Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Javítás, szerelgetés, Let's Build it!

2012.01.06. 13:41

muhaati írta: Mi vagy te: I.T.

hali
vagy talán E.T.: The Extra-Terrestrial (original title) :nyelves:
Kép

2012.01.06. 15:09

SAki írta:
muhaati írta: Mi vagy te: I.T.

hali
vagy talán E.T.: The Extra-Terrestrial (original title) :nyelves:

:kalapács Bocsi! Nem nézigélem, csak tudtam, hogy van ilyesmi. Akkor legyen: E.T. :kalapács

2012.01.06. 19:52

adam001 írta:
muhaati írta:
adam001 írta:
ennél azért kicsit többre lett volna szükségem, köszönöm szépen.....

Holnap hívj fel, had ne írjak tele fél oldalt.

Rendben örömmel!2-3 között!

Muhaati!! köszönök szépen minden tanácsot, ma sikerült kicserélnem a jeladót!!!!!és megszüntek a panaszok! A MOTOROM UJRA SELYMES mint ahogy kell! RESPECT!

2012.01.09. 15:48

spider2 írta:
muhaati írta:
csavitouring írta:
Íme egy link ami nekem is segített: http://tis.spaghetticoder.org/s/view.pl?1/04/94/85

Itt le van írva lépésről lépésre, hogyan kell cserélni a termosztátot. Én is kicseréltem, de nem ez hanem a EGR termosztátom volt végül is a hibás. Egy két speciális szerszám szükséges hozzá. ami nem biztos, hogy lesz Neked, vagy el kell menned bevásárolni a szerszámos üzletbe. Szerintem, olyan közepes szívás.

Sok sikert hozzá :)

Ez már használható.

Ez eszembe sem jutott pedig annak idején a bluetooth kihangosítót is ez alapján szereltem be. Sőt a tolató kamera beszerelésben plusz az állófűtés kályha szerelésnél is hasznosnak bizonyult. Na meglátjuk mire jutunk. Spec szerszám alatt mit értesz?

Siker, kb 4 órás volt a művelet számunkra. De megcsináltuk. Bonyolultabb a dolog leírva egyébként mint csinálva. kb 5 liter hűtőfolyadék jött le, egy csepp sem ment kárba. Azóta 93-94 fokos a víz míg előtte 68-69-el jártam :(. Köszönöm a segítséget mindenkinek!!! :franko:

pár képet csináltam : Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára spider2 2012.01.10. 11:33-kor.

2012.01.09. 15:56

spider2 írta:
spider2 írta:
muhaati írta:
csavitouring írta:
Íme egy link ami nekem is segített: http://tis.spaghetticoder.org/s/view.pl?1/04/94/85

Itt le van írva lépésről lépésre, hogyan kell cserélni a termosztátot. Én is kicseréltem, de nem ez hanem a EGR termosztátom volt végül is a hibás. Egy két speciális szerszám szükséges hozzá. ami nem biztos, hogy lesz Neked, vagy el kell menned bevásárolni a szerszámos üzletbe. Szerintem, olyan közepes szívás.

Ez már használható.

Ez eszembe sem jutott pedig annak idején a bluetooth kihangosítót is ez alapján szereltem be. Sőt a tolató kamera beszerelésben plusz az állófűtés kályha szerelésnél is hasznosnak bizonyult. Na meglátjuk mire jutunk. Spec szerszám alatt mit értesz?

Siker, kb 4 órás volt a művelet számunkra. De megcsináltuk. Bonyolultabb a dolog leírva egyébként mint csinálva. kb 5 liter hűtőfolyadék jött le, egy csepp sem ment kárba. Azóta 93-94 fokos a víz míg előtte 68-69-el jártam :(. Köszönöm a segítséget mindenkinek!!! :franko:

pár képet csináltam majd később feltöltöm...

Grat. :franko:
Látod, nem kell félni ezektől a dolgoktól :)
Én gyerekkoromban sokat legóztam és én úgy tekintek az autóbuherálásra, hogy ez is olyan, mint a legó. Egyik dolog jön a másik után és egyszer csak láss csodát, kész van :) Mint pl. egy ház, egymásra épűlnek a dolgok.... És egyszer csak kész.

2012.01.09. 16:58

spider2 írta:
spider2 írta:
muhaati írta:
csavitouring írta:

Ez már használható.

pár képet csináltam majd később feltöltöm...

Na látod, és most a kicsi szíved dagad a büszkeségtől, hogy ezt is megcsináltad, és az autód is örül.
Szép munka :franko:

2012.01.09. 18:16

Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
van egy 1997-es e39 bmw-m és ahogy nyitottam az ajtót a kilincs a kezemben maradt, pontosabban elrepült! nem az egész kilincs, csak az a rész ami mozog. hiába szedtem le az ajtókárpitot, nem találok egy csavart sem sehol, csak ilyenkis kup alaku valamit látok, de sehogy sem akar kijönni maga akilincstok!
Ha valakinek van valami ötlete, vagy esetleg csinált már ilyet légyszi szoljatok, mert a gond az hogy ez már a második kilincs, éás ha így folytatom nem tudok beszálni az autoba! :) előre is köszi

2012.01.09. 18:41

silver írta:Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
van egy 1997-es e39 bmw-m és ahogy nyitottam az ajtót a kilincs a kezemben maradt, pontosabban elrepült! nem az egész kilincs, csak az a rész ami mozog. hiába szedtem le az ajtókárpitot, nem találok egy csavart sem sehol, csak ilyenkis kup alaku valamit látok, de sehogy sem akar kijönni maga akilincstok!
Ha valakinek van valami ötlete, vagy esetleg csinált már ilyet légyszi szoljatok, mert a gond az hogy ez már a második kilincs, éás ha így folytatom nem tudok beszálni az autoba! :) előre is köszi

Üdv!

Az ajtót kinyitva, a belső oldalán, a gumirozás mellett, a kilincsel egy vonalban találsz egy kis fekete nyújtott ovális müanyag takarót. Azt lepattintva egy jó erős zseblámpa segítségével bevilágítasz, veszel egy vékony hosszú csavarhúzót, vagy egy fémpálcát, és találsz a kilincs alsó részénél egy fém biztosító stiftet, azt eltolod az autó eleje felé, majd kívülről kihúzod a kilincset. Nem nagy dolog. Visszarakásnál pedig azt a stiftet visszahúzod a helyére koppanásig, én spec. egy visszahajlított elektródával oldottam meg. :wink:
Sok sikert! :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bomostomi az itt látható tagok köszönték meg: silver
Értékelés: 4.76%

2012.01.09. 21:44

Segítségeteket kérném!

Szerintem elég lesz már az edzőterembe járásból!
Csak óvatosan a pedálokkal is, ki ne rúgd a kocsi alját!
:hehe

2012.01.10. 16:33

Mennyire macerás utólagosan beépíteni egy hátsó szélvédő elektromos rolót?
Csinált már valaki ilyet?
Vagy van valahol róla leírás?

2012.01.10. 18:03

Jerry írta:Mennyire macerás utólagosan beépíteni egy hátsó szélvédő elektromos rolót?

Ha jól emlékszek az EBA-ba benevan.

2012.01.10. 18:17

admin írta:
Jerry írta:Mennyire macerás utólagosan beépíteni egy hátsó szélvédő elektromos rolót?

Ha jól emlékszek az EBA-ba benevan.

Kerestem, de nem találtam.
Ez mondjuk nem jelenti azt, hogy nincs benne, max annyit, hogy rossz címszóval kerestem, esetleg vak vagyok.
Kép

2012.01.10. 18:23

A váltó előtt a klíma alatti gombsorba kell venni egy olyan gombsort ami a roló kapcsoló gombot is tartalmazza a dsc meg ilyesmik mellett. A kábelezést bárki megoldja aki ért hozzá kicsit. Hátul az elektromos rolós kalaptartó és a normál különbözik ezért azt is csak cserével lehet megoldani. Kicserélni szerintem nem egy nagy dolog. Én egyben vettem tavaly használtan a mobilgumitól 50ért egy motoros rolót kalaptartóval együtt. Azóta is a garázsban hever, mert azóta a fóliázáson töröm a fejem! :D

2012.01.10. 18:24

Ha gondolod, be is rakom neked :lol: , mármint a kalaptartót, rólóval :facepalm:

