![]() |
2007.11.04. 20:01
2007.11.04. 20:06
atiTDI írta:ViSoR írta:135-el mentem és mivel tudom, hogy az órám csal, az valójában 126km/h lehetett.
Szerintem a képen amit küldtek a 11-es jelű mérő volt és lehetett előtte egy 100-as tábla, úgyhogy szopóóó.
Az M1es traffikról még annyit kell tudni, hogy az minden esetben készít fényképet 100 fölött ha elölről fotóz. Ugyanis szemből nem tudja, hogy az egy kamion jön ami mehet 80al, vagy szgk. ami 130al. Tehát ez úgy néz ki, hogy lekap mert mentél mondjuk 130al és utána még megméri az autó hosszát és ha az szgk. akkor egyből törli is a felvételt. Szal ne parázzatok....
2007.11.04. 20:08
2007.11.04. 20:25
muhaati írta:"LIVE"
Nézitek a NAPLÓT?
Eszem megáll!!!!
Ha így haladunk, akkor a városban 30, országúton 50, autópályán 65 ???????????
Mert hogy a gyalog puhatestűek. Sz.-tem nézzenek körül!
Sok a baleset? Meg kellene nézni ki, hogyan szerez jogsit.
(nem vagyok én sem Mikell Summbakker, de hát figyelni lehet )
Minden baj a gyorshajtókra van kenve. Viszont ha nem lenne annyi f...... aki pl. országúton 70-el tökörészik, nem lenne baj, mert nem kellene küzdeni velük.
BRRRRRRR!!!!!!!!!
Ja , és akkor még nem a lóvé beszedésére megy a buli! Persze.
Persze nem azt mondom, hogy pl.az Ülői úton 170-el kell menni, de hát haladni sem lehet majd?
2007.11.04. 21:01
admin írta:muhaati írta:"LIVE"
Nézitek a NAPLÓT?
Eszem megáll!!!!
Minden baj a gyorshajtókra van kenve. Viszont ha nem lenne annyi f...... aki pl. országúton 70-el tökörészik, nem lenne baj, mert nem kellene küzdeni velük.
BRRRRRRR!!!!!!!!!
Persze nem azt mondom, hogy pl.az Ülői úton 170-el kell menni, de hát haladni sem lehet majd?
A sok barmot kéne kiszürni akik töketlenkednek atópályán belső sávban 100-al!
Elég kimeni hétvégén a városba amikor kiszabadul a sok hétvégi(esetleg havi)autós az utakra és remeghetsz hogy tul éld.Mert ugyebár már több benzinre nincs pénzük az embereknek.
2007.11.04. 21:07
2007.11.04. 21:11
zajcev írta:Nekem a mai primet egy kedves piros suzukis (minden gyoker piros suzukit vesz???) holgy vitte el. Benn ul a kormanyban, a szemuvege szinte hozzaert, es erosen fokuszalt egyenesen.
130-140-el hajtott a belso savban (szegeny gepnek adtak az ivet...), es onnan senki kedveert nem ment mashova. Sajna a nagy forgalom miatt, eleg lassan elozgettek ki a jobb oldalrol.
Komolyan az ilyen embernek nem gyanus vmi, hogy szinte mindenki jobbrol elozi ki, es szinte mindenki vakuzgat ra, es indexel balra, hogy menne? Az en vakuzasomra, balra indexel felelt........
2007.11.04. 21:24
tbesze írta:admin írta:muhaati írta:"LIVE"
Nézitek a NAPLÓT?
Eszem megáll!!!!
BRRRRRRR!!!!!!!!!
A sok barmot kéne kiszürni akik töketlenkednek atópályán belső sávban 100-al!
Elég kimeni hétvégén a városba amikor kiszabadul a sok hétvégi(esetleg havi)autós az utakra és remeghetsz hogy tul éld.Mert ugyebár már több benzinre nincs pénzük az embereknek.
Ebben teljesen iazatok van!+ még én ismerek a hétvégi sofőrökön kívül, öreg rutin rókákat, akik elöl meneküljön mindenki, mert az 1 milla Km-el a lábukban életveszélyesek. Tényleg úgy vezetnek mint egy kezdő tini, aki 1 hónap után úgy érzi, hogy ura minden helyzetnek. Meg persze a gépnek. Ami természetesen nem igaz. Egyszerüen nem értem!
Hogy mi lenne a megoldás? Nagy kérdés!!
- vel.
2007.11.04. 22:14
2007.11.04. 22:20
2007.11.04. 22:25
2007.11.04. 23:30
tom írta:Én is így jártam,csak Ausztriában!
A1 pálya 100-as tábla,alatta a kamionokra vonatkozó korlátozás.
Jobb sávban szétszorva kamionok,meg jobbról előzni elvileg tilos![]()
Belsőben jó pár kocsi,elöl meg egy tata valami nyüzügével.De nem foglalkozott vele,hogy mögötte villognak,ő kényelmesen ment 100-zal.
Ennél már csak az a jobb,mikor öreg kinti nyugdíjas akkora Porsche,Bmw,Mercivel szerencsétlenkedik,hogy besz...
Mert neki van pénze,és most éli ki a fiatalságát!Persze a nagy kocsitol ugyanolyan hülye maradt.
2007.11.05. 00:15
2007.11.05. 00:20
2007.11.05. 01:15
2007.11.05. 08:40
2007.11.05. 19:27
muhaati írta:Minden baj a gyorshajtókra van kenve. Viszont ha nem lenne annyi f...... aki pl. országúton 70-el tökörészik, nem lenne baj, mert nem kellene küzdeni velük.
admin írta:A sok barmot kéne kiszürni akik töketlenkednek atópályán belső sávban 100-al!
admin írta:Elég kimenni hétvégén a városba amikor kiszabadul a sok hétvégi(esetleg havi)autós az utakra és remeghetsz hogy tul éld. Mert ugyebár már több benzinre nincs pénzük az embereknek.
2007.11.05. 19:38
2007.11.05. 20:12
Anti520i írta:95-100 körül járok országúton (mit csináljak, nekem elég... én bajom),
Csatlakoznék én is
2007.11.05. 21:25
525 tds pestről hazafele tartottunk én vezettem természetesen180 -190.nel ereszkedünk belenézek a tükörbe seggembe 1 buzuki hát majdbe szartam" mint késöb kiderült 1.6 GTI volt" hátmég mikor megláttam hogy egy kb 70 éves mamavezet akkora öszhajjal hogy nemláttam át az oton szal lehuzodttam és elengedttem a mamit ,aki annak rendje modja szerint megis előzött