![]() |
2010.08.05. 09:38
jackson írta:ptom írta:admin írta:Egy indukciós hurokkal tölti ami a gyújtás kapcsoló körül helyezkedik el.ptom írta:Ma szétszedtem a kulcsomat nagynehezen kíváncsiságból.Találtam kulcsházat amibe elvileg átrakható a belseje.Nem is ez a baj.Elvileg ezekbe akku van ami használat közben töltődik de nem értem hogyan.Van benne egy kis elektronika de az nincs összeköttetésbe a kulcsszárral.Hogy működik ez a dolog?
Kösz.Ilyen eszembe se jutott volna soha.Akkor elviekben a másik kulcsházzal is működni kell neki.
Ne csak a rádiós részt hanem a független immobilizer chip-et is rakd át.
Jackson, aki közben gyerekeivel van
2010.08.05. 09:51
ptom írta:jackson írta:ptom írta:admin írta:Egy indukciós hurokkal tölti ami a gyújtás kapcsoló körül helyezkedik el.ptom írta:Ma szétszedtem a kulcsomat nagynehezen kíváncsiságból.Találtam kulcsházat amibe elvileg átrakható a belseje.Nem is ez a baj.Elvileg ezekbe akku van ami használat közben töltődik de nem értem hogyan.Van benne egy kis elektronika de az nincs összeköttetésbe a kulcsszárral.Hogy működik ez a dolog?
Kösz.Ilyen eszembe se jutott volna soha.Akkor elviekben a másik kulcsházzal is működni kell neki.
Az,hogy néz ki?Nem találtam benne mást az elektronikán kívül?Ez a rombusz fajta kulcs.
2010.08.05. 12:12
barbrady írta:ptom írta:jackson írta:ptom írta:admin írta:Egy indukciós hurokkal tölti ami a gyújtás kapcsoló körül helyezkedik el.ptom írta:Ma szétszedtem a kulcsomat nagynehezen kíváncsiságból.Találtam kulcsházat amibe elvileg átrakható a belseje.Nem is ez a baj.Elvileg ezekbe akku van ami használat közben töltődik de nem értem hogyan.Van benne egy kis elektronika de az nincs összeköttetésbe a kulcsszárral.Hogy működik ez a dolog?
Az,hogy néz ki?Nem találtam benne mást az elektronikán kívül?Ez a rombusz fajta kulcs.
Itt találod:
2010.08.05. 15:05
ptom írta:barbrady írta:ptom írta:jackson írta:ptom írta:admin írta:Egy indukciós hurokkal tölti ami a gyújtás kapcsoló körül helyezkedik el.ptom írta:Ma szétszedtem a kulcsomat nagynehezen kíváncsiságból.Találtam kulcsházat amibe elvileg átrakható a belseje.Nem is ez a baj.Elvileg ezekbe akku van ami használat közben töltődik de nem értem hogyan.Van benne egy kis elektronika de az nincs összeköttetésbe a kulcsszárral.Hogy működik ez a dolog?
Itt találod:
Kép helye
Óh,kösz drága testvérem.Nem akarok teljesen hülyének látszani de nekem az úgy tűnt mintha egybe lenne a kulcsházzal.Valahogy próbáljam meg valami ici-pici csavarhúzóval kipiszkálni?El lehet b@szni ezt a kis kütyüt?
2010.08.05. 18:40
barbrady írta:ptom írta:barbrady írta:ptom írta:jackson írta:ptom írta:admin írta:Egy indukciós hurokkal tölti ami a gyújtás kapcsoló körül helyezkedik el.ptom írta:Ma szétszedtem a kulcsomat nagynehezen kíváncsiságból.Találtam kulcsházat amibe elvileg átrakható a belseje.Nem is ez a baj.Elvileg ezekbe akku van ami használat közben töltődik de nem értem hogyan.Van benne egy kis elektronika de az nincs összeköttetésbe a kulcsszárral.Hogy működik ez a dolog?
Itt találod:
Kép helye
Óh,kösz drága testvérem.Nem akarok teljesen hülyének látszani de nekem az úgy tűnt mintha egybe lenne a kulcsházzal.Valahogy próbáljam meg valami ici-pici csavarhúzóval kipiszkálni?El lehet b@szni ezt a kis kütyüt?
Még én sem szedtem ki, de gondolom hogy alá kell feszíteni és kijön. Szerintem ha belenyomod a csavarhúzót az azért nem használ neki
2010.08.06. 00:37
ptom írta:Próbáltam de nem lehet kiszedni,legalábbis én nem mertem jobban feszegetni,hátha valaki tud egy jó módszert.
2010.08.07. 13:58
2010.08.17. 10:58
2010.08.17. 11:51
Rjani530d írta:Fiúk!
Van nekem egy eléggé kopott régi kulcsom, amin gombokat, vagy foglalatot akarok cserélni, hogy szép legyen.
Még a régi fajta, nem a rombusz. Lehet ilyet foglalatot venni valahol?
Át lehet operálni?
Továbbá, ha akarok csináltatni egy újat (mert csak egy távirányítósom van), akkor az 40 pénz mindenféleképpen?
Köszi a segítséget.
2010.08.17. 12:00
simi64 írta:Rjani530d írta:Fiúk!
Van nekem egy eléggé kopott régi kulcsom, amin gombokat, vagy foglalatot akarok cserélni, hogy szép legyen.
Át lehet operálni?
Továbbá, ha akarok csináltatni egy újat (mert csak egy távirányítósom van), akkor az 40 pénz mindenféleképpen?
Köszi a segítséget.
Keresd peu klubtársat! Ő a kulcsos. Pápán van az üzlete. Én 2 éve vettem Tőle. Ha jó a "bele" (és az immo) csak át kell pakolni és működni fog. Természetesen a nyerskulcsot ki kell maratni a régi mintájára.
2010.08.17. 12:10
simi64 írta:simi64 írta:Rjani530d írta:Fiúk!
Át lehet operálni?
Köszi a segítséget.
Keresd peu klubtársat! Ő a kulcsos. Pápán van az üzlete. Én 2 éve vettem Tőle. Ha jó a "bele" (és az immo) csak át kell pakolni és működni fog. Természetesen a nyerskulcsot ki kell maratni a régi mintájára.
Azt még ide akartam írni, hogy az új már régen volt 40 pénz.
190 Euro környéke.
2010.08.25. 19:51
2010.08.25. 19:57
csumpedli írta:hi!
nem tudjátok, h hogyan lehet betanítani a rombusz alakú kulcsot?
nem találok sehol róla semmit...
2010.08.25. 20:15
csumpedli írta:hi!
nem tudjátok, h hogyan lehet betanítani a rombusz alakú kulcsot?
nem találok sehol róla semmit...
2010.09.04. 21:14
simi64 írta:Régi fajta kulcs baráti áron
2010.09.14. 08:03
2010.09.14. 08:13
szaboftivadar írta:Szevasztok Urak!
Ehhez mit szóltok, látott már valaki ilyen gyári E 39 kulcsot???
http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_f ... 38663.html
2010.09.14. 08:17
szaboftivadar írta:szaboftivadar írta:Szevasztok Urak!
Itt a következő:
http://www.vatera.hu/bmw_dizajn_szett_e ... 72640.html
2010.09.14. 08:21
szaboftivadar írta:szaboftivadar írta:szaboftivadar írta:Szevasztok Urak!
Itt a következő:
http://www.vatera.hu/bmw_dizajn_szett_e ... 72640.html
Na még egyet!:![]()
http://www.vatera.hu/ugrokodos_bicskaku ... 60326.html
Véleményeket várok!