Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.11.26. 18:23

lepke írta:
komoyosz írta:
LACIKAtraffipaxboltHU írta:
komoyosz írta:Halihó, Skacok!

Erről mi a véleményetek?http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530/bmw_530_d_touring_automata_full_extra-3418761
Mit jelent a váltó jelölésénél a T5?

Üdv, Komoyosz.

Az annyit tesz,hogy 5 gangos a váltója!

Szép az autó,relatív full extrás is! Kilométer szerintem max 70-80 ezerrel több! Az évjárat és hónap szerintem el lett írva,mert full facelift a gép...

Erről mi a vélemény?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... ny-3421218

Helo komoyosz
Jól néz ki a kocsi
csak egy 2001-es kocsiba ILLENE a 16:9-es monitor
üdv zoli

bőrbe meg fűtés

2009.11.26. 19:03

MChris írta:
lepke írta:
komoyosz írta:
komoyosz írta:Halihó, Skacok!

Erről mi a véleményetek?http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530/bmw_530_d_touring_automata_full_extra-3418761
Mit jelent a váltó jelölésénél a T5?

Üdv, Komoyosz.

Az annyit tesz,hogy 5 gangos a váltója!

Szép az autó,relatív full extrás is! Kilométer szerintem max 70-80 ezerrel több! Az évjárat és hónap szerintem el lett írva,mert full facelift a gép...

Erről mi a vélemény?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... ny-3421218

Helo komoyosz
Jól néz ki a kocsi
csak egy 2001-es kocsiba ILLENE a 16:9-es monitor
üdv zoli

bőrbe meg fűtés

Szerintem is klassz, bár a kerék túl kicsi és gagyi is ! A 180.000 meg az ülés kinézete alapján (hiába vasalta át a nepper) hihetetlennek tűnik, de ezzel nem is kell foglalkozni, át kell nézni rendesen oszt kész... :D

2009.11.26. 19:17

csipi írta:
csipi írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/528/bmw_528_i_touring-3429725

Papi, ezt nézted már?
28i kombiban ritka a kézi váltó

Bocs... OFF!

Nah látom itt vagy tőlem fél órára (BMW-sen 21 percre :D),Szolnokon! Én Jászberényben vagyok! Ha bármi lenne,segítsünk egymásnak! ;)

Oké!
Azért 21 perc elég mutatványos!

Eléggé. Nekem nyugodt 30 perc szokott lenni.

2009.11.26. 23:03

Papszi!

Ezt láttad már?
Km-t nem írnak, de amúgy tuti :wink:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... ta-3441008

2009.11.27. 08:14

csipi írta:Papszi!

Ezt láttad már?

Helo
Azt hiszem elég gyenge a kocsi 2.3-ért
nincs PDC , hiányzik a nagy monitor
üdv zoli

2009.11.27. 12:18

lepke írta:
csipi írta:Papszi!

Ezt láttad már?

Helo
Azt hiszem elég gyenge a kocsi 2.3-ért
nincs PDC , hiányzik a nagy monitor
üdv zoli

Viszont szép a színe : KÉK !!! :D :D :D

2009.11.27. 15:36

Halihó, Skacok.

Erről mi a véleményetek?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... ng-3280099

UI: Valaki homályosítson már fel arról, hogy ha egy automata váltóhoz odaírják azt, hogy A5 vagy T5, a betű jelzés mit jelent.
A szám tudom, hogy a fokozatokat jelenti. De a betű?

Üdv, Komoyosz

2009.11.28. 06:18

Hello!
Tavasszal szeretnék vásárolni egy e39-et , 525 tds vagy 530 d-t, árban nem tudok magasan gondolkozni max 1.5 millio.(mindenképpen w39-et szeretnék :D )
Érdeklődnék hogy vásárláskor miket nézzek át alaposan valamint pár kérdésem lenne ezekhez a típusokhoz.
Az automota váltos gépekkel van e valami tipikus hiba?
Fogyasztás szempontjából melyik motorosat válasszam?
Szervízköltség mennyire húzos?
Mik a jellegzetes hibák ezeknél a típusoknál?

Válaszotokat előre is köszönöm:)
Üdv: végső gábor

2009.11.28. 07:39

vegsogabor írta:Hello!
Tavasszal szeretnék vásárolni egy e39-et , 525 tds vagy 530 d-t, árban nem tudok magasan gondolkozni max 1.5 millio.(mindenképpen w39-et szeretnék :D )
Érdeklődnék hogy vásárláskor miket nézzek át alaposan valamint pár kérdésem lenne ezekhez a típusokhoz.

Szia!

530D jobb választásnak tűnik, ha autómatást veszel a GM váltók alulméretezettek, szervízköltség húzós. Vásárlásnál mindent alaposan meg kell nézni!!!!!
Hibák: Vízpumpa, motor, futómű, kasztni, váltó, kormánymű, stb. :)
w39-re még kicsit várni kell.
Félretéve a viccet, olvass vissza a fórumban és a lapon, hosszú oldalak másról sem szólnak, mint a vásárlásról, hibákról, típusokról!

2009.11.28. 08:35

komoyosz írta:Halihó, Skacok.

Erről mi a véleményetek?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... ng-3280099

UI: Valaki homályosítson már fel arról, hogy ha egy automata váltóhoz odaírják azt, hogy A5 vagy T5, a betű jelzés mit jelent.
A szám tudom, hogy a fokozatokat jelenti. De a betű?

