Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: TV- NAVI

2013.08.28. 23:20

MChris írta:Sziasztok,

alapból lehetne alkatrészes topik téma is de a véleményetekre lennék kíváncsi az alábbi témában:

adott egy "rozsdás" MK 1, CD-t beveszi olvas, majd kiadja (lehet túl friss a 2013 9. CD vagy ebbe nem is olyan formátumú lemez kell,nem tudom :roll: )

íme:
Kép

Kép

kérdés: csere érteleme MK 2-re,MK 3-ra esetleg MK 4-re (4:3 marad) (gyári navi nem bűvöl el,csak legyen már jó ha van hozzá)

Valaki upgradelt már MK1-t ? (mások a csatik) annyit tudok, hogy GPS antenna kábel MK3 és MK4-nél a már az olvasóba mennek,nem kell a külön GPS modul.

Köszönöm!

(ha valakinek van müködő külön MK-ja akkor PÜ-t dobhatna)

Vanhozzá egy adapter kábel. Azzal egyszerü a csere.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: MChris
Értékelés: 4.76%

2013.08.29. 14:50

MChris írta:
basildon írta:
Imco írta:
PeeT írta:Az elején működött a navi de mostanában csinálja azt hog hol működik hol nem. Ezért gondoltam hogy olvasofej hiba. De akkor majd megpróbálom kiszedni. Mi a trükk a navi cdre irásánál?

Ha eddig ment és most nem megy akkor valószínű, hogy elfáradt valami.
Semmi trükk! Jó forrásból, szép lassan, jó minőségű lemezre.

Az enyem a meleget nem akarja szeretni. Mostansag ugye elofordul, hogy meleg van. Megallok valahol, a bode folmelegszik es huss, volt navigacio-nincs navigacio. Ha jol emlekszem azt irja, hogy nem tudja olvasni a lemezt, vagy hasonlo. Lehet, hogy a lemez kapufa?
Kene egy "jo forras" :)

van benne egy ventilátor,lehet hogy már nem forog

Hoppa, ventilator? Megnezem. Koszonom a tippet!
Udv
L

2013.08.29. 19:32

valaki használ a gyáritól eltérő 16:9-et ?

pl: http://www.youtube.com/watch?v=JdIDLGZX0tQ

??

2013.08.29. 21:08

tibi842 írta:valaki használ a gyáritól eltérő 16:9-et ?

??

520ds Gabi

2013.08.29. 21:22

admin írta:
MChris írta:Sziasztok,

alapból lehetne alkatrészes topik téma is de a véleményetekre lennék kíváncsi az alábbi témában:

adott egy "rozsdás" MK 1, CD-t beveszi olvas, majd kiadja (lehet túl friss a 2013 9. CD vagy ebbe nem is olyan formátumú lemez kell,nem tudom :roll: )

kérdés: csere érteleme MK 2-re,MK 3-ra esetleg MK 4-re (4:3 marad) (gyári navi nem bűvöl el,csak legyen már jó ha van hozzá)

Valaki upgradelt már MK1-t ? (mások a csatik) annyit tudok, hogy GPS antenna kábel MK3 és MK4-nél a már az olvasóba mennek,nem kell a külön GPS modul.

Köszönöm!

(ha valakinek van müködő külön MK-ja akkor PÜ-t dobhatna)

Vanhozzá egy adapter kábel. Azzal egyszerü a csere.

Hát nem olcsó az új adapter kábel :(
ebay

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: MChris

2013.08.29. 21:56

??

Igen, eonon. Jol mukodik!

2013.08.29. 23:37

Sziasztok!!van valaki,akinek 2DIN-es fejegység van az autójában??!az enyémben gyári Business cd fut,de régóta agyalok a cserén,és elég nagy a választék a fejegységek közt!tulajdonképpen a navi,és a tolató kamera,illetve az Mp3,USB lejátszás hiánya miatt valtanék!!!köszi

2013.08.30. 07:02

roland535i írta:Sziasztok!!van valaki,akinek 2DIN-es fejegység van az autójában??!az enyémben gyári Business cd fut,de régóta agyalok a cserén,és elég nagy a választék a fejegységek közt!tulajdonképpen a navi,és a tolató kamera,illetve az Mp3,USB lejátszás hiánya miatt valtanék!!!köszi

Az mp3, usb lejátszót felkötöd a cd-tár helyére és kész, kormányról tudod vezérelni. A tolató kamerához már kell a nagy navi, de egyébként mi a kérdés :oops:
Ha nekem nem lett volna benne gyáriban akkor lehet én is vettem volna egy utólagos cuccot ami tud mindent, mert az olcsóbb. Navi 100e, usb/mp3 28e, ulf modul 40e, tv-t admin tudja megmondani, hogy mennyi a jelenlegi verzióban antennástól mindenestől. Wifi sosem lesz gyáriban, tolatókamerát meg ugyan úgy rá lehet kötni. Viszont szebb a kijelző képe, gyorsabb, nem csak a gyári bmw által kiadott cd-t vagy dvd-t lehet használni, meg még egy jó pár előnye van. Jah és olcsóbb, mint a gyárit szépen kifizetgetni meg ami nagyon fontos azaz, hogy nem kell szétboritani a kocsit a beszereléshez hanem előre beteszed és szinte készen van a gyári rendszerhez képest!!!!!
Üdv Tamás

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Madtomi az itt látható tagok köszönték meg: roland535i

2013.08.30. 11:40

greeen54 írta:

??

Eonon D5124f?

