Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: TV- NAVI

2015.02.25. 22:26

odus írta:
Imco írta:
szarvasdavid írta:
spider2 írta:Jah, és ha lehet az imgburn (ingyenes) programmal írd ki. Nekem így mindíg hibátlan.

Alcohollal irtam. Mindegy, most mar nem cseszek el megint lemezt, veszek egy markasat. :)

Nem kell a Verbatim. Még soha sem írtam rá. Tdk-ra is jó mindig.
Javaslom, hogy koccanj valamelyik működő navis klubtárssal és játszatok 10 percet.
Illetve próbáld ki CD-vel, lehet azzal megy. Ha jól emléxem, ha elfárad az olvasófej még a CD beolvasásra van esélyed.

Szerintem, ha nem látszik a menüben a navi, az nem lemezolvasó. Az I-buszon fel kellene ismernie.

Látszik a menüben a navi, csak a program nem indul el.

Új fejlemény: most már azt írja ki, várjon egy percet... Ez volt 3 órája... :facepalm:

2015.02.25. 22:32

szarvasdavid írta:
odus írta:
Imco írta:
szarvasdavid írta:
spider2 írta:Jah, és ha lehet az imgburn (ingyenes) programmal írd ki. Nekem így mindíg hibátlan.

Alcohollal irtam. Mindegy, most mar nem cseszek el megint lemezt, veszek egy markasat. :)

Nem kell a Verbatim. Még soha sem írtam rá. Tdk-ra is jó mindig.
Javaslom, hogy koccanj valamelyik működő navis klubtárssal és játszatok 10 percet.
Illetve próbáld ki CD-vel, lehet azzal megy. Ha jól emléxem, ha elfárad az olvasófej még a CD beolvasásra van esélyed.

Szerintem, ha nem látszik a menüben a navi, az nem lemezolvasó. Az I-buszon fel kellene ismernie.

Látszik a menüben a navi, csak a program nem indul el.

Új fejlemény: most már azt írja ki, várjon egy percet... Ez volt 3 órája... :facepalm:

Szerintem Odus jozefnek akarta ezt írni, mert neki tűnt el a navi a menüből.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: odus
Értékelés: 4.76%

2015.02.25. 22:36

Bocsi, tényleg.

2015.02.25. 23:00

Valamit nagyon elcsesztem, nem tudom beindítani se az autót...ráadom a gyújtást, minden fasza, indítóznék s a váltó felőle csak kattogást hallok, s közben ennek ütemében villog a kijelző :(

2015.02.25. 23:02

JozeffE34 írta:Valamit nagyon elcsesztem, nem tudom beindítani se az autót...ráadom a gyújtást, minden fasza, indítóznék s a váltó felőle csak kattogást hallok, s közben ennek ütemében villog a kijelző :(

Lemerült az akksid.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: 2 admin, JozeffE34
Értékelés: 9.52%

2015.02.25. 23:16

Az 54-es bizti össze volt olvadva, kicseréltem, most még annyi sincs, mint eddig, ahogy elfordítom a kulcsot, minden szépen elalszik...:(
Na, de ez már inkább hiba és megoldás topic, bocsi az offért. :(

Gallaca írta:
JozeffE34 írta:Valamit nagyon elcsesztem, nem tudom beindítani se az autót...ráadom a gyújtást, minden fasza, indítóznék s a váltó felőle csak kattogást hallok, s közben ennek ütemében villog a kijelző :(

Lemerült az akksid.

2015.03.04. 11:16

szarvasdavid írta:

Sikerült működésre bírni?

2015.03.04. 11:55

Nem.
Vettem verbatim lemezt, a leglassabb sebesseggel irtam ki, mas geppel is irtam ki mint az elsot...

Most elindult ugyan de iszonyat laggolt (szaggatott) a navi, de mindenhol, olyan szinten, hogy radiot se tudtam kezelni vele. Mindent megcsinalt csak kb 5-10 mp-el kesobb, aztan megint szunet... Hasznalhatatlan. Megint beraktam a gyari lemezt, tokeletesen mukodik, csak magyarorszag nelkul.

Minden epito es nem epito kritikat elfogadok! :)

2015.03.04. 12:44

szarvasdavid írta:Nem.
Vettem verbatim lemezt, a leglassabb sebesseggel irtam ki, mas geppel is irtam ki mint az elsot...

Most elindult ugyan de iszonyat laggolt (szaggatott) a navi, de mindenhol, olyan szinten, hogy radiot se tudtam kezelni vele. Mindent megcsinalt csak kb 5-10 mp-el kesobb, aztan megint szunet... Hasznalhatatlan. Megint beraktam a gyari lemezt, tokeletesen mukodik, csak magyarorszag nelkul.

Ki kellene próbálnod egy klubtárs működő lemezével. Nekem van néhány,
mert minden évben letöltöm az újat, régen csak egy dvd volt, már kettő.
Sajnos pont Budapest ellenkező végén vagyok, de ha erre jársz, szívesen
adok egyet kipróbálni.

Üdv.

Odus

2015.03.04. 13:12

szarvasdavid írta:Nem.

Már csak egy kérdés hogy milyen programmal írtad ki? Ha azzal amivel mondtam akkor nincs más ötletem. Max nagyon koszos már az olvasófej...

TV- NAVI

2015.03.04. 14:34

Mar volt alcohol, daemon tools es imgburn is.

Hat koszonom a felajanlast, ha megyek arra, lehet elek vele.

2015.03.04. 14:41

szarvasdavid írta:Mar volt alcohol, daemon tools es imgburn is.

