Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Használtautó

2015.06.16. 10:22

Nagyon kedvesek vagytok élvezem az itt fent töltött időt!!! :franko:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/330 ... et-8896727
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x3/ ... et-8927276

Szóval mind a kettőt felhívtam és nagyon lelkes tulajoknak tűntek most már csak az időre meg a pénzre hagyom a döntést! :D Köszi a sok tanácsot!

2015.06.16. 10:23

Haminda írta:
tökmöc írta:...hanem ki amit tud az X3 sd turbós motorról vagy a 330xd-ről! :D

Azért nagyon szépen köszönöm nektek! :D

E70 sdvel irgalmatlan mennyiségű szopás volt nálunk...

Tapatalk-kal küldve az én C6603-el

Mint például mikkel? Igaz egy picit másabb típus de mégis mivel volt gondod? :roll:

2015.06.16. 10:39

tökmöc írta:
Haminda írta:

Mint például mikkel? Igaz egy picit másabb típus de mégis mivel volt gondod? :roll:

Ebbe igy kar belemenni. Minden auto mas, mas eloelettel mas hibakat maskor fog generalni. Azt mondod az e60-rol sok rosszat hallottal ity a forumon. Lehet, de ez egy 5-os forum, gondolom a 3-as forumon nem az 5-ossel kapcsolatos tapasztalatokat irjak meg, mint ahogy itt sem porog a 3-as reszleg. Szerintem barmelyikbol kifoghatsz jot vagy rosszat. A benyas x5-el bevallalos voltal, ezt meg szerintem mar kicsit tulaggodod. Akarmelyiket valasztod, par szazezer forintot biztos ra tudsz majd locsolni, meg akkor is ha viszonylag hibamentes autot veszel. Hagyd a szivedre a dolgot, ha esszeruen probalsz donteni, akkor valahol mindig benned lesz, hogy a masikat kellett volna valasztani, ha a szivedre hallgatsz, akkor meg nem fog erdekelni a koltseg oldala, csak elvezed amikor hasznalhatod a gepet

Ezt a hozzászólást a szerzőnek morv az itt látható tagok köszönték meg: 2 admin, tökmöc
Értékelés: 9.52%

2015.06.17. 12:31

morv írta:
tökmöc írta:
Haminda írta:

Ebbe igy kar belemenni. Minden auto mas, mas eloelettel mas hibakat maskor fog generalni. Azt mondod az e60-rol sok rosszat hallottal ity a forumon. Lehet, de ez egy 5-os forum, gondolom a 3-as forumon nem az 5-ossel kapcsolatos tapasztalatokat irjak meg, mint ahogy itt sem porog a 3-as reszleg. Szerintem barmelyikbol kifoghatsz jot vagy rosszat. A benyas x5-el bevallalos voltal, ezt meg szerintem mar kicsit tulaggodod. Akarmelyiket valasztod, par szazezer forintot biztos ra tudsz majd locsolni, meg akkor is ha viszonylag hibamentes autot veszel. Hagyd a szivedre a dolgot, ha esszeruen probalsz donteni, akkor valahol mindig benned lesz, hogy a masikat kellett volna valasztani, ha a szivedre hallgatsz, akkor meg nem fog erdekelni a koltseg oldala, csak elvezed amikor hasznalhatod a gepet

És még két gondolat:
- a V8 után minden gyengének fog tűnni!
- egy "kis idő" után ismét V8-at akarsz majd!

Sent from my iPhone using Tapatalk

2015.06.17. 12:39

- egy "kis idő" után ismét V8-at akarsz majd!
meg egy benzinkutat :lol:

2015.06.17. 12:50

atti523i írta:- egy "kis idő" után ismét V8-at akarsz majd!
meg egy benzinkutat :lol:

A vényóc az vényóc :!: A benzinkút meg egy másik topic :mrgreen:

2015.06.17. 13:32

SvidronyA írta:
meg egy benzinkutat

e38 740d

2015.06.17. 17:20

morv írta:e38 740d

Hú az nagyon beteges jószág :mrgreen: Akkor inkább 745D E65. 10k eur körül indulnak, facelift. 8)

2015.06.17. 18:03

PapaBoss írta:

Hú az nagyon beteges jószág :mrgreen: Akkor inkább 745D E65. 10k eur körül indulnak, facelift. 8)

Csak peldanak irtam, hogy Bmw vonalon sem muszaj csak benzinesben gondolkodni ha V8-rol van szo.

2015.06.17. 18:45

morv írta:
PapaBoss írta:

Csak peldanak irtam, hogy Bmw vonalon sem muszaj csak benzinesben gondolkodni ha V8-rol van szo.

