![]() |
2015.05.17. 12:45
lela írta:Bor3sz írta:kozie39 írta:Sziasztok nem tud valaki europa térkép cd-t mk2-höz mert ami nekem van gyári cd nincs magyarország térkép
Köszi
pár hónapja Gallaca kolléga linkelte őket, ( CD11 a Magyar és egyéb környező országok)Gallaca írta:2015 MK3 lemezek.
Ebből az összes lemezt le kell tölteni, és kitömöríteni?
Mert ha csak a HU-t(cd-11 eeu) töltöttem le az valami iso.part és ha kitöröltem a part kiterjesztést akkor meg az Iso-t csak dvd-re engedi írni.
2015.05.17. 12:51
Gallaca írta:lela írta:Bor3sz írta:kozie39 írta:Sziasztok nem tud valaki europa térkép cd-t mk2-höz mert ami nekem van gyári cd nincs magyarország térkép
Köszi
pár hónapja Gallaca kolléga linkelte őket, ( CD11 a Magyar és egyéb környező országok)Gallaca írta:2015 MK3 lemezek.
Mert ha csak a HU-t(cd-11 eeu) töltöttem le az valami iso.part és ha kitöröltem a part kiterjesztést akkor meg az Iso-t csak dvd-re engedi írni.
Akkor nálad valami nem okés, mert nekem sima .iso fájl jött le, amit "imgburn" progival írtam cd-re.
2015.05.17. 13:32
admin írta:Gallaca írta:lela írta:Bor3sz írta:kozie39 írta:Sziasztok nem tud valaki europa térkép cd-t mk2-höz mert ami nekem van gyári cd nincs magyarország térkép
Köszi
Akkor nálad valami nem okés, mert nekem sima .iso fájl jött le, amit "imgburn" progival írtam cd-re.
Akkor part a vége ha még nem fejezte be a letöltést.
2015.05.17. 13:51
admin írta:Gallaca írta:lela írta:Bor3sz írta:kozie39 írta:Sziasztok nem tud valaki europa térkép cd-t mk2-höz mert ami nekem van gyári cd nincs magyarország térkép
Köszi
Akkor part a vége ha még nem fejezte be a letöltést.
2015.05.23. 22:11
2015.05.23. 22:35
JozeffE34 írta:Pár hónapja nekifutottam a navigondomnak, akkoriban írtam is ide. Kaptam több ötletet (még egyszer köszi), de sajnos nem jött be egyik sem.
A jelenség ugye az, hogy nincs a menüben a Navigáció. Mondtátok, hogy próbáljam meg újraprogramozni, megpróbáltam, elsőre sikerült lemeríteni az aksit is, másodszorra kb 1 órát szüttyögött a lemezzel, közben villogott a led, majd kiadta. A térkép cd-t is simán beveszi, mintha..., de ezen kívül semmi. Amire figyelmes lettem, hogy ajtónyitásra nem éled fel, csak ha már elfordítom a kulcsot. I-busz kábeleket végignéztem, hogy hátha, de az jónak tűnik. Megnéztem még a kábelezést a videomodullal, de az is jó.
Abban szeretném a véleményeteket kikérni, hogy akkor a fentiek alapján kijelenthető, hogy a naviolvasó a rossz? Vagy van még esetleg valami, amire ránézzek?
2015.05.23. 22:46
admin írta:JozeffE34 írta:Pár hónapja nekifutottam a navigondomnak, akkoriban írtam is ide. Kaptam több ötletet (még egyszer köszi), de sajnos nem jött be egyik sem.
A jelenség ugye az, hogy nincs a menüben a Navigáció. Mondtátok, hogy próbáljam meg újraprogramozni, megpróbáltam, elsőre sikerült lemeríteni az aksit is, másodszorra kb 1 órát szüttyögött a lemezzel, közben villogott a led, majd kiadta. A térkép cd-t is simán beveszi, mintha..., de ezen kívül semmi. Amire figyelmes lettem, hogy ajtónyitásra nem éled fel, csak ha már elfordítom a kulcsot. I-busz kábeleket végignéztem, hogy hátha, de az jónak tűnik. Megnéztem még a kábelezést a videomodullal, de az is jó.
Abban szeretném a véleményeteket kikérni, hogy akkor a fentiek alapján kijelenthető, hogy a naviolvasó a rossz? Vagy van még esetleg valami, amire ránézzek?
Érdekes mert a telód is szarakodik meg a navi is. Ráadásul hasonló problémákkal.
Jó lenne valami cseredarabbal tesztelni.
2015.05.24. 00:27
JozeffE34 írta:A telefon az autó megvétele óta ilyen, csak most kezdtem ráfeküdni a témára.
