![]() |
2015.07.15. 10:56
vsop14 írta:Imco írta:vsop14 írta:Tetszik ez a tv dologtudom h ez csak analog, de pont nemreg irtak, h hog lehet digitalis tunert tenni ra. Ugyhogy en ezt a megoldast valasztanam
Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el
Szakértelem hiányában, a költségeket tekintve, lehet hogy jobban jársz egy utólagos kütyüvel.
Vagy egy gyári digitális modullal.
Pl. KATT!
Mar bocs, de azert hidd el elboldogulnek egy ilyen bekotesevel. Azert kerdezek meg mindent, mert nem akarom azt elkovetni mint az e36omnal, h megvettem aztan rajottam h ez is kene meg bele meg az is kene meg bele aztan lassan minden extrat beleraktam egy valag penzert. Most inkabb okosabb leszek es felmerem a terepet, minthogy megint epitgetnem kelljen.
Kerdezoskodtem ezekkel a multimediakkal kapcsolatban. Mondanak ra hideget-meleget. Egyelore inkabb maradnek a gyari megoldasnal.
2015.07.15. 12:08
Imco írta:vsop14 írta:Mar bocs, de azert hidd el elboldogulnek egy ilyen bekotesevel. Azert kerdezek meg mindent, mert nem akarom azt elkovetni mint az e36omnal, h megvettem aztan rajottam h ez is kene meg bele meg az is kene meg bele aztan lassan minden extrat beleraktam egy valag penzert. Most inkabb okosabb leszek es felmerem a terepet, minthogy megint epitgetnem kelljen.
Kerdezoskodtem ezekkel a multimediakkal kapcsolatban. Mondanak ra hideget-meleget. Egyelore inkabb maradnek a gyari megoldasnal.
Már bocs, de nem hiszem!
Nem az analóg modul bekötése az igazi kunszt, hanem az analóg modulba integrálni a DVB-T.
A napokban bemutatott Mchris-féle projektet csakis rajz, komoly műszerész és diagos támogatás mellett merném megkísérelni.
Ha rendelkeznél a fentiekkel, akkor már építenéd a projektet.
Ha nem, akkor viszont igen költséges lesz a vége.
Erre linkeltem a gyári digi modult ami kb. plug and play és nem sokkal költségesebb.
Még mindig teljesen jóindulattal.
2015.07.15. 12:39
SvidronyA írta:vsop14 írta:Imco írta:vsop14 írta:Tetszik ez a tv dologtudom h ez csak analog, de pont nemreg irtak, h hog lehet digitalis tunert tenni ra. Ugyhogy en ezt a megoldast valasztanam
Szakértelem hiányában, a költségeket tekintve, lehet hogy jobban jársz egy utólagos kütyüvel.
Vagy egy gyári digitális modullal.
Pl. KATT!
Mar bocs, de azert hidd el elboldogulnek egy ilyen bekotesevel. Azert kerdezek meg mindent, mert nem akarom azt elkovetni mint az e36omnal, h megvettem aztan rajottam h ez is kene meg bele meg az is kene meg bele aztan lassan minden extrat beleraktam egy valag penzert. Most inkabb okosabb leszek es felmerem a terepet, minthogy megint epitgetnem kelljen.
...amelyre szintén mondanak hideget-meleget, dacára annak, hogy gyáriDE az kétségtelen, hogy gyári. Ha visszaolvasol pár (hónapnyi) hozzászólást, rögtön kiviláglik számodra is, hogy az aftermarket holmik között is van 1-2, amelyik jó lehet; szerintem egy.
2015.07.15. 13:54
vsop14 írta:ha már itt tartunk:
erről mi a vélemény?
2015.07.15. 21:19
odus írta:vsop14 írta:ha már itt tartunk:
erről mi a vélemény?
Ezt én is néztem már, nekem tetszett, amit admin épített be, az szerintem olcsóbb volt.
Szerintem a TV-nek nem sok értelme van, ha csak elől, középen lehet nézni, inkább
az utasoknak lenne értelme.
2015.07.15. 22:23
Imco írta:vsop14 írta:Mar bocs, de azert hidd el elboldogulnek egy ilyen bekotesevel. Azert kerdezek meg mindent, mert nem akarom azt elkovetni mint az e36omnal, h megvettem aztan rajottam h ez is kene meg bele meg az is kene meg bele aztan lassan minden extrat beleraktam egy valag penzert. Most inkabb okosabb leszek es felmerem a terepet, minthogy megint epitgetnem kelljen.
Már bocs, de nem hiszem!
Nem az analóg modul bekötése az igazi kunszt, hanem az analóg modulba integrálni a DVB-T.
A napokban bemutatott Mchris-féle projektet csakis rajz, komoly műszerész és diagos támogatás mellett merném megkísérelni.
Ha rendelkeznél a fentiekkel, akkor már építenéd a projektet.
Ha nem, akkor viszont igen költséges lesz a vége.
Erre linkeltem a gyári digi modult ami kb. plug and play és nem sokkal költségesebb.
