Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.06.18. 23:43

pityke írta:oké holnap lefotózom és felrakom hátha
bár szerintem halott ügy :cry:

addig is köcce mindenkinek.

méé halott,müködik akkor nem nagy dolog bekötni kell a gyári kábelköteg (bontó) és kész is,berakod az E39 gyári helyére max "házi" tartó kell hozzá,vagy el kell adni és megvenni admin-ét az jó lesz bele tutira.

2009.06.19. 07:26

MChris írta:

méé halott,müködik akkor nem nagy dolog bekötni kell a gyári kábelköteg (bontó) és kész is,berakod az E39 gyári helyére max "házi" tartó kell hozzá,vagy el kell adni és megvenni admin-ét az jó lesz bele tutira.

Igen valószinűleg ez lesz, mármint hogy eladom, jól bevettem vele a kefét. Az a gond hogy ahogy én láttam az ehhez való köteg nem kompatibilis a rádióval. ha csak nincs vmi kisipari átalakitó.

2009.06.19. 10:26

pityke írta:
MChris írta:

Igen valószinűleg ez lesz, mármint hogy eladom, jól bevettem vele a kefét. Az a gond hogy ahogy én láttam az ehhez való köteg nem kompatibilis a rádióval. ha csak nincs vmi kisipari átalakitó.

Nem lesz könnyű eladni,E39-ből is van pár eladó E38-nak szerintem közel nincs ekkora tábora aki otthon beszerelget. Kazis fejnek ua. a csatija,de ha mégse akkor kell egy E39 jelkábel és egy E38-as esetleg féluton átalakulnak.

Sok sikert,akármi lesz a vége!

2009.06.21. 20:01

Sziasztok! E39 nagy navis autóm van és nem találja a rádióállomásokat! Tud valaki valamit mondani rá?Eddig nem volt vele gondom. A tv, cd, kazetta működik csak a rádió nem! Ha valaki tud valami okosságot írjon. Köszi Roland
:wink:

2009.06.21. 22:02

roland530d írta:Sziasztok! E39 nagy navis autóm van és nem találja a rádióállomásokat! Tud valaki valamit mondani rá?Eddig nem volt vele gondom. A tv, cd, kazetta működik csak a rádió nem! Ha valaki tud valami okosságot írjon. Köszi Roland
:wink:

Ha nem talál semmit akkor valószínű antenna.De ha BM54-ed van akkor lehet rádiómodul hiba is.

2009.07.11. 09:33

Kép

Na végre volt időm és kiszedtem a CD-t a kocsiból.
A képen látható alsó két (10 pontos) csati közül nekem csak a bal oldali van, jobboldali AUX-os-nál csak a hely és egy műanyag dugó.
Ezek szerint én nem fogom tudni megoldani az AUX bemenetet? Ezek után milyen lehetőségeim vannak?

2009.07.11. 17:49

LMAir írta:Kép

Na végre volt időm és kiszedtem a CD-t a kocsiból.
A képen látható alsó két (10 pontos) csati közül nekem csak a bal oldali van, jobboldali AUX-os-nál csak a hely és egy műanyag dugó.
Ezek szerint én nem fogom tudni megoldani az AUX bemenetet? Ezek után milyen lehetőségeim vannak?

Ha jól tudom AUX in csak a 2003-as modellévű (2002.09. hó-tól) autóktól van. Ha neked kell AUX in és nincs DC váltód akkor azt meg lehet oldani.

PMiki

2009.07.11. 19:52

PMiki írta:Ha jól tudom AUX in csak a 2003-as modellévű (2002.09. hó-tól) autóktól van. Ha neked kell AUX in és nincs DC váltód akkor azt meg lehet oldani.

PMiki

Minden képpen szeretnék AUX bemenetet, hogy tudjak valamilyen zenelejátszót használni a kocsiban.
Milyen javaslatod van a megoldásra?

Előre is köszi!

2009.07.12. 17:22

LMAir írta:
PMiki írta:Ha jól tudom AUX in csak a 2003-as modellévű (2002.09. hó-tól) autóktól van. Ha neked kell AUX in és nincs DC váltód akkor azt meg lehet oldani.

PMiki

Minden képpen szeretnék AUX bemenetet, hogy tudjak valamilyen zenelejátszót használni a kocsiban.
Milyen javaslatod van a megoldásra?

Előre is köszi!

Például ---> Ez Itt <---

PMiki

ui.: most mi van neked E30? 8O

2009.07.12. 20:35

PMiki írta:Például ---> Ez Itt <---

PMiki

E30 is és E39 is :-)

Ezt az interfész dolgot picit soknak tartom 27-ért. Akkor többért valami más megoldást keresnék.
Azért köszönöm a segítséget!! Lehet felhívom őket és érdeklődöm a lehetőségekről, hogy milyen megoldást tudnak még ajánlani.

