![]() |
2007.03.08. 23:25
olee_ írta:Sziasztok!
Help!Kigyulladt a kipörgésgátló visszajelzőm a műszerfalon és nem akar eltünni,hibaolvasáskor valami abs szelep hibát írt ki,találkoztatok már ilyennel?
Gondolom az olajcserének és a nyárifelni garnitúra felrakásának ehhez semmi köze!Bár utána kb 2órával villant fel a pilács!
Most akkor az abs sem műxik?
olee
2007.03.08. 23:57
bezo írta:olee_ írta:Sziasztok!
Help!Kigyulladt a kipörgésgátló visszajelzőm a műszerfalon és nem akar eltünni,hibaolvasáskor valami abs szelep hibát írt ki,találkoztatok már ilyennel?
Gondolom az olajcserének és a nyárifelni garnitúra felrakásának ehhez semmi köze!Bár utána kb 2órával villant fel a pilács!
olee
Szia
A kerék cserénél nem piszkáltatok meg valami vezetéket a kerekeknél?
bezo
2007.03.09. 10:40
olee_ írta:bezo írta:olee_ írta:Sziasztok!
olee
Szia
bezo
Nem tudom,gumis szervízben cserélték a kerekeket,megnézem 7végén,hátha csak ez a baj!
Köszi a segítséget
2007.03.09. 11:24
2007.03.09. 12:40
Bali525d írta:olee_ írta:bezo írta:olee_ írta:Sziasztok!
olee
Szia
bezo
Nem tudom,gumis szervízben cserélték a kerekeket,megnézem 7végén,hátha csak ez a baj!
Köszi a segítséget
Ha jól tudom jobb hátul van a jeladó (ABS,DSC). Szerintem biztos összefüggésban van a gumiszereléssel. (miért pont utánna jelent meg a visszejelző). Ha meg egyértelműen elb.....ák, hajtsd be rajtuk!
Próbáltad nyomkodni a DSC gombját? Nem alszik el? Elvileg amikor világít akkor inaktív. Amikor meg nem ég és bevillog menet közben, akkor dolgozik a DSC.
Üdv.
B.
2007.03.09. 13:23
2007.03.09. 16:29
killerrobert írta:Kössz! És ha csak a bal oldalt bontom meg - mert balra elől zörög, kb pont a fejem felett -, van rá esélyem, h nem esik a fejemre, hanem szépen lehajthatom, vagy így nem próbáltad?![]()
Minden esetre próbára kiszedem a középső lámpát, mert ha elég nagy lesz a lyuk, akkor megróbálok betenni valamit a kritikus helyre, és azzal merevíteni.
Kössz a tippet!
2007.03.09. 21:12
2007.03.11. 18:01
2007.03.11. 20:02
olee_ írta:Sziasztok!
olee
2007.03.11. 22:22
2007.03.11. 22:48
VZoltan írta:Hali!
Valami sajnos rezonál a bal első ajtómban. Hogy lehet a kárpitot leszedni, hogy megkuksizhassam mi szabadult el? A segítsget előre is köszönöm.
2007.03.11. 22:51
Valami sajnos rezonál a bal első ajtómban. Hogy lehet a kárpitot leszedni, hogy megkuksizhassam mi szabadult el? A segítsget előre is köszönöm.
2007.03.11. 22:51
kbhont írta:VZoltan írta:Hali!
Szia Zoli!
Egy csavar a kilincs mögött, egy a légterelő pilangó lapát mőgőtt a légcsatornában, és kb 16 db. patent.
A vezetékekre vigyázz, mert nem tul hosszúak!
2007.03.11. 22:53
2007.03.11. 23:33
Morphipapa írta:kbhont írta:VZoltan írta:Hali!
Szia Zoli!
Egy csavar a kilincs mögött, egy a légterelő pilangó lapát mőgőtt a légcsatornában, és kb 16 db. patent.
A vezetékekre vigyázz, mert nem tul hosszúak!
Megelőztél![]()
![]()
2007.03.12. 01:01
Chris528i írta:Nekem ugyan ez a hiba volt. Primary outlet valve fault ezt írta ki a diag. Szoval DSC vezérlő csere ez azt jelenti azt hiszem olyan 150k körül van az új. Nekem szerencsém volt Rhantos tagtárs adott egy újat nekem 60k ért. Nekem csak a DSC lámpa világítiott és volt ABS. Ha érzékelő a szar akkor ABS lámpa is világít. Egyébként ez típus hiba a nagy feláramló hő kikészíti a forrasztásokat az egységben.
2007.03.12. 10:57
efer írta:Chris528i írta:Nekem ugyan ez a hiba volt. Primary outlet valve fault ezt írta ki a diag. Szoval DSC vezérlő csere ez azt jelenti azt hiszem olyan 150k körül van az új. Nekem szerencsém volt Rhantos tagtárs adott egy újat nekem 60k ért. Nekem csak a DSC lámpa világítiott és volt ABS. Ha érzékelő a szar akkor ABS lámpa is világít. Egyébként ez típus hiba a nagy feláramló hő kikészíti a forrasztásokat az egységben.
nocsak, diszkontáron kaptad? féléve még 80 volt az ára...nagyon foglalhatta már a helyet a polcon...
![]()
egyébként van aki a javítását is vállalja, mert mint ahogyan írtad is, a forrasztások készülnek ki. azt hiszem kb 40ért csinálják - így könnyen kiszámolható, hogy egy új egység árából négyszer lehet megjavíttatni. elég bonyolult művelet, de egyszer jelentkezett egy srác, aki már sokat csinált ilyet.
2007.03.12. 12:30
efer írta:Chris528i írta:Nekem ugyan ez a hiba volt. Primary outlet valve fault ezt írta ki a diag. Szoval DSC vezérlő csere ez azt jelenti azt hiszem olyan 150k körül van az új. Nekem szerencsém volt Rhantos tagtárs adott egy újat nekem 60k ért. Nekem csak a DSC lámpa világítiott és volt ABS. Ha érzékelő a szar akkor ABS lámpa is világít. Egyébként ez típus hiba a nagy feláramló hő kikészíti a forrasztásokat az egységben.
nocsak, diszkontáron kaptad? féléve még 80 volt az ára...nagyon foglalhatta már a helyet a polcon...
![]()
egyébként van aki a javítását is vállalja, mert mint ahogyan írtad is, a forrasztások készülnek ki. azt hiszem kb 40ért csinálják - így könnyen kiszámolható, hogy egy új egység árából négyszer lehet megjavíttatni. elég bonyolult művelet, de egyszer jelentkezett egy srác, aki már sokat csinált ilyet.
2007.03.12. 14:01