![]() |
2016.01.23. 17:13

2016.01.24. 15:09
2016.01.24. 18:51
Texasi írta:Vagy ezek a kamerák mind teljes képernyős képet adnak?
Csak nem akarok abba a hibába esni, hogy középen kocka kép legyen.
Ami ezen a videón van az szupernek tűnik..
http://youtu.be/916E08a7jT4
400x234 pixel elvileg a kijelző
Sent from ntoskernel -
2016.01.25. 14:45
2016.01.25. 21:07
Texasi írta:És amugy van különbség kamerák között? Mondjuk a kep minőségben?
Mertugyanilyen kinézetű kamerát az angol e-bay 15 ezerért adja, mondjuk nem is tart egy hónapig mire ideér hajóval, de pont ráérek kivárni 11 ezerért
A másik oldali rendszám világításra meg csak van valami megoldás LED-ből, hogy ugyanolyan legyen.
Sent from ntoskernel -
2016.01.28. 08:54
admin írta:Texasi írta:És amugy van különbség kamerák között? Mondjuk a kep minőségben?
Mertugyanilyen kinézetű kamerát az angol e-bay 15 ezerért adja, mondjuk nem is tart egy hónapig mire ideér hajóval, de pont ráérek kivárni 11 ezerért
A másik oldali rendszám világításra meg csak van valami megoldás LED-ből, hogy ugyanolyan legyen.
Sent from ntoskernel -
Nem akarlak elkeseriteni de touringba nem jó a rendszám villágitós csak komoly faragással!!
És eléghamar kiég a led. Én is most dobom ki. A kamera ma jött meg még a diszlécre várok.
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2016.01.28. 21:11
2016.01.28. 21:13
2016.01.28. 22:10
Szabi46 írta:Sziasztok. Nézegetem a youtubon, hogy milyen eszközökkel lehet feldobni az E46/E39/E53... navikat és ráakadtam erre a Raspbery PI 2-re. Egész pofásan néz ki, viszont ahogy PIBUS leírásán szerepel ott a TV modulról kapja a jelet és ezen a videón is a TV-re megy rá amikor betölt a kis Málna PC
Akkor itt meg is bukik a DVB-t projekt amit szintén az analóg tunerbe épített PIBUS - vagyis az a szett amit az analóg tunerbe kell szerelni?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JmwaZmARJ_4[/youtube]
2016.01.28. 22:33
Imco írta:Szabi46 írta:Sziasztok. Nézegetem a youtubon, hogy milyen eszközökkel lehet feldobni az E46/E39/E53... navikat és ráakadtam erre a Raspbery PI 2-re. Egész pofásan néz ki, viszont ahogy PIBUS leírásán szerepel ott a TV modulról kapja a jelet és ezen a videón is a TV-re megy rá amikor betölt a kis Málna PC
Akkor itt meg is bukik a DVB-t projekt amit szintén az analóg tunerbe épített PIBUS - vagyis az a szett amit az analóg tunerbe kell szerelni?
Ha szeretnéd és megfogalmazod a kérdést egyszerűen /számomra érthetően/ akkor felteszem a forgalmazónak.
Itthon is van egy Pi2-m de csak gyenge kísérleteim vannak vele.
2016.01.29. 05:51
Szabi46 írta:Imco írta:Szabi46 írta:Sziasztok. Nézegetem a youtubon, hogy milyen eszközökkel lehet feldobni az E46/E39/E53... navikat és ráakadtam erre a Raspbery PI 2-re. Egész pofásan néz ki, viszont ahogy PIBUS leírásán szerepel ott a TV modulról kapja a jelet és ezen a videón is a TV-re megy rá amikor betölt a kis Málna PC
Ha szeretnéd és megfogalmazod a kérdést egyszerűen /számomra érthetően/ akkor felteszem a forgalmazónak.
Vannak itt ugye páran akik dvb-t tunert kötöttek be a gyári analóg tv egység "dobozába". http://pibus.info/
Innen a dvb-t ötlet és ez a Raspbery PI 2 egység is. Ahogy nézem ott a leírásban szintén a tv videó jelére köti akárcsak a dvb-t egységet is, ergo csak az egyik köthető be egyszerre? Vagy Raspbery-n belül lehet fogni digitális tv-t?