2009.07.12. 20:45

LMAir írta:
PMiki írta:Például ---> Ez Itt <---

PMiki

E30 is és E39 is :-)

Ezt az interfész dolgot picit soknak tartom 27-ért. Akkor többért valami más megoldást keresnék.
Azért köszönöm a segítséget!! Lehet felhívom őket és érdeklődöm a lehetőségekről, hogy milyen megoldást tudnak még ajánlani.

Miből akarsz te most rendszert építeni?

2009.07.12. 20:49

PMiki írta:PMiki

Neked most mi van az autóban? Elkezdtem olvasgatni (felületesen) az MP3 topicot, látom erről a témáról már ment az értekezés.

2009.07.12. 20:54

admin írta:Miből akarsz te most rendszert építeni?

A cél, hogy ne kelljen a CD-ket ezrével írni és tárolgatni a kocsiban, így gondoltam az mp3-as megoldásra.
Mivel fontos, hogy a gyári funkciók (kormány vezérlés, kijelző) megmaradjanak, így a meglévő továbbfejlesztése jöhet szóba.

Pontosan nincs meg, hogy miből építeném, a lényeg, hogy rá lehessen dugni valami külső eszközömet (PDA, telefon, mp3 lejátszó, hordozható DVD).

2009.07.12. 21:11

LMAir írta:
admin írta:Miből akarsz te most rendszert építeni?

A cél, hogy ne kelljen a CD-ket ezrével írni és tárolgatni a kocsiban, így gondoltam az mp3-as megoldásra.
Mivel fontos, hogy a gyári funkciók (kormány vezérlés, kijelző) megmaradjanak, így a meglévő továbbfejlesztése jöhet szóba.

Pontosan nincs meg, hogy miből építeném, a lényeg, hogy rá lehessen dugni valami külső eszközömet (PDA, telefon, mp3 lejátszó, hordozható DVD).

És milyen fej van a kocsiba?

2009.07.12. 21:42

admin írta:És milyen fej van a kocsiba?

Business CD RDS, 1998/4. havi az autó.

2009.07.13. 19:51

LMAir írta:
admin írta:És milyen fej van a kocsiba?

Business CD RDS, 1998/4. havi az autó.

MP3 és gyári vezérlés akkor --> Dension <--.

PMiki

2009.07.16. 14:33

PMiki írta:MP3 és gyári vezérlés akkor --> Dension <--.

PMiki

Köszi, beszéltem velük és el is mentem hozzájuk.

Kompletten a Gateway 300-as USB-s, AUX-os szerkezet beszerelve lenne 47e Ft.
A minőség miatt mindenképpen az USB-s megoldást javasolják a szimpla AUX helyett.

Már csak az a kérdés, hogy mennyire lehet könnyen a fejegység gombjairól kezelni egy USB-s pendrive fájl és könyvtárszerkezetét, pláne úgy ha a név nem is látszik?

Használja valaki ilyen megoldással a fejegységét a kocsiban? Mik a tapasztalatok?
(Esetleg szívesen megnézném valakinél használat, működés közben!)

2009.07.16. 18:01

LMAir írta:
PMiki írta:MP3 és gyári vezérlés akkor --> Dension <--.

PMiki

Köszi, beszéltem velük és el is mentem hozzájuk.

Kompletten a Gateway 300-as USB-s, AUX-os szerkezet beszerelve lenne 47e Ft.
A minőség miatt mindenképpen az USB-s megoldást javasolják a szimpla AUX helyett.

Már csak az a kérdés, hogy mennyire lehet könnyen a fejegység gombjairól kezelni egy USB-s pendrive fájl és könyvtárszerkezetét, pláne úgy ha a név nem is látszik?

Használja valaki ilyen megoldással a fejegységét a kocsiban? Mik a tapasztalatok?
(Esetleg szívesen megnézném valakinél használat, működés közben!)

Nálam megnézheted.

PMiki

2009.08.11. 00:26

Sziasztok!
A következő a probléma! Hifi beszelelés közben vagyok, de az istenért sem tudok normális hangot kicsikarni a hátsó kalaptartóban lévő hangszórókból! Tipp, ötlet? Ti hogy oldottátok meg? Miért szól az eleje jobban ugyanolyan hangszórókkal? Nagyobb az a műanyag doboz neki?
Tényleg mondjatok már valamit? Minden megoldás érdekel? Nem számít mennyibe kerül, ott kell szólni a középnek és kész! :) Várom az okos gondolatokat!

2009.08.11. 01:28

bmw540mmm írta:Sziasztok!
A következő a probléma! Hifi beszelelés közben vagyok, de az istenért sem tudok normális hangot kicsikarni a hátsó kalaptartóban lévő hangszórókból! Tipp, ötlet? Ti hogy oldottátok meg? Miért szól az eleje jobban ugyanolyan hangszórókkal? Nagyobb az a műanyag doboz neki?
Tényleg mondjatok már valamit? Minden megoldás érdekel? Nem számít mennyibe kerül, ott kell szólni a középnek és kész! :) Várom az okos gondolatokat!

mert elöl 4 van hátul 2
vagy elöl 6 van hátul 4
Hozzászólás küldése

VigLink badge