Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.10.18. 22:45

Sziasztok!

Most jövök Ausztriából,és már nagyon idegesített,hogy a dízelesek olyan keveset fogyasztanak,az enyém meg rövid távon nem akart 9l alá menni,ezért most lemértem.
Debrecen-Linz-Debrecen vonalon a sebességhatárok lehetőség szerinti betartásával :lol: a fogyi 7,6l volt.Ez már így jóval barátságosabb,azt hiszem.

2007.10.18. 23:08

tom írta:Sziasztok!

Most jövök Ausztriából,és már nagyon idegesített,hogy a dízelesek olyan keveset fogyasztanak,az enyém meg rövid távon nem akart 9l alá menni,ezért most lemértem.
Debrecen-Linz-Debrecen vonalon a sebességhatárok lehetőség szerinti betartásával :lol: a fogyi 7,6l volt.Ez már így jóval barátságosabb,azt hiszem.

szerintem nagyon jó.
nekem benzintöl megy és itt a budapesti pörgésben 10.2 de inkább 10,5.
én is elégedett vagyok mert általában kulturáltan közlekedek és igy nem sokkal fogyizik többet mint a másik járgányom ami 2.0L benzines.
biztos azért ilyen jó mert már nem vagyok 20éves + 6 sebességes manuális váltom van.
100nál 2000et forog a motor. én már 50nél bedugom 6.ba....

2007.10.19. 07:41

Kaya írta:

szerintem nagyon jó.
én is elégedett vagyok mert általában kulturáltan közlekedek és igy nem sokkal fogyizik többet mint a másik járgányom ami 2.0L benzines.
biztos azért ilyen jó mert már nem vagyok 20éves + 6 sebességes manuális váltom van.

Hát szerintem kereteztesd be azt az autót, mert nekem ennyit még sosem evett az 530d sem!

2007.10.19. 08:03

ViSoR írta:
Kaya írta:

szerintem nagyon jó.

Hát szerintem kereteztesd be azt az autót, mert nekem ennyit még sosem evett az 530d sem!

Na akkor én is dicsekszem! Budapest - Kaposvár - Budapest .....9,2 lityi...van benne város, autóút és pálya (140-el) asszem ez elég jó! :wink: ...pedig ez nyóc henger! :twisted:

Labi

2007.10.19. 08:34

Labi írta:
ViSoR írta:
Kaya írta:

szerintem nagyon jó.

Na akkor én is dicsekszem! Budapest - Kaposvár - Budapest .....9,2 lityi...van benne város, autóút és pálya (140-el) asszem ez elég jó! :wink: ...pedig ez nyóc henger! :twisted:

Labi

Hm.. az nagyon baráti! :wink: Nyár felé lehet, hogy beújítok én is egy 535-öt édeasanyámmal "közösen" :lol: :twisted: De ő a fogyasztás miatt nem akart..eddig :lol: Ma este ha hazaérek eldicsekszek neki ezzel az adattal! 8)
Labi még egy kérdés!
Amikor Te kerested a Tiédet, akkor volt olyan amit megnéztél a használtautón a jelenleg fennt levők között? :roll:

Üdv.: Máté

2007.10.19. 08:59

mate írta:
Labi írta:
ViSoR írta:
Kaya írta:

szerintem nagyon jó.

Labi

Hm.. az nagyon baráti! :wink: Nyár felé lehet, hogy beújítok én is egy 535-öt édeasanyámmal "közösen" :lol: :twisted: De ő a fogyasztás miatt nem akart..eddig :lol: Ma este ha hazaérek eldicsekszek neki ezzel az adattal! 8)
Labi még egy kérdés!
Amikor Te kerested a Tiédet, akkor volt olyan amit megnéztél a használtautón a jelenleg fennt levők között? :roll:

Üdv.: Máté

Máté!

Most repes a szívem, h 35-öst akarsz!! el kéne itt még egy ilyen moci, mert kisebbségben vagyok :D ..a viccet félretéve: a fogyi tényleg nagyon jó!
Már nincs egy sem azok közül amiket nézegettem, mert "gyorsan" lecserélődtek! Amúgy a fogyiról csak annyit: Diabolica írta, hogy különbség 5 liter gázolaj és 20 liter benzin között van....igaza is van... mivel én is ezt vallom én 28-as tól felfelé kerestem mocit! ...nézegettem, keresgettem, de a nyolc henger hangja az muzsika!!! ...3000 rpm felett!!! 8)

:? ...na be akartam linkelni egyet, ami nagyon jól nézett ki, de elvitték... :?

Üdv,

Labi

2007.10.19. 10:49

Szó sincs dicsekvésről,csak olvasgattam,hogy milyen szépen fogyasztottak a klubtársak verdái,az enyém meg nem akart.
Ebből is látszik,hogy ezek inkább pályára való gépek.Bár azért huzamosabb ideig 180-nál kicsit a fogyi is más.Hála az égnek(meg rendőreinknek)azért gondoskodnak a visszafogottságról az M1-en 8O

2007.10.19. 12:12

tom írta:Szó sincs dicsekvésről,csak olvasgattam,hogy milyen szépen fogyasztottak a klubtársak verdái,az enyém meg nem akart.
Ebből is látszik,hogy ezek inkább pályára való gépek.Bár azért huzamosabb ideig 180-nál kicsit a fogyi is más.Hála az égnek(meg rendőreinknek)azért gondoskodnak a visszafogottságról az M1-en 8O

Tom!

