![]() |
2013.05.29. 12:04
Bazijoe írta:
Igen, én is hasonlókat találtam... Á még filózok rajta.
2013.05.30. 05:35
Haminda írta:Bazijoe írta:
Igen, én is hasonlókat találtam... Á még filózok rajta.
http://aprod.hu/i/hirdetes/autos-dvb-t-digitalis-autos-tv-tuner-ID19xO1.html
Tapatalk 2-vel küldve az én LT26i-ről
2013.06.15. 21:01
2013.06.15. 21:57
Jerry írta:Próbapadon hogyan kell összerakni egy 16:9-es, MK3-as, BM54-es, TV modulos és CD váltós szettet?
Adtam neki testet, a piros/zöldre 12V-ot és a lila/fehér szintúgy 12V-ot kapott.
A CD váltó elkezdi behúzogatni a lemezeket, a navi (nincs benne lemez) pirosan világít, néha villog. A 16:9 gombnyomásra fel-le nyitja a kijelzőt és még egy fekete háttér fehér betűs BMW logó is megjelenik úgy fél percig. Aztán semmi. Pedig azt hittem legalább a menüt látni fogom, mégha nincs is navi, tv, rádió vagy cd.
Ez így rendben van, vagy valamit eltoltam?
Kellene valami busz jel neki esetleg?
(állítólag működött még a donorban)
2013.06.15. 23:30
Gallaca írta:Jerry írta:Próbapadon hogyan kell összerakni egy 16:9-es, MK3-as, BM54-es, TV modulos és CD váltós szettet?
Adtam neki testet, a piros/zöldre 12V-ot és a lila/fehér szintúgy 12V-ot kapott.
A CD váltó elkezdi behúzogatni a lemezeket, a navi (nincs benne lemez) pirosan világít, néha villog. A 16:9 gombnyomásra fel-le nyitja a kijelzőt és még egy fekete háttér fehér betűs BMW logó is megjelenik úgy fél percig. Aztán semmi. Pedig azt hittem legalább a menüt látni fogom, mégha nincs is navi, tv, rádió vagy cd.
Szerintem próbáld meg, a csomiban összerakni, hátha tényleg hiányzik neki az I-bus. 4:3 ment a pokrócon is, de lehet, hogy BM54-nek kell a többi sallang is. Csak a nagy csatit kell összetolni, és letestelni. Akkor alapképernyőnek mennie kell. Próbáld meg az óragombot megnyomni, megjön-e a BMW logó az órával. Ha igen, akkor gyújtáspozitívnál még valami nem jó.
2013.06.15. 23:35
Jerry írta:Gallaca írta:Jerry írta:Próbapadon hogyan kell összerakni egy 16:9-es, MK3-as, BM54-es, TV modulos és CD váltós szettet?
Szerintem próbáld meg, a csomiban összerakni, hátha tényleg hiányzik neki az I-bus. 4:3 ment a pokrócon is, de lehet, hogy BM54-nek kell a többi sallang is. Csak a nagy csatit kell összetolni, és letestelni. Akkor alapképernyőnek mennie kell. Próbáld meg az óragombot megnyomni, megjön-e a BMW logó az órával. Ha igen, akkor gyújtáspozitívnál még valami nem jó.
Jelentem, sikerült.
Bepakoltam mindent a csomitartóba.
Ott rögtön lett rendes menüm meg minden.
2013.06.16. 11:05
Jerry írta:Gallaca írta:Jerry írta:Próbapadon hogyan kell összerakni egy 16:9-es, MK3-as, BM54-es, TV modulos és CD váltós szettet?
Jelentem, sikerült.
Bepakoltam mindent a csomitartóba.
Ott rögtön lett rendes menüm meg minden.
2013.06.22. 22:13
2013.07.05. 16:29
2013.07.18. 18:17
Eddy5589 írta:Sziasztok!
Új vagyok itt, nemrég lettem E39 tulaj.
Abban kérnék valakitől segítséget, hogy működésre bírjam a navigációt.
Állítólag cd-s mk2-es navi egység van, írtam is CD-t, de nem ismeri fel a gép.
Ha esetleg van valaki Újpest közelében, és van ilyen cd-je, átugranék kipróbálásra.
Más ötleteket is szívesen fogadok.
köszi:
Attila
2013.07.18. 18:19
2013.07.18. 20:07
Imco írta:Mivel nincs E87 topic itt kérdem.
E87 2006-os business dvd ua. mint a többi.
Magyarul bármilyen BMW business lemez jó neki?
Köszi!
2013.07.18. 20:22
kzolee írta:Imco írta:Mivel nincs E87 topic itt kérdem.
Köszi!
Elvileg igen.
2013.07.18. 20:46
Imco írta:kzolee írta:Imco írta:Mivel nincs E87 topic itt kérdem.
Köszi!
Elvileg igen.
Köszi!
Olyat találtam, hogy DL 5,x GB + SL 3.xGB
Elég ha a 2.at teszem csak be /ezen van a HU/? Vagy van az elsőn is valami install dolog?
2013.07.18. 21:20
kzolee írta:Imco írta:kzolee írta:Imco írta:Mivel nincs E87 topic itt kérdem.
Köszi!
Elvileg igen.
Köszi!
Olyat találtam, hogy DL 5,x GB + SL 3.xGB
Elég ha a 2.at teszem csak be /ezen van a HU/? Vagy van az elsőn is valami install dolog?
Elég. Kicsit molyol majd az új lemezzel, de utána jó lesz.
2013.07.20. 11:03
2013.07.22. 05:13
2013.07.25. 07:28
2013.07.25. 12:30
2013.07.25. 13:02
greeen54 írta:Sziasztok! Tudom, hogy ez e39 klub de talán a 39-é is hasonló!? (írtam az e46-ba is mivel sürgős) Sürgősen kellene nekem egy beszerelési-bekötési rajz e46-hoz. Sima gyári kazettás rádiót cserélnék egy gyári nagy navira. Erre a címre várom: greeen54@gmail.com Köszönöm előre is! Üdv.