![]() |
2014.05.07. 13:04
PeterE39 írta:rimarp írta:PeterE39 írta:rimarp írta:Sziasztok!
A járgányom hátul PDC-s, elől viszont nem. Ha szerzek bele előre PDC-s díszlécet, akkor mekkora meló elől is PDC-sé tenni?
Köszi!
Nem kicsi.
Kell másik vezérlő, ami első és hátsó szenzorokat is kezeli, 4 db szenzor, 1 PDC gombos gombsor, egy kábelkorbács előre a szenzorokhoz, meg mégegy az első gonghoz és a PDC kapcsolóhoz.
Ha mindez megvan, akkor nagy barkácsolást igényel a dolog? Kvázi laikusként meg tudom oldani? Van valahol erről leírás?
Van pl. gyári leírás is hozzá.
2014.05.30. 20:13
2014.05.30. 21:56
FeGyEnC írta:hello
Most lettem tulaja egy e39 525d-nek olyan kérdésem lenne hogy a pdc-m nem jo ha inditok R-be teszem sípol egy ideig és utána semmi olvastam hogy ez általában szenzor hiba .Meg néztem a pdc vezérlőt és csak egy csati van benne az nem lehet a probléma forrása ? köszi
Kép:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Kép:http://kepfeltoltes.hu/140530/20140530_165809_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2014.05.31. 12:53
Gallaca írta:FeGyEnC írta:hello
Most lettem tulaja egy e39 525d-nek olyan kérdésem lenne hogy a pdc-m nem jo ha inditok R-be teszem sípol egy ideig és utána semmi olvastam hogy ez általában szenzor hiba .Meg néztem a pdc vezérlőt és csak egy csati van benne az nem lehet a probléma forrása ? köszi
Kép:
Hiányzik a szenzorokhoz menő vezetékköteg, nézd meg nincs-e ledobva az akku mögé, vagy valahová. Ott jön be a csomagtérbe az akkunál a hátfalon. Így nem csoda, ha hiba van.
2014.06.01. 10:42
FeGyEnC írta:Gallaca írta:FeGyEnC írta:hello
Kép:
Hiányzik a szenzorokhoz menő vezetékköteg, nézd meg nincs-e ledobva az akku mögé, vagy valahová. Ott jön be a csomagtérbe az akkunál a hátfalon. Így nem csoda, ha hiba van.
Köszönöm szépen holnap meg nézem
2014.08.30. 18:59
2014.08.30. 23:23
nono78 írta:Sziasztok !
Nemrég vettem M-es lökösöket a vasra . A hátsó radaros volt , ezért azokkal együtt kértem . A gondom az , hogy 3 szenzor már az újfajta kör alakú , egy pedig még a lapolt középrészű , de mindegyik 3 tűs , vagyis 3 vezetékes . Az első kérdésem , hogy ez az összeállítás működni fog így ? A másik , hogy aktív rendszert szeretnék kiépíteni , vagyis az első lökösbe is akarok szenzorokat . Egy bontóban van egy 2002-s 30i első-hátsó radaros . Viszont még a lapolt fejű szenzorok vannak benn , és egy csipogót adna hozzá . Végigolvastam a topikot , és elméletileg 2 csipogónak kellene lennie benn , és már az újabb szenzornak .
2014.08.31. 15:15
2014.08.31. 15:33
nono78 írta:Sziasztok !
Nemrég vettem M-es lökösöket a vasra . A hátsó radaros volt , ezért azokkal együtt kértem . A gondom az , hogy 3 szenzor már az újfajta kör alakú , egy pedig még a lapolt középrészű , de mindegyik 3 tűs , vagyis 3 vezetékes . Az első kérdésem , hogy ez az összeállítás működni fog így ? A másik , hogy aktív rendszert szeretnék kiépíteni , vagyis az első lökösbe is akarok szenzorokat . Egy bontóban van egy 2002-s 30i első-hátsó radaros . Viszont még a lapolt fejű szenzorok vannak benn , és egy csipogót adna hozzá . Végigolvastam a topikot , és elméletileg 2 csipogónak kellene lennie benn , és már az újabb szenzornak .
2014.12.16. 11:10

2014.12.16. 11:14
spider2 írta:Üdv!
Most változatosság kedvéért a PDC kezdett el szórakozni. Sípol össze vissza ha berakom tolatóba hátul.
Inpa ezt mutatja:
2003-as Touringról van szó. Azt írja hogy jobb hátsóval van gondja. Mire utal a hiba, cserélni kell vagy lehet csak valami kontakt hiba? A díszlécet kell levennem gondolom. Hogyan álljak neki?
Köszönöm!
2014.12.16. 12:08
leslie írta:
1. kézrátétel: ha minimálisan rezeg, akkor jó.
2. díszléc le, csati széthúz, WD40-el, vagy valami kontakt spray-vel befúj és imádkozik
3. pdc fej csere
2014.12.16. 12:10
spider2 írta:...már csak az a kérdés hogy a díszlécet hogyan kell levenni hogy ne sérüljön a fényezés és a léc se.
2014.12.16. 12:16
Jerry írta:spider2 írta:...már csak az a kérdés hogy a díszlécet hogyan kell levenni hogy ne sérüljön a fényezés és a léc se.
Általában ilyen spéci műanyag szerszámmal szokták. Ez nem bántja a fényezést.
2014.12.16. 12:20
leslie írta:Jerry írta:spider2 írta:...már csak az a kérdés hogy a díszlécet hogyan kell levenni hogy ne sérüljön a fényezés és a léc se.
Én egy fogkéfének a nyeléből csináltam ilyen célszerszámot
2014.12.16. 14:45
Jerry írta:spider2 írta:...már csak az a kérdés hogy a díszlécet hogyan kell levenni hogy ne sérüljön a fényezés és a léc se.
2014.12.16. 14:50
spider2 írta:Jerry írta:spider2 írta:...már csak az a kérdés hogy a díszlécet hogyan kell levenni hogy ne sérüljön a fényezés és a léc se.
Ok, sikerült leszedni, befújkáltam kontakt spray -vel. Meglátjuk milyen lesz. Az látszott hogy a csatlakozó egyik lába egy el volt egy kicsit oxidálódva. Reméljük csak annyi baja volt...
2014.12.16. 16:10
leslie írta:spider2 írta:Jerry írta:spider2 írta:...már csak az a kérdés hogy a díszlécet hogyan kell levenni hogy ne sérüljön a fényezés és a léc se.
Ok, sikerült leszedni, befújkáltam kontakt spray -vel. Meglátjuk milyen lesz. Az látszott hogy a csatlakozó egyik lába egy el volt egy kicsit oxidálódva. Reméljük csak annyi baja volt...
Nem próbáltad ki???
2014.12.16. 19:09
Jerry írta:leslie írta:Jerry írta:spider2 írta:...már csak az a kérdés hogy a díszlécet hogyan kell levenni hogy ne sérüljön a fényezés és a léc se.
Én meg kaptam egy egész készletet szülinapomra.
2014.12.17. 10:09
kzolee írta:Jerry írta:leslie írta:Jerry írta:Általában ilyen spéci műanyag szerszámmal szokták. Ez nem bántja a fényezést.
Én meg kaptam egy egész készletet szülinapomra.
Szóval megvan hová tűnnek az E39-ekről a díszlécek PDCstül....