![]() |
2010.06.24. 15:06
2010.06.24. 17:03
XenonBalazs írta:Csak megemlítés képen új szolgáltatásaink közé tartozik a kárpit tisztítás és a felnitisztítás is. Csak ipari anyagokkal dolgozunk és nem lesz foltos az ülés teljesen szárazon vihetitek el a kocsit nem úgy mint szegény Bacsek hogy vizesen adták oda a kocsit. felnitisztításnál a beleégett fékpor is lejönha valakinek felnitisztító kell tudunk adni is.
2010.06.24. 18:27
XenonBalazs írta:Csak megemlítés képen új szolgáltatásaink közé tartozik a kárpit tisztítás és a felnitisztítás is. Csak ipari anyagokkal dolgozunk és nem lesz foltos az ülés teljesen szárazon vihetitek el a kocsit nem úgy mint szegény Bacsek hogy vizesen adták oda a kocsit. felnitisztításnál a beleégett fékpor is lejönha valakinek felnitisztító kell tudunk adni is.
2010.06.25. 11:00
Bacsek írta:XenonBalazs írta:Csak megemlítés képen új szolgáltatásaink közé tartozik a kárpit tisztítás és a felnitisztítás is. Csak ipari anyagokkal dolgozunk és nem lesz foltos az ülés teljesen szárazon vihetitek el a kocsit nem úgy mint szegény Bacsek hogy vizesen adták oda a kocsit. felnitisztításnál a beleégett fékpor is lejönha valakinek felnitisztító kell tudunk adni is.
Ezt alá írom! Egy napig zacskón ültem! Minden más szép lett, csak ahol ültem az ülésből kinyomódott, felnyomódott a viz és foltos lett, mintha a vezető ülés nem is lett volna kipucolva!![]()
Ugyhogy én már bejelentkeztem Balázshoz, már csak az időpont kérdéses, de mindenképp Sopron előtt![]()
Az ipari, jó minőségű alapanyagokat pedig szintén aláirom! Mekkora értékű szer is volt a kisvödrödben, 100 ezer?
Ugyhogy bátran ajánlom mindenkinek!!! Tessék menni tisztogatni, szépíteni![]()
2010.06.25. 11:03
lepke írta:XenonBalazs írta:Csak megemlítés képen új szolgáltatásaink közé tartozik a kárpit tisztítás és a felnitisztítás is. Csak ipari anyagokkal dolgozunk és nem lesz foltos az ülés teljesen szárazon vihetitek el a kocsit nem úgy mint szegény Bacsek hogy vizesen adták oda a kocsit. felnitisztításnál a beleégett fékpor is lejönha valakinek felnitisztító kell tudunk adni is.
Helo Xenonos
Az Avatar képed nagyon idegesítő
Lecserélhetnéd valamire PÉLDÁUL egy csiszológépre vagy BÁRmire
üdv zoli
2010.06.25. 14:22
XenonBalazs írta:lepke írta:XenonBalazs írta:Csak megemlítés képen új szolgáltatásaink közé tartozik a kárpit tisztítás és a felnitisztítás is. Csak ipari anyagokkal dolgozunk és nem lesz foltos az ülés teljesen szárazon vihetitek el a kocsit nem úgy mint szegény Bacsek hogy vizesen adták oda a kocsit. felnitisztításnál a beleégett fékpor is lejönha valakinek felnitisztító kell tudunk adni is.
Helo Xenonos
üdv zoli
Lepke! Nem is te lennél![]()
De ez legalább szép kép feltennék a kocsiról is csak az nagy és nem fér bele a kb határba.
De megnézem, hogy mit tehetek az ügy érdekében
2010.06.25. 14:24
lepke írta:XenonBalazs írta:lepke írta:XenonBalazs írta:Csak megemlítés képen új szolgáltatásaink közé tartozik a kárpit tisztítás és a felnitisztítás is. Csak ipari anyagokkal dolgozunk és nem lesz foltos az ülés teljesen szárazon vihetitek el a kocsit nem úgy mint szegény Bacsek hogy vizesen adták oda a kocsit. felnitisztításnál a beleégett fékpor is lejönha valakinek felnitisztító kell tudunk adni is.
Helo Xenonos
üdv zoli
Lepke! Nem is te lennél![]()
De ez legalább szép kép feltennék a kocsiról is csak az nagy és nem fér bele a kb határba.
De megnézem, hogy mit tehetek az ügy érdekében
Helo
Ez már teljesen JÓÓÓÓ
72.000 forintaz valami csodaszer
üdv zoli
2010.06.25. 14:30
2010.06.25. 14:32
XenonBalazs írta:Na végre megérkeztek a bogarazó szivacsok, aminek az egyik fele normál szivacs a másik lyukacsos "dörzsi" Mosószerrel dörzsis résszel kiválóan lejönnek a bogarak és nem karcol. Ha valakinek kell szóljon.
kicsi Sonax több színben 595,- Vileda nagy 1450,- A kicsi jobban megéri szerintem, igaz a vileda komolyabb, de a hatásfok és ár érték arány számít.
