![]() |
2014.01.29. 21:11
assatum írta:leslie írta:- ROSSZ topikba írtad !!!!
Melyik a megfelelő topic szerviz keresésére, ha nem a
"Szervizek és vélemények a szervizről!" ?
2014.01.30. 06:52
leslie írta:assatum írta:leslie írta:- ROSSZ topikba írtad !!!!
Melyik a megfelelő topic szerviz keresésére, ha nem a
"Szervizek és vélemények a szervizről!" ?
Nincs itt drakoi szigor, de olvass vissza ebben a topikban..... + topik neveben is szerepel:
Ha pl. elmesz egy szerelohoz, akkor ide le tudod irni a pozitiv velemenyedet, vagy a csalodasodat.
En ezt a kerdest a hiba es megoldas topikban irtam volna, vagy a hibak es megoldasok, vagy kerdesek es valaszok az e39-rol cimu topikba.
Az atvezeto kabelt a teto es csomi ajto kozott talalod fent -- a zsaluknal . Muanyag boritja, amit 2 torx csavar fog. Ezeket leveszed es mar is szemre tudod vetelezni kabeleket.
Jobb oket megnezni, mert elobb-utobb ugy is meg kell majd tenned.....
2014.01.31. 10:10
geisz írta:Boldog Új Évet mindenkinek!
Ma voltam olajcserén, és betelt a szervikönyvem![]()
Tudna valaki szkennelni nekem egy nem kitöltött oldalt?
Üdv:geisz
2014.02.03. 21:13
2014.02.03. 22:16
Smith81 írta:Sziasztok!
Nemrég sikeresen vásároltam 1 E39 530DA touringot, s szeretném átnézetni egy megbízható szervízben. Eddig nincs vele semmi baj, de érdekelne az autó előélete, esetleges hibák amit egy szakember észre vesz így a nagyobb gondok megelőzhetőek Tud valaki egy ilyen megbízható, de megfizethető szervízt ami Miskolc-Nyíregyháza-Debrecen környéken van?
Előre is köszönöm!
2014.02.03. 23:02
2014.02.03. 23:09
Smith81 írta:std ellenőrzés volt, de nem BMW szakszervízben![]()
friss műszaki, szervíz megvolt, magam dugóztam le a szívósort a hétvégén, nem látszik egy pötty szivárgás sem, eddig kb 3000km-et mentem vele pár hét alatt, s nem érzem, hogy gond lenne, de pár apróságot jó lenne megnézni, pl belőni néhány opciót a kulcshoz meg ilyenek. Esetleg az állófűtés hez tartozó beállításokat megnézni, zavar, hogy minden ajtónyitásra beindul ... jobban örülnék ha csak akkor menne, ha be van programozva, vagy ha ráadom a gyújtást, de ez legyen a legnagyobb baj.
küldtem PÜ-t
köszi
2014.02.03. 23:22
2014.08.05. 23:53
Mondom, mér ez nem rendes munka??? Végül nem is volt baj, hogy nem nyúlt hozzá, mert egy elsőt is hegesztettem vele, és mikor felpróbáltam a kocsira, újra eltörött. Csak kívülről volt meghegesztve, a varrat lecsiszolva, nem maradt belőle semmi. Szóvá tettem, asszongya hozzam vissza megcsinálja. Mondtam neki: aha, ja, majd inkább máshoz! Még szerencse, hogy nem fényezés után törött el...2014.08.05. 23:58
Gallaca írta:Üdv!
Van valakinek megbízható, és ráadásul jól dolgozó műanyagos ismerőse Pest, Pest környékén? Vagy tud valaki egyet? Olyat aki nem retten meg, ha 2 gyári sedan "M" hátsó lökiből kell egyet csinálni? Kb. a kipuffkivágás jobb szélénél kell összevágni.
Elvittem egyhez Csepelen, (GŐZ utca, szunyi a beceneve) 2 hétig ült rajta, aztán közölte, hogy nem csinálja meg inkább, mert fél, hogy elrontja és miközben napokat szopik vele, nem jut ideje a rendes munkáira.Mondom, mér ez nem rendes munka??? Végül nem is volt baj, hogy nem nyúlt hozzá, mert egy elsőt is hegesztettem vele, és mikor felpróbáltam a kocsira, újra eltörött. Csak kívülről volt meghegesztve, a varrat lecsiszolva, nem maradt belőle semmi. Szóvá tettem, asszongya hozzam vissza megcsinálja. Mondtam neki: aha, ja, majd inkább máshoz! Még szerencse, hogy nem fényezés után törött el...
Mivel ismerősöm ismerőse volt, berágtam a szám szélét, és nem küldtem el oda, ahová mennie kellett volna...
2014.08.06. 00:16
morv írta:Gallaca írta:Üdv!
Van valakinek megbízható, és ráadásul jól dolgozó műanyagos ismerőse Pest, Pest környékén? Vagy tud valaki egyet? Olyat aki nem retten meg, ha 2 gyári sedan "M" hátsó lökiből kell egyet csinálni? Kb. a kipuffkivágás jobb szélénél kell összevágni.
Elvittem egyhez Csepelen, (GŐZ utca, szunyi a beceneve) 2 hétig ült rajta, aztán közölte, hogy nem csinálja meg inkább, mert fél, hogy elrontja és miközben napokat szopik vele, nem jut ideje a rendes munkáira.Mondom, mér ez nem rendes munka??? Végül nem is volt baj, hogy nem nyúlt hozzá, mert egy elsőt is hegesztettem vele, és mikor felpróbáltam a kocsira, újra eltörött. Csak kívülről volt meghegesztve, a varrat lecsiszolva, nem maradt belőle semmi. Szóvá tettem, asszongya hozzam vissza megcsinálja. Mondtam neki: aha, ja, majd inkább máshoz! Még szerencse, hogy nem fényezés után törött el...
Mivel ismerősöm ismerőse volt, berágtam a szám szélét, és nem küldtem el oda, ahová mennie kellett volna...
A totalcaron volt nem tul reg egy cikk egy muanyagos csaladi vallalkozasrol. Keress ra, reszletekre nem emlekszek.
2014.08.06. 20:06
Gallaca írta:morv írta:Gallaca írta:Üdv!
A totalcaron volt nem tul reg egy cikk egy muanyagos csaladi vallalkozasrol. Keress ra, reszletekre nem emlekszek.
Igen, beszéltem velük tegnap. Pont egyidőben dolgozunk, és sajnos nem tudta azt sem, hogy hegeszthető-e az M löki. Na ettől nem lettem boldog. Nem találkozott még vele? Ettől ugyan még lehet jó, csak jobban örültem volna, ha legalább ismeri az anyagát.
2014.08.06. 20:29
Gallaca írta:Üdv!
2014.09.28. 14:32
2014.09.28. 16:52
rytsye írta:Szevasztok !
Tudna valaki Nagykanizsán vagy környékén egy olyan szervizt vagy emberkét aki ért az e39-hez és megbízható is egyben ?
Köszönöm !
2014.10.20. 10:42
2014.10.20. 12:16
morgulfz írta:Sziasztok!
A legközelebbi szerviz hozzám a Bayer Autó Kft. Tudnátok nekem véleményt mondani róluk? A regadó befizetése előtt szeretném a kocsit majdnem az utolsó csavarig átnézetni.
Köszönöm
2014.10.20. 12:18
2014.10.20. 12:22
morgulfz írta:Ebben igazad van csak kissé körülményes a távolság miatt. Nem lustaság miatt csak elég nehéz a munkámmal összehozni.
2014.10.20. 12:23