2016.01.29. 07:09
Szabi46 írta:Imco írta:Szabi46 írta:Sziasztok. Nézegetem a youtubon, hogy milyen eszközökkel lehet feldobni az E46/E39/E53... navikat és ráakadtam erre a Raspbery PI 2-re. Egész pofásan néz ki, viszont ahogy PIBUS leírásán szerepel ott a TV modulról kapja a jelet és ezen a videón is a TV-re megy rá amikor betölt a kis Málna PC
Vannak itt ugye páran akik dvb-t tunert kötöttek be a gyári analóg tv egység "dobozába". http://pibus.info/
Innen a dvb-t ötlet és ez a Raspbery PI 2 egység is. Ahogy nézem ott a leírásban szintén a tv videó jelére köti akárcsak a dvb-t egységet is, ergo csak az egyik köthető be egyszerre? Vagy Raspbery-n belül lehet fogni digitális tv-t?
2016.01.29. 09:37
PeterE39 írta:A pibus-os DVB-T upgrade, és az RPi alkalmazása párhuzamosan is lehetséges, hiszen a DVB-T egy az egyben az analóg tuner helyére kerül, míg az RPi a videobemenetre.
Egyébiránt az RPi is tud USB-s DVB-T tunert kezelni openelec alatt, tvheadend kiegészítővel. De gyanítom, hogy egy ilyen USB stick formájú tuner vételi tulajdonságai gyengébbek, mint az integrált verziónak, különösen menet közben.
2016.01.29. 10:01
Imco írta:PeterE39 írta:A pibus-os DVB-T upgrade, és az RPi alkalmazása párhuzamosan is lehetséges, hiszen a DVB-T egy az egyben az analóg tuner helyére kerül, míg az RPi a videobemenetre.
Egyébiránt az RPi is tud USB-s DVB-T tunert kezelni openelec alatt, tvheadend kiegészítővel. De gyanítom, hogy egy ilyen USB stick formájú tuner vételi tulajdonságai gyengébbek, mint az integrált verziónak, különösen menet közben.
![]()
Kielégítőnek találom a választ. Nem kérdezek semmit!
Arra azért felhívom a figyelmet, hogy a videó bemenet az monó. -ha jól emléxem Admin tanítására!
Nálam biztos az volt.
2016.01.29. 20:35
2016.01.29. 22:17
Szabi46 írta:Bocsi ha megint hülyeség amit kérdezek, de még nem teljesen értem![]()
Szóval a videón is a srác amikor belépett a gyári egységen a tv menüre akkor adta be ugye a Raspbery menüt. Namármost aki a dvb-t analóg okosítást megcsinálta szintén ezen a tv menüben adja be ugye? Vagy esetleg létezik egy olyan eszköz ami nem usb sticken adja a digi tv-t a Raspbery-nek? Nem kötekedni akarok csak felvilágosodni, hogy mire lecserélem az autót addigra már csak a rendelés/szerelés legyen meg ezekhez
2016.01.29. 22:32
kzolee írta:Szabi46 írta:Bocsi ha megint hülyeség amit kérdezek, de még nem teljesen értem![]()
Szóval a videón is a srác amikor belépett a gyári egységen a tv menüre akkor adta be ugye a Raspbery menüt. Namármost aki a dvb-t analóg okosítást megcsinálta szintén ezen a tv menüben adja be ugye? Vagy esetleg létezik egy olyan eszköz ami nem usb sticken adja a digi tv-t a Raspbery-nek? Nem kötekedni akarok csak felvilágosodni, hogy mire lecserélem az autót addigra már csak a rendelés/szerelés legyen meg ezekhez
Szorítok neked, hogy autólecseréléskor ez legyen a legnagyobb problémád.
2016.01.29. 22:58
morv írta:admin írta:Texasi írta:És amugy van különbség kamerák között? Mondjuk a kep minőségben?
Sent from ntoskernel -
Nem akarlak elkeseriteni de touringba nem jó a rendszám villágitós csak komoly faragással!!
És eléghamar kiég a led. Én is most dobom ki. A kamera ma jött meg még a diszlécre várok.
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
Laci, mit kell faragni? Meg nem vizsgaltam eddig a temat, de lehet raknek be en is egyet.
2016.01.29. 23:24
kzolee írta:Szabi46 írta:Bocsi ha megint hülyeség amit kérdezek, de még nem teljesen értem![]()
2016.01.30. 18:42
Szabi46 írta:kzolee írta:Szabi46 írta:Bocsi ha megint hülyeség amit kérdezek, de még nem teljesen értem![]()
![]()
![]()
Nem akarok nagy zenét meg 19-es felniket, az eddigi autóim is 16+15-ös felnikkel volt, mert elég sz@r utak vannak erre is ahol járkálok és így kompenzálok egy kicsit az úthibákon. Ez a hifi upgrade se az üvöltő zenéről szólna. De szerencsére nem vagyunk egyformák, milyen rossz lenne már mindenkinek ugyanolyan lenne minden tárgya és párja is..