Üdv, Komoyosz

Szia jéé ez tisztára olyan mint az egyém, csak szürke kivül és fehér belül. De ahogy néztem felszereltségem és kül alakban tisztára tesó.
A T5-öt nem tudom micsoda a A5 a gyári kód eleje a sajátom például A5440Z amiből A:automata,5:fokozatok száma, 440:max Nm (ami a GM-nél 530d-ben kisebb mint a motor és itt jön a bibi vele), Z:ZF a gyártó (G:Getrag, R:Hydromatic). A ZF váltókan van még gyári kódja is az enyém pl 5HP24.
A T5 valami hülyeség lehet. A Terminátor tudja.

Jackson, aki kaliforniai kormányzóhoz küld további információért :lol:

2009.11.28. 08:36

Viper írta:
vegsogabor írta:Hello!

Szia!

530D jobb választásnak tűnik, ha autómatást veszel a GM váltók alulméretezettek, szervízköltség húzós. Vásárlásnál mindent alaposan meg kell nézni!!!!!
Hibák: Vízpumpa, motor, futómű, kasztni, váltó, kormánymű, stb. :)
w39-re még kicsit várni kell.
Félretéve a viccet, olvass vissza a fórumban és a lapon, hosszú oldalak másról sem szólnak, mint a vásárlásról, hibákról, típusokról!

A bal menüben pont a kezdőknek van egy Tippek-Trükkök menü amiben az autóvásárlás topik na azt olvasd el majd ezt a fórumot.

Jackson, aki végig olvasta vétel elött bizony

2009.11.30. 13:41

Tavasszal szeretnék vásárolni egy e39-et , 525 tds vagy 530 d-t, árban nem tudok magasan gondolkozni max 1.5 millio.(mindenképpen w39-et szeretnék ).......

Szerintem pont ennél a két tipusnál tudsz a legjobban sz....ba nyúlni, pláne ha kevés pénz van rá, mivel sokat futott öregebb példányok jöhetnek szóba.

2009.11.30. 21:22

Oldboy írta:Tavasszal szeretnék vásárolni egy e39-et , 525 tds vagy 530 d-t, árban nem tudok magasan gondolkozni max 1.5 millio.(mindenképpen w39-et szeretnék ).......

Szerintem pont ennél a két tipusnál tudsz a legjobban sz....ba nyúlni, pláne ha kevés pénz van rá, mivel sokat futott öregebb példányok jöhetnek szóba.

Egyet értek, inkább nézegess valami jó kis 23i vagy 28i-t!

2009.12.04. 15:49

charlie01 írta:
Oldboy írta:Tavasszal szeretnék vásárolni egy e39-et , 525 tds vagy 530 d-t, árban nem tudok magasan gondolkozni max 1.5 millio.(mindenképpen w39-et szeretnék ).......

Én augusztusban vettem egy 525d 2002-es,nyíregyházán vettem és utána még 3 embertől hallottam hogy odamegy kocsiért mert ott olcsóbb.
Szóval a fogyasztásával max. elégedett vagyok akár lassú tempó akár talpalás,1 lengés csill csere,motortartóbak csere,és szerintem touring betegség a hátsó ajtó teleszkóp...szintén csere,ez olyan 150e volt szumma.Most minden maga a tökély.
Nálam az automata kizárva.....

2009.12.04. 15:53

zsolti780 írta:
charlie01 írta:

Én augusztusban vettem egy 525d 2002-es,nyíregyházán vettem és utána még 3 embertől hallottam hogy odamegy kocsiért mert ott olcsóbb.
Szóval a fogyasztásával max. elégedett vagyok akár lassú tempó akár talpalás,1 lengés csill csere,motortartóbak csere,és szerintem touring betegség a hátsó ajtó teleszkóp...szintén csere,ez olyan 150e volt szumma.Most minden maga a tökély.

Helo Zsolti
Automatával járnál egy hétig más lenne a véleményed
üdv zoli

2009.12.04. 15:58

lepke írta:
zsolti780 írta:
charlie01 írta:

Helo Zsolti
Automatával járnál egy hétig más lenne a véleményed
üdv zoli

Azt elhiszem de ha valami baja lenne esetlegesen nem egy hamar termelném ki az árát...... :lol:

2009.12.04. 16:29

De lehet hogy ez csak az én berögződésem.... nem tudom...

2009.12.04. 17:11

zsolti780 írta:De lehet hogy ez csak az én berögződésem.... nem tudom...

Én is kézis vagyok.
Biztos kényelmesebb az automata.

De Én szeretek váltani, akkor amikor Én akarom és úgy ahogy nekem tetszik.

Rendszeresen csinálom azt, amikor tempósan haladok, hogy kihúzatom 3-ban, majd után 5 és 6, vagy kihútaom 4-ben és után 6.

Ilyenkor kihagyok 1-1 fokozatot és ugyanúgy megy a kocsi és ettől semmi baja nem lesz.

Meg hát valahol a vezetés élménye, amikor az ember irányítja a kocsit.

Persze egy pesti dugóban araszolva az megint más, állandóan váltogatni, de engem ez személy szerint 1 évben max 5 alkalommal érint.

2009.12.04. 18:33

Oroszlan írta:

Én is kézis vagyok.

Rendszeresen csinálom azt, amikor tempósan haladok, hogy kihúzatom 3-ban, majd után 5 és 6, vagy kihútaom 4-ben és után 6.

Ilyenkor kihagyok 1-1 fokozatot és ugyanúgy megy a kocsi és ettől semmi baja nem lesz.

Persze egy pesti dugóban araszolva az megint más, állandóan váltogatni, de engem ez személy szerint 1 évben max 5 alkalommal érint.

Csatlakozom : sportos mocihoz manuál váltó dukál !

2009.12.06. 12:00

madox írta:
Oroszlan írta:

Én is kézis vagyok.

Csatlakozom : sportos mocihoz manuál váltó dukál !

Helo
Akkor az E60 M5 micsoda :wink: akkor az nem sportos :?:
üdv zoli
Hozzászólás küldése

VigLink badge