Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.09.19. 20:31

Tedd rá a kezed a forró tűzhelyre egy percre és egy órának tűnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tűnik majd. Na ez a relativitás.

Albert Einstein

2007.09.20. 07:57

Házibulin.
- Szia! Miért ácsorogsz ott? Veled senki sem táncol?!
- Nem...
- Akkor tedd má' fel a virslit főni!

H-val kezdődik, N-re végződik, és dugni akar, mi az? ... Hát éN.

Részeg ember ül a csónakban, egyszer csak megbillen, beesik a vízbe.
Elkezd segítségért kiabálni a közelben pecázóknak:
Halászok! Halászok!
Mire a válasz:
Mi is, csak nem ordibálunk!

Haldoklik az öreg ékszerész. Aléltan fekszik, de arra felébred, hogy a
fia a páncélszekrényben, az órák között matat.
Mire az öreg:
Fiam, az óráim meg vannak számlálva!

Pistike éppen apjával és kishúgával megy hazafelé, mikor megszólal:
- Apu! Nagyon nehéz a hugi. Viszem inkább a sört.
Mire az apa idegesen:
- Hogyisne, még elejted ...

2007.09.24. 07:55

Egy vadász először viszi el a feleségét vadászni. Elmagyarázza mit hogyan kell, hogy töltse meg a fegyvert, hogy célozzon, ha lelő valamit, siessen oda, nehogy valamelyik másik vadász magának akarja a zsákmányt, stb.
Különválnak, kis idö múlva lövést hall a felesége irányából. Elindul a hang irányába, majd meglátja a feleségét és egy másik vadászt egy tetem felett hangosan vitatkozni. Amikor közelebb ér, hallja, hogy a vadász ezt kiabálja:
- Oké, asszonyom, oké, megegyeztünk, ez a maga őze. Csak annyit engedjen meg, hogy levegyem róla a nyergemet!

2007.09.24. 09:13

Labi írta:Egy vadász először viszi el a feleségét vadászni. Elmagyarázza mit hogyan kell, hogy töltse meg a fegyvert, hogy célozzon, ha lelő valamit, siessen oda, nehogy valamelyik másik vadász magának akarja a zsákmányt, stb.
Különválnak, kis idö múlva lövést hall a felesége irányából. Elindul a hang irányába, majd meglátja a feleségét és egy másik vadászt egy tetem felett hangosan vitatkozni. Amikor közelebb ér, hallja, hogy a vadász ezt kiabálja:
- Oké, asszonyom, oké, megegyeztünk, ez a maga őze. Csak annyit engedjen meg, hogy levegyem róla a nyergemet!

Én ezt nem értem! 8O
Miért nyergelte fel az őzet a csávó? Őzögölni akart? 8) :lol:

2007.09.24. 09:33

kzoli819 írta:
Labi írta:Egy vadász először viszi el a feleségét vadászni. Elmagyarázza mit hogyan kell, hogy töltse meg a fegyvert, hogy célozzon, ha lelő valamit, siessen oda, nehogy valamelyik másik vadász magának akarja a zsákmányt, stb.

Én ezt nem értem! 8O

Hááát jó kérdés, de a csaj eredetileg a nyulat akarta, amelyik sast hordoz a hátán, csak ezt könnyebb volt eltalálni! :lol:

2007.09.24. 09:47

Labi írta:
kzoli819 írta:

Én ezt nem értem! 8O

Hááát jó kérdés, de a csaj eredetileg a nyulat akarta, amelyik sast hordoz a hátán, csak ezt könnyebb volt eltalálni! :lol:

Lehet hogy éppen a hófehérkét forgatták a közelben. Jött a herceg fehér orrszarvún, a nő meg azt hitte, hogy Bambi az (akit gyerek kora óta utál) és úgy gondolta, odapörköl neki egyet. Revansot vesz a gyerekkori sérelmekért. 8)

2007.09.24. 09:49

-Tudjátok mit kell adni a hasmenéses orrszarvúnak?
-??????
-Utat!

2007.09.24. 10:34

kzoli819 írta:-Tudjátok mit kell adni a hasmenéses orrszarvúnak?
-??????
-Utat!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2007.09.24. 14:03

Drága játék volt!

http://www.langlovagok.hu/html/galeria/1131.shtml

Körforgalom

2007.09.24. 14:38

Én is hoztam egy kis házivideót. To be continued...

Körforgalom

Re: Körforgalom

2007.09.24. 14:49

MPOWER írta:Én is hoztam egy kis házivideót. To be continued...

Körforgalom

Ezt nem a Coránál lévő nagy körforgalomban csináltátok?

2007.09.24. 14:57

kzoli819 írta:

Körforgalom

A Coránál videózta egy haver,de ez nem olyan nagy, ami nagyobb körforgalom az kint 33-ason van. Ott nehezebb kamerázni ezért onnan nincs felvételem.

2007.09.24. 15:23

MPOWER írta:
kzoli819 írta:

Körforgalom

A Coránál videózta egy haver,de ez nem olyan nagy, ami nagyobb körforgalom az kint 33-ason van. Ott nehezebb kamerázni ezért onnan nincs felvételem.

