![]() |
2013.03.17. 15:53
Vanek Úr írta:Most hogy egy helyen látom az egészet, olyan mintha össze lennének cserélve az ülések...
Arra tudok gondolni hogy a f*szkalap akitől vettem jobbkormányos kocsiból szedte az üléseket és csak átcserélte a vázakon a szivacsot, kárpitot......
2013.03.17. 15:55
RCKDJ írta:Vanek Úr írta:Most hogy egy helyen látom az egészet, olyan mintha össze lennének cserélve az ülések...
Arra tudok gondolni hogy a f*szkalap akitől vettem jobbkormányos kocsiból szedte az üléseket és csak átcserélte a vázakon a szivacsot, kárpitot......
Ha a vezetőoldali ülésed bal elején ott van az egész ülést döntő kar, akkor biztosan vezetőoldali az ülésed váza, ugyanis az csak a vezetőoldalon volt (facelift előtt biztosan), utasoldalon nem. Ha valaki kicserélte volna a vezetőoldali ülésedet angol autó utasoldali ülésével, akkor NINCS ott a kar.
2013.03.17. 17:09
barbrady írta:RCKDJ írta:Vanek Úr írta:Most hogy egy helyen látom az egészet, olyan mintha össze lennének cserélve az ülések...
Ha a vezetőoldali ülésed bal elején ott van az egész ülést döntő kar, akkor biztosan vezetőoldali az ülésed váza, ugyanis az csak a vezetőoldalon volt (facelift előtt biztosan), utasoldalon nem. Ha valaki kicserélte volna a vezetőoldali ülésedet angol autó utasoldali ülésével, akkor NINCS ott a kar.
Facelift után is.
2013.03.17. 17:16
Vanek Úr írta:Ott van a kar, minden a helyén van, az elsősegély doboz is ott van az anyós ülésen.
De fura nekem az egész. Ami nagycsati van sofőrülés alján, mintha passzolna a cstiba ami kijön a másik oldalon a padlóból.
2013.03.17. 17:36
odus írta:Vanek Úr írta:Ott van a kar, minden a helyén van, az elsősegély doboz is ott van az anyós ülésen.
De fura nekem az egész. Ami nagycsati van sofőrülés alján, mintha passzolna a cstiba ami kijön a másik oldalon a padlóból.
Szerintem mind a két oldalon egyforma csatlakozóknak kellene lennie,
csak a kábelek számában van különbség. Így távgyógyítással nem
lesz könnyű. Münchenben biztosan találnál rendes szerelőt, aki rendbe teszi.
Ha véletlenül Budapest környékén jársz, szívesen ránézek.
2013.03.17. 22:02
Vanek Úr írta:Megvannak még a régi üléseim, de pécsen, én meg münchenben
A kapcsolási rajzokból semmit sem értek
2013.03.17. 22:05
Vanek Úr írta:barbrady írta:RCKDJ írta:Vanek Úr írta:Most hogy egy helyen látom az egészet, olyan mintha össze lennének cserélve az ülések...
Facelift után is.
Ott van a kar, minden a helyén van, az elsősegély doboz is ott van az anyós ülésen.
2013.03.17. 22:52
Vanek Úr írta:Találnék rendes szerelőt, de annak az árán vehetek új üléseket
Husvétra megyek haza, pesten felveszem tesóm 29én.
Akkor leszek pesten fél napot. Ha véletlenűl ráérsz aznap, örülnék a segítségnek.
Természetesen nem kérem ingyen. Pécsen leszek egy hetet, de itt sincs ötletem kihez vigyem...
2013.03.18. 15:25
odus írta:Vanek Úr írta:Találnék rendes szerelőt, de annak az árán vehetek új üléseket
Akkor leszek pesten fél napot. Ha véletlenűl ráérsz aznap, örülnék a segítségnek.
Természetesen nem kérem ingyen. Pécsen leszek egy hetet, de itt sincs ötletem kihez vigyem...
Szívesen segítek ingyen is , ha tudok. Sajnos a facelift előtti
autókhoz nincs semmim. Megy pü.
2013.03.18. 19:28
Vanek Úr írta:odus írta:Vanek Úr írta:Találnék rendes szerelőt, de annak az árán vehetek új üléseket
Szívesen segítek ingyen is , ha tudok. Sajnos a facelift előtti
autókhoz nincs semmim. Megy pü.
Azért pár üveg jóféle német sört csak nem utasítasz vissza a segítségért, jótanácsokért
2013.03.22. 10:30
Vanek Úr írta:odus írta:Vanek Úr írta:Ott van a kar, minden a helyén van, az elsősegély doboz is ott van az anyós ülésen.
Szerintem mind a két oldalon egyforma csatlakozóknak kellene lennie,
csak a kábelek számában van különbség. Így távgyógyítással nem
lesz könnyű. Münchenben biztosan találnál rendes szerelőt, aki rendbe teszi.
Ha véletlenül Budapest környékén jársz, szívesen ránézek.
Találnék rendes szerelőt, de annak az árán vehetek új üléseket
2013.03.22. 18:54
2013.03.22. 22:25
petya1 írta:Sziasztok!
Történt egy baleset az anyósülésemmel. Elektromosan állítható. Kollégám hátradöntötte, majdnem teljesen. Amikor vissza akarta állítani a motor nem mozgatta, csak a bal oldalát. Késő volt, nem szenvedtem vele, úgy maradt kicsit féloldalasan. Másnapra meggyógyult magától, mozog mind a két oldal, de ugyanúgy féloldalasan áll. Van valami ötletetek, hogy mit kezdjek vele?
2013.03.22. 22:33
kzolee írta:petya1 írta:Sziasztok!
Történt egy baleset az anyósülésemmel. Elektromosan állítható. Kollégám hátradöntötte, majdnem teljesen. Amikor vissza akarta állítani a motor nem mozgatta, csak a bal oldalát. Késő volt, nem szenvedtem vele, úgy maradt kicsit féloldalasan. Másnapra meggyógyult magától, mozog mind a két oldal, de ugyanúgy féloldalasan áll. Van valami ötletetek, hogy mit kezdjek vele?
Ha kolléganő lett volna, azt mondanám, küldj róla képet....![]()
Lenne ötlet...
2013.03.22. 22:38
2013.03.23. 10:19
petya1 írta:Sziasztok!
2013.03.23. 18:23
2013.03.31. 20:14
2013.04.24. 13:31
2013.04.24. 13:38
odus írta:Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, lehet-e kapni
azokat a fém karikákat, amelyekkel a huzat
a szivacshoz van rögzítve?
Odus