![]() |
2014.09.08. 19:48
2014.09.08. 19:53
odus írta:Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül egy titkos módszere a karcos
16:9-es kijelző rendbetételére? Persze az új vásárlása helyett.
Már nagyon zavar.
Odus
2014.09.08. 21:15
2014.09.08. 21:21
hamoriarpi írta:Lehet hülyeséget mondok. Fólia?
2014.09.09. 08:39
Gallaca írta:hamoriarpi írta:Lehet hülyeséget mondok. Fólia?
Hmm nem mondol hülyeséget!
2014.09.09. 10:10
odus írta:Gallaca írta:hamoriarpi írta:Lehet hülyeséget mondok. Fólia?
Már én is gondoltam rá, egy matt fólia talán eltakarná a karcokat. Megnézem, milyen méret kell, aztán majd beszámolok.
2014.09.09. 14:42
odus írta:Gallaca írta:hamoriarpi írta:Lehet hülyeséget mondok. Fólia?
Már én is gondoltam rá, egy matt fólia talán eltakarná a karcokat. Megnézem, milyen méret kell, aztán majd beszámolok.
2014.09.09. 15:30
odus írta:odus írta:Gallaca írta:hamoriarpi írta:Lehet hülyeséget mondok. Fólia?
Az asszonynál van az autó. Nem tudja valaki fejből, mekkora fólia kell?
2014.09.18. 19:32
2014.09.18. 20:12
e39525 írta:Sziasztok! Gondban vagyok! Van a bociban egy Mk3-as navi, ami úgy gondolta, hogy nem működik. A TV modul adja a képet, a rechner csak kerreg, és az OS telepítő lemezt sem hajlandó kiadni. Mit lehet vele kezdeni? Szeretném lefrissíteni magyarra, ha esetleg lenne valakinek biztos szoftver és "közkincsé" tenné, azt megköszönném.
Ja és az inpa sem kommunikál vele!
2014.09.18. 20:50
Gallaca írta:e39525 írta:Sziasztok! Gondban vagyok! Van a bociban egy Mk3-as navi, ami úgy gondolta, hogy nem működik. A TV modul adja a képet, a rechner csak kerreg, és az OS telepítő lemezt sem hajlandó kiadni. Mit lehet vele kezdeni? Szeretném lefrissíteni magyarra, ha esetleg lenne valakinek biztos szoftver és "közkincsé" tenné, azt megköszönném.
Próbáld meg lehúzni a csatiját, és miközben visszadugod tartsd nyomva a kiadó gombot. Ha nem segít, pattintsd le a fedelét, csavarozd ki a kiadómotor 1 csavarját, fordítsd ki a motort, és a fogaskereket tekerve kiköpi a lemezt. Valószínűleg nem jó frissítőlemez van benne. Ha beleteszel egy jót, AMI MÉG VÉLETLENÜL SEM MAGYAR!!!!!! mondjuk egy V29-et, előfordulhat, hogy észhez tér. MK3-ra nincs nagyon közkézen magyar frissítőlemez. Magyarítást Naviprofi, vagy BimmerDani tud varázsolni MK3-ra.
2014.09.18. 21:00
e39525 írta:Gallaca írta:e39525 írta:Sziasztok! Gondban vagyok! Van a bociban egy Mk3-as navi, ami úgy gondolta, hogy nem működik. A TV modul adja a képet, a rechner csak kerreg, és az OS telepítő lemezt sem hajlandó kiadni. Mit lehet vele kezdeni? Szeretném lefrissíteni magyarra, ha esetleg lenne valakinek biztos szoftver és "közkincsé" tenné, azt megköszönném.
Próbáld meg lehúzni a csatiját, és miközben visszadugod tartsd nyomva a kiadó gombot. Ha nem segít, pattintsd le a fedelét, csavarozd ki a kiadómotor 1 csavarját, fordítsd ki a motort, és a fogaskereket tekerve kiköpi a lemezt. Valószínűleg nem jó frissítőlemez van benne. Ha beleteszel egy jót, AMI MÉG VÉLETLENÜL SEM MAGYAR!!!!!! mondjuk egy V29-et, előfordulhat, hogy észhez tér. MK3-ra nincs nagyon közkézen magyar frissítőlemez. Magyarítást Naviprofi, vagy BimmerDani tud varázsolni MK3-ra.