Múlt szerda este a nagy körforgalomban láttam egy BMW-t forogni, de mire odaértem, elment. Nem láttam pontosan milyen típus volt, csak hogy E39.
Pár héttel ezelőtt üldöztelek kicsit a városban, de nem tudtam melléd kavarodni, hogy átköszönjek. A sok mazsola zárta előttem az utat :twisted:
Majd legközelebb! Most már nekem is van klubbos rendszámkeretem, úgy könyebben megismersz 8)

2007.09.24. 15:30

Körforgalom

Ilyet videót még nyomathatsz, csak tényleg kicsit nagyobb fény mellett :wink:

2007.09.24. 15:33

kzoli819 írta:
MPOWER írta:
kzoli819 írta:

Körforgalom

Múlt szerda este a nagy körforgalomban láttam egy BMW-t forogni, de mire odaértem, elment. Nem láttam pontosan milyen típus volt, csak hogy E39.
Pár héttel ezelőtt üldöztelek kicsit a városban, de nem tudtam melléd kavarodni, hogy átköszönjek. A sok mazsola zárta előttem az utat :twisted:
Majd legközelebb! Most már nekem is van klubbos rendszámkeretem, úgy könyebben megismersz 8)

Próbálok figyelni :roll: ,de panaszkodnak is rám hogy nem mindeig jön össze. :oops: Nem direkt lesz, ha nem veszlek észre. Figyelnem kell a pacikra :drive ,nehogy szétszaladjanak:) :bmwkiraly

2007.09.24. 15:37

MPOWER írta:
kzoli819 írta:
MPOWER írta:
kzoli819 írta:

Körforgalom

Próbálok figyelni :roll: ,de panaszkodnak is rám hogy nem mindeig jön össze. :oops: Nem direkt lesz, ha nem veszlek észre. Figyelnem kell a pacikra :drive ,nehogy szétszaladjanak:) :bmwkiraly

Egy M5-ben ülve én sem a tükröt nézegetném :lol:
Múltkor a monostorpályi úton szálguldoztál. :franko: hangja van a gépednek! Messziről hallani ha közeledsz 8)

2007.09.24. 16:16

kzoli819 írta:Drága játék volt!

http://www.langlovagok.hu/html/galeria/1131.shtml

Eléggé :roll: A héten lehet, hogy megyek én is lamborghinit tesztelni 8) De csak egy "kis" gallardot :lol: Majd csinálok videot aztán felrakom én is :wink:

2007.09.26. 07:42

Miután a férj meghal, a temetkezési vállakozó felkeresi az özvegyet:
-Mit irjunk a gyászjeletésbe?
-Hát azt, hogy: Szabó meghalt.
A vállalkozó megszólal : ez túl rövid legalább 5 szó kéne.
Mire az özvegy kis gondolkodás után:
-Jó. Akkor legyen az,hogy: Szabó meghalt .Ugyanitt skoda eladó.

Idős házaspár 50. házassági évfordulója,gyertyafény, miegymás.Üldögélnek, mire elérzékenyülve megszólal a nő.:
-Papa emlékszel ,hogy pont 50 évvel ezelött mire gondoltál?
-Emlékszem.
-És mi volt az?
-Hogy hülyére keféllek, és löttyedtre szopom a csöcsöd.
-És most mire gondolsz?
-Hogy sikerült......

2007.09.26. 17:27

Kari, az évfordulós nagyon jóóóó!!! :taps:

2007.09.26. 17:33

Sziasztok!

Beszúrom ide Fodilaci barátunk irományát, nehogy elvesszen a kérdések válaszok topicban. Asszem ez egy aranyérmes poén!! :lol:

... És akkor leül kényelmesen egy asztalhoz, jön a kocsmáros, mire ez: "Egy rántotthúst meg egy sört! A BMWés rohadt kurva anyját - Pfuj!" és köp egy csulát.
A kocsmáros meglepödik, de felveszi a rendelést. Míg ez a rendelésére vár folyamamtosan csak ismételgeti: "A BMWés rohadt kurva anyját - Pfuj!" és köp mindig hozzá egy jókora csulát a földre.
A többi vendég egyre idegesebb lesz, mire a kocsmáros odamegy a
köpködöshöz: Na, legyen már szíves és hagyja abba a káromkodást meg a köpködést. A végén még elüzi az összes vendégemet!"
De ez csak egyre tovább: "A BMWés rohadt kurva anyját!" és csak tovább
köpköd: "Pfuj! Pfuj!"
A kocsmáros idegesen: "Hagyd már abba! Mi a ... ütött beléd!?"
Mir ez: "Hát ide figyelj! A BMWés rohadt kurva anyját! Pfuj!" Köp. "Ma reggel a 40 tonnás pótosommal megcsúsztam és beszálltam az árokba. Kijönni semmi esély - A BMWés rohadt kurva anyját! Pfuj!" Köp.
"És ekkor egyszer csak megáll egy X5-ös BMWés a rohadt kurva anyját! Pfuj!"
Köp. "Kihúzzalak?" Mire én: "Ha sikerül bazd meg esküszöm leszoplak!"

Üdv,

Labi... őő Fodilaci :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge