![]() |
2011.04.26. 14:11
baupexim1 írta:tbi01 írta:baupexim1 írta:barbrady írta:baupexim1 írta:mint bizonyára olvastátok, januárban görcsöltem az önindítómmal, és mivel s.o.s. kellett egy behúzómágnes, és mindenki a Fervillt ajánlotta, így hozzájuk mentem.nem volt raktáron és 1 hónap lett volna, így vettem egy felújítottat.egészen március végéig bírta!visszakocogtam, hogy haló, ez mi?leszedték, és adtak egy újat, hisz már volt raktáron.a felújított árát levonták, és feltették az újat.eltelt 3 hét és itt baszom magam a mom park előtt, mert szar a behúzómágnes!ha kocogtatom, semmi, csak, ha közben indítózok.ami elégt nehezen kivitelezhető egyszerre egy személynek.a konklúzíó?
a fervillt senkinek sem ajánlom!
Majd szólsz az utasnak hogy indítózzon már amíg te kopogtatsz
szia. sajna nem érte meg. ma bementem, hogy ugyan adjanak egy friss mágnest, meg szórják is be a vasba...egyedül volt a faszi, műhely zárva:(
eljöttem, de sajnos az auchan budaörs parkolójában nem indult, kocogtattam, semmi:(
így a kocsi tőlem távol lesz pár napig...féltem:((
Sajnálom, hogy így jártál!
Mindenesetre felhívnám a figyelmet arra az apróságra, hogy
a jelenség nem csak a mágnes hibájából adódhat.
Az önindítón belül azért akadnak más alkatrészek is.
Mindenképp nézesd át az egészet!
Üdv Tbi.
persze-persze:)
de januárban, amikor vettem az első mágneskapcsolót, akkor ha már ott voltam, hogy levették az önindítót, cseréltettem a forgórészt, a csapágyakat, a perselyeket és a bronz vagy szén vagy mi a túró keféket:)
tehát az is friss:)
és mindkettő garis...
csak most keddig itthon kell görcsölnöm, miközben a húsvét nagy kasza:))
2011.04.27. 21:20
2011.04.27. 22:29
bekog írta:sziasztok
túl hosszú a topic, lécci mondjátok meg ki a legjobb (árban, nemátb@szásban is) az alábbiakban pesten:
-futóműállítás
-szerelő (azt hiszem szétment a motortartó bak mert koppan induláskor, váltáskor---de, hogy mi a gond azt mondja meg a szerelő)
az utóbbi miatt aggódok nehogy más is tönkremenjen miatta
kösz a mielőbbi válaszokat
2011.04.27. 22:33
Jerry írta:bekog írta:sziasztok
túl hosszú a topic, lécci mondjátok meg ki a legjobb (árban, nemátb@szásban is) az alábbiakban pesten:
-futóműállítás
-szerelő (azt hiszem szétment a motortartó bak mert koppan induláskor, váltáskor---de, hogy mi a gond azt mondja meg a szerelő)
Futómű passz, de a legjobb szerelő egészen biztos, hogy a Muha mester: http://www.muha.hu
2011.05.10. 20:06
2011.05.10. 20:46
adam001 írta:Szaisztok!valaki adja meg nekem egy olyan szerelö számát akihez nyugodt szivvel elvihetem a tds -emet adagolóztatni stb stb... ha lehet a dunántúlon köszi ,sziasztok
Hozzászólás jelentése
2011.05.10. 20:48
Imco írta:adam001 írta:Szaisztok!valaki adja meg nekem egy olyan szerelö számát akihez nyugodt szivvel elvihetem a tds -emet adagolóztatni stb stb... ha lehet a dunántúlon köszi ,sziasztok
Hozzászólás jelentése
Buda is a Dunántúlon van.
2011.05.10. 21:06
admin írta:Jerry írta:bekog írta:sziasztok
-futóműállítás
Futómű passz, de a legjobb szerelő egészen biztos, hogy a Muha mester: http://www.muha.hu
Futómű állításra meg ott van Naviprofi.
2011.05.10. 21:28
muhaati írta:admin írta:Jerry írta:bekog írta:sziasztok
-futóműállítás
Jelentem: Megjavítva.
2011.05.10. 21:35
Jerry írta:
Mi volt a baj?
2011.05.10. 22:26
2011.05.10. 22:32
adam001 írta:Szaisztok!valaki adja meg nekem egy olyan szerelö számát akihez nyugodt szivvel elvihetem a tds -emet adagolóztatni stb stb(vas megyei vagyok itt erre nincs ember..)... ha lehet a dunántúlon és budapest köszi ,sziasztok
2011.05.11. 00:19
adam001 írta:Szaisztok!valaki adja meg nekem egy olyan szerelö számát akihez nyugodt szivvel elvihetem a tds -emet adagolóztatni stb stb(vas megyei vagyok itt erre nincs ember..)... ha lehet a dunántúlon és budapest köszi ,sziasztok
2011.05.11. 11:13
LeviM5 írta:adam001 írta:Szaisztok!valaki adja meg nekem egy olyan szerelö számát akihez nyugodt szivvel elvihetem a tds -emet adagolóztatni stb stb(vas megyei vagyok itt erre nincs ember..)... ha lehet a dunántúlon és budapest köszi ,sziasztok
Veszprém Őry Karoly. Tel: +36 20 365 900három.
(Saját szerelőmet ajánlom neked.)
2011.05.11. 20:56
2011.05.12. 22:11
muhaati írta:Jerry írta:
Mi volt a baj?
Balos motortartó bak eltörött. ( nem kicsit). Új bak bent.
2011.05.12. 22:14
Fazer írta:Én agyon tisztelem azokat az embereket akik séróból vágják a szakmájukat és megvan bennük az a plussz is amit emberségnek hínak másokkal szemben!![]()
Ezt most MuhaAtinak címeztem!![]()
Stét...
2011.05.12. 22:23
adam001 írta:LeviM5 írta:adam001 írta:Szaisztok!valaki adja meg nekem egy olyan szerelö számát akihez nyugodt szivvel elvihetem a tds -emet adagolóztatni stb stb(vas megyei vagyok itt erre nincs ember..)... ha lehet a dunántúlon és budapest köszi ,sziasztok
Nagyon szépen köszönöm!egyeztetek vele!
2011.05.12. 22:27
BMWMuller írta:adam001 írta:LeviM5 írta:adam001 írta:Szaisztok!valaki adja meg nekem egy olyan szerelö számát akihez nyugodt szivvel elvihetem a tds -emet adagolóztatni stb stb(vas megyei vagyok itt erre nincs ember..)... ha lehet a dunántúlon és budapest köszi ,sziasztok
Nagyon szépen köszönöm!egyeztetek vele!
Szia
Unokaöcsém 1996-os E34 525tds teljes adagoló felúlításon esett át Csákánydoroszlón, tőled kb.35km-re. Patika munkát végzett az illető. Ha érdekel, holnap adok telefonszámot pü-ben.
2011.05.13. 19:13
muhaati írta:admin írta:Jerry írta:bekog írta:sziasztok
-futóműállítás
Jelentem: Megjavítva.