Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 Lámpát keresek

2010.02.13. 09:52

Labi írta:
Vassp007 írta:E39 525tds 97-es GYÁRI első lámpát a műszaki vizsga idejére bérbe venném, írjon aki tud segíteni.
vagy hívjon. ( Budapest ) 06 70-383-0828

küldtem neked két alternatívát. ha Ők sem tudnak segíteni és a fórumon sem nagy a mozgolódás, akkor venned kell egyet. nem hiszem hogy bárki itt, aki nem eladásra szánja bespájzolna. lehet kapni 5.000.- 10.000.- facelift előttit ha vizsgára kell......

Én is már egy párat!

Töröltem már 2X a dupla beírást! 3X nem akarom :!:

Re: E39 Lámpát keresek

2010.02.13. 20:31

MChris írta:
Labi írta:
Vassp007 írta:E39 525tds 97-es GYÁRI első lámpát a műszaki vizsga idejére bérbe venném, írjon aki tud segíteni.
vagy hívjon. ( Budapest ) 06 70-383-0828

küldtem neked két alternatívát. ha Ők sem tudnak segíteni és a fórumon sem nagy a mozgolódás, akkor venned kell egyet. nem hiszem hogy bárki itt, aki nem eladásra szánja bespájzolna. lehet kapni 5.000.- 10.000.- facelift előttit ha vizsgára kell......

Én is már egy párat!

Töröltem már 2X a dupla beírást! 3X nem akarom :!:

Meg mellesleg privát üziben is békén hagyhatna ha nagyon nem olyan kocsim van. :wink:

Jackson, aki nem kér több PÜ-t

2010.02.13. 20:33

akkor beindult a srác, mert nekem is küldött...de legalább visszaírhatna, hogy kössz b..meg vagy valami.... ennyi energiával már bontóban kapott volna..

2010.02.25. 08:33

Erről hallott már valaki valamit?

Forrás E46 Kasza topik:

"Ha már a kikapcsolás szóbajött, megemlíteném, hogy az utólag beépített xenonos autóknál megoldható a lámpamodul átprogramozása úgy, hogy megmarad a manuális állítási lehetőség, miközben a xenonhoz megfelelő jelszint és jelalak jelenik meg a végfokokon.
Így az égő élettartama se csökken, és a magasságot is lehet állítani."

Köszönöm szépen!

2010.02.25. 12:22

MChris írta:Erről hallott már valaki valamit?

Forrás E46 Kasza topik:

"Ha már a kikapcsolás szóbajött, megemlíteném, hogy az utólag beépített xenonos autóknál megoldható a lámpamodul átprogramozása úgy, hogy megmarad a manuális állítási lehetőség, miközben a xenonhoz megfelelő jelszint és jelalak jelenik meg a végfokokon.

Köszönöm szépen!

Igen! Haverom csinálja! :wink: :lol:

2010.02.25. 12:57

vaszarig írta:

Forrás E46 Kasza topik:

Köszönöm szépen!

Téged + keresett a Gabze az "E39 klubbal kapcsolatos kérdések :arrow: klubtársvadászat topikban
Írt Pü-t is :!:

2010.02.25. 21:16

simi64 írta:
vaszarig írta:

Forrás E46 Kasza topik:

Köszönöm szépen!

Téged + keresett a Gabze az "E39 klubbal kapcsolatos kérdések :arrow: klubtársvadászat topikban
Írt Pü-t is :!:

Pü-t nem kaptam! :(

2010.02.25. 21:22

vaszarig írta:

Forrás E46 Kasza topik:

Köszönöm szépen!

az ki?

2010.02.25. 22:31

Csecse

2010.03.06. 10:36

simi64 írta:Csecse

Igényes a leírás. :sírás:
- Teljes mértékben látható napközben és este fényes kiválló izzás.
A google translatorból azért átírta a kiváló-t két ll-re. :lol

2010.03.06. 10:44

Bombolo írta:

Ne ez az az eset amikor csak magyar beszélni kicsit nincs tudás inglis lengvidzs :-)
Betette a translatorba és b...ott a nyelvtanra :-)

Azt hiszem ilyen villog Viper kollega kocsijában is.....