Pont ezért írtam én is a hsz-t pártatlanul, csak a vényócra gondolván. Az csak egy dolog, hogy én benyást hajtok, de tisztelem az öngyulladóst is, sőt 1-2 igencsak megfogott. Gyanítom, ha akkor, amikor Melániával házasságot kötöttem, és találtam volna jobb állapotú nagy dízelt, akkor most valószínűleg az hűsölne a garázsban.

2015.06.17. 18:58

SvidronyA írta:
morv írta:
PapaBoss írta:

Pont ezért írtam én is a hsz-t pártatlanul, csak a vényócra gondolván. Az csak egy dolog, hogy én benyást hajtok, de tisztelem az öngyulladóst is, sőt 1-2 igencsak megfogott. Gyanítom, ha akkor, amikor Melániával házasságot kötöttem, és találtam volna jobb állapotú nagy dízelt, akkor most valószínűleg az hűsölne a garázsban.

azért a benzines hangja....

2015.06.17. 19:50

atti523i írta:
SvidronyA írta:
morv írta:
PapaBoss írta:

azért a benzines hangja....

Volt szerencsém Ázsiában egy off Yukon V8 9,0 32V Cummins-féle dízelhez néhány ízben; ha nem tudtam volna, hogy dízel, hát a hangjáról nem igazán lehetett megismerni. A nagy dízelek igenis szépen szólnak :!:

2015.06.17. 20:42

morv írta:
SvidronyA írta:
meg egy benzinkutat

e38 740d

Nálunk pont van egy eladó, ami patika...

2015.06.17. 20:58

PapaBoss írta:

Egy igazi élmény, a pénztárcának is. Két szívósor, lapkákkal, AGR-el... Viszont amikor megy, azt tanúsíthatom, hogy odabax. :franko:

2015.06.18. 09:23

kzolee írta:
PapaBoss írta:

Egy igazi élmény, a pénztárcának is. Két szívósor, lapkákkal, AGR-el... Viszont amikor megy, azt tanúsíthatom, hogy odabax. :franko:

Csak nem üvölt úgy, mint egy V8 mikor 4000 fölött jár a fordulat. :) ez a része szerintem összehasonlíthatatlan...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Reszka az itt látható tagok köszönték meg: SvidronyA
Értékelés: 4.76%

2015.06.19. 22:43

Tesomnak nézegetünk 116i-t 2006-os évj. 116le-s motorral szerelt autót.
Jó ez a motor? Nem nagyon találok róla semmit....
Városban használná, illetve ha marad az iskolában, akkor napi 60 km ingázás.
Dieselt és automatát nem mernék rábízni :facepalm:

2015.06.19. 23:10

kovessyroli írta:Tesomnak nézegetünk 116i-t 2006-os évj. 116le-s motorral szerelt autót.

Ad neki az e39-et :facepalm: Neked úgyis ott van az e61 :D

2015.06.20. 00:28

admin írta:
kovessyroli írta:Tesomnak nézegetünk 116i-t 2006-os évj. 116le-s motorral szerelt autót.

Mondtam neki, de újabbat akar.
Ja, és a fő kritérium, hogy fehér színű legyen.... :mrgreen:

2015.06.20. 10:17

kovessyroli írta:
admin írta:

Mondtam neki, de újabbat akar.
Ja, és a fő kritérium, hogy fehér színű legyen.... :mrgreen:

Olvasd el a hivatkozásba betett cikket, sajnos van benne BMW-PSA benzines motor is. A bátyó szerelt jó néhány ilyet, továbbá én is láttam szétszedve; az a lánc, mit mondjak, anno a downhill bringámon erősebbnek tűnt... A cikk: KATT IDE!

2015.06.20. 17:37

SvidronyA írta:
Olvasd el a hivatkozásba betett cikket, sajnos van benne BMW-PSA benzines motor is. A bátyó szerelt jó néhány ilyet, továbbá én is láttam szétszedve; az a lánc, mit mondjak, anno a downhill bringámon erősebbnek tűnt... A cikk: KATT IDE!

Köszi.
Ez még nem a Psa motor, bár a listában mégis szerepel, mint problémás motor.
Közben beszéltem a szervizes ismerősömmel, és megtudtam, hogy néhányon kellett cserélni láncot, de nem túl nagy tétel , kb. 50eft + munkadíj, de egyébként általában szeretik az 1er-t a tulajdonosaik.
A motordiagnosztikai hibajelző több benzinesen hibát jelzett, de nem találtak semmit, mert a kocsi egyébként jól működött, ezért szoftveres hibára gondoltak.
Hozzászólás küldése

VigLink badge