![]() |
2009.06.08. 22:46
wikk25d írta:Hi Mindenki!
Mar egy ideje regisztraltam, de a par elado cucc es az "erdemes elindulnom d.u. a talira" hozzaszolasaimon kivul nem nagyon irtam meg
A talira lementem, de mivel sehol nem talaltam, eso is esett hazajottem.
Csak ilyen regi haborus oldalkocsis bmw motorokat lattam:)
Viktor vagyok 27eves Budapest es egy 525d boldog tulajdonosa vagyok(vagyis a banke).
Touring, 2001-es. februar vege ota van nallam. Az elozo tulaja nagyon mostoha volt, ezert koltogetek ra...
Jelenleg epp a Hifi fejlesztesen ugykodom. Ami megvan: Erosito bent, elsoszett csere...
Most epp a ladat varialom.
Ha lemosom akkor kepet is rakok fel
Udv!
Wikk
2009.06.09. 00:36
Mar egy ideje regisztraltam, de a par elado cucc es az "erdemes elindulnom d.u. a talira" hozzaszolasaimon kivul nem nagyon irtam meg
Viktor vagyok 27eves Budapest es egy 525d boldog tulajdonosa vagyok(vagyis a banke).
Touring, 2001-es. februar vege ota van nallam. Az elozo tulaja nagyon mostoha volt, ezert koltogetek ra...
Jelenleg epp a Hifi fejlesztesen ugykodom. Ami megvan: Erosito bent, elsoszett csere...
Udv!
Wikk
2009.06.09. 22:31
Udv!
Wikk
2009.06.13. 13:11
2009.06.13. 13:41
N528 írta:Sziasztok !
Norbi vagyok Miskolcról. 29 éves. Május 20 óta BMW tulajdonos.
Ez az 528-as az első saját autóm, még szoknunk kell egymást
Nagyon tetszik a fórum, igyekszem csak átgondolt hozzászólásokkal bővíteni.
2009.06.13. 13:48
2009.06.13. 14:45
2009.06.13. 14:46
2009.06.13. 15:24
2009.06.13. 20:26
2009.06.13. 22:51
touring írta:Mivel még én sem mutatkoztam be rendesen:
Sziasztok!
Joci vagyok Szolnokról. 28 éves vagyok és május eleje óta vagyok boldog BMW tulajdonos. Mióta az eszemet tudom mindig a BMW-k tetszettek, csak valahogy eddig úgy alakult, hogy nem tudtam megvenni a nekem tetsző autót. Mindig volt más amire kellett a lé...
Osztom az előttem szóló véleményét. Tényleg nagyon jó ez a klub. Jó, hogy ekkora összetartás van köztetek, köztünk. Jó tudni, ha gond van a kocsival, akkor rátok lehet számítani. Személyesen ugyan még nem ismerem egyikőtöket sem, de tuti jó fejek vagytok, már csak a hozzászólásaitok alapján is. Én is jó fej vagyok...![]()
(Szerintem életembe nem írtam le a "jó" szócskát egy bekezdésben ennyiszer.)
Tehát Szolnokon élek, de túlnyomórészt Bp-n melózok. Elektronikus vagyonvédelmi rendszerek telepítésével foglalkozom, tehát ha valakinek segítség kell tűzjelző, riasztó, beléptető vagy CCTV rendszerekkel kapcsolatban - írjon bátran - segíteni fogok.
2009.06.13. 23:02
simi64 írta:touring írta:Mivel még én sem mutatkoztam be rendesen:
Sziasztok!
Joci vagyok Szolnokról. 28 éves vagyok és május eleje óta vagyok boldog BMW tulajdonos. Mióta az eszemet tudom mindig a BMW-k tetszettek, csak valahogy eddig úgy alakult, hogy nem tudtam megvenni a nekem tetsző autót. Mindig volt más amire kellett a lé...
Osztom az előttem szóló véleményét. Tényleg nagyon jó ez a klub. Jó, hogy ekkora összetartás van köztetek, köztünk. Jó tudni, ha gond van a kocsival, akkor rátok lehet számítani. Személyesen ugyan még nem ismerem egyikőtöket sem, de tuti jó fejek vagytok, már csak a hozzászólásaitok alapján is. Én is jó fej vagyok...![]()
(Szerintem életembe nem írtam le a "jó" szócskát egy bekezdésben ennyiszer.)