Még mindig teljesen jóindulattal.
2015.07.15. 22:30
vsop14 írta:ha már itt tartunk:
erről mi a vélemény?
2015.07.15. 23:43
morv írta:En pedig teljes joindulattal azt tennem hozza, hogy tudtommal a gyari hibrid modul nem mukodik a magyar digitalis rendszerrel. Admin is ezert rakott utolagos megoldast sztem. Az itt kint hallottak szerint a megfelelo utolagos megoldas veri minosegben a gyari hibridet.
2015.07.16. 00:25
Gallaca írta:Imco írta:Gallaca írta:vsop14 írta:Ha olyan kocsit vennék, amiben nincs tv modul, de van kijelző, akkor a TV modul be van kábelezve, vagy azt is be kell húzni? Ha be kell húzni, akkor ez a kábel hová megy a modultól?
Be kell "húzni". Sedannál kb 40 cm touringnál kicsit hosszabb, van 1 méter is.
...és hova?
Létezik, létezhet rechner nélkül TV modul?
Egyébként kedves vsop14 miért akarsz annyira TV modult?
Hova-hova, hát a csomagtartóba!![]()
Rechner és a tv modul közé kell.
Létezhet, jellemzően akkor, ha kidöglik a rechner. De fordítva szokott TV modul nélkül, ha csak navizni kell.
2015.07.16. 05:29
vsop14 írta:Akkor ha jol ertem alapbol minden 16:9-es rendszerben van navi, a tv viszont plusz opcio volt? Illetve a cd tarral mi a helyzet? Az is opcio volt vagy alapbol jart a 16:9-hez?
vsop14 írta:Mk3 es mk4 rendszerekhez mennyire nehezkes magyarorszag terkepet talalni? Illetve mennyire frissek? Irott cd/dvd is jo hozza, v csak az eredetit eszi meg?
vsop14 írta:Lattam olyan autot a hirdetesek kozt, amiben van 16:9, de kozepen nincsen telefon. Akkor hogy van megoldva a telefon?
2015.07.16. 08:15
PeterE39 írta:vsop14 írta:Lattam olyan autot a hirdetesek kozt, amiben van 16:9, de kozepen nincsen telefon. Akkor hogy van megoldva a telefon?
Vagy nem rendeltek hozzá, vagy bluetooth kihangosítót (UCH) rendeltek.
2015.07.16. 08:53
vsop14 írta:PeterE39 írta:vsop14 írta:Lattam olyan autot a hirdetesek kozt, amiben van 16:9, de kozepen nincsen telefon. Akkor hogy van megoldva a telefon?
Van olyan, amiben nincs egyáltalán telefon? Azért kérdezem, mert ugye a kijelzőn ott van a telefon gomb, szóval fura lenne, ha lenne ott egy gomb, ami nem működik.
2015.07.16. 11:40
vsop14 írta:PeterE39 írta:vsop14 írta:Lattam olyan autot a hirdetesek kozt, amiben van 16:9, de kozepen nincsen telefon. Akkor hogy van megoldva a telefon?
Van olyan, amiben nincs egyáltalán telefon? Azért kérdezem, mert ugye a kijelzőn ott van a telefon gomb, szóval fura lenne, ha lenne ott egy gomb, ami nem működik.
2015.07.16. 11:45
odus írta:vsop14 írta:PeterE39 írta:vsop14 írta:Lattam olyan autot a hirdetesek kozt, amiben van 16:9, de kozepen nincsen telefon. Akkor hogy van megoldva a telefon?
Az enyémben sem volt, én utólag szereltem be egy ULF (bluetooth) modult, szerintem ez a legegyszerűbb, a saját telefonod használhatod. A lényeg, hogy BM54 rádió vagy DSP-s
rendszer kell hozzá.
2015.07.16. 13:33
2015.07.16. 16:26
ZoliWR írta:Sziasztok!
Ha van nekem otthon egy komplett nagy navim, mindennel együtt (kábelek, beépítőkeretek, DSP, tököm tudja még mi, mert nem tudom mit hogyan hívnak pontosan), plusz 6-os CD-tár, meg Navi olvasó fejegység (legalábbis ugy néz ki, mint egy fejegység, az van ráírva BMW navigation és CD nyílás van rajta), szóval ezért mennyit lehetne kérni? Mennyiért tudnám eladni?? Köszi a válaszokat! Szép napot!
2015.07.19. 15:48
2015.07.19. 17:00
2015.07.19. 19:29
THT írta:Hello!
Vettem egy 4:3 as motyót kompletten. Megvan a kábelköteg, meg úgytűnik minden modul is. Autón kivűl összekötögetve van esélyem életre kelteni legalább megy/nem megy tesztre? A tápot meg a GND-t már megtaláltam, de gondolom ennél azért több kéne neki
A Navi/telefon része anyira nem érdekel, igazából rádiót/kijelzőt/erősitőt/CD tárat szeretném, ha működne.
Köszi.