![]() |
2007.05.21. 17:53
efer írta:martonpityu77 írta:most jövök az autósboltból.visszaveszik a féktárcsáimat!mindennek a tárcsa az oka!azt mondta a hivatalos forgalmazó,h nem birják.túl nagy az autó súlya és ezért nem mindegy mit teszek rá.ez ate power disk volt!(hűtött,vágott).már kb.40 db.tárcsát már vissza vettek ilyen hibával.(hidegen jó,melegen üt).állítólag a textar + még 1 típus bírja csak!!!most jön a próba.
nekem annak idején (már több mint 3 éve) sorozatban 3 tárcsát cseréltek a lángnál, szó nélkül. off passat volt az autó, a tácsák meg 2 ate, a 3. meg brembo. 5-600km után mindegyik rázott. annyira eluntam, hogy eladtam az autót![]()
ezért a bmw-re gyárit tetettem (elég sokat olvastam a féktárcsa gondjairól német fórumokon is...), eddig nem is volt vele semmi gond (kop-kop).
2007.05.22. 01:17
2007.05.22. 08:09
martonpityu77 írta:azt hittem, h az ate tárcsa ate betéttel az jó!de aki cseréli a tárcsát azt mondta,hogy nem bírják a túlzott igénybevételt.túl nagy az autó súlya és túl gyorsan megyek vele.a brembo tárcsa már nagyon durván ütött.delphi betéttel volt felszerelve.ezt a tárcsát (brembo) állítólag a túl kemény betét hevítette fel.ekkor jött az ate szett.ez annyiból jobb,ha kihűl,akkor jó!!!most jön a textar tárcsa,ate betéttel.(mert a betétet nem veszik vissza,csak a tárcsát) az ate vágott tárcsa pedíg jól mutatott a verdán!vajon ha a textar is ütni fog,akkor mit kapok majd helyette? az enyém 525d.az 530d-n vajon más tárcsa van?egy nagyobb teljesítményűét nem tom ráizgatni vhogy?
2007.05.22. 09:31
martonpityu77 írta:azt hittem, h az ate tárcsa ate betéttel az jó!de aki cseréli a tárcsát azt mondta,hogy nem bírják a túlzott igénybevételt.túl nagy az autó súlya és túl gyorsan megyek vele.a brembo tárcsa már nagyon durván ütött.delphi betéttel volt felszerelve.ezt a tárcsát (brembo) állítólag a túl kemény betét hevítette fel.ekkor jött az ate szett.ez annyiból jobb,ha kihűl,akkor jó!!!most jön a textar tárcsa,ate betéttel.(mert a betétet nem veszik vissza,csak a tárcsát) az ate vágott tárcsa pedíg jól mutatott a verdán!vajon ha a textar is ütni fog,akkor mit kapok majd helyette? az enyém 525d.az 530d-n vajon más tárcsa van?egy nagyobb teljesítményűét nem tom ráizgatni vhogy?
2007.05.22. 12:29
efer írta:martonpityu77 írta:azt hittem, h az ate tárcsa ate betéttel az jó!de aki cseréli a tárcsát azt mondta,hogy nem bírják a túlzott igénybevételt.túl nagy az autó súlya és túl gyorsan megyek vele.a brembo tárcsa már nagyon durván ütött.delphi betéttel volt felszerelve.ezt a tárcsát (brembo) állítólag a túl kemény betét hevítette fel.ekkor jött az ate szett.ez annyiból jobb,ha kihűl,akkor jó!!!most jön a textar tárcsa,ate betéttel.(mert a betétet nem veszik vissza,csak a tárcsát) az ate vágott tárcsa pedíg jól mutatott a verdán!vajon ha a textar is ütni fog,akkor mit kapok majd helyette? az enyém 525d.az 530d-n vajon más tárcsa van?egy nagyobb teljesítményűét nem tom ráizgatni vhogy?
többen a zimmermann tárcsát ajánlották. nekem nincs személyes tapasztalatom, de akinek van, az jókat mondott róla.
