákra is bérelhető garázst vadászok. Van 1-2 dolog, amit meg szeretnék nézni a kocsin.
Touring teleszkópot még nem cseréltem, de TIS-ből új autót is össze lehet rakni. Ha nem kell hozzá célszerszám, biztosan nem fog ki rajtunk. Ha gondolod szivesen segítek.
2012.09.08. 19:46
hamoriarpi írta:Nincs véletlenül Pesten egy olyan szerelős garázs a klubban, mint amilyenben a Westbimmers is operál? Elvonási tüneteim vannak....
2012.09.08. 20:02
Jerry írta:hamoriarpi írta:Nincs véletlenül Pesten egy olyan szerelős garázs a klubban, mint amilyenben a Westbimmers is operál? Elvonási tüneteim vannak....
Erről beszéltünk már Árpival, amikor meglátogattam.
Engem is érdekelne egy ilyen. Ha sokan vagyunk, akkor bérelhetnénk is egyet fixen vagy valami hasonló.
Szeritem jó ötlet! Én támogatom.
2012.09.08. 20:46
hamoriarpi írta:Jerry írta:hamoriarpi írta:Nincs véletlenül Pesten egy olyan szerelős garázs a klubban, mint amilyenben a Westbimmers is operál? Elvonási tüneteim vannak....
Engem is érdekelne egy ilyen. Ha sokan vagyunk, akkor bérelhetnénk is egyet fixen vagy valami hasonló.
Jerry!
Beszéltem Leslie-vel telefonon. Nagyon segíkőkész volt és tud is helyet!
"Hétfőn jövök a részletekkel!"
2012.09.08. 20:53
muhaati írta:hamoriarpi írta:Jerry írta:hamoriarpi írta:Nincs véletlenül Pesten egy olyan szerelős garázs a klubban, mint amilyenben a Westbimmers is operál? Elvonási tüneteim vannak....
Jerry!
Beszéltem Leslie-vel telefonon. Nagyon segíkőkész volt és tud is helyet!
"Hétfőn jövök a részletekkel!"
Emberek, akik dolgozni akarnak??????????????? Ez nem Magyarország. itt valami nem stimmel.
2012.09.08. 22:10
leslie írta:hamoriarpi írta:Igazából alkalomszerűen és órákra is bérelhető garázst vadászok. Van 1-2 dolog, amit meg szeretnék nézni a kocsin.
Touring teleszkópot még nem cseréltem, de TIS-ből új autót is össze lehet rakni. Ha nem kell hozzá célszerszám, biztosan nem fog ki rajtunk. Ha gondolod szivesen segítek.
Az Örsnél tudok egy bérelhető "műhelyt". Asszem úgy megy, hogy fizetsz x összeget és azért kapsz egy állást, ahol van csápos emelő is. Ha gondolod, akkor csörgess meg, mondom a részleteket : 30 444181négy .