Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.08.24. 22:16

Köszönöm mindenkinek!

Jackson!
Nem 18. ker, hanem 9., de a 18. tíz perc tőlem (ráadásul remélem, egyszer véglegesen ott kötök ki). A gépet szívesen megmutatom, de vigyázat, nagyon szép :) + a véleményedre is kíváncsi lennék.

Oldboy!
A tapasztalataim leginkább az E39 Vásárlása topikba illenek, de talán szabad itt is pár mondatot...
Hát nekem a bevizsgáltatás kicsit vegyesen értékelhető eredményt hozott. NT-be vittem, ez nem is lehetett kérdéses. Palotai Józsi tényleg nagyon kedves, szimpatikus + minden. A vásárlás mellett döntöttem, majd visszavittem leszervízeltetni a feltárt hibákat. Elhoztam, már az úton gyanús lett, miért pörög állandóan a venti 19 fokban; kiderült egy viszkó csere még bejátszik 8O (amitől nagyon féltem= V8 nyáron, nem túl hibátlan hűtéssel).
A bemelegedett motor alapjárata (csak az!) kicsit zajos volt, kérdeztem, hogy a hang rendben van-e, igen, nincs semmi gond az akusztikával; gondolom ok, nem vagyok én akkora szaki (én egyébként eredendően S6-ot kerestem, olyanokat hallottam sokat, V8-at kevesebbet, azok pedig tényleg nem voltak olyan egyenletesek).
Aztán tényleg a véletlen az 5er-hez sodort, ahol csúnyán legagyizták az alapjárat hangját, mondván ez tipikus VANOS-hang, kopogás, lehet, ők lebeszéltek volna róla. Így most tanácstalan és kissé csalódott vagyok, nagyon szeretnék hinni az NT-nek..
Bocsánat, kicsit hosszúra sikeredtem.

2009.08.25. 01:19

Blais írta:Köszönöm mindenkinek!

Jackson!
Nem 18. ker, hanem 9., de a 18. tíz perc tőlem (ráadásul remélem, egyszer véglegesen ott kötök ki). A gépet szívesen megmutatom, de vigyázat, nagyon szép :) + a véleményedre is kíváncsi lennék.

Oldboy!
A tapasztalataim leginkább az E39 Vásárlása topikba illenek, de talán szabad itt is pár mondatot...
Hát nekem a bevizsgáltatás kicsit vegyesen értékelhető eredményt hozott. NT-be vittem, ez nem is lehetett kérdéses. Palotai Józsi tényleg nagyon kedves, szimpatikus + minden. A vásárlás mellett döntöttem, majd visszavittem leszervízeltetni a feltárt hibákat. Elhoztam, már az úton gyanús lett, miért pörög állandóan a venti 19 fokban; kiderült egy viszkó csere még bejátszik 8O (amitől nagyon féltem= V8 nyáron, nem túl hibátlan hűtéssel).
A bemelegedett motor alapjárata (csak az!) kicsit zajos volt, kérdeztem, hogy a hang rendben van-e, igen, nincs semmi gond az akusztikával; gondolom ok, nem vagyok én akkora szaki (én egyébként eredendően S6-ot kerestem, olyanokat hallottam sokat, V8-at kevesebbet, azok pedig tényleg nem voltak olyan egyenletesek).
Aztán tényleg a véletlen az 5er-hez sodort, ahol csúnyán legagyizták az alapjárat hangját, mondván ez tipikus VANOS-hang, kopogás, lehet, ők lebeszéltek volna róla. Így most tanácstalan és kissé csalódott vagyok, nagyon szeretnék hinni az NT-nek..
Bocsánat, kicsit hosszúra sikeredtem.

Üdv! :D

Előbb utóbb minden rendes autó ide költözik :?: :D :wink:

Tibi szintén 18 ker.

2009.08.29. 19:46

Sziasztok!

Odus tesója vagyok, a paramétereim igencsak hasonlóak, kivéve a lakhelyet meg a kedvelt sört, 2 hete boldog használója vagyok egy 2006.11. havi 530 xd-nek. Mivel nekem is is ez az első BMW, sok tapasztalatom nincs, de remélem idővel megszerzem a kívánt tudást.

