Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Tolatóradar PDC

2012.03.01. 22:49

Sziasztok!
Tudja valaki hogy mi a különbség a E39,E53 stb pdc es az E9ö Lci pdc je között?mind a 2 3 vezetékes,a csatija nem egyezik de ki lehetne vele cserélni???

2012.03.01. 23:34

z3nagy írta:Sziasztok!
Tudja valaki hogy mi a különbség a E39,E53 stb pdc es az E9ö Lci pdc je között?mind a 2 3 vezetékes,a csatija nem egyezik de ki lehetne vele cserélni???

Nem

2012.05.01. 11:45

Szépnapot hölgyek-urak.
Nos szerintem meg kellene tanulni parkolni! Bár van az enyémen is szenzor de kb csak 1-működik.
És szerény véleményem szerint ennyi pénzért nem cserélném ki!!! Ha meg esetleg baj van a tolatós parkolással, fel kell rakni a vonóhorgot és máris nem koppan a hátsó lökös:)
De hogy ne legyen nagyon off: bontóban 5 ezerért/db láttam szenzort. :nyelves:

"nnnna most biztos kapom a savat" :nono:

2012.05.01. 16:44

floki írta:Ha meg esetleg baj van a tolatós parkolással, fel kell rakni a vonóhorgot és máris nem koppan a hátsó lökös:)

ROPPANT szimpatikus a hozzáállásod :!:

Tolatóradar PDC

2012.05.01. 16:50

hamoriarpi írta:
floki írta:Ha meg esetleg baj van a tolatós parkolással, fel kell rakni a vonóhorgot és máris nem koppan a hátsó lökös:)

ROPPANT szimpatikus a hozzáállásod :!:

Ilyen embertől öröm az autó vásárlás!

Én úgy vagyok vele hogy ami benne van az müködjön is.

iPhone Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: barbrady
Értékelés: 4.76%

2012.05.01. 17:12

Jóóóólvan megjött a SAV.
Könyörgöm vegyétek észre a vicc-et a mondandómban. :facepalm:

2012.05.01. 17:49

floki írta:Jóóóólvan megjött a SAV.

Látom te csukott szemmel is profi vagy, nem akarsz akkor véletlenül áron alul eladni 2 szenzort? :franko:

2012.05.01. 18:02

gskill írta:

Látom te csukott szemmel is profi vagy, nem akarsz akkor véletlenül áron alul eladni 2 szenzort? :franko:

Látom te nyitott szemmel vagy csak profi ez az előnyöd maradjon meg :D
De goggle a barátod. Nos ha kicsit utánanézel a POWERFANATICS.com-on ott találsz ÁRON alul szenzort!!!
Annyi van hogy még talán el is adnak belőle :wink:

2012.05.01. 18:16

floki írta:
gskill írta:

De goggle a barátod. Nos ha kicsit utánanézel a POWERFANATICS.com-on ott találsz ÁRON alul szenzort!!!

Én ingyen vagy még olcsóbban gondoltam :mrgreen: És hidd el, nincs annyi, hogy még színazonosat is találjak, pedig tucatszínű az autóm :franko: Nem kell bemutatni a powert, nem 1 hónapja van bmw-m :wink:

2012.05.01. 18:33

gskill írta:
floki írta:
gskill írta:

Én ingyen vagy még olcsóbban gondoltam :mrgreen: És hidd el, nincs annyi, hogy még színazonosat is találjak, pedig tucatszínű az autóm :franko: Nem kell bemutatni a powert, nem 1 hónapja van bmw-m :wink:

Nos senki sem vitatta hogy több mint 1 hónapja van BMW-d!!!
RACINGBAZÁR oldalon keress rá a hirdetésre, van a srácnak 4.500Ft/db áron szenzora. "szerintem ez elég ár alatt van a 15.000-hez viszonyítottan" Több fajta is van, a hirdetés azonosítója pedig: [#391136]
Remélem tudtam segíteni.

