![]() |
2012.05.19. 21:56
2012.05.19. 23:04
2012.05.19. 23:06
junior71 írta:köszi megnézem . de a bekötés még mindíg nem tiszta!
a relé minek és hogy csinálom a bemenetet?
előre is köszi a türelmet
junior71
2012.05.19. 23:14
2012.05.20. 09:42

2012.05.20. 11:40
2012.05.20. 15:49
admin írta:Képen nem röhögni:)
2012.05.20. 17:53
2012.05.20. 20:06
kzolee írta:admin írta:Képen nem röhögni:)
Megkérted lepkét, hogy rajzolja le?

2012.05.21. 07:24
2012.05.21. 09:31
csipi írta:Sziasztok!
Egyik hátsó pdc szenzorom X@rakodik.
A csere mekkora hadművelet?
Ugye nem kell levenni a lökhárítót?
Szerelő kicsit vakarta a fejét, és siettem is, inkább nem engedtem szétszedni.
Köszi: Feri
2012.05.21. 09:40
vaszarig írta:csipi írta:Sziasztok!
Esetleg ha kitöltenéd az adatlapod, akkor egyszerűbb lenne a válasz, mivel tudnánk, hogy sedanról vagy touringról van-e szó!A sedan esetében egyáltalán nem kell levenni a lököst, csak ki kell pattintani a díszléceket, viszont ha touring, és ne adj isten a két középső valamelyike haldoklik, akkor sajna le kell venned, mert azokat másképp nem fogod tudni kicserélni! Ha a touringnál a két oldalsó lenne a ludas, akkor ott is elég csak kipattintani a díszlécet! Amúgy a lökös leszedése sem egy bonyolult dolog!
2012.05.23. 07:43
LeviM5 írta:vaszarig írta:csipi írta:Sziasztok!
Esetleg ha kitöltenéd az adatlapod, akkor egyszerűbb lenne a válasz, mivel tudnánk, hogy sedanról vagy touringról van-e szó!A sedan esetében egyáltalán nem kell levenni a lököst, csak ki kell pattintani a díszléceket, viszont ha touring, és ne adj isten a két középső valamelyike haldoklik, akkor sajna le kell venned, mert azokat másképp nem fogod tudni kicserélni! Ha a touringnál a két oldalsó lenne a ludas, akkor ott is elég csak kipattintani a díszlécet! Amúgy a lökös leszedése sem egy bonyolult dolog!
Ha esetleg M-es lököse van, akkor is a két középső cserénél lekell venni a lököst. Amúgy, ha egy szerelő ennél már vakarja a fejét, az felejtős. (Én magam cseréltem ki.)
2012.05.23. 10:25
csipi írta:sedanról van szó, és az egyik szélső rossz.
Lehet én is ki tudom pattintani a díszlécet?
Köszi!
2012.05.26. 07:36
2012.05.26. 09:07
aaandraaas írta:Hát jó reggelt kívánok mindenkinek!
Korábban már regisztráltam, most kerestem, találtam és az első oldalon rögtön választ is kaptam ebben a topicban.
A PDC-m hátramenetbe kapcsoláskor csak sípol egy hosszat és utána megtagadja a munkát. Azt már tudom, hogy ez rossz.
Mit is kell érintgetnem és milyen üzem közben, hogy kiderüljön melyik érzékelőm a rossz?
Nagyon köszönöm!
2012.05.29. 20:46
vaszarig írta:aaandraaas írta:Hát jó reggelt kívánok mindenkinek!
Korábban már regisztráltam, most kerestem, találtam és az első oldalon rögtön választ is kaptam ebben a topicban.
A PDC-m hátramenetbe kapcsoláskor csak sípol egy hosszat és utána megtagadja a munkát. Azt már tudom, hogy ez rossz.
Mit is kell érintgetnem és milyen üzem közben, hogy kiderüljön melyik érzékelőm a rossz?
Nagyon köszönöm!
Ráteszed gépre, és azonnal megmondja, hogy melyik a bibis!![]()
2012.05.29. 21:22
aaandraaas írta:Egyébként lenne javaslatod, hogy Budapesten, akár annak déli vonzáskörzetében kihez fordulhatnék? Nem szeretném kontárok kezébe adni az autót. Köszi!
2012.05.29. 22:32
aaandraaas írta:vaszarig írta:aaandraaas írta:Hát jó reggelt kívánok mindenkinek!
Nagyon köszönöm!
Hát az tervben van, csak feljebb olvastam, hogy milyen trükkje van a dolognak. Egyébként lenne javaslatod, hogy Budapesten, akár annak déli vonzáskörzetében kihez fordulhatnék? Nem szeretném kontárok kezébe adni az autót. Köszi!
2012.05.30. 14:14
vaszarig írta:aaandraaas írta:vaszarig írta:aaandraaas írta:Hát jó reggelt kívánok mindenkinek!
Nagyon köszönöm!
Hát az tervben van, csak feljebb olvastam, hogy milyen trükkje van a dolognak. Egyébként lenne javaslatod, hogy Budapesten, akár annak déli vonzáskörzetében kihez fordulhatnék? Nem szeretném kontárok kezébe adni az autót. Köszi!
Igen, elvileg ha oda teszed az újjad a senzor elé, akkor kis pattogó hangot kell hallanod, ha ez nincs, akkor valószínű, hogy az a bibis! Legalábbis remélem, hogy jól tudom!:)Amúgy meg én is muhaatit mondanám, bár lehet, hogy Jackson is megnézi neked, ha szépen megkéred!
![]()