Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.03.08. 23:25

olee_ írta:Sziasztok!

Help!Kigyulladt a kipörgésgátló visszajelzőm a műszerfalon és nem akar eltünni,hibaolvasáskor valami abs szelep hibát írt ki,találkoztatok már ilyennel?
Gondolom az olajcserének és a nyárifelni garnitúra felrakásának ehhez semmi köze! :lol: Bár utána kb 2órával villant fel a pilács!
Most akkor az abs sem műxik?

olee

Szia
A kerék cserénél nem piszkáltatok meg valami vezetéket a kerekeknél?
bezo

2007.03.08. 23:57

bezo írta:

Help!Kigyulladt a kipörgésgátló visszajelzőm a műszerfalon és nem akar eltünni,hibaolvasáskor valami abs szelep hibát írt ki,találkoztatok már ilyennel?
Gondolom az olajcserének és a nyárifelni garnitúra felrakásának ehhez semmi köze! :lol: Bár utána kb 2órával villant fel a pilács!

olee

Szia
bezo

Nem tudom,gumis szervízben cserélték a kerekeket,megnézem 7végén,hátha csak ez a baj!
Köszi a segítséget

2007.03.09. 10:40

olee_ írta:
bezo írta:

olee

Szia
bezo

Nem tudom,gumis szervízben cserélték a kerekeket,megnézem 7végén,hátha csak ez a baj!
Köszi a segítséget

Ha jól tudom jobb hátul van a jeladó (ABS,DSC). Szerintem biztos összefüggésban van a gumiszereléssel. (miért pont utánna jelent meg a visszejelző). Ha meg egyértelműen elb.....ák, hajtsd be rajtuk!
Próbáltad nyomkodni a DSC gombját? Nem alszik el? Elvileg amikor világít akkor inaktív. Amikor meg nem ég és bevillog menet közben, akkor dolgozik a DSC.

Üdv.

B.

2007.03.09. 11:24

Sziasztok.
Tudna valaki abban segíteni,hogy az álló fütést hogy lehet kikapcsolni :?: Akkor is megy ha gyujtáson hagyom.Csak ha kiveszem a kulcsot akkor áll le.
Elöre is köszi.

2007.03.09. 12:40

Bali525d írta:
olee_ írta:
bezo írta:

olee

Szia
bezo

Köszi a segítséget

Ha jól tudom jobb hátul van a jeladó (ABS,DSC). Szerintem biztos összefüggésban van a gumiszereléssel. (miért pont utánna jelent meg a visszejelző). Ha meg egyértelműen elb.....ák, hajtsd be rajtuk!
Próbáltad nyomkodni a DSC gombját? Nem alszik el? Elvileg amikor világít akkor inaktív. Amikor meg nem ég és bevillog menet közben, akkor dolgozik a DSC.

Üdv.

B.

Szia!

Nyomkodtam,semmi nem változott,ugyanúgy világított folyamatosan!
Alámászok a 7végén,hátha csak vmi vezeték vagy kontakt hiba

olee

2007.03.09. 13:23

Biztos valamelyik szervizesnek hosszú volt a keze.
A haver télen tépte le, mert olyan helyre akart behajtani, ahol még madár se jár (persze nem ezen a télen :D ).
Sztem is mássz alá ha idődből telik, mert nem lehet nagy baja.

2007.03.09. 16:29

killerrobert írta:Kössz! És ha csak a bal oldalt bontom meg - mert balra elől zörög, kb pont a fejem felett -, van rá esélyem, h nem esik a fejemre, hanem szépen lehajthatom, vagy így nem próbáltad? :)
Minden esetre próbára kiszedem a középső lámpát, mert ha elég nagy lesz a lyuk, akkor megróbálok betenni valamit a kritikus helyre, és azzal merevíteni.
Kössz a tippet! :sör:

Úgy hajtogasd, hogy könnyen meg lehet törni és az nem túl szép.....

2007.03.09. 21:12

Urak!
Olajcsere után volt reset műszerrel és mechanikusan is, de csak a narancs led melletti zöld led világít. Köze lehet ehhez, hogy az autó pixelhibás?
Olajcsere után álló autónál nulláztam a BC-n a fogyasztást. Most azonban azonos útvonal és forgalom mellett 1 literrel többet mér. Másképp kellett volna nullázni? :?: :(
Köszi a segítséget!

2007.03.11. 18:01

Sziasztok!
Az olajcserét mutató ledes kijelző illetve ez az egész kijező csoport gyújtás ráadásakor nagyon halványan világít.Csak nappali fénynél látható gyengén. Lehet,hogy van mögötte műszerfal égő és az kiégett?

Üdv!
houdini

2007.03.11. 20:02

olee

Nekem ugyan ez a hiba volt. Primary outlet valve fault ezt írta ki a diag. Szoval DSC vezérlő csere ez azt jelenti azt hiszem olyan 150k körül van az új. Nekem szerencsém volt Rhantos tagtárs adott egy újat nekem 60k ért. Nekem csak a DSC lámpa világítiott és volt ABS. Ha érzékelő a szar akkor ABS lámpa is világít. Egyébként ez típus hiba a nagy feláramló hő kikészíti a forrasztásokat az egységben.

2007.03.11. 22:22

Hali!
Valami sajnos rezonál a bal első ajtómban. Hogy lehet a kárpitot leszedni, hogy megkuksizhassam mi szabadult el? A segítsget előre is köszönöm.

2007.03.11. 22:48

VZoltan írta:Hali!
Valami sajnos rezonál a bal első ajtómban. Hogy lehet a kárpitot leszedni, hogy megkuksizhassam mi szabadult el? A segítsget előre is köszönöm.

Szia Zoli!

Egy csavar a kilincs mögött, egy a légterelő pilangó lapát mőgőtt a légcsatornában, és kb 16 db. patent.
A vezetékekre vigyázz, mert nem tul hosszúak!

2007.03.11. 22:51

Az ajtót két csavar és rengeteg sok patent rögzíti.

Az egyik csavar a kilincs mögött rejlik, egy kis kupak fedi, a másik meg a szellőztető csövének az elején van.
Ha kinyitod az ajtót és belenézel a lyukba, akkor meglátod a csavart!

ezek után már csak jópár patent veszi körbe az ajtót a széleinél, ezt határozott mozdulattal ki is tudod pattintani.
figyelj arra, hogy az elektromos ablak és az ajtóban lévő alsó lámpa kábeleit húzd szét, nehogy elszakadjanak!

Röviden ennyi 8)

2007.03.11. 22:51

kbhont írta:

Szia Zoli!

Egy csavar a kilincs mögött, egy a légterelő pilangó lapát mőgőtt a légcsatornában, és kb 16 db. patent.

Megelőztél :twisted: :o :lol:

2007.03.11. 22:53

Nézbe a hifis topicba ott le írtam!

2007.03.11. 23:33

Morphipapa írta:
kbhont írta:

Szia Zoli!

Megelőztél :twisted: :o :lol:

:nyelves: :sör:

2007.03.12. 01:01

Chris528i írta:Nekem ugyan ez a hiba volt. Primary outlet valve fault ezt írta ki a diag. Szoval DSC vezérlő csere ez azt jelenti azt hiszem olyan 150k körül van az új. Nekem szerencsém volt Rhantos tagtárs adott egy újat nekem 60k ért. Nekem csak a DSC lámpa világítiott és volt ABS. Ha érzékelő a szar akkor ABS lámpa is világít. Egyébként ez típus hiba a nagy feláramló hő kikészíti a forrasztásokat az egységben.

nocsak, diszkontáron kaptad? féléve még 80 volt az ára... :lol: nagyon foglalhatta már a helyet a polcon... :lol:

egyébként van aki a javítását is vállalja, mert mint ahogyan írtad is, a forrasztások készülnek ki. azt hiszem kb 40ért csinálják - így könnyen kiszámolható, hogy egy új egység árából négyszer lehet megjavíttatni. elég bonyolult művelet, de egyszer jelentkezett egy srác, aki már sokat csinált ilyet.

2007.03.12. 10:57

efer írta:
Chris528i írta:Nekem ugyan ez a hiba volt. Primary outlet valve fault ezt írta ki a diag. Szoval DSC vezérlő csere ez azt jelenti azt hiszem olyan 150k körül van az új. Nekem szerencsém volt Rhantos tagtárs adott egy újat nekem 60k ért. Nekem csak a DSC lámpa világítiott és volt ABS. Ha érzékelő a szar akkor ABS lámpa is világít. Egyébként ez típus hiba a nagy feláramló hő kikészíti a forrasztásokat az egységben.

nocsak, diszkontáron kaptad? féléve még 80 volt az ára... :lol: nagyon foglalhatta már a helyet a polcon... :lol:

egyébként van aki a javítását is vállalja, mert mint ahogyan írtad is, a forrasztások készülnek ki. azt hiszem kb 40ért csinálják - így könnyen kiszámolható, hogy egy új egység árából négyszer lehet megjavíttatni. elég bonyolult művelet, de egyszer jelentkezett egy srác, aki már sokat csinált ilyet.

Én is vállalok ilyen munkát!
Ha valakit érdekel, írjon myugodtan!

2007.03.12. 12:30

efer írta:

Én is hallottam hogy meg lehet csinálni de 40k a 60k val szemben elég erős és ez új. Egyébként erre gondoltam a 2. számú alkatrész http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... fg=20&hl=2
BMW szervízben kérdeztem ők mondták a 150k. Egyébként meg mindegy mennyi a 60k sztem jó ár méga a 40hez képest is. A régi megvan fel tudom ajánlani ha kell vkinek.

2007.03.12. 14:01

tegnapi eseményem: megyegetek Pécelen kb 70 es tempóval erre a jó minőségű magar utak ....főleg pécelen bele a kikerülhetetlen kátyuba ,és egyszer csak elment a hátsó 2 hangszoró hangja ami a kalaptartóba van beépitve erölködöre van kötve .
megállok csomi kinyit erre látom hogy az erölködő ledje nem világit.

mentem tovább aztán hol visszajött a hátsó hangzás hol nem ,ez igy ment kb 10 km-en át aztán visszajött és azóta mintha a régi lenne.

mi lehetett a probléma?????????
Hozzászólás küldése

VigLink badge