Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.03.12. 14:06

pappkari írta:tegnapi eseményem: megyegetek Pécelen kb 70 es tempóval erre a jó minőségű magar utak ....főleg pécelen bele a kikerülhetetlen kátyuba ,és egyszer csak elment a hátsó 2 hangszoró hangja ami a kalaptartóba van beépitve erölködöre van kötve .
megállok csomi kinyit erre látom hogy az erölködő ledje nem világit.

mentem tovább aztán hol visszajött a hátsó hangzás hol nem ,ez igy ment kb 10 km-en át aztán visszajött és azóta mintha a régi lenne.

mi lehetett a probléma?????????

Az, hogy ott csak 50 a megengedett! :lol: :lol:

2007.03.12. 14:57

köszi Sanyi a gyors választ:D:D:D:D:D

2007.03.12. 15:10

pappkari írta:köszi Sanyi a gyors választ:D:D:D:D:D

Elöször azt ellenörizd, hogy amikor rossz, akkor egy próbalámpával, vagy egy müszerrel mérj feszültséget az erősítő betápján, és a vezérlésén!
Gondolom az antenna erősítőről van meghajtva!

2007.03.12. 15:22

csak a hátsó hangszórók hallgattak el az elsők szóltak,de azóta nem csinálja,én arra gondoltam kizötyögött egy csati ,...már kezdett leverni a viz hogy szét kell bontani a müszerfalat erre helyrejött,ezért gondolom hogy valami más lehetett a hiba mert visszafelé nem szokott a helyérecsuszni a csati:D

2007.03.12. 16:37

Chris528i írta:BMW szervízben kérdeztem ők mondták a 150k. Egyébként meg mindegy mennyi a 60k sztem jó ár méga a 40hez képest is.

ne viccelj! a helyedben én is azonnal megvettem volna 60ért az újat :wink:
(innen tudom, mennyi votl a régi ára a riconál fekvőnek, mert nálam is felmerült korábban, hogy cserélni kell, és felajánlotta...)

2007.03.12. 18:32

efer írta:
Chris528i írta:BMW szervízben kérdeztem ők mondták a 150k. Egyébként meg mindegy mennyi a 60k sztem jó ár méga a 40hez képest is.

ne viccelj! a helyedben én is azonnal megvettem volna 60ért az újat :wink:
(innen tudom, mennyi votl a régi ára a riconál fekvőnek, mert nálam is felmerült korábban, hogy cserélni kell, és felajánlotta...)

egyébként a gyári árakat könnyen le lehet informálni itt http://www.bmwteile.hu/onlineteile.php ETK cikkszám alapján

2007.03.12. 19:30

kbhont írta:
pappkari írta:tegnapi eseményem: megyegetek Pécelen kb 70 es tempóval erre a jó minőségű magar utak ....főleg pécelen bele a kikerülhetetlen kátyuba ,és egyszer csak elment a hátsó 2 hangszoró hangja ami a kalaptartóba van beépitve erölködöre van kötve .
megállok csomi kinyit erre látom hogy az erölködő ledje nem világit.

mentem tovább aztán hol visszajött a hátsó hangzás hol nem ,ez igy ment kb 10 km-en át aztán visszajött és azóta mintha a régi lenne.

mi lehetett a probléma?????????

Az, hogy ott csak 50 a megengedett! :lol: :lol:
:taps:

2007.03.12. 19:35

kbhont írta:
Szia Zoli!

Egy csavar a kilincs mögött, egy a légterelő pilangó lapát mőgőtt a légcsatornában, és kb 16 db. patent.
A vezetékekre vigyázz, mert nem tul hosszúak!

Köszönöm Sanyi a gyors reagálást :D

2007.03.12. 19:37

Morphipapa írta:
Az ajtót két csavar és rengeteg sok patent rögzíti.

Az egyik csavar a kilincs mögött rejlik, egy kis kupak fedi, a másik meg a szellőztető csövének az elején van.
Ha kinyitod az ajtót és belenézel a lyukba, akkor meglátod a csavart!

ezek után már csak jópár patent veszi körbe az ajtót a széleinél, ezt határozott mozdulattal ki is tudod pattintani.
figyelj arra, hogy az elektromos ablak és az ajtóban lévő alsó lámpa kábeleit húzd szét, nehogy elszakadjanak!

Röviden ennyi 8)

Köszönöm a részletes infót! :D

2007.03.12. 19:40

admin írta:Nézbe a hifis topicba ott le írtam!

Laci! Benéztem és okosabb lettem. Köszönöm :D

2007.03.13. 12:37

Sziasztok!

Mostanában vettem észre, hogy néha a középkonzol környékéről, mintha a szellőzőrácsokon keresztül fémes, cirpelő hang hallatszana, ami gyorsításkor fokozódik. Ha leállítottam az autót akkor is lehetett egy darabig hallani, illetve ha a szellőztetőt nagyobb fokozatra kapcsoltam a hangjelenség megszünt.
Van valakinek valami tippje?

Előre is köszi!

2007.03.13. 13:34

Ha csak kis fordulaton hallod, nagy esélyed van a fűtőmotor cseréjére- bár még nem nagyon hallottam, hogy vkinek tönkrement volna.. :?

2007.03.13. 20:11

Háhh, ugyan ez van nekem is, gyönyörűen a fűtőmotorom úgy csikorog mint a hétszentség, szépen halkan kezdődött nem zavart, mostmár zavar, azt várom mikor fog behallni....
Nem egy kellemes a hangja meg kell hagyni :)

2007.03.13. 20:19

nekem is van ilyen hang, ami a klíma berendezés szellőző nyílásából jön, de nekem folyamatosan megy, este mikor beállok a kocsival, reggel amikor kihozom.. folyamatosan megy... :?
igazából ötletem sincs, hogy mi az mert a motorhang is bőven elnyomja, hát még a zene... :twisted:

2007.03.13. 20:29

Morphipapa írta:nekem is van ilyen hang, ami a klíma berendezés szellőző nyílásából jön, de nekem folyamatosan megy, este mikor beállok a kocsival, reggel amikor kihozom.. folyamatosan megy... :?
igazából ötletem sincs, hogy mi az mert a motorhang is bőven elnyomja, hát még a zene... :twisted:

A klíma panelba van egy szellőző ventilátor azt halod!

2007.03.13. 21:35

és az létezik h a nap 24 órájában működik?

2007.03.13. 21:43

Morphipapa írta:és az létezik h a nap 24 órájában működik?

gyújtás off és pár perc után abbahagyja

2007.03.13. 22:25

Morphipapa írta:nekem is van ilyen hang, ami a klíma berendezés szellőző nyílásából jön, de nekem folyamatosan megy, este mikor beállok a kocsival, reggel amikor kihozom.. folyamatosan megy... :?

Itt (is) vesz mintát a klimakompjuter a belső hömérsékletből!

2007.03.16. 09:46

tegnap szivinfarktust kaptam megnéztem a neten hogy mennyi lenne az alufelnimre egy garnitura gumi. 8O 8O 8O 8O
110000-150000/ db áron találtam csak :?
tehát lehet hogy lecserélem a 19-es felniket 18-asra mert lényegesen olcsobbak a gumik ha nem kapok normál áron 19-es gumikat

2007.03.16. 11:26

sziasztok ha valakinek kell felni meg gumi akkor jelezze mert tudok egy jó telefonszámot diósdi az emberke és nagyon jó árakat tud mondani!!!!

itt a telefonszám a diósdi fickónak:D

06-20-9518825
Hozzászólás küldése

VigLink badge