2010.03.07. 10:08

Pocilaci írta:
Bombolo írta:

Ne ez az az eset amikor csak magyar beszélni kicsit nincs tudás inglis lengvidzs :-)
Betette a translatorba és b...ott a nyelvtanra :-)

Azt hiszem ilyen villog Viper kollega kocsijában is.....

Maradjunk annyiban, hogy hasonló, enyém fehér. Eladót felhívtam a héten, hitetlenkedett, hogy a hidegteszt villogtatja, ha nincs bekapcsolva. Majd a képzettebb kollégája felhívott és ő is hitetlenkedett. Bár hallottak már a hidegtesztről valamit, de eddig rajtam kívül csak egy E39 kolléga jelezte, szóval nem értik...
Tipikus példája az azt sem tudja mit árulnak.
Majd spórolok egy original hellára. :wink:

2010.03.07. 19:15

Nagyon jó.

Szerintetek meg lehet azt csinálni hogy két szettet veszek, mondjuk egy kéket meg egy pirosat és mindkét lámpába a szélére kéket rakok belülre meg pirosat?

Olyan jól menne a négy neonomhoz ami a kocsi alján van...

2010.03.07. 19:51

hegylako írta:

Nagyon jó.

Szerintetek meg lehet azt csinálni hogy két szettet veszek, mondjuk egy kéket meg egy pirosat és mindkét lámpába a szélére kéket rakok belülre meg pirosat?

persze,de talin látni szeretném!

2010.03.07. 20:58

Itt a megoldás a karika hidegteszttől való villódzás megszüntetésére. Csak tudnám, hogy a forgalmazó ezt miért nem tudja...

http://www.insideperformance.de/images/ ... mance_einlöten_von_widerständen.pdf

2010.03.07. 21:08

MChris írta:
hegylako írta:

Nagyon jó.

persze,de talin látni szeretném!

Erre kiváncsi lennék :D

2010.03.07. 21:35

Viper írta:Itt a megoldás a karika hidegteszttől való villódzás megszüntetésére. Csak tudnám, hogy a forgalmazó ezt miért nem tudja...

Van egy relés megoldás is az jobb szerintem mert nincs fölös fogyasztás!Ennél meg fűt az ellenállás mint állat amikor rendes üzem van.

2010.03.07. 21:38

Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy utólagosan beszereltem a xenont ,de nincs az autómban lámpamosó és manuális a magasságállítóm. Ha utólag szerzek hozzá lámpamosót,akkor elkerülhetem a forgalomból kitiltást ? :roll:

2010.03.07. 21:56

tanktaz írta:Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy utólagosan beszereltem a xenont ,de nincs az autómban lámpamosó és manuális a magasságállítóm. Ha utólag szerzek hozzá lámpamosót,akkor elkerülhetem a forgalomból kitiltást ? :roll:

A rend éber őreit néhány egyszerű dologgal meg lehet téveszteni :lol:

Ha projektoros a lámpád akkor a legegyszerűbb a helyzet, mert akkor nagy valószinűséggel meg sem állitanak emiatt, mert egész más a fénye mint egy hagyományos lámpának.

Ha simán ráadod a gyujtást és gyorsan felkapcsolod a lámpát akkor csinálja a lámpa az öntesztet, ami le fel mozgásban nyilvánul meg. Ezt a rendőr tök elhiszi h magasságot állit...
A manuális állitót meg ugyse nézik, mert nem ért hozzá.

Csak lámpamoso spricnit kell venned és befaragni a lökösbe. A gyári helye be van jelölve a lökös hátulján. A lámpamosó működését pedig nem kell ismerned...te csak használod :D

2010.03.07. 21:57

Viper írta:Itt a megoldás a karika hidegteszttől való villódzás megszüntetésére. Csak tudnám, hogy a forgalmazó ezt miért nem tudja...

8O :lol: :hányás
Hozzászólás küldése

VigLink badge