A lemezt ki sikerült szedni az említett módszerrel. Az oldalon találtam magyar V31-es frissítést /amit MK3-hoz is írtak/, így történt meg a "baleset"..
Akkor most jó nagy bajban vagyok, a fene enné meg:)
2014.09.18. 21:09
Gallaca írta:e39525 írta:Gallaca írta:e39525 írta:Sziasztok! Gondban vagyok! Van a bociban egy Mk3-as navi, ami úgy gondolta, hogy nem működik. A TV modul adja a képet, a rechner csak kerreg, és az OS telepítő lemezt sem hajlandó kiadni. Mit lehet vele kezdeni? Szeretném lefrissíteni magyarra, ha esetleg lenne valakinek biztos szoftver és "közkincsé" tenné, azt megköszönném.
A lemezt ki sikerült szedni az említett módszerrel. Az oldalon találtam magyar V31-es frissítést /amit MK3-hoz is írtak/, így történt meg a "baleset"..
Ha nálad történt a baleset, és előtte működött, van remény az említett verzióval (V29). Nekem 2 ízben sikerült helyretenni vele. Most valószínűleg sötét a képernyőd, és néha villan egy fehéret. A jó lemezzel "kicsit" gondolkodik, aztán jó esetben megeszi.
2014.09.18. 21:21
e39525 írta:Gallaca írta:e39525 írta:Gallaca írta:e39525 írta:Sziasztok! Gondban vagyok! Van a bociban egy Mk3-as navi, ami úgy gondolta, hogy nem működik. A TV modul adja a képet, a rechner csak kerreg, és az OS telepítő lemezt sem hajlandó kiadni. Mit lehet vele kezdeni? Szeretném lefrissíteni magyarra, ha esetleg lenne valakinek biztos szoftver és "közkincsé" tenné, azt megköszönném.
Ha nálad történt a baleset, és előtte működött, van remény az említett verzióval (V29). Nekem 2 ízben sikerült helyretenni vele. Most valószínűleg sötét a képernyőd, és néha villan egy fehéret. A jó lemezzel "kicsit" gondolkodik, aztán jó esetben megeszi.
Esetleg (akár p.ü-ben) tudnál ajánlani egy biztos szoftvert? Én már nem merek egyet sem leszedni ezek után, már megbántam, hogy nekiálltam, de hát a problémát meg kell oldani.
2014.09.18. 21:34
2014.09.18. 22:19
e39525 írta:Köszi! Kizárólag az eredeti, vagy a moddolt fajták is szóbajöhetnek? Mivel MK3-as a navim, szükség lesz egy külön cd-re kiírt CD key-re amit szintén innen tölthetek le, nem?
2014.09.18. 22:31
Gallaca írta:e39525 írta:Köszi! Kizárólag az eredeti, vagy a moddolt fajták is szóbajöhetnek? Mivel MK3-as a navim, szükség lesz egy külön cd-re kiírt CD key-re amit szintén innen tölthetek le, nem?
javításhoz? kizárólag eredeti. Igen key cd is kellhet, de eddig nekem még csak 1x kellett
2014.09.19. 09:31
2014.09.19. 09:41
imi36 írta:Lehet, hogy elbaszarintotta a kedves ex a rechnert?
2014.09.19. 09:44
KissGSV írta:imi36 írta:Lehet, hogy elbaszarintotta a kedves ex a rechnert?
Sajnos esélyes... Pár hozzászólással följebb van egy link, onnan érdemes letölteni eredeti verziót, a lemezképet minél lassabb sebességgel kiírni, majd azzal próbálkozni, hátha helyreteszi magát... Ha a firmware elszáll, akkor nem igazán tud mit kezdeni a térkép, és egyéb CD-kkel, nem valószínű hogy a fej rossz lenne.