Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: ELLOPOTT AUTÓK!!

2012.04.24. 21:31

Robert9 írta:UV gravíron én is gondolkodom. Általában 18-24 helyet jelölhetsz meg, ha csak a karosszéria elemeket megjelölöd, akkor már a fél autó használhatatlan... Üvegekbe meg alapból beleteszik. Fennáll a lebukás veszélye és ezt a tolvajok is tudják. Elméletileg inkább mást keresnek helyette. De ki tudja. :?
A váltózárat a profik kinyitják/eltörik hamar.

Milyen lebukási veszélye van amikor éppen lopja az autót? Mert szerintem ha már elviszi, kb. sosem lesz meg többé. Útközben (lopás) meg a diszkó előtt majd virít a nevem az oldalán.. hú, ez szuper. :mrgreen:

2012.04.24. 21:37

PapaBoss írta:
Robert9 írta:UV gravíron én is gondolkodom. Általában 18-24 helyet jelölhetsz meg, ha csak a karosszéria elemeket megjelölöd, akkor már a fél autó használhatatlan... Üvegekbe meg alapból beleteszik. Fennáll a lebukás veszélye és ezt a tolvajok is tudják. Elméletileg inkább mást keresnek helyette. De ki tudja. :?

Milyen lebukási veszélye van amikor éppen lopja az autót? Mert szerintem ha már elviszi, kb. sosem lesz meg többé. Útközben (lopás) meg a diszkó előtt majd virít a nevem az oldalán.. hú, ez szuper. :mrgreen:

Gondolom nem a karosszériaelemek miatt lopják őket, azok vannak raklapszám a bontósoknál.... Inkább a vezérlők, navi, miazmás miatt. azokra meg úgysem uvznak. :roll:

2012.04.24. 22:12

kzolee írta:Gondolom nem a karosszériaelemek miatt lopják őket, azok vannak raklapszám a bontósoknál.... Inkább a vezérlők, navi, miazmás miatt. azokra meg úgysem uvznak. :roll:

Ennyi, pontosan erre gondoltam. Biztos belefáj pár tízezerbe egy ilyen UV-zás, de őszintén szólva csak néhány speciális esetben lehet hasznos, amúgy az ember lelkének nyugtatása végett van.

2012.04.24. 22:43

PapaBoss írta:
kzolee írta:Gondolom nem a karosszériaelemek miatt lopják őket, azok vannak raklapszám a bontósoknál.... Inkább a vezérlők, navi, miazmás miatt. azokra meg úgysem uvznak. :roll:

Ennyi, pontosan erre gondoltam. Biztos belefáj pár tízezerbe egy ilyen UV-zás, de őszintén szólva csak néhány speciális esetben lehet hasznos, amúgy az ember lelkének nyugtatása végett van.

20-25ezering írták az árakat.
Amúgy gravíroztathatsz bármibe belül (ülés, kárpit, eszközök, műszerfal...)

2012.04.24. 23:46

Robert9 írta:
PapaBoss írta:

Helo
Tőled hatvan kilométerre beszerelik a TUTI lopásbiztos védelmet, ha érdekel küldök telefonszámot
vagy hívjál fel

2012.04.25. 05:28

ChPh írta:
Imco írta:
Nekem ilyen van. Katt!

Ez vmi szerb cucc?

Igen.

2012.04.25. 06:51

Az aranyszabály: minél több védelem van az autóban, annál nagyobb az esélye, hogy a tolvaj nem kínlódik vele, hanem inkább keres egy másik autót, amiben nincs annyi. Nekem van UV gravír és váltózár is.

2012.04.25. 07:56

lepke írta:
Robert9 írta:
PapaBoss írta:

Helo
Tőled hatvan kilométerre beszerelik a TUTI lopásbiztos védelmet, ha érdekel küldök telefonszámot
vagy hívjál fel

Írsz róla nekem priviben?

2012.04.25. 08:37

Imco írta:
ChPh írta:
Imco írta:
Nekem ilyen van. Katt!

Ez vmi szerb cucc?

Igen.