Tehát Szolnokon élek, de túlnyomórészt Bp-n melózok. Elektronikus vagyonvédelmi rendszerek telepítésével foglalkozom, tehát ha valakinek segítség kell tűzjelző, riasztó, beléptető vagy CCTV rendszerekkel kapcsolatban - írjon bátran - segíteni fogok.
"Ja, és imádom a whiskyt!"
Kinek a vodka, kinek a sör!
2009.06.14. 10:04
2009.06.14. 11:51
2009.06.14. 12:36
lepke írta:simi64 írta:lepke írta:N528 írta:Sziasztok !
Helo Norbi
Nem kell gondolkodni![]()
CSAK IRJÁL
![]()
![]()
üdv zoli
Zoli!
Mutatkozz be Te is!![]()
Vagy Velencén már bemutatkoztál?![]()
Helo simi
2-méter magas vagyok KIGYURT ,hosszu haj ,kék szem ,remélem megismersz![]()
![]()
![]()
![]()
üdv zoli
2009.06.14. 12:39
MChris írta:lepke írta:simi64 írta:lepke írta:N528 írta:Sziasztok !
Helo Norbi
Nem kell gondolkodni![]()
CSAK IRJÁL
![]()
![]()
üdv zoli
Zoli!
Mutatkozz be Te is!![]()
Vagy Velencén már bemutatkoztál?![]()
Helo simi
2-méter magas vagyok KIGYURT ,hosszu haj ,kék szem ,remélem megismersz![]()
![]()
![]()
![]()
üdv zoli
Egy kis segítség Siminek:
2009.06.30. 11:00
2009.06.30. 11:09
2009.06.30. 11:32
2009.06.30. 13:35
gorcsev71 írta:Sziasztok,
gorcsev71 vagyok, tavasszal fertőződtem meg a vírussal és azóta csak egyre mélyebbre csúszokImádom az autómat, amit régebben nehezen tudtam volna elképzelni egy autó és a személyem vonatkozásában, de hát mindig tanul az ember. Ezt nektek persze fölöslegesen magyarázom, hiszen tudjátok jól, miről beszélek ...
Én magam egy magas, kopasz, kigyúrt klasszikus görög szépség vagyok. Hát valójában egy 62 kilós szemüveges szerencsétlen informatikus, de okos. A barátom pedig egy fekete 2001-es 530d touring, némi M-es beütéssel.
Az autónak eddig még komoly baja hálistennek nem volt, a húzósabb dolgokon az előző tulaj már átesett (turbó, automata váltó, porlasztócsúcsok, stb.) Eddig az első futómű részei lettek újítva, a hátsó majd most következik. Nem működik a csomagtér ajtó és az ablak zsanérja (nem marad fent), a fényszóró állítás (kézzel se, mert el van törve), nyuszog a szellőző, az egyik ködlámpa tropa, és letörtem az első pohártartót.
Az utóbbi pár évben végre Szigetszentmiklóson élek a szántóföld partján kis családommal, melynek létszáma 7 éve érte el a 3 főt (ebből nőnemű: 2 fő). Budapesten dolgozom, hogy mit, azt nehéz lenne elmagyaráznilegyen elég annyi, hogy számítógépekkel és számítógépes szoftverekkel kapcsolatban szerzett mérhetetlen tapasztalatomat tudom felajánlani közös használatra, cserébe alkalom adtán némi műszaki jártasságot és gyakorlati érzéket kérnék, amivel, bár mérnök lennék, sajnos nem áldott meg a sors. Papíron jól nyomom egyébként, csak ha a csavarhúzó előkerül, akkor bizonytalanodom el kissé
![]()
Ja, a filmszínházak világában is rendelkezünk családilag némi befolyással, úgyhogy ha moziba akartok menni, vagy ilyesmi ...
A klub szuper, nagyon hasznos és jó érzés ez a fajta összetartás a mai magyarországon, ahol valljuk be, nem ez a jellemző sajnos ... Már eddig is sokat olvasgattam a fórumot titokban, sőt már írtam isremélem még sokáig fennmarad és sok embernek fog segíteni a klub.
Tegnap szereltem (szereltem ééérted? csavarhúzóval b+! hihetetlen mikre nem vagyok képes ezért az autóért) fel a klubbos rendszám keretet (vért izzadtam mondjuk, de megérte), úgyhogy már fel is lehet ismerni. Na, befejezem, mert ez egy kicsit hosszú lett ...
Üdv, Iván
iwiw