![]() |
2010.03.02. 20:49
2010.03.02. 21:20
snakekiss007 írta:sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne az e 39 -el hogy ki cseréltem a hátso lámpám egy ledesre amely azzonnal hátso lámpa izzo kiégést jelzett gondoltam eggyett és a régi lámpát is be köttöttem vissza és jo volt de most megin hibát jelez de csak a jobb oldalira
pedig mindenn izzo jo és ég
mi lehet a probléma megoldása?
2010.03.03. 07:37
snakekiss007 írta:sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne az e 39 -el hogy ki cseréltem a hátso lámpám egy ledesre amely azzonnal hátso lámpa izzo kiégést jelzett gondoltam eggyett és a régi lámpát is be köttöttem vissza és jo volt de most megin hibát jelez de csak a jobb oldalira
2010.03.03. 12:15
jackson írta:snakekiss007 írta:sziasztok!
Na ja a LED és izzó nem ugyan az.
Ha LED-esre cseréltél akkor le kell programozni a hideg tesztet. Mivel itt nincs izzó nem tudja tesztelni csak melegen az áramfelvételt tudja mérni. Ennyi a titok nyitja.
Jackson, aki válaszol
2010.03.03. 12:57
atb írta:jackson írta:snakekiss007 írta:sziasztok!
Ha LED-esre cseréltél akkor le kell programozni a hideg tesztet. Mivel itt nincs izzó nem tudja tesztelni csak melegen az áramfelvételt tudja mérni. Ennyi a titok nyitja.
Jackson, aki válaszol
de van valami kütyü is, amit, ha bekötsz a lámpához, akkor normálisan müxik...
2010.03.03. 13:05
jackson írta:atb írta:jackson írta:snakekiss007 írta:sziasztok!
Jackson, aki válaszol
De mennyivel szebb ezt szoftverből leprogramozni mint buherálni meg zárlatot csinálni a kocsiban.
Jackson, aki inkább átállítja GT1-el a kollegának ezt mint buherálja
ui: küld PÜ-t ha kell
2010.03.03. 21:14
2010.03.03. 21:27
snakekiss007 írta:sziaztok
elszőr is köszönöm a segítséget de még annyit megkérdeznék hogy hogyan lehet le szedni a hideg tesztett??
2010.03.04. 09:49
atb írta:jackson írta:snakekiss007 írta:sziasztok!
Jackson, aki válaszol
2010.04.06. 12:05
2010.04.06. 17:07
jackson írta:Nem tudjátok milyen égőkből kéne készletet csinálnom az E39-ben?
Például sofita égőből is több féle watt-os van és szeretnék bekészletezni a csomagtartóba az összes égőből ami kiéghet?
Jackson, akinek rendszámtábla égő bibit jelez de még nem égett ki még
2010.04.06. 19:40
vaszarig írta:jackson írta:Nem tudjátok milyen égőkből kéne készletet csinálnom az E39-ben?
Például sofita égőből is több féle watt-os van és szeretnék bekészletezni a csomagtartóba az összes égőből ami kiéghet?
2010. január 1. napjától nem kötelező az izzókészlet a kocsiban, így már a rendőr sem kérheti!![]()
2010.04.06. 21:35
Maxi írta:vaszarig írta:jackson írta:Nem tudjátok milyen égőkből kéne készletet csinálnom az E39-ben?
2010. január 1. napjától nem kötelező az izzókészlet a kocsiban, így már a rendőr sem kérheti!![]()
Nálam akkor is a kötelező tartozékok között szerepel!Csak jobb ha kéznél van!
2010.04.10. 09:20
2010.04.10. 09:32
rato44 írta:tegnap óta világít a légzsák. Mitől lehet?
2010.04.10. 10:17
jackson írta:rato44 írta:tegnap óta világít a légzsák. Mitől lehet?
A diagnosztika meg mondja. Ilyen esetben ha most oltotta fel először azért ésszel mert lehet, hogy nem megy a légzsák.
Ha ki lenne töltve az adatlapod akkor tudnám Bp. környéki vagy-e. Mert egy Tesco gazdaságos diag-al megnézném neked.
Jackson, akinek ha dobsz PÜ-t ad telefonszámot
2010.04.10. 15:52
rato44 írta:jackson írta:rato44 írta:tegnap óta világít a légzsák. Mitől lehet?
A diagnosztika meg mondja. Ilyen esetben ha most oltotta fel először azért ésszel mert lehet, hogy nem megy a légzsák.
Ha ki lenne töltve az adatlapod akkor tudnám Bp. környéki vagy-e. Mert egy Tesco gazdaságos diag-al megnézném neked.
Jackson, akinek ha dobsz PÜ-t ad telefonszámot
Tegnapelőtt voltam nálad olajért:D kék 528:D
2010.04.19. 20:45
2010.04.19. 21:37
svan írta:Tud valaki valami ötletet adni, hogy mi lehet a hiba oka az alábbi "gondra"?
Menet közben a műszerfal világítása ingadozik.És egyszer egyszer felvillan a kipörgésgátló és az abs lámpa.
(Mellesleg egy szervízben végzett hibakód kiolvasás után) világít a "felkiálltójelem" nem megy a fordulatszámmérőm és világít folyamatosan a szervíz intervallum jelzőm.
Valakinek valami ötlet?
Előre is köszi!
Attila.
2010.04.20. 21:19
jackson írta:svan írta:Tud valaki valami ötletet adni, hogy mi lehet a hiba oka az alábbi "gondra"?
Menet közben a műszerfal világítása ingadozik.És egyszer egyszer felvillan a kipörgésgátló és az abs lámpa.
(Mellesleg egy szervízben végzett hibakód kiolvasás után) világít a "felkiálltójelem" nem megy a fordulatszámmérőm és világít folyamatosan a szervíz intervallum jelzőm.
Valakinek valami ötlet?
Előre is köszi!
Attila.
Te aztán rendesen bele pancsoltám. Első felületes szemlélő egyből műszerfal cserét javasolna. Mivel az összes fenti hiba lehet szimplán a műszerfal vezérlő hibája. Viszont az ABS és kipörgés gátló csak átjelzett (attól füg melyik szinű gyullad fel) tehát nincs köze az IKE/touring vezérlőhöz.
Van még egy-két ötletem mi lehet a gond. Például egy félévig szenvedtem mire kiderült az E30-ban hogy a gyújtás kábelem áthúz és azért rohad össze a diagnosztikai interfész mivel nagy frekis jel jutott rá.
Ha Bp. környéki vagy akkor tudnék segiteni egy komolyabb diagnosztikával mert van pár ötletem merre kéne keresgélni a gondot. De semmit nem tudok milyen autó, mikori évjárat stb. Talán ha kitöltenéd az adataidat.
Ha kell akkor dobj PÜ-t és adok telefonszámot.
Jackson, a klubos tesco-gazdaságos diagnoszta