Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.10.20. 13:44

ViSoR írta:
bekog írta:Tom
Semmilyen fasszopó buzuki, rombusz vagy kocka nem lehet gond egy 530dA-nak vazze! Ha mögötted vannak akkor meg különben is szopjon lovat :)

Korcsmában nevelkedtél-e? :lol:

Jaja, jártam arra is sokat :)
úgy látszik túl korán kezdtem a napot
ettől függetlenül szét tudnék vágni néhány köcsögöt az utakon alkalmasint, mert nem bírom sokszor tolerálni annyi idióta van

2007.10.23. 10:41

Regisztráltam magam a galériában és nem érkezik meg a regisztrációs levél.
Ombucmanhoz fordulok!

2007.10.23. 18:49

ViSoR írta:Regisztráltam magam a galériában és nem érkezik meg a regisztrációs levél.
Ombucmanhoz fordulok!

Szia!

Problémád orvosolva :!:

Beléphetsz az adataidal!

2007.10.24. 08:03

admin írta:
ViSoR írta:Regisztráltam magam a galériában és nem érkezik meg a regisztrációs levél.
Ombucmanhoz fordulok!

Szia!

Problémád orvosolva :!:

Beléphetsz az adataidal!

Köszi szépen!

2007.10.24. 08:24

Egy kicsit rövid videó,de jó!:)
www.dailymotion.com/video/x3aber_bmw.m5.e39

kamerák

2007.10.25. 20:53

Íme néhány érdekesség

http://kepfeltoltes.hu/view/071025/fix_ ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/071025/fix_ ... es.hu_.jpg

2007.10.29. 17:54

Sziasztok!

Segítséget kérnék alufelnikupak ügyben.Kellene 1db kupak 18"-os Toora felnire.Átmérője 60mm,a fülek hossza a belső peremig 6-7mm.BMW embléma jó ha van rajta,de nem létfontosságu,azt itt is találok.Viszont kupakot se alufelnisnél,se tunningboltban nem. :cry:
Kérem,ha valakinek van ez irányú infója,ne fojtsa magába!
Üdv:tom

2007.10.29. 18:44

Ennél az eladónál vannak kupakok és matricák, a felni közepére. Próbáld meg hátha sikerül.
http://www.vatera.hu/3d_alufelni_matric ... 02822.html

tom írta:Sziasztok!

Segítséget kérnék alufelnikupak ügyben.Kellene 1db kupak 18"-os Toora felnire.Átmérője 60mm,a fülek hossza a belső peremig 6-7mm.BMW embléma jó ha van rajta,de nem létfontosságu,azt itt is találok.Viszont kupakot se alufelnisnél,se tunningboltban nem. :cry:

2007.10.29. 19:46

Köszi.
Ezt a címet már én is próbáltam,sajnos nem sok reményt fűzök hozzá.Sőt,az egyik illetőtöl rendeltem is,persze nem lett jó!
Talán gumi-alufelni kereskedőknél lehet elfekvőben pár darab,ahol forgalmaznak Toora felnit.Sajnos itt a környékemen ilyen nincs,ezért fordultam hozzátok.

2007.10.29. 19:55

tom írta:Sziasztok!

www.gumibolt.hu , a Késmárk utcában forgalmazzák a Toora-t, a késmárk üzletet hívd fel, nekik van, én is ott vettem korábban több szettet is, nagy Toora és Technomagnezio fan voltam.....

2007.10.29. 19:57

tom írta:Köszi.
Ezt a címet már én is próbáltam,sajnos nem sok reményt fűzök hozzá.Sőt,az egyik illetőtöl rendeltem is,persze nem lett jó!
Talán gumi-alufelni kereskedőknél lehet elfekvőben pár darab,ahol forgalmaznak Toora felnit.Sajnos itt a környékemen ilyen nincs,ezért fordultam hozzátok.

Szia!
Asszem toora felnit a mega gumi forgalmaz az István úton és a Ateri Tuning a Cegléd utcán!

2007.10.29. 23:13

Üdv!

Ott már nem tartanak.Az Ateri tuningnál sem tudott a srác.Sőt a Devilnél sem volt.

