![]() |
2011.12.20. 22:28
2011.12.21. 08:46
denny19 írta:Sziasztok lassan féktárcsa csere elől EZ miért ilyen olcsó?tapasztalat?illetve zimmermann, vagy mi az?vagy gyári ,vagy hasonló minőségü tárcsát tud valaki?
2012.01.24. 10:56
2012.01.24. 11:08
leslie írta:Mi a véleményetek-tapasztalatotok a Jurid márkájú fékbetétekről?
2012.01.30. 09:06
Padre540 írta:leslie írta:Mi a véleményetek-tapasztalatotok a Jurid márkájú fékbetétekről?
Nekem a BMW jeles Jurid elöl tökéletesen bevált.Nem csikorgott sosem,jól fogott.A BMW jel nélküli Textar csikorog egy nagyobb fékezés után.
2012.01.30. 09:38
jackson írta:Padre540 írta:leslie írta:Mi a véleményetek-tapasztalatotok a Jurid márkájú fékbetétekről?
Nekem a BMW jeles Jurid elöl tökéletesen bevált.Nem csikorgott sosem,jól fogott.A BMW jel nélküli Textar csikorog egy nagyobb fékezés után.
Nekem meg pont a Jurid (tehát nem BMW logós)ból van csikorgós szar tapasztalatom. Most gyári BMW logós Jurid-al futok érdekes módon semmi baja.
Mi a közös:
- Nem BMW logós lehet jó vagy rossz (nem BMW logós Textar többször jó mint rossz) szerencse függő, Sima Jurid-al többen nem csak én szivtak.
- Gyári BMW mindig hibátlan.
Szerintem célszerű a gyári BMW logósat felrakni mivel:ű
- az soha nem csikorog
- a legjobb fékhatást biztositja (egy fék esetében ez a lényeg milyen a féktáv ha a másik kocsi hátulja elött egy méter az ciki)
- higyétek el a legjobb teljesitmény/ár arányú. Vehetsz olcsóbbat de az csikorog és idegesit, rázni kezdi a kerekeket és késöbb sok pénzedbe kerül, ráadásul szarabbul áll meg.
Lehet venni jobbat mint a
Jackson, aki ezt tanulta meg a tapasztalatokból
2012.02.10. 12:12
2012.02.11. 00:10
denny19 írta:Sziasztok úgy néz ki AP Racing tárcsát sikerült szereznem az autóhoz elsőket valakinek tapasztalata milyen??Köszönöm
2012.02.11. 00:44
lepke írta:denny19 írta:Sziasztok úgy néz ki AP Racing tárcsát sikerült szereznem az autóhoz elsőket valakinek tapasztalata milyen??Köszönöm
Helo
Nem hiszem hogy érdemes kísérletezni ezekkel a (( tuning )) tárcsákkal
A gyári fékalkatrészektől nincs jobb
2012.02.11. 09:25
BMWFUN írta:lepke írta:denny19 írta:Sziasztok úgy néz ki AP Racing tárcsát sikerült szereznem az autóhoz elsőket valakinek tapasztalata milyen??Köszönöm
Helo
Nem hiszem hogy érdemes kísérletezni ezekkel a (( tuning )) tárcsákkal
A gyári fékalkatrészektől nincs jobb
Konkrétan az AP nekem úgy rémlik, hogy elég jó minőség.
2012.02.11. 17:51
2012.05.24. 07:54
2012.06.04. 01:23
Rjani530d írta:jackson írta:Padre540 írta:leslie írta:Mi a véleményetek-tapasztalatotok a Jurid márkájú fékbetétekről?
Nekem meg pont a Jurid (tehát nem BMW logós)ból van csikorgós szar tapasztalatom. Most gyári BMW logós Jurid-al futok érdekes módon semmi baja.
Mi a közös:
- Nem BMW logós lehet jó vagy rossz (nem BMW logós Textar többször jó mint rossz) szerencse függő, Sima Jurid-al többen nem csak én szivtak.
- az soha nem csikorog
- a legjobb fékhatást biztositja (egy fék esetében ez a lényeg milyen a féktáv ha a másik kocsi hátulja elött egy méter az ciki)
- higyétek el a legjobb teljesitmény/ár arányú. Vehetsz olcsóbbat de az csikorog és idegesit, rázni kezdi a kerekeket és késöbb sok pénzedbe kerül, ráadásul szarabbul áll meg.
Lehet venni jobbat mint a
Nekünk 320d-n egyszerűen kettétörött a Jurid (nem BMW logós) betét 5-6000km-rel a vásárlás után. Én többet nem veszek ilyet semmiből.
Ingyen kaptam őket, gondoltam kipróbálom, de ha még ezek után is szarok lesznek kidobom őket az tuti. Egy hulladék az összes!! Úgy tűnt, mintha különböző keménységű ,,részek" lennének a betétekben. Szerintem bennük van minden hulladék amit a gyárban összesöpörnek! Egy biztos, JURIDÉKAT el kell felejteni 2013.08.02. 18:20
2013.08.02. 18:23
Janika13 írta:Sziasztok.
A kéziféknek hol az utánállito csavarja .Valamiért nem fog és még nem kellett hozzányulnom
2013.08.02. 21:01
peteeqe írta:segítsetek!
az milyen fékbetét amire TRW van írva?
2013.08.02. 21:17
2013.08.02. 22:49
jackson írta:Padre540 írta:leslie írta:Mi a véleményetek-tapasztalatotok a Jurid márkájú fékbetétekről?
Mi a közös:
- az soha nem csikorog
Lehet venni jobbat mint a BMW csak az rohadt drága és gyorsabban kopik Zimmermann Sport lyukgatott pl. LINK ODA
2013.08.03. 01:21