A navi viszont eleinte jól működött, majd (vásárlástól számítva) 2-3 hónap múlva fura dolgok történtek. Eleinte csak olyanok, hogy pl. feléledéskor nem mindig írta ki a teljes dátumot, meg ilyesmi, néha elkezdett belassulni, volt, hogy hirtelen elfehéredett a kép, majd a játék vége az lett, hogy eltűnt a menüből. Utána egy-két alkalommal még megjelent, hol feketén, hol pedig jónak tűnön, de rákattintás utána lefagyott az egész...valóban, kéne cseredarab, vagy valaki, aki bele tudna mászni az agyába rendesen, sajnos nekem nincs hozzá diagom, csak vezetékezés szinten tudom megnézni a dolgokat...
2015.05.24. 15:34
spider2 írta:Ha valakinek esetleg kellene ide raktam és töltheti a 2015-ös navi lemezt: BMW High East Single DVD 2015
2015.05.24. 15:50
2015.05.24. 16:18
kozie39 írta:Sziasztok le töltöttem az ISO t ultraiso-val kiirtam beraktam az autóba írta hogy várjak majd idő múlva kiírja hogy nincs CD mi lehet a baj ? de ha vissza rakom a régit azzal megy csak az a bajom hogy azon nincs Magyarország
2015.05.24. 16:20
pastorsteve írta:spider2 írta:Ha valakinek esetleg kellene ide raktam és töltheti a 2015-ös navi lemezt: BMW High East Single DVD 2015
Sziasztok!
Régóta megvan vasam,de a navival eddig nem foglalkoztam.Most jött el az idő.MkII-öm van.Jól gondolom,hogy először V18-al kell upgradelni,majd Spider2 által közzétett helyről letölteni mind a 4 fájlt,kiírni ,betenni a naviba ,elővenni egy hideg sört,kényelmesen meginni,mire elfogy kész?Vagy inkább 2 sörös történet?
Szerintetek jó a sorrend?
2015.05.24. 16:43
admin írta:pastorsteve írta:spider2 írta:Ha valakinek esetleg kellene ide raktam és töltheti a 2015-ös navi lemezt: BMW High East Single DVD 2015
Sziasztok!
Régóta megvan vasam,de a navival eddig nem foglalkoztam.Most jött el az idő.MkII-öm van.Jól gondolom,hogy először V18-al kell upgradelni,majd Spider2 által közzétett helyről letölteni mind a 4 fájlt,kiírni ,betenni a naviba ,elővenni egy hideg sört,kényelmesen meginni,mire elfogy kész?Vagy inkább 2 sörös történet?
Amit spider2 linkelt az dvd! Neked meg CD kell az Mk2-be.
2015.05.24. 16:54
pastorsteve írta:admin írta:pastorsteve írta:spider2 írta:Ha valakinek esetleg kellene ide raktam és töltheti a 2015-ös navi lemezt: BMW High East Single DVD 2015
Sziasztok!
Amit spider2 linkelt az dvd! Neked meg CD kell az Mk2-be.
Ez valóban fontos lehet.Köszi.CD-re való 2015-os elérhetőséget tud vki.
2015.05.27. 19:33
2015.05.27. 21:42
FeGyEnC írta:és olyan kérdésem lenne hogy ahol van a kinyitógomb mellette van 3 kis led és nekem villog a középső pirosan az miért van ? meg mit jelentenek ? köszönöm
2015.05.27. 21:53
kozie39 írta:Sziasztok le töltöttem az ISO t ultraiso-val kiirtam beraktam az autóba írta hogy várjak majd idő múlva kiírja hogy nincs CD mi lehet a baj ? de ha vissza rakom a régit azzal megy csak az a bajom hogy azon nincs Magyarország
2015.05.27. 22:46
Imco írta:FeGyEnC írta:és olyan kérdésem lenne hogy ahol van a kinyitógomb mellette van 3 kis led és nekem villog a középső pirosan az miért van ? meg mit jelentenek ? köszönöm
Telefon. A villogó piros az nincs kártya. Talán a kék az ok. és ha igaz van egy sárga ami nem azt jelenti amit hittem. Valahol admin felvilágosított, csak már nem emléxem!![]()
2015.05.27. 22:50
FeGyEnC írta:Hello
Nekem az uj vasamba szereltek nagy navitvan valakinek használati kézikönyve hozzá ?
és olyan kérdésem lenne hogy ahol van a kinyitógomb mellette van 3 kis led és nekem villog a középső pirosan az miért van ? meg mit jelentenek ? köszönöm
2015.05.28. 05:03