2012.05.01. 18:49

floki írta:
gskill írta:
floki írta:
gskill írta:

Nos senki sem vitatta hogy több mint 1 hónapja van BMW-d!!!
RACINGBAZÁR oldalon keress rá a hirdetésre, van a srácnak 4.500Ft/db áron szenzora. "szerintem ez elég ár alatt van a 15.000-hez viszonyítottan" Több fajta is van, a hirdetés azonosítója pedig: [#391136]
Remélem tudtam segíteni.

Köszönöm, hogy utánagugliztál, de nem a 4500 és az 5000 közötti különbségen vagyok fenn akadva, hanem gondolj bele, mi lenne, ha valaki a te M-es első lökődbe puszilna bele a vonóhorgával...

Am a hirdetést megtaláltam, és nincs közte olyan, ami nekem kéne

2012.05.01. 18:54

Cseréltem már első rendszámkeretet ilyen miatt és nem tartottam viccesnek.

2012.05.02. 17:14

Üdv a nagyérdeműnek.

Hozzájutottam egy e38 első-hátsó pdc szetthez.1 fej hiányom volt de beszereztem.Összerakva csomiban működik ahogy kell.
A kérdésem csak annyi hogy mivel a fejekhez vezető kábelek vágottak /alig több mint stekker mérettel/
ha nem árnyékolt kábellel pótolnám be őket akkor az működésében zavaró lehet?
A gyári kábelei a szenzorokhoz árnyékolt 2 eres kábelek.

Tolatóradar PDC

2012.05.02. 17:22

Bajoros írta:Üdv a nagyérdeműnek.

Hozzájutottam egy e38 első-hátsó pdc szetthez.1 fej hiányom volt de beszereztem.Összerakva csomiban működik ahogy kell.
A kérdésem csak annyi hogy mivel a fejekhez vezető kábelek vágottak /alig több mint stekker mérettel/
ha nem árnyékolt kábellel pótolnám be őket akkor az működésében zavaró lehet?
A gyári kábelei a szenzorokhoz árnyékolt 2 eres kábelek.

A gyári háromvezetékes nem árnyékolt kábelel van vezetve. A kéteres rendszert nem ismerem.

iPhone Tapatalk

2012.05.02. 18:06

Ez még a legősibb 2 vezetékes. Hátul is ilyenem van.
Nem feltételezem hogy nagy baj lenne sima kábelekből de hátha van nálam okosabb is e témában :)

2012.05.02. 21:38

Bajoros írta:Ez még a legősibb 2 vezetékes. Hátul is ilyenem van.
Nem feltételezem hogy nagy baj lenne sima kábelekből de hátha van nálam okosabb is e témában :)

A régebbi, 2 vezetékes sem volt árnyékolt! :wink:

2012.05.19. 14:02

Sziasztok !
Találkoztam a vaterán egy kimondottan e39 hez való tolatókamerával aránylag olcsó 10e
de nemtudom, hogy lehet csatlakoztatni illetve lehet e egyáltalán a kocsiba. Hol tudok ennek utánanézni?

segítsetek lécci
köszi junior 71

Tolatóradar PDC

2012.05.19. 14:05

junior71 írta:Sziasztok !
Találkoztam a vaterán egy kimondottan e39 hez való tolatókamerával aránylag olcsó 10e
de nemtudom, hogy lehet csatlakoztatni illetve lehet e egyáltalán a kocsiba. Hol tudok ennek utánanézni?

segítsetek lécci
köszi junior 71

A 10 ezer elég drága mert ebay - en kb 10$ Be lehet rakni nekem is van. De csak ha van tv modul a kocsiba.

iPhone Tapatalk

2012.05.19. 21:36

van benne tv navi. Akkor valahol hátul kell csatlakoztatni a modult?

Tolatóradar PDC

2012.05.19. 21:42

junior71 írta:van benne tv navi. Akkor valahol hátul kell csatlakoztatni a modult?

Igen a tv modulra kell bemenetet csinálni. Vagy venni gyárit de ha te csinálod olcsóbb.
Kell még egy relé egység ami váltja a képet a kijelzőn.
Ez az enyém:

iPhone Tapatalk
Hozzászólás küldése

VigLink badge