Üdv Mindenkinek

F.M.

2009.08.29. 19:53

FrigyesMester írta:Sziasztok!

Odus tesója vagyok, a paramétereim igencsak hasonlóak, kivéve a lakhelyet meg a kedvelt sört, 2 hete boldog használója vagyok egy 2006.11. havi 530 xd-nek. Mivel nekem is is ez az első BMW, sok tapasztalatom nincs, de remélem idővel megszerzem a kívánt tudást.

Üdv Mindenkinek

F.M.

Üdv a klubban!

Kitölthetnéd az autód adatait tesó :D .

Üdv.

Odus

2009.08.29. 19:58

Üdv Mindenkinek

F.M.

Helo Frigyes
Üdv a Klubban 530xd még nem füstöltünk GUMIT :taps
üdv zoli

2009.08.29. 20:03

odus írta:

Üdv Mindenkinek

F.M.

Üdv a klubban!

Üdv.

Odus

Helo Tesok
Ti oszt TUDTOK ÉLNI
:taps: :taps: :taps:
üdv zoli

2009.08.29. 23:29

odus írta:

Üdv Mindenkinek

F.M.

Üdv a klubban!

Üdv.

Odus

Üdv tesó, üdv a klubban.
odus: mikor kellenek vissza a lemezek?

Jackson, aki kérdi

2009.08.30. 02:41

Üdv Mindenkinek

F.M.

:e39

2009.08.30. 07:41

Üdv Mindenkinek

F.M.

LÉGY üdvözőlve !!!! :taps:

2009.09.09. 11:01

István vagyok Bajáról, egy '97-es Olaszból származó 525 tds, sürke színű bmw tulajdonosa. Remélem sok kérdésemre találok választ, mert sajnos van néhány problémám.

2009.09.09. 11:21

pistino1 írta:István vagyok Bajáról, egy '97-es Olaszból származó 525 tds, sürke színű Bömbi tulajdonosa. Remélem sok kérdésemre találok választ, mert sajnos van néhány problémám.

Szia Pityu!

Üdv nálunk.

Mik azok a problémák?
Képeket majd mutass a kocsiról.

2009.09.09. 11:30

pistino1 írta:István vagyok Bajáról, egy '97-es Olaszból származó 525 tds, sürke színű Bömbi tulajdonosa. Remélem sok kérdésemre találok választ, mert sajnos van néhány problémám.

képet,képet :wink:

2009.09.09. 11:51

MChris írta:

képet,képet :wink:

És a kocsiról is!

2009.09.09. 13:18

Celtic írta:

Szia Pityu!

Üdv nálunk.

Mik azok a problémák?

A Pityut nem szeretem annyira, maradjunk a Pistinél, ha kérhetem. 8)

2009.09.09. 13:44

pistino1 írta:
Celtic írta:

Szia Pityu!

Üdv nálunk.

Mik azok a problémák?

A Pityut nem szeretem annyira, maradjunk a Pistinél, ha kérhetem. 8)

Szia Pisti!

Üdv a klubban. Tényleg mik azok a bajok?

Jackson, az örök kiváncsi

2009.09.09. 16:22

Helo
Üdvözlet NÁLUNK
üdv zoli :wink:

2009.09.09. 16:26

Hali

Légy üdvözőlve részemről is druszán !!

2009.09.09. 17:37

pistino1 írta:
Köszi az érdeklődést, akkor beírom a kérdések topikba, ugye oda? oda!

Legyen akkor oda. :wink: De itt se kapnák le a fejed ha elsőre bemutatkozáskor írod ilyen meg olyan bajod van.

Jackson, aki bólogat

2009.09.09. 18:03

Üdv köztünk!
Hehe, Siminek is digó verdája van, és az is tds :lol: :wink: Meglesztek egymással szerintem... :wink:

2009.09.09. 21:26

LeviM5 írta:

Üdv köztünk!
Hehe, Siminek is digó verdája van, és az is tds :lol: :wink: Meglesztek egymással szerintem... :wink:

Méghozzá SÜRKE! :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge