![]() |
2015.01.07. 09:16
Labi írta:Hát mindenképpen azt vennék. Jó az a dízel, mert "keveset" fogyaszt valóban, és ....végül is kevesebbet fogyaszt valamivel mint a benzines....és ...és jól fogyaszt talán....háát őőő igen, benzinest vennék![]()
Szép a tiéd, de 10 évesen 4 millióért, hááát most 10 évesek 30i - 45i megy 3 - 3,5-ért ...nem tudom. Bár egy évet már nem várnék, égeti a tenyerem a dolog...meg ennyit nem szánnék rá, végül is melózok vele, rohangálok, belváros, dugó, parkol, ovi, rohan, vásárol.... erre egy "olcsó" autó kell, Ezért volt jó a kis Pözsó erre. nem sajnáltam/sajnálom...
2015.01.10. 13:46
2015.01.10. 14:19
2015.01.10. 14:32
nagy.matyika írta:Az biztos, hogy a DPF nem működik megfelelően benne. Elején az illesztések elég gyanúsan néznek ki. Jobb oldalán az ajtók is csálén állnak, biztos, hogy bántották már őket. Képek alapján nem merem kijelenteni, de mintha az első fényszórók beáznának. Sok pénzből biztos lehetne belőle csinálni egy valóban "Hibátlan" autót, de én nem ugranék bele, ha csak nem kényszerít valaki fegyverrel
2015.01.10. 14:47

2015.01.10. 15:03
nagy.matyika írta:Igen ez így van, de ebben van már az a baj. Ha a kipu vége egyenesen hátra fele áll, nem pedig a föld felé görbítve, akkor ott már van DPF.
"If the tail pipes pop out rather than aimed to the floor, means its got a DPF." Ez is csak egy alátámasztás angol fórumról.
Szóval a tisztánlátás kedvéért így kellene kinéznie a végeknek. Ettől meg valljuk be messze van:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... iz-8456891
A lehetséges problémák:
- kiherélt DPF
- nem megfelelően tisztított DPF, ezáltal leégett a számunkra kedves kerámia bevonat, ezért nem rakódik le a szűrőben a korom, hanem távozik a kipufogó gázokkal együtt
- szimplán csak elfáradt több száz ezer km után. Ez nem 226 ezret takar
Összefoglalásul: Ez az autó nem elég olcsó ahhoz, hogy megérje elhozni. Viccen kívül, 1.5 milláért talán az lenne, de így nemImi te még pozitív vagy, én viszont már ismerem az e60/e61 lelkivilágát
A neten kínált jószágok 90%-ára rá lehetne nyugodtan borítani még 2-2.5 millát, ahhoz, hogy minden része stimmeljen, ne csak működjön úgy ahogy.