Rendszám

2007.10.30. 13:41

egy érdekes jelenségre lettem (lettünk, egy haverommal) figyelmes a rendszámokkal kapcsolatban.
az utóbbi időben több, (igen) nagyértékű autót (bentley, M6, X5...)láttunk furcsa rendszámmal: fekete alapon sárga betűk és számok, és FL-el kezdődik mindegyik. ezek magyarok feltehetően (pl wallis-os rendszámkeret), de semmilyen felségjelzés nincs a kocsikon. kiderült, hogy nagy valószínűséggel liechtensteini rendszámról van szó.
hallott már valaki ezekről? a szlovák rendszám mintájára megy ez is?

Re: Rendszám

2007.10.30. 18:17

efer írta:egy érdekes jelenségre lettem (lettünk, egy haverommal) figyelmes a rendszámokkal kapcsolatban.
az utóbbi időben több, (igen) nagyértékű autót (bentley, M6, X5...)láttunk furcsa rendszámmal: fekete alapon sárga betűk és számok, és FL-el kezdődik mindegyik. ezek magyarok feltehetően (pl wallis-os rendszámkeret), de semmilyen felségjelzés nincs a kocsikon. kiderült, hogy nagy valószínűséggel liechtensteini rendszámról van szó.

Én egy mercit szoktam látni ilyen rendszámal és biztos magyar a tulaj.

Re: Rendszám

2007.10.30. 19:54

efer írta:egy érdekes jelenségre lettem (lettünk, egy haverommal) figyelmes a rendszámokkal kapcsolatban.

sok mindenre fel lehet használni egy vadúzi bejegyzésű off-shore céget , amúgy is nagyon drága egy olyan, így legalább az autó is visszahoz valalmit a költségekből.........

2007.10.30. 21:14

A lichtensteini rendszám, már nagyon régóta megy. Fater haverja így vette a Cayenne Turbot és 7 millióval olcsóbbra jött ki újonnan. Sőt kifelé fizet rá mindent és még az is olcsóbb. VOLT. Mert tavaly ellopták :?
Kép

2007.10.30. 21:44

Érdemes használtautóra is lichtensteini rendszámot tenni? Valaki tudna róla írni, hogy müködika dolog?

2007.10.30. 21:59

ViSoR írta:A lichtensteini rendszám, már nagyon régóta megy. Fater haverja így vette a Cayenne Turbot és 7 millióval olcsóbbra jött ki újonnan. Sőt kifelé fizet rá mindent és még az is olcsóbb. VOLT. Mert tavaly ellopták :?

hm, akkor megint lemaradtam valamiről... :D csak azért tűnt most fel, mert most láttunk egyre többet belőle - legalábbis ott, ahol én megfordulok.

2007.10.30. 22:12

Erről jut a fejembe!

Szerintetek hol tartana ez az ország, ha mindenki becsületesen élne, dolgozna, adózna? Ha a politikusok nem két kézzel szednék ki adó fomájában a pénzt az adózók zsebéből? Ha ismeretlen lenne a korrupció fogalma? Ha nem a gáncsoskodás menne, hanem segítenék egymást az emberek?
Vagy csak én vagyok túl naív?

2007.10.30. 22:37

kzoli819 írta:Erről jut a fejembe!

Szerintetek hol tartana ez az ország, ha mindenki becsületesen élne, dolgozna, adózna? Ha a politikusok nem két kézzel szednék ki adó fomájában a pénzt az adózók zsebéből? Ha ismeretlen lenne a korrupció fogalma? Ha nem a gáncsoskodás menne, hanem segítenék egymást az emberek?
Vagy csak én vagyok túl naív?

a megtermelt javak összességében talán nem lennének többen, csak az eloszlás lenne egyenletesebb - pl kevesebb 2 személyes család élne 800nm-es házban és használna egyenként két lakás árát érő autót (bár ez elég demagóg megközelítés, sztem van valóságtartalma...). ez az adózási oldal.
aztán ott a dolgozási oldal - egy ember ma kb 2 embert tart el itthon (legalábbis papíron). sztem ez nem normális.
és a lopási oldalról még nem is beszéltünk... :D
az egymás segítése magától sztem máshol se nagyon megy, az ember gyarló, alapból írigy, és ez így is fog maradni. de léteznek technikák a motiválásra.
az nem megoldás, hogy itthagyja az ember az egész kócerájt, mert mégiscsak itt született... nem tom mi a megoldás :roll:
Hozzászólás küldése

VigLink badge