![]() |
2011.03.22. 18:32
bmw520ds írta:Menet közben bedugom a szivargyújtóba a GPS töltőt, nem tölt, nem is világít. Jó, mindegy...Hazaérek, kihúzom, hát egy üres Orbit rágógumi papírja bele lett tolva valahogy a lyukba. Áhá! Kihúzom.Belenyúlok, megfogom és ahogy húzom ZZZZiiizz a fólia rövidre zárt, cikáztak az Amperek az újaim közt, asszony meg megijedt!
Én meg attól hogy sikított...
De nem verte ki a biztosítékot és újra mérhetem a valós sebességemet!
2011.03.22. 18:33
szekeres írta:bmw520ds írta:Menet közben bedugom a szivargyújtóba a GPS töltőt, nem tölt, nem is világít. Jó, mindegy...Hazaérek, kihúzom, hát egy üres Orbit rágógumi papírja bele lett tolva valahogy a lyukba. Áhá! Kihúzom.Belenyúlok, megfogom és ahogy húzom ZZZZiiizz a fólia rövidre zárt, cikáztak az Amperek az újaim közt, asszony meg megijedt!
Az komolynekem szétesett a töltő vége és az esett oda be, majd vettem újat, mert azt hidtem elromlott ..
és beledugtam.... na ott is volt villám meg szikra!
Jótanács!
Mindig nézz bele abba a lyukba, ahová be akarsz dugni valamit![i]
2011.03.22. 21:17
MChris írta:szekeres írta:bmw520ds írta:Menet közben bedugom a szivargyújtóba a GPS töltőt, nem tölt, nem is világít. Jó, mindegy...Hazaérek, kihúzom, hát egy üres Orbit rágógumi papírja bele lett tolva valahogy a lyukba. Áhá! Kihúzom.Belenyúlok, megfogom és ahogy húzom ZZZZiiizz a fólia rövidre zárt, cikáztak az Amperek az újaim közt, asszony meg megijedt!
Az komolynekem szétesett a töltő vége és az esett oda be, majd vettem újat, mert azt hidtem elromlott ..
és beledugtam.... na ott is volt villám meg szikra!
Jótanács!
Mindig nézz bele abba a lyukba, ahová be akarsz dugni valamit![i]
menet közben nem lehetDS a kis ilyedős
2011.03.22. 22:00
szekeres írta:Jótanács!
Mindig nézz bele abba a lyukba, ahová be akarsz dugni valamit!
2011.04.08. 20:48
Levibéka írta:MChris írta:Labi írta:lassan az LCM-nek is nyithatunk egy új topicot.![]()
Chris! nekem megvan a régi LCM. megpróbálom szétszedni holnap és megküldöm neked.
Szia Labi!
Rendben küld és megnézem,mert itt van rá minden ketyere a javitáshoz.
Ezt találtam az LCM javitásával kapcsolatban, hátha valaki ért is belőle valamit![]()
![]()
![]()
KATT IDE !!!!!!
2011.04.16. 20:02
| ! | admin írta: |
| Több helyre ha lehet ne írd be,. |
2011.04.19. 07:21
palferi írta:Sziasztok, 528IA autómon a fűtésventillátor nem megy.
Ugyanez a problémám volt kb. fél-egy éve. Melegebb időben kb. 20 fok felett hol ment, hol nem, de inkább nem. Akkor lebontották az egész műszerfalat, kicserélték a ventillátor motort bontottra, meg sünit is cseréltek. Tökéletesen működött néhány hónapig. Egy hete semmi, a kijelzőn maximumon van, de meg sem moccan. Emellett vannak kisebb érdekességeim, hol lemegy a hátsó roló, hol nem. Hol lemegy a jobb tükröm R-ben, hol nem (nyílván a megfelelő kapcsolóállásban).
Leginkább most a fűtőventillátort szeretném megoldani, mert jön a meleg... De lehet, hogy minden összefügg mindennel.
Segítsetek kérlek...
Köszi
F
! admin írta: Több helyre ha lehet ne írd be,.
2011.04.19. 21:56
Hát erre kíváncsi lenék amikor a 2.5 vezeték csak úgy elszakadna......jackson írta: Szemmel talán nem is látszik mert a szigetelés épp csak éppen benne a réz drót szakadt.
Jackson, aki tud segíteni diagolásban ha kell
2011.04.20. 10:32
admin írta:Hát erre kíváncsi lenék amikor a 2.5 vezeték csak úgy elszakadna......jackson írta: Szemmel talán nem is látszik mert a szigetelés épp csak éppen benne a réz drót szakadt.
2011.04.20. 22:29
Itt a fűtő ventiről volt szó ha szedtél volna már ki ilyet akkor nem írnál hülyeséget mert tudnád merre megy a vezeték.jackson írta:admin írta:Hát erre kíváncsi lenék amikor a 2.5 vezeték csak úgy elszakadna......jackson írta: Szemmel talán nem is látszik mert a szigetelés épp csak éppen benne a réz drót szakadt.
Persze egy szekrényben lévő 2,5-es drótnak soha semmi baja nem lesz, de itt most egy rázkódó autóról beszélünk.
Csak egy éles fém szegély kell ami segít neki és már nem is lehetetlen. Ez az a szitu amikor egy filléres műanyag fűző patent komoly hibát okoz és egy halom idegességet.
Jackson, aki látott már olyat
2011.04.21. 10:22
admin írta:Itt a fűtő ventiről volt szó ha szedtél volna már ki ilyet akkor nem írnál hülyeséget mert tudnád merre megy a vezeték.
2011.04.21. 21:49
Nem orrolok csak vitatkozokjackson írta:admin írta:Itt a fűtő ventiről volt szó ha szedtél volna már ki ilyet akkor nem írnál hülyeséget mert tudnád merre megy a vezeték.
És ha neki nem arra megy a vezeték amerre kéne? Mert történetesen amit láttam annó kábel vacakolást is ilyen volt, hogy bele buheráltak és nem a gyári nyomvonalon ment amitől aztán szépen el cincálta.
Laci most mi a manóért orrolsz velem. Leírtam egy halom lehetőséget és a legvégére ezt. Én akkor is tartom ehhez magamat általánosan bármely rendszernél ahol drót van ha már mindent megjavított akkor nézzen rá a drótra.
Igen hülye vagyok ez van![]()
Jackson, aki nem zár ki semmilyen lehetőséget
2011.04.23. 22:12
jackson írta:Igen hülye vagyok ez van![]()
2011.04.25. 20:28
2011.04.25. 21:53
Illes írta:Na, ma reggel megtörtént amitől ezidáig tartottam.
Nyitni akartam a kocsit, de se kép, se hang. Az akksi csont üres.
Állt 3 napot és valami leszívhatta. Bebikáztuk, pöcc-röff, titkos menü szerint töltés van (14,2V stabilan alapjáraton is). Valami zárlatos lehet, vagy nem megy "standby" módba.
Merre érdemes kezdeni a keresgélést, illetve milyen módszerrel?
Sajnos elektronikában nem vagyok annyira otthon, megköszönném a tippeket.
2011.04.26. 10:55
Imco írta:Illes írta:Na, ma reggel megtörtént amitől ezidáig tartottam.
Nyitni akartam a kocsit, de se kép, se hang. Az akksi csont üres.
Állt 3 napot és valami leszívhatta. Bebikáztuk, pöcc-röff, titkos menü szerint töltés van (14,2V stabilan alapjáraton is). Valami zárlatos lehet, vagy nem megy "standby" módba.
Merre érdemes kezdeni a keresgélést, illetve milyen módszerrel?
Sajnos elektronikában nem vagyok annyira otthon, megköszönném a tippeket.
Jackson féle 40000-es lakatfogó. Azzal lehet keresgélni.
A vége szakember lesz. Rohadt dolog az autóvillany.
Neked már sünid sincs ha jól tudom.
2011.05.02. 22:36
2011.05.02. 23:12
2011.05.03. 07:55
jackson írta:
Muhaati csörög az eredménnyel:
- szektor zárlat nincs kimérve álló és forgórész is
- a rajta lévő relé szerű valami (ati mondta az autós nevét csak már nem emlékszem) szóval amit kis árammal kapcsol a vezérlés és nagy ampert kapcsolja szétégve. De ez ok vagy okozat 500Amper rövid zárlati áram gyorsan kicsinálhatja.
- Talán a szénkefét meg pár apróságot említett ami nem komoly.Ok
Totál felújítás 35eFt. Kell vagy sem? Hmmm ilyen kérdést egy maximalistának, persze hogy kell.
- Megúsztam 45eFt-ből 110eFt helyett és gyorsabban hála neked Muhaati és Bódor úr.
V8-as fekete nap:
Este csörög a telefon szala2 szétnyomta a hűtőrendszert a Müller féle Sch... szar viszkó. Ő cirka 200km-re otthonról és nagy "kakiban" csücsül.
Jackson, akinek mákja volt
2011.05.06. 22:53