Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Használtautó

2015.01.04. 20:45

lepke írta:
PeeT írta:Sziasztok
Agyalok nagyon egy újabb BMW vásárláson. E39 sedanom már volt, most egy Touringra fáj a fogam! Véleményeteket kérném pro és kontra az alábbi 2autóra

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... ng-8544891

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... ng-8563543

Előre is köszi!
PeeT

Az én iPad készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Helo
Az E61- es gépkocsiról írnák pár szót

Rendszám alapján nemrégen kerülhetett az országba, a Tescós gumiszőnyegekről már ne is beszéljünk :facepalm:
Kormány frissen bőrözve lett ráadásul M-es cérnával, Gyári M-pakett is kétséges
Ülések állapotából a kilóméter állása megközelíti az 500-ezret
Kontroll lámpa hibákat jelez az óracsoporton
A 166-os 18 colos felni az autón nem gyári kivitel csak replika
Műszaki leírásban elég sok extra felszereltséget feltüntettek ami nem fedi a valóságot
Akit érdekel a hirdetési HD nagyítási kód H7SS3Q

Valószínű igazatok van a km-rel kapcsolatban,de az ülés alapján el lehet dönteni, azt nem hinném.
Az én ülésemből kiindulva kb 600 ezer körül kellene lenni bent pedig 335 ezer van.
140 kg vagyok,és napi 6-15 ki-be szállás. Kicsit szét van ülve.

2015.01.04. 21:13

140kg!? A fotó csal egy kicsit! :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Labi az itt látható tagok köszönték meg: bendegúz
Értékelés: 4.76%

2015.01.04. 22:35

lepke írta:
PeeT írta:Sziasztok
Agyalok nagyon egy újabb BMW vásárláson. E39 sedanom már volt, most egy Touringra fáj a fogam! Véleményeteket kérném pro és kontra az alábbi 2autóra

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... ng-8544891

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... ng-8563543

Előre is köszi!
PeeT

Az én iPad készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Helo
Az E61- es gépkocsiról írnák pár szót

Rendszám alapján nemrégen kerülhetett az országba, a Tescós gumiszőnyegekről már ne is beszéljünk :facepalm:
Kormány frissen bőrözve lett ráadásul M-es cérnával, Gyári M-pakett is kétséges
Ülések állapotából a kilóméter állása megközelíti az 500-ezret
Kontroll lámpa hibákat jelez az óracsoporton
A 166-os 18 colos felni az autón nem gyári kivitel csak replika
Műszaki leírásban elég sok extra felszereltséget feltüntettek ami nem fedi a valóságot
Akit érdekel a hirdetési HD nagyítási kód H7SS3Q

Köszönöm ezeket az infókat. Én azt nem is mondtam volna rá, hogy hibákat jelez a kontroll lámpa. Kérdés mi az, mert lehet hogy az alacsony üzemanyag szint vagy a -4,5 fok amit jelez nem?
Ezek alapján inkább húznék az e39 felé megint...
Jajj de nagy a dilemma...

2015.01.04. 23:01

Azért kicsit erős szerintem az ülés alapján következtetni a futásra, de egyértelmű, hogy ez a 183 ezer ez illúzió. Az biztos, hogy a DPF szűrő, mint kb a hirdetett e60/e61ek 70%-ban rottyon van. A kormányt bőrözték valami miatt. Nem merném azt mondani, hogy valami fél milliós futás miatt, mert a kormány betétje viszont nincs elkopva annyira, vagy csak cserélték, de szerintem aki ilyen igénytelen állapotban tartja az autóját, az nem fog arra a műanyagra 15 ezret rákölteni.

Én 2 év e60 után azt mondanám, hogy akkor gondolkodj ebben a szériában, hogyha van 4 milliód legalább egy normális alapra, amire később rá fogsz szépen lassan költeni legalább 2 őt még és akkor lesz egy kompromisszum mentes autód, de ennyi pénzért ez egy szopóálarc. Viszont, hogy valami örömteli is legyen, 2.5-ből bőven veszel egy késői e39-et, amit a tartalék pénzből úgy rendbe raksz, hogy még az is utána fordul, aki utálja őket :wink:

2015.01.04. 23:14

nagy.matyika írta:Azért kicsit erős szerintem az ülés alapján következtetni a futásra, de egyértelmű, hogy ez a 183 ezer ez illúzió. Az biztos, hogy a DPF szűrő, mint kb a hirdetett e60/e61ek 70%-ban rottyon van. A kormányt bőrözték valami miatt. Nem merném azt mondani, hogy valami fél milliós futás miatt, mert a kormány betétje viszont nincs elkopva annyira, vagy csak cserélték, de szerintem aki ilyen igénytelen állapotban tartja az autóját, az nem fog arra a műanyagra 15 ezret rákölteni.

