2006.12.30. 23:30
pappkari írta:szia olvass vissza egy kicsit van aki irta hogy 2 éve csináltatta és azóta tökéletes én januárba viszem és utánna egyből közlöm a dolgokat:D
nagyon fontos mert a menüt se látom igy:(
Neked mennyire gázos a pixelhibád?Nem tudnál küldeni róla egy képet?
2006.12.30. 23:55
gyere msn-re és már küldöm is:D
friss képek majd megfagytam értük:DDDD
2006.12.30. 23:59
pappkari írta:gyere msn-re és már küldöm is:D
friss képek majd megfagytam értük:DDDD
Mindig kell egy kis felfrissülés
2006.12.31. 00:09
Hali!
Hogyan kell MSN-re menni? Mi az egyáltalán?
Annyira rossz a kijelzőm a kormány mögött, hogy nem mindig tudom jól kivenenni, amit mutat. Inkább - ha lehet - a sebváltónál levő kijelzőt nézem. Amikor megvettem a gépet nem volt baja. Ha volt az nem látszott.
Magától jött vagy leplezték?
Üdv: kz
2006.12.31. 00:41
Szia!
Szives küldök képet. Már csináltam is, csak hogyan tudom csatolni az üzenetemhez?

.
Üdv
2006.12.31. 18:20
kz írta:Szia!
Szives küldök képet. Már csináltam is, csak hogyan tudom csatolni az üzenetemhez?

.
Üdv
A legegyszerübb módja feltöltöd a képtáradba és be linkeled!!Ide.
2006.12.31. 18:23
kz írta:Hali!
Hogyan kell MSN-re menni? Mi az egyáltalán?
Annyira rossz a kijelzőm a kormány mögött, hogy nem mindig tudom jól kivenenni, amit mutat. Inkább - ha lehet - a sebváltónál levő kijelzőt nézem. Amikor megvettem a gépet nem volt baja. Ha volt az nem látszott.
Magától jött vagy leplezték?
Üdv: kz
A pixel hibák ilyenek egyszer van egyszer nincs mivel érintkezési hibáról beszélünk.És az autó folyamatosan mozog etől változik az érintkezés (kontakthiba).
2007.01.01. 13:41
admin írta:efer
Szerintem a kis bord is tud pixelhibás lenni!
akkor itt válaszolnék erre, mert ide való
Én is úgy gondolom, hogy a kis bord is lehet elméletileg pixelhibás, hiszen ugyanazon az elven működik. Mégsem jellemző. Ellenben a nagybordnak ez típushibája. Sőt állítólag a MID is könnyen pixelhibás lesz - talán pont Te próbáltál meg szétszedni és összerakni egy MID-et emiatt?
2007.01.01. 17:19
efer írta:admin írta:efer
Szerintem a kis bord is tud pixelhibás lenni!
akkor itt válaszolnék erre, mert ide való
Én is úgy gondolom, hogy a kis bord is lehet elméletileg pixelhibás, hiszen ugyanazon az elven működik. Mégsem jellemző. Ellenben a nagybordnak ez típushibája. Sőt állítólag a MID is könnyen pixelhibás lesz - talán pont Te próbáltál meg szétszedni és összerakni egy MID-et emiatt?

Egyet értek igyvan! Én csak azt mondtam hogy azis lehet.
2007.01.01. 23:10
Már megvan a kép kz, de azárt köszi!
2007.01.02. 21:51
admin írta:A pixel hibák ilyenek egyszer van egyszer nincs mivel érintkezési hibáról beszélünk.És az autó folyamatosan mozog etől változik az érintkezés (kontakthiba).
Admin! Jól mondod, valóban KH-ról beszélhetünk döntóen. Egyébként köszönöm a csomagot (rendszámtartó), hamarosan felrakom. Mégegyszer Kösz
2007.01.05. 12:50
Szia KZ!
A XIII. ker Alig utca 10. körül van egy műszerjavító. Itt biztos nem 45.000 Ft a pixeljavítás.
Üdv Zoli
2007.02.02. 23:19
Hi,
Én gépem is pixelhibabetegségben szenved (óracsoport alatti).
Meg szeretném csináltatni, de gyülölöm kokler és a nem 100%os munkát, ezért kérdezném, hogy mi a tapasztalatotok...
Automüszer - 22. ker.
Simor Zoltán - 15 ker.
Alig utcában - 13 ker.
Nagyságrendileg árak?
Köszi!
B.
2007.02.03. 01:33
Bali525d írta:Hi,
Én gépem is pixelhibabetegségben szenved (óracsoport alatti).
Meg szeretném csináltatni, de gyülölöm kokler és a nem 100%os munkát, ezért kérdezném, hogy mi a tapasztalatotok...
Automüszer - 22. ker.
Simor Zoltán - 15 ker.
Alig utcában - 13 ker.
Nagyságrendileg árak?
Köszi!
B.
Alig utcában az enyémet nem tudták megjavítani. Kiszedték, megígérték, hogy felhívnak. Na, ez is elmaradt, majd téves infót adtak és visszarakták ugyanúgy.
2007.02.23. 23:43
Na, végre megjavították a kijelzőm.
A régi 7-es mellett a Kelenvölgyi 23.-ban. nettó 30 eFt volt. 1 nap alatt készen voltak vele. Fél év garit adtak. Normálisnak tűntek. Azt mondták, hogy attól megy tönkre, ha a nagy melegben túlságosan felhevül.
Tehát, ha kánikulában hosszú időre otthagyjuk az autót a napon, akkor takarjuk le a műszerfalat fényvisszaverővel!
2007.02.24. 14:30
kz írta:Na, végre megjavították a kijelzőm.
A régi 7-es mellett a Kelenvölgyi 23.-ban. nettó 30 eFt volt. 1 nap alatt készen voltak vele. Fél év garit adtak. Normálisnak tűntek. Azt mondták, hogy attól megy tönkre, ha a nagy melegben túlságosan felhevül.
Tehát, ha kánikulában hosszú időre otthagyjuk az autót a napon, akkor takarjuk le a műszerfalat fényvisszaverővel!
Hi KZ!
Meg tudnád nekem mondani az irányítószámot esetleg vagy tel.szám? Neked is a müszeregység alatti kijelző ment tönkre? Ha igen, pontosan mérnek az órák a jav után is?
üdv.
B.
2007.03.02. 22:21
Helló mindenkinek!
Ma hívtam a 22.kerületben levő műhelyt, és a MID pixel hibára azt mondták, hogy nem javítják
Úgy hogy itt nem hiszem , hogy más is sikerrel járna.
Jön a következő......
2007.03.27. 12:35
sziasztok!
az index 7er topicjában egy srác most csináltatta meg a sajátját miskolcon 12 ezerért garanciával...
ott találtok telefonszámot is...
Jolet
2007.03.27. 13:15
Kz ird le légyszi a pontos cimet ahol voltál és a telefonszámot mert akkor mennék én is
köszi
2007.03.27. 18:35
pappkari írta:Kz ird le légyszi a pontos cimet ahol voltál és a telefonszámot mert akkor mennék én is
köszi
Szia! Pixel javítás: 1223., a régi Balatoni út mellett, Kelenvölgyi út 23., Telefon szám: 226-0639.
Kérlek, ha tudsz cserébe légyszi küldjél fékbetét cserére valami olcsó megoldást!
Köszi. üdv