Dicsekvés!? ÁH! csak kifejezés... :sör: ...írdd meg minél többször, hogy mások is lássák..pl azok akiknek ugyan olyan az autója mint a tied, hadd hasonlítsák össze a többiek a sajátjukkal. Ha van vmi kirívó fogyi akkor legalább lehet következtetni, h vmi gond van a paripával! Én pl elég papásan vezetem, mert nincs értelme taposni neki! 8) ...persze az enyém is beszürcsölne 20 lityit, ha kétlábbal állnék a pedálon..

Üdv,

Labi

2007.10.19. 17:06

tegnap vetem este benzint 61 litert és 580km-t mentem vele.
budapesten kaptam olyan dugot kétszer is h égnek ált a hajam.
4 napig tartott a tartály és ujra kellett tankolni de igy sem mondhatom vészesenk. volt az utban még két fehérvár de max 150et mentem.
ezzel a tartállyal keveset állatkodtam és a 2 nagy dugot is visszanyerte a 2 fehérvár.

valahogy az az érzésem h bármit csinálok vele akkor is ennyi... és kész. ezt hogyan csinálja ???
na jo a bármit kicsit erős kifejezés, ugyértem értelemes határokon belül.
ha valamiért megörülnék,, biztos beenne 20lityót.....
de ha jo kocsid van akkor élvezni akarod, nem meghalni benne....

2007.10.19. 17:30

én lementem győrbe a nissan vanette cargo-val(city van 2.3 D) tapostam mint állat nem ment többet 140-nél de azt is csak lejtőn amugy 130 ,hangos mint az állat ahogy alatad a motor dübörög és mire hazaértem 380 km alatt megszipkázott 44 liter gázolajat .
erre azt mondom hogy a bömbivel kijöttem volna 10 literes átlaggal benzinnel (vagy még kevesebbel), és sokkal jobban élveztem volna az utat ,gyorsabban és nem lettem volna halláskárosult az út végére.

2007.10.19. 18:28

ViSoR írta:
Kaya írta:

szerintem nagyon jó.

Hi!

Az eé vasam automata Városban 13,5! HA betertom a kreszt!

2007.10.19. 19:05

nem is sok az automatától.
többre gondoltam. neked hány sebességes?

2007.10.19. 19:22

Kaya írta:nem is sok az automatától.
többre gondoltam. neked hány sebességes?

Hi!
5 gangos!
De használhatom manuálisként is

2007.10.24. 01:19

bedobtam az uj termosztátot!
még nem tunkoltam de holnap fogok és pár nap mulva kiderül mennyivel fogyokurázik jobban mint tulhütötten.
mutato középen.

2007.10.25. 22:43

Kaya írta:bedobtam az uj termosztátot!
még nem tunkoltam de holnap fogok és pár nap mulva kiderül mennyivel fogyokurázik jobban mint tulhütötten.
mutato középen.

Hi!
Akkor nem rontottam el a rendelést,ha már beépítetted! :lol: :franko:

2007.10.26. 02:02

igen tökéletes.
most már fogy az uj tank és pár napon belül kiderül a végeredmény.

2007.10.26. 07:25

Na, beállítottam a korrekciós tényezőt, most valósat mutat. 530dA
Város: 10.9 l/100km (dugó+hegymenet)
Balaton: 6.7 l/100km (szabályok betartásával)

2007.11.01. 01:35

hahhó!!!
termosztát csere ota leesett a fogyim.
kb 10% -
470Km = 47L üa.
nem nehéz kiszámolni. ebben volt városi tötymörgés is meg országut is.
söt! még az is amikor az unokahugommal tépettük az aszfaltot.
szerintem k@vajo egy 540től.

:bike :drive :bmwkiraly

2007.11.01. 09:47

No az én fogyim megugrott egy picit! :( ..pár napja voltam szerelőnél a katalizátor volt az egyetlen, ami beleszólhat a fogyiba (mivel kicseréltem mind a kettőt) és azóta 18 lityit eszik városban ott, ahol normál esetben is max 13,5-öt!

kulloghatok vissza majd! ...nem tom mi lehet vele! ...ha kiderül, megírom..

Üdv,

Labi

2007.11.01. 10:51

Labi írta:No az én fogyim megugrott egy picit! :( ..pár napja voltam szerelőnél a katalizátor volt az egyetlen, ami beleszólhat a fogyiba (mivel kicseréltem mind a kettőt) és azóta 18 lityit eszik városban ott, ahol normál esetben is max 13,5-öt!

kulloghatok vissza majd! ...nem tom mi lehet vele! ...ha kiderül, megírom..

Üdv,

Labi

Labi, hát a 18 azé elég szép mégha egy állat van is alattad.
Főleg ilyen jó kis benzinár mellett :)
Hozzászólás küldése

VigLink badge