Én 2 év e60 után azt mondanám, hogy akkor gondolkodj ebben a szériában, hogyha van 4 milliód legalább egy normális alapra, amire később rá fogsz szépen lassan költeni legalább 2 őt még és akkor lesz egy kompromisszum mentes autód, de ennyi pénzért ez egy szopóálarc. Viszont, hogy valami örömteli is legyen, 2.5-ből bőven veszel egy késői e39-et, amit a tartalék pénzből úgy rendbe raksz, hogy még az is utána fordul, aki utálja őket :wink:

Amit leirtal...gyakorlatilag "Pofon a műfajnak"...ergo E39>>>E60....

2015.01.04. 23:18

Ha általánosítani akarsz, akkor fel lehet fogni így is, de annak a keretnek a tudatában egyéni érdekekre vetítve, ennek van értelme hosszú távon. Mondjuk, ha valaki szopni akar, akkor vegyen ennyiért e60-at, én nem sajnálom senkitől :roll:

2015.01.04. 23:29

nagy.matyika írta:Ha általánosítani akarsz, akkor fel lehet fogni így is, de annak a keretnek a tudatában egyéni érdekekre vetítve, ennek van értelme hosszú távon. Mondjuk, ha valaki szopni akar, akkor vegyen ennyiért e60-at, én nem sajnálom senkitől :roll:

Igazabol csak arra, h a 60 anyagilag..."nehezebben" tarthato...

2015.01.04. 23:34

nagy.matyika írta:Azért kicsit erős szerintem az ülés alapján következtetni a futásra, de egyértelmű, hogy ez a 183 ezer ez illúzió. Az biztos, hogy a DPF szűrő, mint kb a hirdetett e60/e61ek 70%-ban rottyon van. A kormányt bőrözték valami miatt. Nem merném azt mondani, hogy valami fél milliós futás miatt, mert a kormány betétje viszont nincs elkopva annyira, vagy csak cserélték, de szerintem aki ilyen igénytelen állapotban tartja az autóját, az nem fog arra a műanyagra 15 ezret rákölteni.

Halo Matyi
A hd-s nagyításon 5-6 kép, jól látni a kormányon lévő gombok alatt a betétek kopását

2015.01.04. 23:38

Tudom, hogy jól látni, de ez még nem a veszélyes kategória. Egyéni savtermeléstől függően 200 ezer alatt is megkophat tisztességesen :wink: ,de nem kell hozzá normál esetben sem 500 ezer km.

2015.01.04. 23:58

Engem is beszéljetek le erről: :facepalm:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... zs-8560469

Nézegetem egy ideje és szép lassan lement az ára is.... A "kis" 307-est lecserélném már. (kicsi már két kölköt vinni az oviba, meg jobb is ha nagyobb autóban vannak - még ha csak pár km-t is viszem Őket - ....meg jó is lenne ha megmaradna az apjuk, ha egy ökör nekem jön... Szóval egy részről praktikus is lenne és minden benne van ami kell.

Meg azért hiányzik nekem az a Bömös! :oops: 8)

Még ezen gondolkodom, de elég gyengusz a felszereltsége stb....

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520 ... ta-8564299

Szóval, savazzátok már le :!: :doglotlo: :lol: (az ára, fogyasztása, kora nem érdekel - az nem lényeges)

2015.01.04. 23:59

ja és amúgy holnap kiugrom megnézem... meghajtom a kicsikét :wink:

2015.01.05. 00:12

Labi írta:Engem is beszéljetek le erről: :facepalm:

Nézegetem egy ideje és szép lassan lement az ára is.... A "kis" 307-est lecserélném már. (kicsi már két kölköt vinni az oviba, meg jobb is ha nagyobb autóban vannak - még ha csak pár km-t is viszem Őket - ....meg jó is lenne ha megmaradna az apjuk, ha egy ökör nekem jön... Szóval egy részről praktikus is lenne és minden benne van ami kell.

Szóval, savazzátok már le :!: :doglotlo: :lol: (az ára, fogyasztása, kora nem érdekel - az nem lényeges)

Helo
A legnagyobb hiánynak tartom a hátsó ajtókból a légzsákokat.
Mert FŐ a biztonság ha a család is utazik a kocsiban.

