![]() |
2010.01.18. 18:37
2010.01.18. 18:47
zsolti780 írta:Ma találtam egy bmw szakit győrben.Lendvai Attila, közelebb lakó kollégáknak mond valamit,esetleg?
Az udvarán volt 3-4 e39,jött egy meg ment egy + nyakig benne volt egy új 7er-ben.
Azt mondta,mikor szóba jött kis beszélgetés után hogy a kulcsban tárolt kilóméter is módosítható?!!!Én úgy tudtam nem....
2010.01.18. 20:08
simi64 írta:zsolti780 írta:Ma találtam egy bmw szakit győrben.Lendvai Attila, közelebb lakó kollégáknak mond valamit,esetleg?
Az udvarán volt 3-4 e39,jött egy meg ment egy + nyakig benne volt egy új 7er-ben.
Azt mondta,mikor szóba jött kis beszélgetés után hogy a kulcsban tárolt kilóméter is módosítható?!!!Én úgy tudtam nem....
Módosítható, igen.
Csakhogy észrevehető, mert nem számlál tovább, csak attól a km állástól, amiről visszatekerték.
2010.01.18. 20:49
simi64 írta:zsolti780 írta:Ma találtam egy bmw szakit győrben.Lendvai Attila, közelebb lakó kollégáknak mond valamit,esetleg?
Módosítható, igen.
Csakhogy észrevehető, mert nem számlál tovább, csak attól a km állástól, amiről visszatekerték.
2010.01.18. 20:59
2010.01.26. 20:23
2010.01.26. 20:48
zsolti780 írta:Srácok aki tud linkeljen be a kulcsáról és annak hátuljáról egy képet!
Köszi
2010.01.26. 20:54
MChris írta:zsolti780 írta:Srácok aki tud linkeljen be a kulcsáról és annak hátuljáról egy képet!
Köszi
melyik fajtárol?
2010.01.26. 21:20
zsolti780 írta:MChris írta:zsolti780 írta:Srácok aki tud linkeljen be a kulcsáról és annak hátuljáról egy képet!
Köszi
melyik fajtárol?
Amit használsz....szervízkulcs nem kell!
2010.01.26. 21:41
MChris írta:zsolti780 írta:MChris írta:zsolti780 írta:Srácok aki tud linkeljen be a kulcsáról és annak hátuljáról egy képet!
Köszi
melyik fajtárol?
2010.01.27. 07:30
zsolti780 írta:MChris írta:zsolti780 írta:MChris írta:zsolti780 írta:Srácok aki tud linkeljen be a kulcsáról és annak hátuljáról egy képet!
Köszi
melyik fajtárol?
OK 3 féle van...
Nekem és még pár tagnak ilyen:
Aztán van ilyen (elemes):
Ennek a kulcsnak lefényképéznéd macróban a transponder chipjét nekem?Amikor épp ráérsz persze?
2010.01.27. 14:03
2010.01.27. 15:40
simi64 írta:A Simi meg azért nem tudja, mert ez az egy kulcsa van, és ha szétkapja, 20 mp után felejt.
Nem értem, hogyan lehet Neked ilyen kulcsod, Neked már a rombusznak kéne lenni.
Írd meg, miért kell a chip fényképe, hátha tudunk segíteni!
2010.01.27. 16:59
zsolti780 írta:simi64 írta:A Simi meg azért nem tudja, mert ez az egy kulcsa van, és ha szétkapja, 20 mp után felejt.
Info gyűjtésnek kell!
Hamarosan beindul a kulcs másolás projekt,most épp emilezés megy néhány céggel akiktől tudok venni nyers kulcsot,csak nem olyan egyszerű itthon horror+áfa és külföldit kerestem meg néhányat!
Sok lehetőség nincs mert akinek régi kulcsa van azt is használhat rombusz kulcsot csak nem mindegy hogy transp. chip milyen frekvenciájú,mert akkor olyat kell rendelni!
2010.01.27. 17:04
jackson írta:zsolti780 írta:simi64 írta:A Simi meg azért nem tudja, mert ez az egy kulcsa van, és ha szétkapja, 20 mp után felejt.
Info gyűjtésnek kell!
Hamarosan beindul a kulcs másolás projekt,most épp emilezés megy néhány céggel akiktől tudok venni nyers kulcsot,csak nem olyan egyszerű itthon horror+áfa és külföldit kerestem meg néhányat!
Sok lehetőség nincs mert akinek régi kulcsa van azt is használhat rombusz kulcsot csak nem mindegy hogy transp. chip milyen frekvenciájú,mert akkor olyat kell rendelni!
És ha átállok a rombusz alakú kulcsra a régi feketéről akkor simán tölti a tekercs az akkumlátorát? Tehát nem kell többet szaroznom az elem cserével?
Jackson, aki kérdi érdeklődve
2010.01.27. 17:09
jackson írta:zsolti780 írta:simi64 írta:A Simi meg azért nem tudja, mert ez az egy kulcsa van, és ha szétkapja, 20 mp után felejt.
Info gyűjtésnek kell!
És ha átállok a rombusz alakú kulcsra a régi feketéről akkor simán tölti a tekercs az akkumlátorát? Tehát nem kell többet szaroznom az elem cserével?
2010.01.27. 17:14
zsolti780 írta:jackson írta:zsolti780 írta:simi64 írta:A Simi meg azért nem tudja, mert ez az egy kulcsa van, és ha szétkapja, 20 mp után felejt.
Info gyűjtésnek kell!
Ugyan ezt kérdeztem én is a gyártótól és még sok más dolgot is persze!
Ahogy megkapom a választ tájékoztatlak!
2010.02.02. 20:59
2010.02.02. 21:43
harobikes75 írta:Sziasztok,
én még új vagyok itt, bár régóta olvasgatom az oldalt, sokszor segítettetek már, sőt, ez alapján vettem a kocsit is, ami egy 2003-as 525D sedan. Az autó hibátlan, azt az egyet leszámítva, hogy a két kulcsból egyszerre csak az egyik működteti a zárakat, risztót stb. Hangolásnál mindkettőt végigcsinálom, minden rendben is, de utána csak az egyik kulcs viszi, mindig az, amelyiket először hangolom. Tudtok-e segíteni, mi is okozza ezt a problémát?Kulcsok folyamatosan használva, ezáltal töltve is stb. Választ akár itt, akár pü szívesen fogadok.
Előre is köszönöm
András
2010.02.10. 15:35