2015.01.10. 15:25
2015.01.10. 17:07
imi36 írta:nagy.matyika írta:Igen ez így van, de ebben van már az a baj. Ha a kipu vége egyenesen hátra fele áll, nem pedig a föld felé görbítve, akkor ott már van DPF.
"If the tail pipes pop out rather than aimed to the floor, means its got a DPF." Ez is csak egy alátámasztás angol fórumról.
Szóval a tisztánlátás kedvéért így kellene kinéznie a végeknek. Ettől meg valljuk be messze van:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... iz-8456891
A lehetséges problémák:
- kiherélt DPF
- nem megfelelően tisztított DPF, ezáltal leégett a számunkra kedves kerámia bevonat, ezért nem rakódik le a szűrőben a korom, hanem távozik a kipufogó gázokkal együtt
- szimplán csak elfáradt több száz ezer km után. Ez nem 226 ezret takar
Összefoglalásul: Ez az autó nem elég olcsó ahhoz, hogy megérje elhozni. Viccen kívül, 1.5 milláért talán az lenne, de így nemImi te még pozitív vagy, én viszont már ismerem az e60/e61 lelkivilágát
A neten kínált jószágok 90%-ára rá lehetne nyugodtan borítani még 2-2.5 millát, ahhoz, hogy minden része stimmeljen, ne csak működjön úgy ahogy.
Így már legalább tudom mihez kötni, külső jegyek alapján, azt, hogy van e benne, vagy sem DPF, köszi. Mindig tanul az ember.
Dehogy vagyok pozitív... túl sok mindent láttam én ahhoz.![]()
De tény, hogy mindenki olcsón akart kifogástalant.
Eszembe se jutna ~2 millió körül e60-at nézni. Szerintem annyiért csak szar van.
Lehet, hogy PeeT nek ez is kielégíti az igényeit (PeeT, kérlek ne érts félre, ezt nem rosszindulatból mondom és nem is sértésnek szánom!),mert nem vagyunk ám egyformák.
Kollégám vett egy Audi A4-et(2011), első dolga volt kiiktatni majd kivágatni a szűrőt.
Majd megcsipszőni' hiába mondtam, hogy szerintem nem túl szép dolog kirúgni alóla a DPF-et. Pont leszarta.
Barátom taxizik. Egy Fiat Dobló-val. Dízel, DPF-es. 4.000 kilométerenként olajat cserél. De azt mondta, hogy ki nem veteti a szűrőt, mert az tahóság. Pedig szerintem a budapesti taxik 99% kiherélten futja kilométereit.
Azért mondtam csak ezt el, hogy vannak ilyen és olyan emberek is.
Végzettségtől, munkahelytől, anyagi helyzettől függetlenül.
Még valami, szerintem maradj csak az E39-ben. Gyüjts még egy kis pénzt, aztán ülj bele egy igazán jóba.
Apropó JLaci touringja megvan még? Ha jól tudom árulta... Na az pöpec "kis" gép!
2015.01.10. 20:15
2015.01.10. 20:44
nagy.matyika írta:"If the tail pipes pop out rather than aimed to the floor, means its got a DPF." Ez is csak egy alátámasztás angol fórumról.
2015.01.10. 23:38
PeeT írta:Hamár így a lebeszélés megy erről mi a véleményetek?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... _m_paket._[b][b]hibatlan[/b][/b]-8523772
Nagyítható képek, igazából bőven elég lenne nekem egy ilyen autó.
2015.01.11. 11:05
2015.01.11. 13:09
Lac46 írta:Sziasztok! Először is még új vagyok itt, ezért sorry ha valamit nem úgy, vagy oda irok ahova szokás..![]()
Épp autó vásárlásban vagyok, E39 benzinest szeretnék, ha esetleg tud valaki egy jó vételt megköszönném, ha szólna.![]()
Nem baj ha automata, az sem kizáró ok ha touring...
THX!
2015.01.11. 15:23
PeeT írta:Csak hogy okosodjak Én is igy képekről miből mondjátok meg hogy nem működik benne a DPF?
2015.01.11. 15:26
admin írta:nagy.matyika írta:"If the tail pipes pop out rather than aimed to the floor, means its got a DPF." Ez is csak egy alátámasztás angol fórumról.
És ha levágattam mert a görbe nem tetszet és egy egyenes véget felvarattam?
Az ilyen képről diagnózisokon jókat szoktam kacagni!!
A kilométert meg métere meg lehet mondani csak el kell vinni a megfelelő helyre!!!
Tipikus behozott olcsó "lom".2015.01.11. 15:59
nagy.matyika írta:
A kilométer óra állásra rátérve, Maszika/Pintérmotorsporton kívül van még valaki az országban, aki ki tudja olvasni a valós óraállást? (elnézést, ha rosszul írtam a nevét)
2015.01.19. 11:28
2015.01.23. 22:08
2015.01.23. 22:24

)
2015.01.23. 22:39
bendegúz írta:
Na eljött az én időm! Erre vártam!![]()
(mondjuk kipróbálnám)