2015.01.05. 01:18

"Hatttttttt...noooooormaaaalisss?????"

Benzines béjemwé....

Leeeegzsaaak nelkuuulll....
Inkabb vegyel egy patent 3er-t jatszosnak...boldogabb leszel...vagy ha 5er akkor kicsit combosabbat...30 dezso utan ez nagyon verszegeny lesz...

2015.01.05. 10:39

Ha fogyasztás és kor nem számít akkor E60 545i azok jó áron vannak és bontódik hozzá minden a piacon. Az autó könnyű (könnyebb mint a 7er) és a 333 ló megy mint a disznó. Persze ha pár kilóméterre vennéd, akkor tönkremegy.. de minden más is :mrgreen:

2015.01.05. 12:30

Hát a hátsó légzsákok jogosultsága gyerekülés esetén kérdéses. Az ülések oldalvédelemmel rendelkeznek és ez által a hely szűke problémát is okozhat... nem tudom, de az nem hiányzik nekem.

Az ereje meg bőven elég városba! Pont 191 lóerővel többet tud, ha dugóban állok vele :facepalm: :D

A 45i meg városba túlzás. A linkelt egyed fogyasztási értéke nem érdekel... csak azért írtam, nehogy rázendítsen a dízeles társaság arra, hogy a kotyogós 8 literrel kevesebbet enne, meg jobban húz, meg a szaga is jobb...és hangosabbakat lehet bele pukizni stb... :mrgreen:

Szóval ti sem látjátok így kép alapján gázosnak? ..talán el tudok indulni megnézni .....ha nem tartanak fel.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Labi az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%

2015.01.05. 13:39

Labi írta:Hát a hátsó légzsákok jogosultsága gyerekülés esetén kérdéses. Az ülések oldalvédelemmel rendelkeznek és ez által a hely szűke problémát is okozhat... nem tudom, de az nem hiányzik nekem.

Az ereje meg bőven elég városba! Pont 191 lóerővel többet tud, ha dugóban állok vele :facepalm: :D

A 45i meg városba túlzás. A linkelt egyed fogyasztási értéke nem érdekel... csak azért írtam, nehogy rázendítsen a dízeles társaság arra, hogy a kotyogós 8 literrel kevesebbet enne, meg jobban húz, meg a szaga is jobb...és hangosabbakat lehet bele pukizni stb... :mrgreen:

Szóval ti sem látjátok így kép alapján gázosnak? ..talán el tudok indulni megnézni .....ha nem tartanak fel.

Esetleg benzines X5-ös nem érdekel! Ha már a biztonság is számít. Szerintem eléggé biztonságos egy dömper!!! :lol:

2015.01.05. 14:45

tökmöc írta:
Esetleg benzines X5-ös nem érdekel! Ha már a biztonság is számít. Szerintem eléggé biztonságos egy dömper!!! :lol:

A benyás X5 már elavult! :D
Vissza a gyökerekhez! V8-at neked Labi!
Legalább élvezed a vezetést! :D
A srácoknak is kell egy kis G. :D

2015.01.05. 17:20

Labi írta:Hát a hátsó légzsákok jogosultsága gyerekülés esetén kérdéses. Az ülések oldalvédelemmel rendelkeznek és ez által a hely szűke problémát is okozhat... nem tudom, de az nem hiányzik nekem.

Így van, gyereküléshez jobb, ha nincs az ajtóban légzsák, szerintem is.

A függönylégzsák + gyerekülés kombináció nekem elégségesnek tűnik, kár lenne pluszba lökdösni oldalról a gyerekülést. (lásd törésteszt)

2015.01.05. 17:34

kzolee írta:

Így van, gyereküléshez jobb, ha nincs az ajtóban légzsák, szerintem is.

A függönylégzsák + gyerekülés kombináció nekem elégségesnek tűnik, kár lenne pluszba lökdösni oldalról a gyerekülést. (lásd törésteszt)

Bazz, szegény "gyereknek" hogy lobog a feje a gyerek ülésben :shock: :shock:

2015.01.05. 20:23

Szerintem vedd meg az elsőt!
Nem tudlak lebeszélni róla. Ennyit tényleg megér!!!
Mit adnak már ennyi pénzért???

Szerintem vedd meg az elsőt!
Nem tudlak lebeszélni róla. Ennyit tényleg megér!!!
Mit adnak már ennyi pénzért???
Hozzászólás küldése

VigLink badge