2010.06.25. 14:37
lepke írta:XenonBalazs írta:Na végre megérkeztek a bogarazó szivacsok, aminek az egyik fele normál szivacs a másik lyukacsos "dörzsi" Mosószerrel dörzsis résszel kiválóan lejönnek a bogarak és nem karcol. Ha valakinek kell szóljon.
kicsi Sonax több színben 595,- Vileda nagy 1450,- A kicsi jobban megéri szerintem, igaz a vileda komolyabb, de a hatásfok és ár érték arány számít.
Helo
Bogaranként 1db szivacsot kell használni![]()
üdv zoli
2010.06.26. 09:24
XenonBalazs írta:Na végre megérkeztek a bogarazó szivacsok, aminek az egyik fele normál szivacs a másik lyukacsos "dörzsi" Mosószerrel dörzsis résszel kiválóan lejönnek a bogarak és nem karcol. Ha valakinek kell szóljon.
2010.06.26. 09:46
jackson írta:XenonBalazs írta:Na végre megérkeztek a bogarazó szivacsok, aminek az egyik fele normál szivacs a másik lyukacsos "dörzsi" Mosószerrel dörzsis résszel kiválóan lejönnek a bogarak és nem karcol. Ha valakinek kell szóljon.
Egy nagy vileda szivacsot beszámítom a diag árába.Belső szélvédő pucolásra mit javasolsz? nekem eddig olyan vileda volt ami kék és barna szinü (állitólag szarvasbőr utánozvány).
Jackson, aki megnézné hogyan néz ki
2010.06.27. 11:13
2010.06.27. 12:41
XenonBalazs írta:itt a bogarazó szivacs remélem be tudom tenni ide képnek (sonax)
Ha nem látjátok akkor a képtáramban van.
2010.06.27. 13:07
jackson írta:XenonBalazs írta:Na végre megérkeztek a bogarazó szivacsok, aminek az egyik fele normál szivacs a másik lyukacsos "dörzsi" Mosószerrel dörzsis résszel kiválóan lejönnek a bogarak és nem karcol. Ha valakinek kell szóljon.
Egy nagy vileda szivacsot beszámítom a diag árába.Belső szélvédő pucolásra mit javasolsz? nekem eddig olyan vileda volt ami kék és barna szinü (állitólag szarvasbőr utánozvány).
2010.06.27. 18:55
lepke írta:jackson írta:XenonBalazs írta:Na végre megérkeztek a bogarazó szivacsok, aminek az egyik fele normál szivacs a másik lyukacsos "dörzsi" Mosószerrel dörzsis résszel kiválóan lejönnek a bogarak és nem karcol. Ha valakinek kell szóljon.
Helo
Az ÉN tippemet már valamelyik topikba leírtam a belső szélvédő tisztításról
Mikor nagyon zsíros-mancsos akkor a CHLOROFORMIUM CHCI3-vegyszerrel tisztítottam le és nagyon bevált
Nagyon illékony-gyúlékony anyag amit nem ajánlatos belélegezni,nyílt láng használatát mellőzzük
Vigyázni kell vele hogy ne csepegjen a műszerfalra
üdv zoli
2010.06.27. 19:11
2010.06.27. 19:13
2010.06.27. 19:38
Labi írta:szia Balázs! tetőkárpit és bizti öv tisztítással hogy állsz? hogyan csinálod?
továbbá mi az a technika amivel az üléskárpitokat tisztítod és nem lesz vizes utána?
köszi,
Labi
2010.06.27. 19:47
XenonBalazs írta:lepke írta:jackson írta:XenonBalazs írta:Na végre megérkeztek a bogarazó szivacsok, aminek az egyik fele normál szivacs a másik lyukacsos "dörzsi" Mosószerrel dörzsis résszel kiválóan lejönnek a bogarak és nem karcol. Ha valakinek kell szóljon.
Helo
Az ÉN tippemet már valamelyik topikba leírtam a belső szélvédő tisztításról
Mikor nagyon zsíros-mancsos akkor a CHLOROFORMIUM CHCI3-vegyszerrel tisztítottam le és nagyon bevált
Nagyon illékony-gyúlékony anyag amit nem ajánlatos belélegezni,nyílt láng használatát mellőzzük
Vigyázni kell vele hogy ne csepegjen a műszerfalra
üdv zoli
Az fasza cuccén is hallottam róla, de tényleg vigyázni kell vele, ezért jobb a cilin.
Ha kell szivacs akkor írj priveiben, és küldök, ha nem jösz el érte. ( Bp )
Még azt áruld el, hogy neked hogy tette ki ezt a képet és nekem mért nem?