![]() |
2011.09.28. 18:58
BMWFUN írta:FSOpapa írta:Üdv urak
Papa!
A jó bódét ne add a színért szerintem! Ha muszáj, leprüszkölik, de az is jobb, mint a beteggel foglalkozni és aztán azt is kell fújni...
A többi dolog meg... Mikinek az élete a kötegelés (mondjuk még inkább az E39 előtti időkből).
2011.09.28. 19:32
2011.09.28. 20:00
Flashrider írta:Sziasztok !
Sorry,ha rossz topikba írok de nem találtam neki megfelelőt. Szóval egy olyan kérdésem van,hogy a hátsó üléseket hogy lehet kiszedni?Vagyis nem is kiszedni szeretném,hanem visszatenni. Ma tisztítottam belülről,és arra lettem figyelmes,hogy a hátsó ülések ülőrésze nincs a helyén. A jobb oldalon fixen ott van,de a bal oldalon kivan csúszva szerintem...Akármit csinálok-lenyomom,csúsztatom,ugyanaz. Szóval,hogy kell a helyére visszatenni?
ÜDv Attila !
2011.09.28. 20:09
Jerry írta:Flashrider írta:Sziasztok !
Sorry,ha rossz topikba írok de nem találtam neki megfelelőt. Szóval egy olyan kérdésem van,hogy a hátsó üléseket hogy lehet kiszedni?Vagyis nem is kiszedni szeretném,hanem visszatenni. Ma tisztítottam belülről,és arra lettem figyelmes,hogy a hátsó ülések ülőrésze nincs a helyén. A jobb oldalon fixen ott van,de a bal oldalon kivan csúszva szerintem...Akármit csinálok-lenyomom,csúsztatom,ugyanaz. Szóval,hogy kell a helyére visszatenni?
ÜDv Attila !
Egyszerű; nyomd be ameddig csak tudod, majd lefelé is nyomd meg, ekkor be kell kattannia a helyére.
2011.09.28. 20:16
Jerry írta:Flashrider írta:Sziasztok !
ÜDv Attila !
Egyszerű; nyomd be ameddig csak tudod, majd lefelé is nyomd meg, ekkor be kell kattannia a helyére.
2011.09.28. 22:02
2011.09.28. 22:46
kiara írta:Klubtársak! Kinek volt dolga oldalsó függönnyel? Találtam végre függönyöket, de nincs hozzá ajtókárpit. Át lehet valahogyan alakítani az én kárpitjaimat?
2011.09.28. 23:02
Imco írta:kiara írta:Klubtársak! Kinek volt dolga oldalsó függönnyel? Találtam végre függönyöket, de nincs hozzá ajtókárpit. Át lehet valahogyan alakítani az én kárpitjaimat?
Nem! /Értelmes korlátok között./
Nekem ugyan nincs és nem is volt, de mindenki erről ábrándozik.![]()
Ha jól emlékszem Adminnak voltak kalandjai vele.
2011.09.28. 23:04
szekeres írta:admin írta:simi64 írta:Így van, és ha xenonos, még figyelni kell a spricni csöveire is.
Ezt kifelejtetem de ez opcionális
Az irányjelző foglalatot , illetve az izzót se árt kivenni.
2011.09.28. 23:19
admin írta:Imco írta:kiara írta:Klubtársak! Kinek volt dolga oldalsó függönnyel? Találtam végre függönyöket, de nincs hozzá ajtókárpit. Át lehet valahogyan alakítani az én kárpitjaimat?
Nekem van rolóm csak a bőrös kárpitba nincs helye ezért nem került még a helyére a kárpit:) De MChris már befaragta!
2011.09.28. 23:29
kiara írta:admin írta:Imco írta:kiara írta:Klubtársak! Kinek volt dolga oldalsó függönnyel? Találtam végre függönyöket, de nincs hozzá ajtókárpit. Át lehet valahogyan alakítani az én kárpitjaimat?
Nekem van rolóm csak a bőrös kárpitba nincs helye ezért nem került még a helyére a kárpit:) De MChris már befaragta!
Berakod vagy megvállnál tőle?
2011.09.29. 00:27
admin írta:kiara írta:admin írta:Imco írta:kiara írta:Klubtársak! Kinek volt dolga oldalsó függönnyel? Találtam végre függönyöket, de nincs hozzá ajtókárpit. Át lehet valahogyan alakítani az én kárpitjaimat?
Berakod vagy megvállnál tőle?
Nekem bent van gyárilag!Csak Szövet ülést cseréltem bőrre és a bőrösön nincs hely neki ezért nem raktam még be a kárpitot!
2011.09.30. 16:24
2011.09.30. 20:34
2011.10.02. 10:08

2011.10.02. 11:42
2011.10.02. 11:47
2011.10.02. 12:27
ruckroland írta:Rjani530d írta:Alakul az e34 is!
Szia! Elkelt az 530d?
2011.10.03. 09:56
MChris írta:Volt hozzá ilyen bizbasz is... (Jackonak)
2011.10.03. 20:37
jackson írta:MChris írta:Volt hozzá ilyen bizbasz is... (Jackonak)
Teljesen meghatódtam.![]()
Jackson, aki látta