![]() |
2010.02.13. 17:29
2010.02.13. 18:09
gk004 írta:Na, ez lett 7550-ért elhoztam (illetve lefoglalóztam, majd csak jövő héten tudom elhozni, ha intéztem rá rendszámot és biztosítást) Herr Doktor von Glütensturmmannhimdörf
Nem tudom, hogy fogok aludni addig...
Kösz mindenkinek a soksok infótSokat segítettetek
2010.02.13. 18:24
simi64 írta:gk004 írta:Na, ez lett 7550-ért elhoztam (illetve lefoglalóztam, majd csak jövő héten tudom elhozni, ha intéztem rá rendszámot és biztosítást) Herr Doktor von Glütensturmmannhimdörf
Szerintem jó választás. Legyen benne sok örömöd, avatart lecserélni a paripa képére, nyomni egy szavazatot a dieselre!
Utána már csak a gázpedált kenyomnod!
2010.02.13. 21:25
gk004 írta:Na, ez lett 7550-ért elhoztam (illetve lefoglalóztam, majd csak jövő héten tudom elhozni, ha intéztem rá rendszámot és biztosítást) Herr Doktor von Glütensturmmannhimdörf
2010.02.14. 01:01
2010.02.14. 12:05
2010.02.14. 13:12
2010.02.14. 15:00
luigi írta:gk004 írta:Na, ez lett 7550-ért elhoztam (illetve lefoglalóztam, majd csak jövő héten tudom elhozni, ha intéztem rá rendszámot és biztosítást) Herr Doktor von Glütensturmmannhimdörf
Szia!
Csatlakozom én is a gratulálók táborához legyen sok örömed ebben a szép
touring autóban!!!
Ciao: luigi
2010.02.14. 15:13
zsolti780 írta:luigi írta:gk004 írta:Na, ez lett 7550-ért elhoztam (illetve lefoglalóztam, majd csak jövő héten tudom elhozni, ha intéztem rá rendszámot és biztosítást) Herr Doktor von Glütensturmmannhimdörf
Szia!
touring autóban!!!
Képek alapján nagyon szép! Gyertek el vele egy talira!
Szerinted mennyi lesz vége,átírás,reg,forg..stb..?
Grat!!!
2010.02.14. 15:30
simi64 írta:zsolti780 írta:luigi írta:gk004 írta:Na, ez lett 7550-ért elhoztam (illetve lefoglalóztam, majd csak jövő héten tudom elhozni, ha intéztem rá rendszámot és biztosítást) Herr Doktor von Glütensturmmannhimdörf
Szia!
touring autóban!!!
Grat!!!
Nincs reg. mert ott él, Belgiumban
2010.02.14. 18:20
zsolti780 írta:simi64 írta:zsolti780 írta:luigi írta:gk004 írta:Na, ez lett 7550-ért elhoztam (illetve lefoglalóztam, majd csak jövő héten tudom elhozni, ha intéztem rá rendszámot és biztosítást) Herr Doktor von Glütensturmmannhimdörf
Szia!
touring autóban!!!
Grat!!!
Nincs reg. mert ott él, Belgiumban
Ja úgy jó!Mindenhol jó de legrosszabb magyarországon!
2010.02.14. 18:51
2010.02.14. 21:50
zsolti780 írta:Nincsen M5 BMW-m. Nem vagyok versenyző és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom E39 525 D. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 2-3000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik a BMW-t a AUDI-val. Büszkén gondolok az 5-ös szériára, a 3asokra és számos más Bmw típusra. Szeretem a Bosch alkatrészeket, a Angeleye lámpát, a hátsó meghajtást és a 16:9 navi-t. Itt élek Európa szívében. Száguldásban mi vagyunk a császárok, és igenis a Bmw-ben vannak a legjobb motorok!
BMW, én igy szeretlek!
2010.02.14. 23:30
Celtic írta:zsolti780 írta:Nincsen M5 BMW-m. Nem vagyok versenyző és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom E39 525 D. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 2-3000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik a BMW-t a AUDI-val. Büszkén gondolok az 5-ös szériára, a 3asokra és számos más Bmw típusra. Szeretem a Bosch alkatrészeket, a Angeleye lámpát, a hátsó meghajtást és a 16:9 navi-t. Itt élek Európa szívében. Száguldásban mi vagyunk a császárok, és igenis a Bmw-ben vannak a legjobb motorok!
BMW, én igy szeretlek!
régi
de há' má' fen' vót' az ódalon'
2010.02.15. 14:31
Imco írta:Celtic írta:zsolti780 írta:Nincsen M5 BMW-m. Nem vagyok versenyző és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom E39 525 D. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 2-3000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik a BMW-t a AUDI-val. Büszkén gondolok az 5-ös szériára, a 3asokra és számos más Bmw típusra. Szeretem a Bosch alkatrészeket, a Angeleye lámpát, a hátsó meghajtást és a 16:9 navi-t. Itt élek Európa szívében. Száguldásban mi vagyunk a császárok, és igenis a Bmw-ben vannak a legjobb motorok!
BMW, én igy szeretlek!
régi
Ez igy Valentin napon kikivánkozott megint!
2010.02.20. 10:23
zsolti780 írta:Imco írta:Celtic írta:zsolti780 írta:Nincsen M5 BMW-m. Nem vagyok versenyző és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom E39 525 D. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 2-3000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik a BMW-t a AUDI-val. Büszkén gondolok az 5-ös szériára, a 3asokra és számos más Bmw típusra. Szeretem a Bosch alkatrészeket, a Angeleye lámpát, a hátsó meghajtást és a 16:9 navi-t. Itt élek Európa szívében. Száguldásban mi vagyunk a császárok, és igenis a Bmw-ben vannak a legjobb motorok!
BMW, én igy szeretlek!
régi
Valahol olvastam ebben a formában,kimásoltam és betettem!
Sajnos nem fújom kívülről az e39.hu forumját,nem vagyok itt olyan régen!
2010.02.20. 19:24
2010.02.20. 19:27
Pocilaci írta:zsolti780 írta:Imco írta:Celtic írta:zsolti780 írta:Nincsen M5 BMW-m. Nem vagyok versenyző és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom E39 525 D. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 2-3000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik a BMW-t a AUDI-val. Büszkén gondolok az 5-ös szériára, a 3asokra és számos más Bmw típusra. Szeretem a Bosch alkatrészeket, a Angeleye lámpát, a hátsó meghajtást és a 16:9 navi-t. Itt élek Európa szívében. Száguldásban mi vagyunk a császárok, és igenis a Bmw-ben vannak a legjobb motorok!
BMW, én igy szeretlek!
régi
Valahol olvastam ebben a formában,kimásoltam és betettem!
Sajnos nem fújom kívülről az e39.hu forumját,nem vagyok itt olyan régen!
Hmm ez felháborítómicsoda plagizálás....tedd idézőjelbe jelöld meg a forrást és nem érheti szó a ház elejét
Du meg várlak....
2010.03.08. 09:49
2010.03.08. 10:00