Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Két autóból egyet

2011.09.28. 18:58

BMWFUN írta:
FSOpapa írta:Üdv urak

Papa!

A jó bódét ne add a színért szerintem! Ha muszáj, leprüszkölik, de az is jobb, mint a beteggel foglalkozni és aztán azt is kell fújni...
A többi dolog meg... Mikinek az élete a kötegelés (mondjuk még inkább az E39 előtti időkből). :D

Köszi Zsolti...huhh, Miki hogy fog örülni ennek, ha olvassa/hallja :D

A szín azért annyira nem elsődleges, elvégre nem női autóról van szó, bár...a fekete brutál jó az E39-nek, továbbra is tartom.
Na mindegy, majd azért még megkérdezgetem itt-ott, mi a vélemény, meg persze megmutatom az új szerzeményt Miklósnak is.
Leginkább a navi átültetésétől tartok, no meg attól, hogy a miszlikbe szedett, majd újra összerakott autó összepakolás után már nem lesz ugyanolyan, mint a gyári...

Re: Javítás, szerelgetés, Let's Build it!

2011.09.28. 19:32

Sziasztok !

Sorry,ha rossz topikba írok de nem találtam neki megfelelőt. Szóval egy olyan kérdésem van,hogy a hátsó üléseket hogy lehet kiszedni?Vagyis nem is kiszedni szeretném,hanem visszatenni. Ma tisztítottam belülről,és arra lettem figyelmes,hogy a hátsó ülések ülőrésze nincs a helyén. A jobb oldalon fixen ott van,de a bal oldalon kivan csúszva szerintem...Akármit csinálok-lenyomom,csúsztatom,ugyanaz. Szóval,hogy kell a helyére visszatenni?

ÜDv Attila !

2011.09.28. 20:00

Flashrider írta:Sziasztok !

Sorry,ha rossz topikba írok de nem találtam neki megfelelőt. Szóval egy olyan kérdésem van,hogy a hátsó üléseket hogy lehet kiszedni?Vagyis nem is kiszedni szeretném,hanem visszatenni. Ma tisztítottam belülről,és arra lettem figyelmes,hogy a hátsó ülések ülőrésze nincs a helyén. A jobb oldalon fixen ott van,de a bal oldalon kivan csúszva szerintem...Akármit csinálok-lenyomom,csúsztatom,ugyanaz. Szóval,hogy kell a helyére visszatenni?

ÜDv Attila !

Egyszerű; nyomd be ameddig csak tudod, majd lefelé is nyomd meg, ekkor be kell kattannia a helyére.

2011.09.28. 20:09

Jerry írta:

ÜDv Attila !

Egyszerű; nyomd be ameddig csak tudod, majd lefelé is nyomd meg, ekkor be kell kattannia a helyére.

Kicsi kezeddel kitaperolod az acélfül helyét, és felülről megnyomod. A biztonsági övekre figyelj, az tud szivatni.

2011.09.28. 20:16

Jerry írta:

ÜDv Attila !

Éssss bepattant ! Köszönöm a segítséged Jerry és MuhaAti :wink: !

2011.09.28. 22:02

Klubtársak! Kinek volt dolga oldalsó függönnyel? Találtam végre függönyöket, de nincs hozzá ajtókárpit. Át lehet valahogyan alakítani az én kárpitjaimat?

2011.09.28. 22:46

kiara írta:Klubtársak! Kinek volt dolga oldalsó függönnyel? Találtam végre függönyöket, de nincs hozzá ajtókárpit. Át lehet valahogyan alakítani az én kárpitjaimat?

Nem! /Értelmes korlátok között./

Nekem ugyan nincs és nem is volt, de mindenki erről ábrándozik. :)
Ha jól emlékszem Adminnak voltak kalandjai vele.

2011.09.28. 23:02

Imco írta:
kiara írta:Klubtársak! Kinek volt dolga oldalsó függönnyel? Találtam végre függönyöket, de nincs hozzá ajtókárpit. Át lehet valahogyan alakítani az én kárpitjaimat?

Nekem van rolóm csak a bőrös kárpitba nincs helye ezért nem került még a helyére a kárpit:) De MChris már befaragta!

2011.09.28. 23:04

szekeres írta:
admin írta:
simi64 írta:Így van, és ha xenonos, még figyelni kell a spricni csöveire is.

:franko: Ezt kifelejtetem de ez opcionális :nyelves:

Az irányjelző foglalatot , illetve az izzót se árt kivenni.

Lökhárító levételhez :?: Most ugye csak viccelsz.