2012.01.15. 14:31

Sziasztok karácsonyi ajándékom megjött a héten :lol: ,szerelőhöz akartam vinni,de próba cseresznye,be is szereltem kb 2,5 óra alatt,koszos tudom stb....de örülök neki...nem akartam búrát mást,és hella lámpákat sem akartam.10 perce lettem kész,gondoltam megosztom,hátha valaki ilyenen töri a fejét.
Képja igen a lökösöm alja le fel lett tépve.....de megy rá m majd.nem szép látvány tudom :facepalm:
Kép
:roker: :roker: :roker:

2012.01.15. 21:55

denny19 írta:Sziasztok karácsonyi ajándékom megjött a héten :lol: ,szerelőhöz akartam vinni,de próba cseresznye,be is szereltem kb 2,5 óra alatt,koszos tudom stb....de örülök neki...nem akartam búrát mást,és hella lámpákat sem akartam.10 perce lettem kész,gondoltam megosztom,hátha valaki ilyenen töri a fejét.
ja igen a lökösöm alja le fel lett tépve.....de megy rá m majd.nem szép látvány tudom :facepalm:

Klassz lett!
:taps:
Mennyi volt a teljes projekt?
Melyik szettet választottad és miért pont azt?
Kár, hogy nem csináltál a komplett szerelésről egy fényképsorozatot.

2012.01.16. 11:21

Jerry írta:
denny19 írta:Sziasztok karácsonyi ajándékom megjött a héten :lol: ,szerelőhöz akartam vinni,de próba cseresznye,be is szereltem kb 2,5 óra alatt,koszos tudom stb....de örülök neki...nem akartam búrát mást,és hella lámpákat sem akartam.10 perce lettem kész,gondoltam megosztom,hátha valaki ilyenen töri a fejét.
ja igen a lökösöm alja le fel lett tépve.....de megy rá m majd.nem szép látvány tudom :facepalm:

Klassz lett!
:taps:
Mennyi volt a teljes projekt?
Melyik szettet választottad és miért pont azt?
Kár, hogy nem csináltál a komplett szerelésről egy fényképsorozatot.

Szia teljes projeck 14500
ezt a szettet választottam...korrekt volt az eladó juhász levente trafókkal mindennel

2012.01.18. 13:42

bomostomi írta:
Segítségeteket kérném!

Üdv!

Az ajtót kinyitva, a belső oldalán, a gumirozás mellett, a kilincsel egy vonalban találsz egy kis fekete nyújtott ovális müanyag takarót. Azt lepattintva egy jó erős zseblámpa segítségével bevilágítasz, veszel egy vékony hosszú csavarhúzót, vagy egy fémpálcát, és találsz a kilincs alsó részénél egy fém biztosító stiftet, azt eltolod az autó eleje felé, majd kívülről kihúzod a kilincset. Nem nagy dolog. Visszarakásnál pedig azt a stiftet visszahúzod a helyére koppanásig, én spec. egy visszahajlított elektródával oldottam meg. :wink:
Sok sikert! :franko:

Köszi a segítséget tényleg pofon egyszerű dolog, bár én visszatolni belülről tudtam, tehát leszedtem az ajtókárpitot is, de a lényeg hogy sikerült! még1 köszi!

2012.01.18. 19:31

Képja igen a lökösöm alja le fel lett tépve.....de megy rá m majd.nem szép látvány tudom :facepalm:
Kép

Nekem teccik!!
Szép munka. :franko: :taps:

2012.01.19. 15:54

Ma történt egy kis optikai tuning a masinán.
Végre megjött kínából a krómkarika. Időm is volt, így hát beműtöttem a helyére.
Íme pár kép a folyamatról:
Alapállapot
Kép

Szétszedve
Kép

Félig már kész (csak a szemléltetés kedvéért)
Kép

Éééés, KÉSZ!
Kép

Ami tetszik benne, hogy tényleg nagyon feldobja az unalmas műszerfalat. Eleinte féltem tőle, hogy milyen lesz, megéri-e, mert ugy kínai stb.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: 2 kzolee, spider2
Értékelés: 9.52%
Hozzászólás küldése

VigLink badge