Ha igen, hogyan működik? Nem fagy? Jól kezelhető? Hibái vannak? Multikormány vezérlés? Board funkciókat kiírja? Fogyasztás, megtehető táv stb.... Navi? Telefon? Mesélj kicsit, tervezek beszerelni ilyet, de kicsit tartok tőle hogy bazári a cucc.

2013.08.30. 15:31

kanyobence írta:
greeen54 írta:

??

Eonon D5124f?

Ha igen, hogyan működik? Nem fagy? Jól kezelhető? Hibái vannak? Multikormány vezérlés? Board funkciókat kiírja? Fogyasztás, megtehető táv stb.... Navi? Telefon? Mesélj kicsit, tervezek beszerelni ilyet, de kicsit tartok tőle hogy bazári a cucc.

Csatlakozom! Engem is érdekel. Én is rendeltem 1-et de valami el lett puskázva és nem jött létre az üzlet. :facepalm:

TV- NAVI

2013.08.30. 19:50

Tomi.i írta:
kanyobence írta:
greeen54 írta:

??

Eonon D5124f?

Csatlakozom! Engem is érdekel. Én is rendeltem 1-et de valami el lett puskázva és nem jött létre az üzlet. :facepalm:

Eonon e1091 semmi gondom vele. Elég sok mindent tud, navi meg nem kellett. Kijelzőmozgató mechanika is birja a magyar utakat. 3 éve megvan! Mennyiért rendelted?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára greeen54 2013.08.30. 20:09-kor.

2013.08.30. 19:54

greeen54 írta:
Tomi.i írta:
kanyobence írta:
greeen54 írta:

??

Eonon

Eonon e1091 semmi gondom vele. Elég sok mindent tud, navi meg nem kellett. Kijelzőmozgató mechanika is birja a magyar utakat. Mennyiért rendelted?

Ezt reendeltemD5124f de nem vettem meg mert valszinüleg a bank miatt hiusult meg.Nem ment át a lóvé.

2013.08.30. 20:32

Tomi.i írta:
greeen54 írta:
Tomi.i írta:
kanyobence írta:
greeen54 írta:[quote="tibi842"]valaki használ a gyáritól eltérő 16:9-et ?

??

Eonon

Eonon e1091 semmi gondom vele. Elég sok mindent tud, navi meg nem kellett. Kijelzőmozgató mechanika is birja a magyar utakat. Mennyiért rendelted?

Ezt reendeltemD5124f de nem vettem meg mert valszinüleg a bank miatt hiusult meg.Nem ment át a lóvé.[/quote]
Az ijeneket paypal-al kel intézni mert szinte nincs költsége nem ugy mint egy utalásnak.

TV- NAVI

2013.08.30. 20:41

admin írta:
Tomi.i írta:
greeen54 írta:
Tomi.i írta:
kanyobence írta:[quote="greeen54"][quote="tibi842"]valaki használ a gyáritól eltérő 16:9-et ?

??

Eonon

Ezt reendeltemD5124f de nem vettem meg mert valszinüleg a bank miatt hiusult meg.Nem ment át a lóvé.[/quote]
Az ijeneket paypal-al kel intézni mert szinte nincs költsége nem ugy mint egy utalásnak.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2[/quote]

5? az utalás..nem költség szerintem.Én mindig simán utalok ebayen. Sok mindent vettem már..

2013.08.30. 21:16

greeen54 írta:
admin írta:
Tomi.i írta:
greeen54 írta:
Tomi.i írta:[quote="kanyobence"][quote="greeen54"][quote="tibi842"]valaki használ a gyáritól eltérő 16:9-et ?

??

Eonon

Sent from my iPhone using Tapatalk 2[/quote]

5? az utalás..nem költség szerintem.Én mindig simán utalok ebayen. Sok mindent vettem már..[/quote]
Paypal buyer protection! Mindig paypalt hasznaljatok ebayen, ha barmi gond van es az elado durcizik, nem akarja cserelni/visszaadni a lovet alkor a paypal besegit!

2013.08.30. 22:28

morv írta:Paypal buyer protection! Mindig paypalt hasznaljatok ebayen, ha barmi gond van es az elado durcizik, nem akarja cserelni/visszaadni a lovet alkor a paypal besegit!

Ja De néha ők se tudják vissza szedni sajnos.Tapasztalat. :(

2013.08.31. 13:00

Elsötétedett a 16:9 kijelzőm. Ötletek, hogy mit nézzek meg?

Amúgy minden gombja működik, rádió szól...

2013.08.31. 13:32

admin írta:
morv írta:Paypal buyer protection! Mindig paypalt hasznaljatok ebayen, ha barmi gond van es az elado durcizik, nem akarja cserelni/visszaadni a lovet alkor a paypal besegit!

Most már van olyan, hogy Case-t kell indítani. Hogyha az eladó nem reagál rá, vagy nem tudja az igazát bizonyítani a Buyers protection-nek, akkor automatikusan utalja vissza a paypal a pénzt!

2013.08.31. 20:39

nagy.matyika írta:
admin írta:

Most már van olyan, hogy Case-t kell indítani. Hogyha az eladó nem reagál rá, vagy nem tudja az igazát bizonyítani a Buyers protection-nek, akkor automatikusan utalja vissza a paypal a pénzt!

Ja csak ha kamu az eladó akkor nemtudják vissza szedn iőkse mert nincs pénz a számlán soha!!

2013.08.31. 20:40

csiatt írta:Elsötétedett a 16:9 kijelzőm. Ötletek, hogy mit nézzek meg?

Amúgy minden gombja működik, rádió szól...

Lehalt a rechner és mivel nincs tv modulod így nincs vész üzem mód. Lehet a lemezed szarakszik.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: csiatt
Hozzászólás küldése

VigLink badge