![]() |
2012.03.20. 10:10
strobi írta:Péter 1976 írta:Sikerült telefonon beszélni velük nagyon segítőkészek voltak.Le kellet fényképeznem a Gateway hátulját és elküldeni,de az úriember azt mondta,hogy nem sok esélyt lát arra,hogy kábelcserével ez orvosolható.
Tuti,hogy van olyan kábel is "nem feltétlen Getaway-es" ami a sima BM24-es kábelt fordít Bm54-re!!!
És akkor meg is van oldva!!!
ilyesmire gondoltam
2012.03.20. 10:26
PeterE39 írta:
Ehhez a művelethez vagy 2 kábelköteg kéne (1 ami az autó BM24-ét átforgatja gateway BM54-ére, majd 1 ami a gateway BM54-ét vissza a rádió BM24-ére, utóbbi nem létezik),
vagy pedig a gyári BM24-BM54 fordító kábel (61126913957), és egy BM54-es rádió.
2012.03.20. 10:55
strobi írta:A Gateway kábele BM24-hez van!!! Szóval az általad is írt utolsó megoldásra van szükség amit már tegnap óta hiába sugallunk Adminnal,hogy egy gyári BM24 vs BM54-es fordítóra van szükség...![]()
Mert ugye a BM54-es modúl adott a kollégának...
2012.03.20. 11:24
PeterE39 írta:strobi írta:A Gateway kábele BM24-hez van!!! Szóval az általad is írt utolsó megoldásra van szükség amit már tegnap óta hiába sugallunk Adminnal,hogy egy gyári BM24 vs BM54-es fordítóra van szükség...![]()
Jogos, megkeveredtem. Helyesen a következő:
Ehhez a művelethez 2 kábelköteg kéne, 1 ami az autó BM54-ét átforgatja gateway BM24-ére, majd 1 ami a gateway BM24-ét vissza a rádió BM54-ére, az előbbi fordító kábel nem létezik. (legalábbis e szerint a leírás szerint)
Ha létezne is mindenféle plusz átalakító kábel, külön művészet lenne betuszkolni a sok kockát a rádió mögé.
2012.03.20. 13:46
PeterE39 írta:strobi írta:A Gateway kábele BM24-hez van!!! Szóval az általad is írt utolsó megoldásra van szükség amit már tegnap óta hiába sugallunk Adminnal,hogy egy gyári BM24 vs BM54-es fordítóra van szükség...![]()
Jogos, megkeveredtem. Helyesen a következő:
Ehhez a művelethez 2 kábelköteg kéne, 1 ami az autó BM54-ét átforgatja gateway BM24-ére, majd 1 ami a gateway BM24-ét vissza a rádió BM54-ére, az előbbi fordító kábel nem létezik. (legalábbis e szerint a leírás szerint)
Ha létezne is mindenféle plusz átalakító kábel, külön művészet lenne betuszkolni a sok kockát a rádió mögé.
2012.03.20. 13:56
Péter 1976 írta:
Utána jártam teljesen így van ahogy PéterE39 írta 2db fordítóra van szükség amiből az egyik nem létezik csak az amit strobi linkelt,de az is 20 000 forint.Tehát ha csak az egyiket veszem meg már akkor is többe jövök ki mintha új készüléket vettem volna és arra még garancia is van.
2012.03.20. 14:10
admin írta:Péter 1976 írta:
Utána jártam teljesen így van ahogy PéterE39 írta 2db fordítóra van szükség amiből az egyik nem létezik csak az amit strobi linkelt,de az is 20 000 forint.Tehát ha csak az egyiket veszem meg már akkor is többe jövök ki mintha új készüléket vettem volna és arra még garancia is van.
Egy dolgot nem értek. Tudtomal strobi meg mondta hogy BM24-es modulhoz van ennek tudatában veted meg. Akkor miért veted meg?
Van a neten mind a két csatlakozóról lábkiosztás az alapján be kell kötni fixre.
Vagy bontóstól szerzel egy bm24-es dugót azt be kötöd a tíédre párhuzamosan és rádugod a cucost.
Vagy eladod.
iPhone Tapatalk
2012.03.20. 15:02
Jerry írta:Igaza van Adminnak. Szerezz egy olyan dugót bontóból, amilyenre szükséged van és kösd át a kábelt. Nem egy atomfizika. Én is hasonló módon illesztettem a körcsatis rádiómhoz a tüskés erősítőt.
Ha nem adtam volna már oda az egyik klubtársnak a tüskés csatit, akkor most neked ajánlanám fel.