2007.05.22. 12:54
efer írta:martonpityu77 írta:azt hittem, h az ate tárcsa ate betéttel az jó!de aki cseréli a tárcsát azt mondta,hogy nem bírják a túlzott igénybevételt.túl nagy az autó súlya és túl gyorsan megyek vele.a brembo tárcsa már nagyon durván ütött.delphi betéttel volt felszerelve.ezt a tárcsát (brembo) állítólag a túl kemény betét hevítette fel.ekkor jött az ate szett.ez annyiból jobb,ha kihűl,akkor jó!!!most jön a textar tárcsa,ate betéttel.(mert a betétet nem veszik vissza,csak a tárcsát) az ate vágott tárcsa pedíg jól mutatott a verdán!vajon ha a textar is ütni fog,akkor mit kapok majd helyette? az enyém 525d.az 530d-n vajon más tárcsa van?egy nagyobb teljesítményűét nem tom ráizgatni vhogy?
többen a zimmermann tárcsát ajánlották. nekem nincs személyes tapasztalatom, de akinek van, az jókat mondott róla.
2007.05.22. 19:18
2007.05.24. 04:08
2007.05.25. 18:16
tanktaz írta:Hello!
Én most rendeltem zimmermann tárcsákat az 5.40-re mert van egy ismerősöm akinek az x5-re is ezt ajánlották és azt mondja,hogy királyság semmi gondd nincs vele...
előtte meg vitte vissza az ate-t is...
Betét az lehet ate,urid,textar is..
Ez a saját vélemény,de nem sokára jön a saját tapasztalat is....
üdv.strobi.
2007.05.25. 19:42
2007.06.07. 18:42
2007.06.07. 19:03
houdini írta:Sziasztok!
A kézifékem kezd gyengén fogni.Megtudná valaki mondani,hogy hol lehet rajta állítani?
Alulról vagy az utastérből?
2007.06.07. 19:26
admin írta:houdini írta:Sziasztok!
A kézifékem kezd gyengén fogni.Megtudná valaki mondani,hogy hol lehet rajta állítani?
Alulról vagy az utastérből?
Az utastérből is lehet ha még nincs nagyon rá álitva.Leveszed a bőrt a fékkar körül és ott van két csavar.Vagy ha az kevés akor hátsó féktárcsa le és ott tudsz alitani a kézifék betéteken persze ha van rajta még ferodol
2007.06.07. 19:36
2007.06.07. 19:45
Én szoktam használni igaz nem automata a gép.Dome86 írta:Vki egyáltalán szokta használni vmire a kéziféket?Nekem még egyszer nem jutott eszembe,de lehet csak mert triptonik váltó van benne
2007.06.08. 16:18
Dome86 írta:Vki egyáltalán szokta használni vmire a kéziféket?Nekem még egyszer nem jutott eszembe,de lehet csak mert triptonik váltó van benne
2007.06.09. 15:18
2007.06.09. 19:56
2007.06.09. 21:17
houdini írta:A kézifék (szakszerűen rögzítőfék) használata automata váltós autónál is ajánlatos föleg akkor ha meredek lejtőn parkoluunk.Én ha ilyen helyen állok meg először N-be teszem,fék behúz,lábféket elengedem és ezután rakom P-be. Így a váltó rögzitője nem tud megfeszülni és a következő indításkor simán jön ki P-ből.
2007.06.10. 11:29
tanktaz írta:Hello!
Én most rendeltem zimmermann tárcsákat az 5.40-re mert van egy ismerősöm akinek az x5-re is ezt ajánlották és azt mondja,hogy királyság semmi gondd nincs vele...
előtte meg vitte vissza az ate-t is...
Betét az lehet ate,urid,textar is..
Ez a saját vélemény,de nem sokára jön a saját tapasztalat is....
üdv.strobi.