És hol rakattad be? Gondolom nem Belgrádban :D

2012.04.28. 10:37

Pofátlan tolvaj

2012.06.12. 21:06

kzolee írta:
PapaBoss írta:

Gondolom nem a karosszériaelemek miatt lopják őket, azok vannak raklapszám a bontósoknál.... Inkább a vezérlők, navi, miazmás miatt. azokra meg úgysem uvznak. :roll:

Mindenféleképpen megéri belerakni mert az a tolvajok egy bizonyos rétegétöl megvéd. De azért sajnos volt már rá példa hogy ez sem ér semmit. pl. külföldi tolvaj viszi nem unios országba ahol lepapírozzák és jön vissza az országba az autó külföldi rendszámmal és az autó minden elemében ott z uv védelem. A legnagyobb baj az egésszel hogy a magyar hatóságnak szinte esélye sincs az említett nem unios országgal szemben. Ez egy kb 10 évvel ezelötti történet, ami hogy megnyugtassak mindenkit, ma is ugyanez van.

De ez csak egy rétege az autó tolvajoknak. Multkor kismegyénknek egy kis városában került lefoglalásra egy vagon autó alkatrész és karosszéria elem amelyek között volt egy pár elem ami uv védelemmel volt éllátva és így azonosítható volt a gazdája.

Re: Melyik autót mennyire lopják?

2012.06.15. 15:44

sonofspeed írta:egy 2005-ös cikkből:

Ezek felét bizonyítottan úgy vitték el, hogy a slusszkulcsot is ellopták. BMW-t lopni tehát trélerrel kell. Vagy okosan: a tárgyidőszakban ellopott 140 BMW-ből 103 szürkeimportban került az országba, és bizony előfordulhat, hogy ilyenkor az eladó nem adja át a gyári BMW-khez járó mind a négy kulcsot..."

Négy kulcsot? Ma van egy hete, hogy vettem a bömbit, és 2 kulcsot adtak hozzá... Kezdjek fosni, vagy ez nem jelent semmit?

Re: Melyik autót mennyire lopják?

2012.06.15. 18:05

Haminda írta:
sonofspeed írta:egy 2005-ös cikkből:

Ezek felét bizonyítottan úgy vitték el, hogy a slusszkulcsot is ellopták. BMW-t lopni tehát trélerrel kell. Vagy okosan: a tárgyidőszakban ellopott 140 BMW-ből 103 szürkeimportban került az országba, és bizony előfordulhat, hogy ilyenkor az eladó nem adja át a gyári BMW-khez járó mind a négy kulcsot..."

Négy kulcsot? Ma van egy hete, hogy vettem a bömbit, és 2 kulcsot adtak hozzá... Kezdjek fosni, vagy ez nem jelent semmit?

Túl sokat nem jelent, de menj be a BMW-be és tiltasd le azokat ami nincs nálad. ...ezzel megoldva.

2012.07.05. 16:05

3 perc alatt el lehet lopni a legújabb BMW-ket

2012.07.05. 16:37

barbrady írta:3 perc alatt el lehet lopni a legújabb BMW-ket

Ez durván ÜTŐS :shock: :shock: :shock:

ELLOPOTT AUTÓK!!

2012.07.05. 21:38

barbrady írta:3 perc alatt el lehet lopni a legújabb BMW-ket

Nyugodj meg a régebieket is!

iPhone Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: barbrady
Értékelés: 4.76%

2012.07.05. 21:40

admin írta:

iPhone Tapatalk

Cikktől eltekintve egy kérdés.

Pl az E39 ilyen szempontból milyen autó? Egyszerű,mint egy suhintás,vagy azért fel tudja adni a leckét a tolvajnak?
Mennyire bonyolult szerkezet?

2012.07.06. 17:38

Krokko írta:
admin írta:

iPhone Tapatalk

Pl az E39 ilyen szempontból milyen autó? Egyszerű,mint egy suhintás,vagy azért fel tudja adni a leckét a tolvajnak?

Szerintem a 10 éves technika még egyszerűbb nekik...:( Sajnos :( Amit elakarnak vinni azt elfogják.

Üdv: Attila

2012.07.06. 17:47

Flashrider írta:
Krokko írta:
admin írta:

iPhone Tapatalk

Szerintem a 10 éves technika még egyszerűbb nekik...:( Sajnos :( Amit elakarnak vinni azt elfogják.

Üdv: Attila

1996 nem tíz éve volt, lassan nagykorú lesz az E39 is.

2012.07.06. 18:01

Meg aztán más módszerek vannak manapság :!:
Lámpánál neked megy hátulról.
Kiszállsz, hátra mész, beül és viszi :facepalm:
Hozzászólás küldése

VigLink badge