![]() |
2012.04.24. 21:31
Robert9 írta:UV gravíron én is gondolkodom. Általában 18-24 helyet jelölhetsz meg, ha csak a karosszéria elemeket megjelölöd, akkor már a fél autó használhatatlan... Üvegekbe meg alapból beleteszik. Fennáll a lebukás veszélye és ezt a tolvajok is tudják. Elméletileg inkább mást keresnek helyette. De ki tudja.
A váltózárat a profik kinyitják/eltörik hamar.
2012.04.24. 21:37
PapaBoss írta:Robert9 írta:UV gravíron én is gondolkodom. Általában 18-24 helyet jelölhetsz meg, ha csak a karosszéria elemeket megjelölöd, akkor már a fél autó használhatatlan... Üvegekbe meg alapból beleteszik. Fennáll a lebukás veszélye és ezt a tolvajok is tudják. Elméletileg inkább mást keresnek helyette. De ki tudja.
Milyen lebukási veszélye van amikor éppen lopja az autót? Mert szerintem ha már elviszi, kb. sosem lesz meg többé. Útközben (lopás) meg a diszkó előtt majd virít a nevem az oldalán.. hú, ez szuper.
2012.04.24. 22:12
kzolee írta:Gondolom nem a karosszériaelemek miatt lopják őket, azok vannak raklapszám a bontósoknál.... Inkább a vezérlők, navi, miazmás miatt. azokra meg úgysem uvznak.
2012.04.24. 22:43
PapaBoss írta:kzolee írta:Gondolom nem a karosszériaelemek miatt lopják őket, azok vannak raklapszám a bontósoknál.... Inkább a vezérlők, navi, miazmás miatt. azokra meg úgysem uvznak.
Ennyi, pontosan erre gondoltam. Biztos belefáj pár tízezerbe egy ilyen UV-zás, de őszintén szólva csak néhány speciális esetben lehet hasznos, amúgy az ember lelkének nyugtatása végett van.
2012.04.24. 23:46
Robert9 írta:PapaBoss írta:kzolee írta:Gondolom nem a karosszériaelemek miatt lopják őket, azok vannak raklapszám a bontósoknál.... Inkább a vezérlők, navi, miazmás miatt. azokra meg úgysem uvznak.
Ennyi, pontosan erre gondoltam. Biztos belefáj pár tízezerbe egy ilyen UV-zás, de őszintén szólva csak néhány speciális esetben lehet hasznos, amúgy az ember lelkének nyugtatása végett van.
20-25ezering írták az árakat.
Amúgy gravíroztathatsz bármibe belül (ülés, kárpit, eszközök, műszerfal...)
2012.04.25. 05:28
2012.04.25. 06:51
2012.04.25. 07:56
lepke írta:Robert9 írta:PapaBoss írta:kzolee írta:Gondolom nem a karosszériaelemek miatt lopják őket, azok vannak raklapszám a bontósoknál.... Inkább a vezérlők, navi, miazmás miatt. azokra meg úgysem uvznak.
20-25ezering írták az árakat.
Amúgy gravíroztathatsz bármibe belül (ülés, kárpit, eszközök, műszerfal...)
Helo
Tőled hatvan kilométerre beszerelik a TUTI lopásbiztos védelmet, ha érdekel küldök telefonszámot
vagy hívjál fel
2012.04.25. 08:37
2012.06.12. 21:06
kzolee írta:PapaBoss írta:Robert9 írta:UV gravíron én is gondolkodom. Általában 18-24 helyet jelölhetsz meg, ha csak a karosszéria elemeket megjelölöd, akkor már a fél autó használhatatlan... Üvegekbe meg alapból beleteszik. Fennáll a lebukás veszélye és ezt a tolvajok is tudják. Elméletileg inkább mást keresnek helyette. De ki tudja.
Milyen lebukási veszélye van amikor éppen lopja az autót? Mert szerintem ha már elviszi, kb. sosem lesz meg többé. Útközben (lopás) meg a diszkó előtt majd virít a nevem az oldalán.. hú, ez szuper.
Gondolom nem a karosszériaelemek miatt lopják őket, azok vannak raklapszám a bontósoknál.... Inkább a vezérlők, navi, miazmás miatt. azokra meg úgysem uvznak.
2012.06.15. 15:44
sonofspeed írta:egy 2005-ös cikkből:
Ezek felét bizonyítottan úgy vitték el, hogy a slusszkulcsot is ellopták. BMW-t lopni tehát trélerrel kell. Vagy okosan: a tárgyidőszakban ellopott 140 BMW-ből 103 szürkeimportban került az országba, és bizony előfordulhat, hogy ilyenkor az eladó nem adja át a gyári BMW-khez járó mind a négy kulcsot..."
2012.06.15. 18:05
Haminda írta:sonofspeed írta:egy 2005-ös cikkből:
Ezek felét bizonyítottan úgy vitték el, hogy a slusszkulcsot is ellopták. BMW-t lopni tehát trélerrel kell. Vagy okosan: a tárgyidőszakban ellopott 140 BMW-ből 103 szürkeimportban került az országba, és bizony előfordulhat, hogy ilyenkor az eladó nem adja át a gyári BMW-khez járó mind a négy kulcsot..."
Négy kulcsot? Ma van egy hete, hogy vettem a bömbit, és 2 kulcsot adtak hozzá... Kezdjek fosni, vagy ez nem jelent semmit?
2012.07.05. 16:37
2012.07.05. 21:38
barbrady írta:3 perc alatt el lehet lopni a legújabb BMW-ket
2012.07.05. 21:40
admin írta:barbrady írta:3 perc alatt el lehet lopni a legújabb BMW-ket
Nyugodj meg a régebieket is!
iPhone Tapatalk
2012.07.06. 17:38
Krokko írta:admin írta:barbrady írta:3 perc alatt el lehet lopni a legújabb BMW-ket
iPhone Tapatalk
Cikktől eltekintve egy kérdés.
Pl az E39 ilyen szempontból milyen autó? Egyszerű,mint egy suhintás,vagy azért fel tudja adni a leckét a tolvajnak?
Mennyire bonyolult szerkezet?
2012.07.06. 17:47
Flashrider írta:Krokko írta:admin írta:barbrady írta:3 perc alatt el lehet lopni a legújabb BMW-ket
iPhone Tapatalk
Cikktől eltekintve egy kérdés.
Pl az E39 ilyen szempontból milyen autó? Egyszerű,mint egy suhintás,vagy azért fel tudja adni a leckét a tolvajnak?
Mennyire bonyolult szerkezet?
Szerintem a 10 éves technika még egyszerűbb nekik...Sajnos
Amit elakarnak vinni azt elfogják.
Üdv: Attila
2012.07.06. 18:01