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem neked is fej problémád lesz. Nálam is így kezdődött, hogy a gyári lemezt simán vitte, az írottat is egy darabig, aztán szépen lassan kezdett meg-meg fagyogatni, még végül teljesen megadta magát az írottal és az eredetivel is. Illetve az MK4-nél még az is előfordul, hogy a DVD-t már egyáltalán nem, de a CD-t még olvassa. Viszont a vége akkor is ugyan az lesz...csere. Szóval a megoldás a fej- vagy a komplett mechanika csere! :neutral:

2015.03.04. 14:44

vaszarig írta:

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem neked is fej problémád lesz. Nálam is így kezdődött, hogy a gyári lemezt simán vitte, az írottat is egy darabig, aztán szépen lassan kezdett meg-meg fagyogatni, még végül teljesen megadta magát az írottal és az eredetivel is. Illetve az MK4-nél még az is előfordul, hogy a DVD-t már egyáltalán nem, de a CD-t még olvassa. Viszont a vége akkor is ugyan az lesz...csere. Szóval a megoldás a fej- vagy a komplett mechanika csere! :neutral:

Pedig elkeseritettel... :)
Csak fejet is lehet cserelni? Mennyi kb?

2015.03.04. 17:31

vaszarig írta:

+1, nalam is ez volt. 8-9k forint kornyeken mar van fej, de lehet hogy az csak egyretegut fog olvasni. Ketreteguvel meg nem teszteltem az enyemet a csere ota.

TV- NAVI

2015.03.04. 18:21

Na akkor adok meg egy probat a dolognak es sima dvdre kiirok egyet. A legutobbi DL volt.

Meg egy dolog. Ezt most fedeztem fel.
A tv-nel van olyan, hogy AV. Ez azt akarja jelenteni, hogy van AV bemenet rajta? Mit tudok rakotni es hogyan? Pl egy analog kimenetu cuccot ra tudok? Autos dvd lejatszo vagy egy analog kimenetu medialejatszo?

2015.03.04. 19:23

szarvasdavid írta:Na akkor adok meg egy probat a dolognak es sima dvdre kiirok egyet. A legutobbi DL volt.

Meg egy dolog. Ezt most fedeztem fel.
A tv-nel van olyan, hogy AV. Ez azt akarja jelenteni, hogy van AV bemenet rajta? Mit tudok rakotni es hogyan? Pl egy analog kimenetu cuccot ra tudok? Autos dvd lejatszo vagy egy analog kimenetu medialejatszo?

Igen, csak sima DVD-re kell kiírni! Nekem kezdetek óta nem ette meg a dupla rétegű DVD-t. Ezért csinálom mindig hogy ráférjen a térkép egy sima dvd-re a nyelveket kitörölve. Eddig ezt nem mondtad...

2015.03.04. 19:49

Hat lehet, h en vagyok a gyenge lancszem... :)
Azert irtam DL dvdre, mert 6,3as volt a kepfajl... Meghat gondoltam, hogy ha ilyen a kepfajl, akkor nyilvan a kocsi tudja is olvasni...
Na este kiirom simara, aztan jelentkezek. Majd jol beirok a HIBA ES MEGOLDAS topikba... :)

Szerk.:
Na... Hát jól nem tudok beírni abba a topikba, mert most frissen ráégettem a lemezre az új dvd-t, és most úgy kifagy a navi, hogy folyamatosan újraindul. Nem hajlandó a BMW logónál tovább menni, majd ha véletlen sikerül, akkor laggol a menü is. Nem baj, kiveszem a lemezt... Aha... Nem adja ki. NEM ADJA KI... Felpörög, zúg egy kicsit, meg villog a led, aztán olyan, mintha kikapcsolna. Majd ha megnyomom megint a kiadást, megint felpörög és kezdődik elölről. Hétvégén szétszedem szerintem...

2015.03.04. 21:23

szarvasdavid írta:Hat lehet, h en vagyok a gyenge lancszem... :)
Azert irtam DL dvdre, mert 6,3as volt a kepfajl... Meghat gondoltam, hogy ha ilyen a kepfajl, akkor nyilvan a kocsi tudja is olvasni...
Na este kiirom simara, aztan jelentkezek. Majd jol beirok a HIBA ES MEGOLDAS topikba... :)

Szerk.:
Na... Hát jól nem tudok beírni abba a topikba, mert most frissen ráégettem a lemezre az új dvd-t, és most úgy kifagy a navi, hogy folyamatosan újraindul. Nem hajlandó a BMW logónál tovább menni, majd ha véletlen sikerül, akkor laggol a menü is. Nem baj, kiveszem a lemezt... Aha... Nem adja ki. NEM ADJA KI... Felpörög, zúg egy kicsit, meg villog a led, aztán olyan, mintha kikapcsolna. Majd ha megnyomom megint a kiadást, megint felpörög és kezdődik elölről. Hétvégén szétszedem szerintem...

Ha az enyémet szedted volna le amit linkeltem az nem volt 6.3 GB kép file pont ezért.

2015.03.04. 21:25

spider2 írta:

Szerk.:

Ha az enyémet szedted volna le amit linkeltem az nem volt 6.3 GB kép file pont ezért.

Hát most a tiédet írtam ki... :-)

2015.03.04. 21:26

szarvasdavid írta:
spider2 írta:

Szerk.:

Hát most a tiédet írtam ki... :-)

Verbatim és imgburn? Ha igen akkor tényleg döglődik a navid.
Hozzászólás küldése

VigLink badge