2011.09.28. 23:19

admin írta:
Imco írta:

Nekem van rolóm csak a bőrös kárpitba nincs helye ezért nem került még a helyére a kárpit:) De MChris már befaragta!

Berakod vagy megvállnál tőle?

2011.09.28. 23:29

kiara írta:
admin írta:
Imco írta:

Nekem bent van gyárilag!Csak Szövet ülést cseréltem bőrre és a bőrösön nincs hely neki ezért nem raktam még be a kárpitot!

2011.09.29. 00:27

admin írta:
kiara írta:
admin írta:
Imco írta:

Nekem bent van gyárilag!Csak Szövet ülést cseréltem bőrre és a bőrösön nincs hely neki ezért nem raktam még be a kárpitot!

Így már értem. Még nekem is a szövet kárpitok vannak fent, csak az ülést volt időm eddig átrakni.

2011.09.30. 16:24

Alakul az e34 is!

http://kepfeltoltes.hu/view/110930/IMG_ ... es.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/view/110930/ ... es.hu_.jpg

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Rjani530d az itt látható tagok köszönték meg: 2 kzolee, szekeres
Értékelés: 9.52%

2011.09.30. 20:34

Rjani530d írta:Alakul az e34 is!

Kép

Hibátlan felni, gumi és rendszámtábla-keret választás! :franko:

Amúgy ez az autó gyönyörű! Gratula!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: Rjani530d
Értékelés: 4.76%

2011.10.02. 10:08

Tegnap korán keltünk és későn feküdtünk le...

össze tárcsa,betét-kopásjelző csere,fékfolyadék,váltó-difi olajcsere,hátdó fékcső.kutyacsont csere,első lengéscsillapítók... sok móka és állatkodás, volt élmény autózás és minden földi jó :D

pár kép:

Kép

Kép

majdnem 4 éves betétek :oops:

Kép

Kép

Jacksonnak :nyelves:

Kép

Kép

Gyári betétről pár kép,gondolom BMW-TEXTA és a TEXTAR nem ua. minőség... 8O :roll:

Kép

Kép

Kép

fékfolyadék csere...ez is csak kinullázva volt szerintünk egyik légtelenítő csavar vizkőves volt...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ez egy állat :D (bele se ivott :!: )

Kép

Kép

Mindent megvizsgál... :nyelves:

Kép

Élmény cserélni...

Kép

Kép

a Veszprémiek :D

Kép

Volt hozzá ilyen bizbasz is... (Jackonak :wink: )

Kép

Köszönöm a segítséget :!: Gskill,Tanktaz LeviM5 és nem utolsó sorban Bacsek nomeg a gumiszerelő valakinek

Ezt a hozzászólást a szerzőnek MChris az itt látható tagok köszönték meg: Rjani530d

2011.10.02. 11:42

http://www.kepfeltoltes.hu/view/110930/ ... es.hu_.jpg

Valóban kár lett volna nem megvenni! :wink:
Nagyon szép! (Nosztalgiát ébreszt bennem, a szívem egyik fele mai napig e34-es.)

2011.10.02. 11:47

[quote="MChris"]Tegnap korán keltünk és későn feküdtünk le...

össze tárcsa,betét-kopásjelző csere,fékfolyadék,váltó-difi olajcsere,hátdó fékcső.kutyacsont csere,első lengéscsillapítók... sok móka és állatkodás, volt élmény autózás és minden földi jó :D
Mert állandóan csak a drift-taxizás megy! :lol:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: Rjani530d

2011.10.02. 12:27

ruckroland írta:

Szia! Elkelt az 530d?

Nem. Még megvan.

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... 0d-5095552

Most itt tartok. Ez alatt az ár alatt már nem árulom. Már így is nevetséges ár egy tökéletes állapotú kocsiért. Ha a feleségemnek kellene nem adnám el. De nem kell neki ekkora kocsi. Most egy-két évig meghúznám magam az e34-gyel, aztán jöhet egy 3-4 éves e60, vagy e90. Bár ahogy ismerem magam, pár hónap múlva veszek vmit. :lol:

2011.10.03. 09:56

MChris írta:Volt hozzá ilyen bizbasz is... (Jackonak :wink: )
Kép

Teljesen meghatódtam. :wink:

Jackson, aki látta

2011.10.03. 20:37

jackson írta:
MChris írta:Volt hozzá ilyen bizbasz is... (Jackonak :wink: )
Kép

Teljesen meghatódtam. :wink:

Jackson, aki látta

csak gondoltam rád :wink:
Hozzászólás küldése

VigLink badge