2012.03.20. 18:44
admin írta:Péter 1976 írta:
Egy dolgot nem értek. Tudtomal strobi meg mondta hogy BM24-es modulhoz van ennek tudatában veted meg. Akkor miért veted meg?
iPhone Tapatalk
2012.03.20. 19:08
Péter 1976 írta:
Azért vettem meg mert én még akkor azt sem tudtam mi az,hogy BM24.Strobinak mondtam,hogy 2002 facelift-es a kocsim 16:9-es navigációval ő azt mondta,hogy ha nem DSP-s a hangrendszerem akkor jó hozzá.Feltételezem ő sem tudta,hogy mások a csatlakozók.
2012.03.22. 13:54
2012.03.22. 14:04
Péter 1976 írta:A Dension központban Orbán Szabolcsal beszéltem nagyon segítőkész volt és utánanézet a dolgoknak.A szériaszám alapján a Getaway 300 készülékem alkalmas a 2002/9 után gyártott e39-hez is.Csak másik kábel kell hozzá ami 7800ft+posta vagy nekiállok és párhuzamosan rácinezem a kábelokat ami nem nagy művészet mert 6db-ról van szó amit színnel jelölnek is.Az új kábelt kicsit sokallom a gyári dolgokat pedig nem szeretném megbontani így inkább eladom.Meg is rendeltem Orbán Szabolcstól az újat.Tehát van egy keveset használt nyúzódás mentes Dension Gateway 300 eladó 32000ft.
2012.03.23. 18:39
2012.03.23. 19:30
tsuka írta:üdv mindenkinek!
keresek igényes megoldást 2 dines fejegység beépítésere!
képeket ha tudnátok küldeni kinek milyen megoldása van![]()
kösziiii
2012.03.23. 21:24
2012.03.23. 21:35
2012.03.23. 21:52
vaszarig írta:Holnap vagy jövő héten gondoltam bepróbálom a DSP-s kábelem. A kérdésem az lenne, hogy a dsp-s hangszórók ugye 8 Ohm-osak, a sima stereo meg 4. Szóval ha bekötöm a kábelt és kipróbálom, hogy szól-e, akkor ugye nem fogok kárt csinálni a hangszórókba? Nem használni szeretném, csak kipróbálni, mielőtt szétszedem a teljes kocsit!Szóval kibírják addig míg egyszer megszólalnak a 8 Ohmos rendszeren?
2012.03.23. 22:41
vaszarig írta:Holnap vagy jövő héten gondoltam bepróbálom a DSP-s kábelem. A kérdésem az lenne, hogy a dsp-s hangszórók ugye 8 Ohm-osak, a sima stereo meg 4. Szóval ha bekötöm a kábelt és kipróbálom, hogy szól-e, akkor ugye nem fogok kárt csinálni a hangszórókba? Nem használni szeretném, csak kipróbálni, mielőtt szétszedem a teljes kocsit!Szóval kibírják addig míg egyszer megszólalnak a 8 Ohmos rendszeren?
2012.03.23. 22:45
Imco írta:vaszarig írta:Holnap vagy jövő héten gondoltam bepróbálom a DSP-s kábelem. A kérdésem az lenne, hogy a dsp-s hangszórók ugye 8 Ohm-osak, a sima stereo meg 4. Szóval ha bekötöm a kábelt és kipróbálom, hogy szól-e, akkor ugye nem fogok kárt csinálni a hangszórókba? Nem használni szeretném, csak kipróbálni, mielőtt szétszedem a teljes kocsit!Szóval kibírják addig míg egyszer megszólalnak a 8 Ohmos rendszeren?
Nem a hangszórót hanem a végfokot nyírogathatod.
Majd valaki villanyos elmagyarázza, hogy mihez kell ellenállás meg mihez nem.
Egy biztos: valamelyik nagyon nem jó! Csak nem tudom hogy a 4-es hangszóró a 8-as rendszeren vagy fordítva.
Ja igen. Van amelyik végfok bírja ezt is azt is.
Keress egy műszerészt mielőtt tesztelsz!
2012.03.23. 22:48
odus írta:vaszarig írta:Holnap vagy jövő héten gondoltam bepróbálom a DSP-s kábelem. A kérdésem az lenne, hogy a dsp-s hangszórók ugye 8 Ohm-osak, a sima stereo meg 4. Szóval ha bekötöm a kábelt és kipróbálom, hogy szól-e, akkor ugye nem fogok kárt csinálni a hangszórókba? Nem használni szeretném, csak kipróbálni, mielőtt szétszedem a teljes kocsit!Szóval kibírják addig míg egyszer megszólalnak a 8 Ohmos rendszeren?
Szia!
A 8 ohmos hangszórók egy 4 ohmos rendszeren kisebb teljesítménnyel
szólnak.Nem tudod tönkretenni őket.
Odus