![]() |
2012.01.06. 13:41
muhaati írta: Mi vagy te: I.T.
2012.01.06. 15:09
SAki írta:muhaati írta: Mi vagy te: I.T.
hali
vagy talán E.T.: The Extra-Terrestrial (original title)![]()
Bocsi! Nem nézigélem, csak tudtam, hogy van ilyesmi. Akkor legyen: E.T.
2012.01.06. 19:52
adam001 írta:muhaati írta:adam001 írta:
ennél azért kicsit többre lett volna szükségem, köszönöm szépen.....
Holnap hívj fel, had ne írjak tele fél oldalt.
Rendben örömmel!2-3 között!
2012.01.09. 15:48
spider2 írta:muhaati írta:csavitouring írta:
Íme egy link ami nekem is segített: http://tis.spaghetticoder.org/s/view.pl?1/04/94/85
Itt le van írva lépésről lépésre, hogyan kell cserélni a termosztátot. Én is kicseréltem, de nem ez hanem a EGR termosztátom volt végül is a hibás. Egy két speciális szerszám szükséges hozzá. ami nem biztos, hogy lesz Neked, vagy el kell menned bevásárolni a szerszámos üzletbe. Szerintem, olyan közepes szívás.
Sok sikert hozzá
Ez már használható.
Ez eszembe sem jutott pedig annak idején a bluetooth kihangosítót is ez alapján szereltem be. Sőt a tolató kamera beszerelésben plusz az állófűtés kályha szerelésnél is hasznosnak bizonyult. Na meglátjuk mire jutunk. Spec szerszám alatt mit értesz?
2012.01.09. 15:56
spider2 írta:spider2 írta:muhaati írta:csavitouring írta:
Íme egy link ami nekem is segített: http://tis.spaghetticoder.org/s/view.pl?1/04/94/85
Itt le van írva lépésről lépésre, hogyan kell cserélni a termosztátot. Én is kicseréltem, de nem ez hanem a EGR termosztátom volt végül is a hibás. Egy két speciális szerszám szükséges hozzá. ami nem biztos, hogy lesz Neked, vagy el kell menned bevásárolni a szerszámos üzletbe. Szerintem, olyan közepes szívás.
Sok sikert hozzá
Ez már használható.
Ez eszembe sem jutott pedig annak idején a bluetooth kihangosítót is ez alapján szereltem be. Sőt a tolató kamera beszerelésben plusz az állófűtés kályha szerelésnél is hasznosnak bizonyult. Na meglátjuk mire jutunk. Spec szerszám alatt mit értesz?
Siker, kb 4 órás volt a művelet számunkra. De megcsináltuk. Bonyolultabb a dolog leírva egyébként mint csinálva. kb 5 liter hűtőfolyadék jött le, egy csepp sem ment kárba. Azóta 93-94 fokos a víz míg előtte 68-69-el jártam. Köszönöm a segítséget mindenkinek!!!
pár képet csináltam majd később feltöltöm...
2012.01.09. 16:58
spider2 írta:spider2 írta:muhaati írta:csavitouring írta:
Sok sikert hozzá
Ez már használható.
Siker, kb 4 órás volt a művelet számunkra. De megcsináltuk. Bonyolultabb a dolog leírva egyébként mint csinálva. kb 5 liter hűtőfolyadék jött le, egy csepp sem ment kárba. Azóta 93-94 fokos a víz míg előtte 68-69-el jártam. Köszönöm a segítséget mindenkinek!!!
pár képet csináltam majd később feltöltöm...
2012.01.09. 18:16
2012.01.09. 18:41
silver írta:Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
van egy 1997-es e39 bmw-m és ahogy nyitottam az ajtót a kilincs a kezemben maradt, pontosabban elrepült! nem az egész kilincs, csak az a rész ami mozog. hiába szedtem le az ajtókárpitot, nem találok egy csavart sem sehol, csak ilyenkis kup alaku valamit látok, de sehogy sem akar kijönni maga akilincstok!
Ha valakinek van valami ötlete, vagy esetleg csinált már ilyet légyszi szoljatok, mert a gond az hogy ez már a második kilincs, éás ha így folytatom nem tudok beszálni az autoba!előre is köszi
2012.01.09. 21:44
silver írta:Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
van egy 1997-es e39 bmw-m és ahogy nyitottam az ajtót a kilincs a kezemben maradt, pontosabban elrepült! nem az egész kilincs, csak az a rész ami mozog. hiába szedtem le az ajtókárpitot, nem találok egy csavart sem sehol, csak ilyenkis kup alaku valamit látok, de sehogy sem akar kijönni maga akilincstok!
Ha valakinek van valami ötlete, vagy esetleg csinált már ilyet légyszi szoljatok, mert a gond az hogy ez már a második kilincs, éás ha így folytatom nem tudok beszálni az autoba!előre is köszi
2012.01.10. 16:33
2012.01.10. 18:03
Jerry írta:Mennyire macerás utólagosan beépíteni egy hátsó szélvédő elektromos rolót?
Csinált már valaki ilyet?
Vagy van valahol róla leírás?
2012.01.10. 18:17
admin írta:Jerry írta:Mennyire macerás utólagosan beépíteni egy hátsó szélvédő elektromos rolót?
Ha jól emlékszek az EBA-ba benevan.
2012.01.10. 18:23
Jerry írta:Mennyire macerás utólagosan beépíteni egy hátsó szélvédő elektromos rolót?
2012.01.10. 18:24
2012.01.15. 14:31
ja igen a lökösöm alja le fel lett tépve.....de megy rá m majd.nem szép látvány tudom

2012.01.15. 21:55
denny19 írta:Sziasztok karácsonyi ajándékom megjött a héten,szerelőhöz akartam vinni,de próba cseresznye,be is szereltem kb 2,5 óra alatt,koszos tudom stb....de örülök neki...nem akartam búrát mást,és hella lámpákat sem akartam.10 perce lettem kész,gondoltam megosztom,hátha valaki ilyenen töri a fejét.
ja igen a lökösöm alja le fel lett tépve.....de megy rá m majd.nem szép látvány tudom![]()
![]()
![]()
2012.01.16. 11:21
Jerry írta:denny19 írta:Sziasztok karácsonyi ajándékom megjött a héten,szerelőhöz akartam vinni,de próba cseresznye,be is szereltem kb 2,5 óra alatt,koszos tudom stb....de örülök neki...nem akartam búrát mást,és hella lámpákat sem akartam.10 perce lettem kész,gondoltam megosztom,hátha valaki ilyenen töri a fejét.
ja igen a lökösöm alja le fel lett tépve.....de megy rá m majd.nem szép látvány tudom![]()
![]()
![]()
Klassz lett!
![]()
Mennyi volt a teljes projekt?
Melyik szettet választottad és miért pont azt?
Kár, hogy nem csináltál a komplett szerelésről egy fényképsorozatot.
2012.01.18. 13:42
bomostomi írta:silver írta:Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Üdv!
Az ajtót kinyitva, a belső oldalán, a gumirozás mellett, a kilincsel egy vonalban találsz egy kis fekete nyújtott ovális müanyag takarót. Azt lepattintva egy jó erős zseblámpa segítségével bevilágítasz, veszel egy vékony hosszú csavarhúzót, vagy egy fémpálcát, és találsz a kilincs alsó részénél egy fém biztosító stiftet, azt eltolod az autó eleje felé, majd kívülről kihúzod a kilincset. Nem nagy dolog. Visszarakásnál pedig azt a stiftet visszahúzod a helyére koppanásig, én spec. egy visszahajlított elektródával oldottam meg.![]()
Sok sikert!
2012.01.18. 19:31
denny19 írta:Sziasztok karácsonyi ajándékom megjött a héten,szerelőhöz akartam vinni,de próba cseresznye,be is szereltem kb 2,5 óra alatt,koszos tudom stb....de örülök neki...nem akartam búrát mást,és hella lámpákat sem akartam.10 perce lettem kész,gondoltam megosztom,hátha valaki ilyenen töri a fejét.
ja igen a lökösöm alja le fel lett tépve.....de megy rá m majd.nem szép látvány tudom
![]()
![]()
![]()
2012.01.19. 15:54